State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 Harper & Vaughn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vaughn Bass
avatar
Playby :
Richard Madden
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
Mérnök-üzletember
Csoport :
Turista
Hozzászólások száma :
27
Join date :
2015. Jun. 09.
Age :
33


TémanyitásTárgy: Harper & Vaughn   2015-06-09, 23:08


take
my breath and never let it go
♥ • Perrie • emilie
Egy szusszanással csukom be magam mögött Avalon szobájának az ajtaját. Végtelen szerencsénk, hogy kivételesen fáradt volt és ketten is voltunk a küldetésen, hogy emberi időben ágyba imádkozzuk. Történelmi pillanat az is, hogy letudtam végre a nagyobb tendereket és kicsit én is lazíthatok. Ha már nyaralunk...
Halvány mosollyal pillantok Harperre és intek egy aprót, hogy jöjjön velem. Közben felszedek a fal mellől egy plüssöt. Otthon is sokszor kell úgy közlekednem, hogy felszedek egy kazal játékot, amit elhagy a kisasszony nap közben.
- Milyen napjuk volt? - pillantok vissza rá, ugyanazzal a mosollyal, ahogy elindultam. - Látom szokása szerint hatalmas kuplerájt csinált a kisasszony.
Közben berakom a plüssnyulat a folyosón lévő játékládába.
Belegondolva, még nem is volt alkalmam vele így beszélni, mióta munkába állt. Pedig szerettem volna. Megtudni, hogy mit művel a gyerek, míg én odavagyok. Meg egy kicsit... megismerni őt is.
Elég furcsa dolgok történnek, amióta velünk van. A lányom szája be nem áll róla, majdnem minden második mondata róla szól. De cserébe ragyog, mint egy jól izzó fűtőelem, szóval nem panaszkodom. Ez a nő vagy angyal lehet vagy valami furcsa démon. De ezt magamnak kell eldöntenem.
És miért kapom magam most is azon, hogy szinte szégyentelenül fürkészem a vonásait?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Harper Bird
avatar
Playby :
jenna coleman
Tartózkodási hely :
honolulu
Job/hobbies :
au-pair
Csoport :
civilek
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Jun. 07.


TémanyitásTárgy: Re: Harper & Vaughn   2015-06-10, 01:05


Hello there,
Mr. Fabulous Bass!

Kissé bágyadtan, de cseppet sem fáradtan léptem ki Lily szobájából az édesapját követve és igyekeztem elkergetni azt a jóleső érzést, amelyet a közös mesemondás és jóéjt puszi adás váltott ki belőlem. Ilyen lehet amikor egy gyermeknek van apja és anyja is. Együtt fektetik le este, együtt nevetnek és boldogságuk szinte határtalan. Valaha nekem is volt ebben részem...azonban kár volna felhánytorgatni a múltat egy ilyen remek nap után. Ma levittem Avalont a partra, egész délelőtt kagylókat gyűjtöttünk és homokvárat építettünk, amit aztán a T-Rex figurája összerombolt. Ebédre kukoricasalátát csináltunk és sült husit Harper módra, desszertként pedig egy egy kis doboz fagyit vágtunk be. Délután itthon voltunk, Avalon verseket mondott és Mary-ről beszélt, bújócskáztunk meg énekeltünk együtt. Amikor az édesapja hazaért, teljesen magánkívül volt az örömtől.
Követtem Mr. Basst a folyosón és egy jó adag játékkal a kezemben léptem mellé, hogy bepakoljam őket Ava kincsesládájába.
- Délelőtt llementünk a partra. - válaszoltam kellemes mosollyal igyekezvén óvatosan kiejteni a szavakat. - Ssegített ebédet készíteni, a-aztán iitthon játszottunk. Cs-csodálatos kislány! - észrevettem egy ebédről maradt pecsétfoltot a pólómon és ekkor tudatosult bennem hogy biztosan nem festek valami jól. Egy elnyűtt farmer rövid gatya és egy egyszerű fehér bő trikó volt rajtam, egy hatalmas piros folttal tarkítva. A hajam kesze-kuszán állt, folyton oda lógott a szemembe és így mindig igazgatni kellett. Biztosan mesés látványt nyújtottam. Mennyire ciki egy tízes skálán így kinézni Vaughn Bass előtt? Természetesen ő még gyűrötten is jól nézett ki a maga álmos tekintetével és göndör, kócos hajával.
- Mmagának milyen vvolt a napja? - kérdeztem gyorsan, még mielőtt észrevenné hogy bámulom és további játékokat szedtem fel a földről amik végül a ládában végezték.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vaughn Bass
avatar
Playby :
Richard Madden
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
Mérnök-üzletember
Csoport :
Turista
Hozzászólások száma :
27
Join date :
2015. Jun. 09.
Age :
33


TémanyitásTárgy: Re: Harper & Vaughn   2015-06-10, 01:31


take
my breath and never let it go
♥ • Perrie • emilie
Van valami különlegesen meghitt abban, amit az imént csináltunk. Még sosem láttam ilyennek a kisasszonyt, nem is tudta eldönteni szinte, hogy melyikünket nézzen jobban, mindkettőnket el akart halmozni a figyelmével. Mintha a könyvéből valamelyik tündérmese elevenedett volna meg. Ezzel egyelőre nem tudok teljesen mit kezdeni, így csak tűröm, hogy a pulzusom egy leheletnyit elszállt.
Az ilyen és ehhez hasonló pillanatoktól vagyunk mindketten megfosztva. Úgy érzem magam, mint egy marha, akit kitereltek a vagonból. A sötétségben elfelejtettem mindent, de most látom az eget és emlékszem. Értem, hogy miért abajgatnak a szüleim annyit azzal, hogy találjak végre valakit, itt a változás ideje. Ha megvadulok, akkor holnapután egész nap itthon maradok és újra felfedezem a nyaralás fogalmát.
Nyitva tartom a fedelét a ládának, mikor mellém lép és szabályosan képen töröl az illata. Hogy... a bánatba lehet valami ilyen elemi egyszerűségű jobb, mint bármi amit pénzért megkaphat az ember? Lágyan mosolygok rá, ahogy megszólal, nem akarom, hogy feszélyezve érezze magát, amiért a munkáltatója vagyok. Ő végzi a munkát, nekem kellene zavarban lennem.
- Igazán? Nos, kell mellé valaki, aki megtáltosítja. Amíg az életünkbe nem lépett, addig azért más volt meglehetősen. - nyugodt hangon felelek, de a mosolyom kiszélesedik. Avalon Lilianne Bass ebédnél segédkezik... Mary idejekorán nyugdíjaztatja magát, ha ez a fülébe jut. Észreveszem, hogy talál magán egy foltot. Még vacsoránál kiszúrtam, de szemben sem volt ezt szóvá tenni. Nem lenne valami szép húzás... Egyébként is így elbűvölő, ahogy van. Azt rúgnám bokán, aki "javítana" rajta.
- A pihenés előtti utolsó őrültekháza. Ha minden igaz. Nagyon sok atomerőművet építenek, rengeteg helyre kellett pályázni. - sóhajtok egy aprót, majd én is betársulok a vadászatba.
Egyhamar előkerül (remélhetőleg) az utolsó játék is. Ha nem, az úgyis valami kemény műanyag és éjszaka vagy hajnalban megtalálom a talpammal.
- Ha nem veszi tolakodásnak, betársul hozzám egy kis esti tájfürkészésbe, egy pohár bor társaságában? - villantok rá megnyerő mosolyt. Valamiért nem szeretnék egyedül kiülni, mikor itt van ő is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Harper Bird
avatar
Playby :
jenna coleman
Tartózkodási hely :
honolulu
Job/hobbies :
au-pair
Csoport :
civilek
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Jun. 07.


TémanyitásTárgy: Re: Harper & Vaughn   2015-06-10, 11:37


Hello there,
Mr. Fabulous Bass!

Ketten sokkal gyorsabbak voltunk és néhány perc leforgása alatt összeszedtük az egész nap széthordott játékokat. A láda dugig volt mindenféle plüssel, figurával, babával és számtalan más apró dologgal. Hiába fáraszt le a játék Lilyvel, valahogy nem azt érzem egy ilyen hosszú nap végén hogy hullaként akarnék az ágyamba zuhanni, hanem azt hogy kedvem volna úszni egyet, vagy társasozni vagy akár elmenni szórakozni. Pedig ezek a dolgok egyáltalán nem vallanak rám. Nem én vagyok a spontaneitás megtestesítője, távol áll tőlem az a jelző. De itt a szigeten, mintha más levegő volna. Úgy értem itt sokkalta felszabadultabb és bátrabb vagyok mint odahaza.. Talán az otthoni helyek és illatok olyan emlékeket ébresztenek bennem amitől csak be akarok zárkózni a szobámba, ide viszont egyetlen emlék sem köt, hanem csak arra vár hogy én teremtsem meg. Ez pedig tényleg bátorságot ad.
Eddig nem igazán volt sok fogalmam arról hogy Mr. Bass mit csinál egész nap amikor nincs itthon, bár azt sejtettem hogy a munkájához van köze. Most hogy egy kicsit hallok arról amivel foglalkozik elmosolyodom. Pontosan ilyennek képzeltem, amikor róla gondolkodtam. Minden bizonnyal körültekintő a munkáját illetően, talán kissé sokat is foglalkozik vele. Azonban ezt nem lehet negatívumként felhozni ellene hiszen nem ismerem a múltját, így azt sem hogy hogyan hunyt el Avalon édesanyja. Pedig szinte biztos vagyok benne hogy ennek hatására menekült a munkába. Nagyon jóképű férfi, ráadásul érett gondolkodással rendelkezik és ahogy Lilyvel bánik abból is látszik hogy mennyire gondoskodó. Kötve hiszem hogy nem tudott volna találni magának egy új feleséget. Úgy látszik fájdalmasan vesztette el Mrs. Basst ha nem tud nyitni az új felé. Ettől pedig csak még inkább szimpatikus volt nekem.
- Ezek sz-szerint hamarosan mmaga is megkezdi a nyaralást? Ava nnagyon szeretné hha együtt elmennénk l-lovagolni. - mosolyogtam rá és szinte éreztem ahogy finoman elpirulok. Lily nagyon sokat beszél arról hogy mennyi szuper közös programot csinálhatnánk mi hárman..mint egy igazi család. Az ajánlatára félénken bólintok, jólesik hogy ilyen kedves velem és érdeklődő.
- Egyáltalán n-nem veszem tolakodásnak, k-köszönöm! - zavarba jöttem de próbáltam leplezni, hiszen már nem vagyok tinédzser. Tudni kell kezelni az olyan helyzeteket amikor a munkaadód meghív hogy igyatok meg egy pohár bort. Ha elindul akkor követem az erkélyre, s útközben a konyhából elhozunk két boros poharat meg egy üveg bort.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vaughn Bass
avatar
Playby :
Richard Madden
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
Mérnök-üzletember
Csoport :
Turista
Hozzászólások száma :
27
Join date :
2015. Jun. 09.
Age :
33


TémanyitásTárgy: Re: Harper & Vaughn   2015-06-10, 12:37


take
my breath and never let it go
♥ • Perrie • emilie
Pakolás közben szokott tudatosulni, hogy egyszer tényleg ki kéne már számolnom, hogy mennyit is költök akkor végül is a lányom játékaira? Nem mintha engem, nem kényeztettek volna el gyerekként, de azért én nekem szögesen más kölyökkorom volt, mivel én nem nyugaton nőttem fel. (Ami piszok jó kifogást adna az erős walesi akcentusomra is, de nem háborgatom azt a lapot a pakliban.) Lilynek nagyon jó partnere van abban, hogy rendes gyerekkora legyen. De végül is pontosan Harper tanulmányain akadt meg a szemem. Ez neki is nagyon jó tapasztalatszerzési lehetőség, mint leendő gyermekpszichológus, én pedig nyugodtan csinálhatom a dolgom, hogy tulajdonképpen félig szakemberre bíztam a lányom. Totális győzelem, mondhatnám.
Őszintén remélem, hogy nem fog valami erkölcstelen vadkapitalistának elkönyvelni, amiért a vállalatom alkatrészeket gyárt, elsősorban erőműveknek... Valakinek azt is kell. Ez egy rögös pálya, de mégéri járni. Csak nagyon óvatosan kell közlekedni rajta, mert könnyű kirepülni. Két dolgom van: a munkám és a kislányom. Nem szerettem volna sosem vaktában fejest ugrani valamibe, amit megbánhatok. Anya meg egy lexikonnal szeretne engem félig agyonverni, amiért egy randevúm se volt özvegységem alatt. Nekem megfelelne a jelenlegi állapot is.
Bár átértékelődés alatt áll erősen a korábbiak fényében. Túl sok tényező, túl sok érzés. Zavaró.
- Nagyon űgy tűnik. Nem szeretném végigdolgozni ezt a nyarat is. Akkor nincs választásunk, el kell mennünk lovagolni. Ült már lóháton? - kérdezem, magamban megmosolyogva a pirulását. Lily, mit teszel te a hátam mögött? Mondjuk előttem is előszeretettel műveli, főleg, mikor mi hármunkat egy családként rajzol le.
- Jöjjön... - elindulok az erkély felé, kis kitérő után már a borral is felszerelkezve és előzékenyen elsőként engedem ki a némileg hűvösebb esti levegőbe. Szinte érezni az óceán sóját a szélben. Leteszem a kinti asztalra a poharakat és a bort, majd töltök mindkettőnknek, átnyújtva neki az egyik poharat.
- A sikeres Avalon-lefeketetési hadműveletre. - emelem a poharam egy huncut villanással a szememben.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Harper Bird
avatar
Playby :
jenna coleman
Tartózkodási hely :
honolulu
Job/hobbies :
au-pair
Csoport :
civilek
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Jun. 07.


TémanyitásTárgy: Re: Harper & Vaughn   2015-06-11, 01:03


Hello there,
Mr. Fabulous Bass!

Már eléggé otthonosan mozgok a házban, szinte minden egyes bútordarabot ismerek, tudom hogy az üvegajtót nehéz kinyitni, vagy hogy a lépcső megnyikordul egy bizonyos lépcsőfoknál. Tudom hogy a konyhában levő konyhamalac néha nem tudja bedarálni a maradékot, vagy hogy mennyi növényt kell hetente locsolni. Ilyen kevés idő alatt ez a ház vállt számomra a világon a második legkedvesebbé és már most megszakad a szívem arra gondolva hogy nyár végén el kell hagynom ezt a helyet. De a hely annyira nem is érdekes, mert az ezerszer rosszabb hogy Lilyt is el kell majd hagynom....Na meg ott van Mr. Bass. Azt hiszem ő is hiányozna..
Az éjszaka kellemesen hűvös ahogy kilépünk az erkélyre, hallom az óceán zúgását az előttünk elterülő sötétségből.
- Nem üültem még lóháton, d-de mindig is kki akartam próbálnii. - válaszoltam korábbi kérdésére egy kisebb füllentést megengedve magamnak. Őszintén szólva eszem ágában sem volt lóra ülni, rettegtem attól hogy esetleg valamit rosszul csinálok és a ló megvadul, ledob a hátáról. Annyi ilyen balesetről lehet hallani.
Elfogadom a felém nyújtott poharat, miközben helyet foglalok a kényelmes szalmából szőtt kanapén. Elnevetem magamat a "tószton" és koccintok egyet Vaughn-al, majd kortyolok a borból. Édes, zamatos, jóleső zsibbadást hoz a hasamba, nem azt az erős fajtát mint tömény italoknál szokás.
- Ha j-jól értettem a-akkor maga alkatrészeket gy-gyárt az erőművek számára? - teszem fel a kérdést érdeklődve, megindítva a beszélgetés fonalát. Nem gondolom hogy ettől Mr. Bass rossz ember volna, hiszen ha ő nem gyártana akkor megtenné más. Bár kíváncsi lennék hogy hogyan jutott arra az elhatározásra hogy ezzel akar foglalkozni. Öröklésre tippelnék, nem ő választotta hanem muszáj volt átvennie a céget?. Közben kortyolgatom a boromat és magam alá húzom a lábaimat hogy kényelembe tudjak helyezkedni. Érdekes, de alig érzem magam feszélyezve Mr. Bass társaságában.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vaughn Bass
avatar
Playby :
Richard Madden
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
Mérnök-üzletember
Csoport :
Turista
Hozzászólások száma :
27
Join date :
2015. Jun. 09.
Age :
33


TémanyitásTárgy: Re: Harper & Vaughn   2015-06-11, 14:18


take
my breath and never let it go
♥ • Perrie • emilie
Lehet egy pillanatot üvegbe zárni és megtartani? Az emlékek kopnak... Valamiért vérlázítónak tartom a gondolatát is, hogy egyszer elfelejtem ezt. Hogy két nő várt engem munka után vacsorával, meg eleve ezt az estét. Én néha, mikor nincs külön segítségem, hősiesen bevallom, hogy egy kicsit elveszett vagyok. De nem akarom, hogy az én hülyeségeim miatt kelljen többet dolgoznia Harpernek. Persze, beajánlottam Andrew-nál, de neki teljes személyzete van. Én azért jóval puritánabb életet élek annál.
Megfosztani sem szeretném új élményektől. (Mióta is vagyok ilyen jótét lélek?) Kisöpröm az összes felesleges gondolatot a fejemből, ahogy kilépünk.
- Akkor eljött az ideje ennek. Nem kell félnie sem, nem engedem, hogy baja essen. - somolygok a válaszára és a benne bujkáló apró félős rezzenésre. Ha tudná, hogy én is Lily miatt barátkoztam újra a lovakkal... Pedig én azért nem vagyok olyan őrült rajongójuk, ám elismerem, hogy csodás állatok. Foghatnám a nem létező tériszonyomra...
Kuncogok egy kicsit a nevetésén. Kegyetlenül rozsdásak a nem-üzleti vagy apai csevegési izmaim, de úgy tűnik csak vissza fogok tudni rázódni ebbe. Az sem utolsó szempont, hogy mosolyogva-nevetve még elbűvölőbb. Többet kellene csinálnia. Belekortyolok én is a borba, átadva magam a lazító hatásának.
- Igen, elsősorban atomerőműveknek. Csupa olyan dolgot, amik a reaktor magjába kerülnek. Avalon megszületésével nem mehettem többet erőműbe dolgozni, a szüleim parancsára. De közel maradtam a tűzhöz. A legtöbb vetélytársam nem is tudja, hogy én reaktormérnök vagyok. - nevetek egy kicsit az utolsó mondatomon, majd belül magam fejbe kólintom és vissza próbálom csúsztatni magamra a gondolataim fedelét. Túl sok szökik ki belőlem. Inkább leülök mellé - picit ugyan közelebb, mint eredetileg terveztem -, így nézve a tájat.
- Igazán nagy bátorság kell ahhoz, hogy egy önhöz hasonló elragadó fiatal hölgy csak úgy elinduljon egyedül nyárra dolgozni, egy vadidegen családhoz. Remélem nem bánta meg a döntését. - pillantok rá, próbálva olvasni az arcáról.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Harper Bird
avatar
Playby :
jenna coleman
Tartózkodási hely :
honolulu
Job/hobbies :
au-pair
Csoport :
civilek
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Jun. 07.


TémanyitásTárgy: Re: Harper & Vaughn   2015-06-11, 16:57


Hello there,
Mr. Fabulous Bass!

A csillagos ég lenyűgöző, hiszen távol a város fényeitől van elhelyezkedve a Bass ház a maga különleges varázsával olyan akár egy tündérlak. Az égen ezernyi apró csillag világít, olyan akár egy bársonytakaróra szórt gyémántgarmada. Úgy bámulom az eget mintha most látnám először, nem tudok betelni a szépségével. Odahaza New Yorkban a város fényeitől nem lehet rendesen látni az éjszakai égboltot, de itt olyan mintha én magam is az űrben lebegnék az égitestek között. A bor kellemesen ellazít és a társaság is kedvemre való. Csendben hallgatom Mr. Bass beszámolóját a munkájáról, mély férfias hangja simogatja csupasz nyakamat és bekúszik a bőröm alá. Eső utáni fenyőerdő illata is körülleng, én meg észrevétlenül beletakarózom és elraktározom az illat emlékét mélyen az orrjárataimba.
- Hatalmas f-felelősséggel járhat a munkája, m-mégis úgy látom hogy semmmiféle n-negatív hatással nincs Avalonra. - jegyzem meg elővéve pszichológiai tapasztalataimat. - Elnézést. N-nem szándékozom tanulmányozni a cs-családi helyzetüket. - fújok gyorsan visszavonulót, nem akarok jönni a féldiplomás tudásommal. Valóban észrevettem hogy Avalonnal minden rendben van, egy teljesen átlagos és életvidám kislánynak ismertem meg..de ott van a túlzott intelligenciája is és az édesanyjáról való álmok. Talán mégis van ebben a lányban egy apró kis seb amelyet sosem hagy begyógyulni. Mindemellett semmit sem feltételezhetek hiszen nem tudom hogyan hunyt el az édesanyja.
Hirtelen rólam kezd beszélni, én és az én életem kerül a társalgás napirendi pontjára. Vékony jégre lépett, de ezt ő nem tudja. Az élet amit hátrahagytam nem egy igazi kalandokkal fűszerezett mesélni való valami. Én nem vagyok érdekes lány, nincsenek nagyra törő terveim, sem vágyaim arról hogy milliomos legyek. Egyszerűen csak szeretnék egy olyan valaki lenni aki segít más családokon, széthullófélben levő életeken és emellett saját családja férje, gyerekei vannak. Nekem ez az álmom.
- Öhm.. N-nos, egyáltalán n-nem bántam meg. Maguk olyan cs-csodásak! Avalon a v-világ legédesebb k-kislánya, tehetséges és okos és v-vicces...maga p-pedig remek apuka. - úgy éreztem ezt muszáj tudnia hiszen valóban így gondolom. Ez az új hely, ezek az új emberek nagyon jó hatással vannak rám. Talán én pozitív befolyással bírok rájuk nézve.. Mocorogni kezdek mert a magam alá húzott lábaim kezdenek elzsibbadni. A kezem egy pillanatra hozzáér Vaugh kezéhez mire zavartan félre pillantok. Kortyolok a boromból és igyekszem leplezni egyre feltűnőbb rokonszenvemet.
- N-nézze a csillagokat. Hát nem cs-csodálatosak? Ha sokáig n-nézem őket a-akkor még azt is eelhiszem hogy mindenre k-képes vvagyok. - lehet hogy hülyének néz amiért a csillagokról kezdek beszélni, de nem érdekel. Meglehet már túl sok bort ittam ezért zavarodottság nélkül tudom kimondani azt ami eszembe jut.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vaughn Bass
avatar
Playby :
Richard Madden
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
Mérnök-üzletember
Csoport :
Turista
Hozzászólások száma :
27
Join date :
2015. Jun. 09.
Age :
33


TémanyitásTárgy: Re: Harper & Vaughn   2015-06-11, 18:50


take
my breath and never let it go
♥ • Perrie • emilie
Sokkal jobb itt kijönni az erkélyre lazítani, mint otthon, sehol a szmog, a város zsivaja is távol... Évközben csak akkor van lehetőségem egy igazi csillagos éjszakát látni, ha hazamegyünk Wales-be. Az agyam is kikapcsolhat, otthon mi nem beszélünk angolul, aki megteszi, az anyámtól vagy apámtól kap egy fülest. Kivéve persze vendégek előtt. Ügyelnem kell arra, hogy nehogy annyira ellazuljak, hogy az angolon kívüli másik két gyakran használt nyelvre álljak véletlenül. Nem nehéz Ms. Bird mellett élvezni a megérdemelt pihenést. Mindketten megdolgoztunk egy kis felfrissülésért. Semmilyen olyan érzés nincs bennem, hogy menekülnöm kell a helyzetből, mert még a bőröm alá férkőzik a kis nő. Ha megteszi... lehet már meg is tette.
- Igaz... De sosem engedtem a sajtót a közelembe. Mindig is az volt a célom, hogy a lehető legteljesebb gyerekkora legyen. - mosolygok rá, mert most már ő is része ennek. - Ugyan! Éppen ezért is vettem fel, hiszen tanulságos élmény lehet. Jó kezekben van a lányom nagyon. - nevetek egyet a visszakozására. Okos gyerek Avalon, nagyon hamar felépítette a kis koncepcióit a halál körül. Az álmai aggasztanak, de... lehet nyár végére elmúlnak vagy átalakulnak. Ki tudja még.
Szeretném megismerni őt. Kíváncsi lennék, hogy mi rejtőzik a kantáros nadrág és a félszegség mögött. Vajon észrevette, hogy mióta leültünk, a dadogása is sokat javult? Kevéssé döcög. Én pedig csak mélyre szívom magamba az illatát, ezzel is emlékeket zárva el az esős napokra.
- Avalon kapcsán egyetértek, magammal viszont nem, de köszönöm. Túl sokat dolgozom. - szusszanok egyet derűsen és apró zavaromat leplezendő, iszok a borból. Ő mocorogni kezd, majd véletlenül összeér a keze az enyémmel, amire mintha egy kisebb áramütés vágna végig rajtam. Vaughn George Bass, te nagy sügér, pár év kihagyás nők kapcsán és egy kósza érintéstől be fogsz ájulni... Követem a példáját és újra kortyolok, a gyomromban érzek egy csomót.
- De azok... - bár inkább őt nézem, mint a csillagokat. - Mindenki maga szabja a korlátait. Nem szabad engedni másoknak és magunknak se, hogy megpróbálják. Ha ügyesek vagyunk... tényleg csak a csillagos ég lehet a határ. - szusszanok egyet elmerengve, végül csak felpillantva az égre.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Harper Bird
avatar
Playby :
jenna coleman
Tartózkodási hely :
honolulu
Job/hobbies :
au-pair
Csoport :
civilek
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Jun. 07.


TémanyitásTárgy: Re: Harper & Vaughn   2015-06-11, 19:09


Hello there,
Mr. Fabulous Bass!

Hirtelen azon kapom magam hogy egy érett, felnőtt beszélgetést folytatok a munkaadómmal. Olyan egyszerűen, olyan könnyen megy minden, mintha arra lettünk volna teremtve hogy egymással társalogjunk. Nem izgulok, nem szorongok hogy esetleg valamit elszúrok, de még a dadogásom sem zavar. Biztosan közre játszik a bor is a dologban, hiszen ritkán szoktam alkoholt inni, talán ezért nem vagyok eléggé ellenálló a szeszes italokkal szemben.
- Tehát ez volt az egyetlen oka a-annak amiért engem v-választott? - tettem fel a hirtelen kikívánkozó kérdést. Ezen rengeteget gondolkodtam, hogy miért pont én lettem az akit a bizalmába fogadott azáltal hogy rám bízta a lányát. Nem hiszem hogy egyedül csak én jelentkeztem volna az állásra, ráadásul még a csinos arcomra sem lehet fogni a dolgot, hiszen az önéletrajzomba biggyesztett kép rólam enyhén szólva is gyerekes.
Volt valami a tekintetében, valami megfejthetetlen. Mint amikor sokáig nézel valamit és már annyira elmosódottá válik hogy újra fókuszálnod kell a szemeddel. Az ő esetében nem tudok fókuszálni. Ez a fura valami ez pedig annyira vonz mint muslicát a lámpafény.
Könnyedén mosolyodom el amikor egyetért velem a csillagok terén. Annyira érett a gondolkodása, annyira más mint az otthoniaké.
- Egyetértek. - bólogatok miközben felfelé bámulok. - Maga elérte m-minden álmát? Mindent a-amire valaha is v-vágyott? - kérdezem elmerengve. A kiürült poharamat leteszem a dohányzóasztalra, és úgy helyezkedem hogy felhúzott lábaimat át tudjam karolni, állammal pedig a térdemre támaszkodni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vaughn Bass
avatar
Playby :
Richard Madden
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
Mérnök-üzletember
Csoport :
Turista
Hozzászólások száma :
27
Join date :
2015. Jun. 09.
Age :
33


TémanyitásTárgy: Re: Harper & Vaughn   2015-06-11, 19:38


take
my breath and never let it go
♥ • Perrie • emilie
Végre nem arról kell diskurálnom, hogy miként lehetne régi erőműveket biztonságosabbá tennem, miközben beleőrülök egy fejfájásba a tervrajzok fölött görnyedve és őrült módjára rajzolva. Könnyed társalgás két ember között, semmi fizika, mérnöki argó, csak tiszta érzések és gondolatok. Ez is kimaradt az életemből. Én bolond. Ezt rutinba kellene iktatni. Mi ketten itt kint, egy kis bor.
- Dehogy is, Isten őrizz! Mikor elolvastam a jelentkezését és megláttam a képét, az első gondolatom az volt, hogy nem is nézek meg több jelentkezést. Éreztem, hogy jól kijönnek majd Lily-vel. - felelek nevetve a váratlan kérdésre őszintén. Nem is néztem meg több jelentkezést, csak nekiálltam megfogalmazni a választ. Elbűvölő volt a képe, a szavai, szinte sugárzott belőle a távolból is a vágy, hogy egy Avalonhoz hasonló lurkó mellett lehessen.
Vajon hányan könyvelhették el egyszerűnek ezt a lányt? Hány ostoba nem állt le vele beszélgetni? Próbálni egy kicsit közelebb kerülni hozzá. Ő is olyan, mint a csillagok. Ragyog, mégis kicsit elérhetetlennek tűnik.
A mosolya kiszélesíti az enyémet is. Ezt sem túl sokak tudják nálam elérni.
- Nem... Ha elértem volna, akkor Avalonnak lenne még két kistesója, nekem pedig egy feleségem, akit elfogad a kiskirálylány is. - ingatom meg a fejem, majd kiiszom a maradék boromat. - Önnek milyen álmai vannak, Harper? Ugye nem baj, ha így szólítom? Vagy van valamilyen beceneve? - pillantok rá kérdően, majd előrébb dőlök és felemelem kicsit a borosüveget, mint egy kérdést, hogy tölthetek-e még. Ha megengedi, akkor töltök neki is.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Harper Bird
avatar
Playby :
jenna coleman
Tartózkodási hely :
honolulu
Job/hobbies :
au-pair
Csoport :
civilek
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Jun. 07.


TémanyitásTárgy: Re: Harper & Vaughn   2015-06-11, 20:09


Hello there,
Mr. Fabulous Bass!

Úgy érzem magam mintha egy gyönyörű álomba csöppentem volna ahol megismerkedtem egy tündérkislánnyal aki bevezetett a kastélyába és bemutatta nekem a daliás herceget, az apukáját én pedig azon kapom magam hogy nem akarok hazamenni. Színtiszta önzés mondatja belőlem ezt a megállapítást, mert egyszeriben csak úgy érzem hogy pont ott vagyok ahol lennem kell. Olyan ez mint egy zarándokút amin azért indultál el hogy megtalálj valamit ami hiányzik az életedből... Rendben talán nem kéne ilyen hatalmas távlatokba bocsátkoznom, bőven elég annyi is hogy jól érzem magam velük. Azt viszont nem akarom hogy Avalon anya nélkül nőjön fel s magamban elhatározom hogy arra fogom ösztökélni Mr. Basst hogy kezdjen el randevúzni.
- A k-képemet?! - kacagok fel hirtelen. - A legelőnytelenebb k-kép ami valaha készült rólam. Ne k-kérdezze hogy m-miért pont azt raktam az ö-önéletrajzomba. Mindenesetre k-köszönöm a b-bizalmát. - mosolygok rá és egy pillanatra elidőzöm nyílt tekintetében. Olyan békés és kedves, úgy érzem hogy bármelyik nő összetenné a két kezét ha egy ilyen férfihoz tartozhatna. Ő mégis a magányt választotta.
Ó! Szóval ő is nagy családra vágyik, nem karrierista nem kalandor, hanem egy egyszerű férfi és apa is egyben. Pont olyan mint amilyennek a jövőbeni férjemet képzelem. Avalon biztos örülne még két tesónak akikkel eljátszhatja a nagy és bölcs nővért.
- Miért n-nem próbálkozik? Ú-úgy értem, Avalonnak ny-nyilván anya kell, ön pedig már o-olyan régóta n-nem randizott... - kezdek bele de aztán nem folytatom. Nem vagyunk még olyan viszonyban hogy beleszóljak abba, hogyan élje az életét. Újabb pohár bort tölt én pedig egy biccentéssel köszönöm meg.
- A Harper tökéletes... - ..szeretem ahogy kiejti a száján a nevemet. Természetesen a mondatót csak gondolatban fejezem be, kissé elpirulok. Szerencse hogy a félhomályban nem látja.
- Nekem i-igazán n-incsenek nagy álmaim. Cs-csupán egy szerető férj, gy-gyerekek... Szeretnék s-segíteni másokon, jobbá t-tenni az életüket. Ez minden! - vonok vállat könnyedén jelezve hogy nem vagyok az a nagyravágyó típus. Szerény elképzeléseim vannak a jövőmmel kapcsolatban, nekem mégis a világot jelentik ezek az álmok.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vaughn Bass
avatar
Playby :
Richard Madden
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
Mérnök-üzletember
Csoport :
Turista
Hozzászólások száma :
27
Join date :
2015. Jun. 09.
Age :
33


TémanyitásTárgy: Re: Harper & Vaughn   2015-06-11, 21:14


take
my breath and never let it go
♥ • Perrie • emilie
Az otthon ott van, ahol a szív is. Nekem jelenleg ez az otthonom és van bennem egy furcsa kis motoszkálás, ami azt súgja, hogy nem csak Ava miatt. Egyelőre ki kell várnom, hogy miként alakulnak az elkövetkező hetek. Mikor leszek igazán, tényleg szabad. Már ha leszek az egyáltalán mostanság... De ha nem, akkor muszáj lesz csúsztatnom a naptáramban szabadidőt. A lányom érdekében is.
- Ugyan már, lehengerlően bájos és természetes az a kép! - nevetek egy kicsit azon, hogy mennyire nincs tisztában az adottságaival. - Nos, ha lesz kedve, akár készülhetnek előnyös képek is önről idén. Lehet Avalon is kedvet kap a fotózáshoz, ha meglát engem a kamerával... - mosolygok rá. Nem tudhatja, de Ava a rajz iránti őrült szenvedélyét tőlem örökölte. Csak én mára átalakítottam ezt műszaki rajzokba. Azért nem mindig a skiccpausz kapja a legszebb rajzaimat.
Én csak békére vágyom. Elég izgalomból és látványosságból volt részem majdnem 30 év alatt. Nem szeretném én is nomád módon nevelni Avalont... meg ha lesznek kistestvérei, akkor őket. A kérdésére borzalmasan elpirulok.
- H-H-H-Hogy é-é-én? E-Egyáltalán nem randiztam, b-b-borzalmas vagyok az i-ilyenek terén... - lendületből vertem szerintem az egész államra két kört zavarban és dadogásban egyaránt. Menthetetlenül gázos, ha nekem egy nővel, időpontra, valami előreszervezetten romantikus indíttatással. Ráadásul, ha nagyon ideges vagyok, előfordul, hogy elfelejtek angolul is. A személytelenebb találkozások, mint az üzleti, jobban mennek. Vagy az ilyen jellegű társalgások. Ez egészen biztos az egyik kedvencem. Megemberelem magam inkább és a borért nyúlok.
- Harper... Ebben az esetben ragaszkodom, hogy Vaughn-nak hívjon. - mosolygok rá, mintha az előbb nem csináltam volna totálisan hülyét magamból és nyújtom felé a poharát. Legalább azokkal a kegyetlenül pörgő r-jeimmel tudom ellensúlyozni magamat. Éljen Wales.
- A legszebb álom, amit egy önhöz hasonló ifjú hölgy el tud képzelni. Nem értem mi haszna van például a hírnév hajszolásának... - lágyan pillantok rá és belekortyolok a boromba. - Várja valaki otthon, hogy valóra váltsa majd ezeket az álmokat vele?
Bukik ki belőlem a kérdés gondolkodás nélkül.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Harper Bird
avatar
Playby :
jenna coleman
Tartózkodási hely :
honolulu
Job/hobbies :
au-pair
Csoport :
civilek
Hozzászólások száma :
25
Join date :
2015. Jun. 07.


TémanyitásTárgy: Re: Harper & Vaughn   2015-06-11, 22:05


Hello there,
Mr. Fabulous Bass!

Nem tudom eldönteni hogy a képemre tett megjegyzését bókként könyveljem e el, nincs tapasztaltatom flörtölés terén, tehát ebbéli tudásaimra nem támaszkodhatom. Egyenlőre csak kedves gesztusként fogom fel az engem dicsérő szavakat, nem akarok a dolgokba többet bele gondolni. Meg egyébként sem vagyok én hozzá való, hiszen legalább hat év korkülönbség van közöttünk. Inkább maradnék az a kedves lány aki vigyáz a kislányára és néha kiül vele meginni egy pohár bort. Lehetne hogy ez örökké tartson? Habár nem szokásom elvenni másoktól a munkát és azt tudom is hogy Mary az igazi dada szeptemberben visszatér a családhoz. Én pedig haza megyek. Éppen ezért nem engedhetem meg magamnak hogy bármiféle pozitív ragaszkodó érzések öntsenek el a nagyobbik Bass kapcsán.
- Tehát fotózik? - teszem fel vidáman a kérdést, hiszen én magam is szeretem ebben a szenvedélyben kiélni magamat. Simán el tudnám képzelni egyébként Vaughnt fényképezővel a kezében hiszen elvégre a tehetségéből él, ebből is látszik hogy eléggé művészeti beállítottságú. Csakúgy mint Avalon is.
Nem gondoltam volna hogy én valaha is zavarba tudok hozni akárkit, de úgy látszik hogy Mr. Bass teljesen elvesztette a beszélgetés fonalát annál amikor a randevúzást említettem meg. Hatalmas mosoly kerekedett arcomra annak tudatában hogy ez a férfi képes volt zavarba jönni.
- Miért l-lenne borzalmas? Hiszen m-most is remekül e-elbeszélgetünk. Ha akarja akkor segítek. Leszek az a-alanya. - ajánlom fel hirtelen ötlettől vezérelve. Miért is ne? Bár nem sokat értek a randizáshoz de elvégre én is nőből vagyok, és Vaughn könnyedén megtanulhat randizni ha segítek neki. Kedves tőle hogy megkér, a keresztnevén szólítsam hiszen mindeddig csak Mr. Bassnek hívtam. A keresztneve különleges és jól csengő. Csak úgy mint Avaloné.
Kis híján kiköptem a boromat a kérdését hallva. Hogy nekem...valaki...otthon? Végtelenül zavarba jöttem mert eszembe jutott az a kis incidens amikor szerelmet vallottam a legjobb barátomnak...nem jöttem ki belőle jól.
- Eengem...öhm..N-nem. N-nem vár o-otthon a f-férj jelölt. - félre fordítom a fejemet hogy ne lássa ahogy próbálom visszatartani a könnyeimet. Egyáltalán nem szeretek sírni, de sajnos ha valami otromba nagy hülyeséget csinálok és emlékeztetnek rá az nagyon nem esik jól.. Végül sikerült felülkerekednek a gyengeségemen, és nem csordult ki egy könnycseppem sem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Vaughn Bass
avatar
Playby :
Richard Madden
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
Mérnök-üzletember
Csoport :
Turista
Hozzászólások száma :
27
Join date :
2015. Jun. 09.
Age :
33


TémanyitásTárgy: Re: Harper & Vaughn   2015-06-15, 23:53


take
my breath and never let it go
♥ • Perrie • emilie
Egyszerűen csak kimondtam, amire gondolok. Annak a lehető tisztább és legegyszerűbb módján. Ő egy elragadó teremtés és nem szeretném, hogy lebecsülje magát. Az a legrosszabb, amit magával tehet. Megnézném, hogy milyen lehet nőiessége és szépsége teljes tudatában. A királynői lenne talán szerintem a legjobb szó. Különös, de egy picit sem hiányolom Mary-t, mint dadát. Mellette nem tud így kibontakozni a lányom. Nem ragyog, csak... Egy rózsabimbó, ami várja a tavaszt. Sok gondolkodás áll majd előttem, attól tartok. Nem feltétlenül engedném Marynek, hogy visszatérjen, inkább kapja ugyanúgy a havi fizetését és gondoskodjon a családjáról. Nem vagyok szívtelen.
- Igen! Bár sajnos ritkán adódik lehetőségem, általában megvetem a szokványos eljárásokat. - mosolyodom el a lelkesedésén. Régebben előfordult, hogy fotóztam, aztán azt felhasználva festettem különféle dolgokat. Álmodtam meg a fejemben csodákat. De másoknak nem mutogattam. Csak itt a házat díszítik a V.G.B. monogrammal ellátott festmények. Nem akartam méregdrága festményeket venni, inkább nyitottam Avalonnak egy megtakarítási számlát és az én bolondságaimmal van tele a nyaraló, a londoni otthon, de apáméknál is van pár festmény. De minden gondolatom kidobom az ablakom az ötletén... Jaj, egek, én nem erre termettem, hiába hiszik azt rólam. Környékeztek meg nők, de udvariasan leszereltem őket. Idealista vagyok. Szerelem tekintetében pedig egyenesen utópista.
- A-öhm...-Alanyom? Persze, hogy remekül elbeszélgetünk, ön csodás társaság... de én nekem egyszerűen nem megy, hogy valakit randira hívjak. - nézek rá csészealjnyira tágult szemekkel, nagyokat pislogva. Inkább kortyolok megint a boromból. Harper hihetetlen lélekjelenléttel bír, hogy ilyesmit felajánl egy magamfajta menthetetlen számára. Harper... A neve is gyönyörű, mintha valaki egy hárfán pengetne végig. Szeretem kiejteni. Van benne egy r betű, amit tudok tovább hangolni.
Látom a fájdalmat a tekintetében és egy kicsit megszakad a szívem is. O beth sy'n digwydd, mibe gyalogoltam én bele vaktában és ostobán? A szavaira összeszorul a szívem és zaklatott sóhajjal teszem le a kortyolok egyet, majd lerakom a poharat. Látom a küzdelmét önmagával, így a csillagok fényében. Finoman megfogom az állát és magam felé fordítom, hogy láthassam a tekintetét.
- Mae'n ddrwg gennyf, Harper. - kérek tőle bocsánatot ösztönösen az anyanyelvemen. - Nem szándékoztam semmi olyasmibe belegázolni, amihez semmi közöm. Eszemben sem volt feltépni bármilyen sebét...
Sóhajtok egyet és végigsimít a hüvelykujjam az állán.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Harper & Vaughn   

Vissza az elejére Go down
 

Harper & Vaughn

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-