State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 Paris & Alistair

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Alistair MacIntyre
avatar
Playby :
Hugh Dancy
Tartózkodási hely :
the empty lands where no men are
Job/hobbies :
Kriminálpszchológus (FBI)
Csoport :
Cops
Hozzászólások száma :
83
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
35


TémanyitásTárgy: Paris & Alistair   2015-06-10, 20:32

WE ARE THE PREDATORS
Lassan lépdelek a pláza kövén, erőteljesen magam elé nézve, véletlenül sem felfelé. Nem akarom még egyelőre szembesülni az arcokkal, amik a holttest körül állnak. Ideges vagyok. Ha valaki, most a pulzusomat akarná megmérni, meg is ütném. Megigazítom a nyakkendőmet, mert úgy érzem, hogy hurokként szorul a nyakamra és azzal fogom magam felakasztani. Vagy valaki más. Annyit sem érsz, te szar, mit erőlködsz? Ha nem nyilvánosság előtt lennék, most visszaszólnék a gondolatomnak, de inkább nem teszem. Nem vagyok cirkuszi látványosság. Egyelőre.
Ahogy meglátom az egyik helyszínelő cipőjét, akkor emelem fel a tekintetem, de nem sietem el a műveletet. Minden egyes képkockát elemezni akar az elmém, egy részem borzasztóan vágyott már arra, hogy újra itt legyen. A megszámozott vérfoltokkal, a fekvő hullával és egy dühöngő elmebajjal. Apropó elmebaj. Egy szem Zyprexa, egy szem Prozac és egy szteroid, meg a jó öreg sárga bogyó barátom. Gyógyszeridő van. Szórakoztató az élet, ha autoimmun beteg valaki.
Végigjáratom a tekintetem a holttesten, mélyen belélegezve. Érzem magamon a helyszínelők és a szemtanúk tekintetét. Gyűlölöm, mindet, egyesével, együtt, végtelenül. A főnök a vállamra teszi a kezét.
- Megkéselték. Spanyol, nyárra jött ide dolgozni. Amit kiderítettünk, hogy Sevillában keresik, mert elszokott az igazságszolgáltatás előtt.
- Elszökött. Hogy aztán egy kicseszett Honolulu-i pláza kövén végezze kivéreztetve, mint egy disznó. - felelek, de nem sikerül időben lefojtani a hangomat, így kicsit cifrává sikeredik a mondat hanglejtése. Sóhajtok egyet. Csak üssön be valamelyik gyógyszer, csak üssön hamar és nagyot.
- Van egy lány, aki nem kimondottan beszédes. Gondoltuk te többre mész vele. - majd int a fejével az egyik üres üzlethelyiség felé, ahol tábort vert az iroda. Biccentek, majd hasonlóan kiszámított léptekkel, ahogy érkeztem, bemegyek a szinte bosszantóan steril kis helyszíni... nem is tudom minek nevezzem ezt a mobil hülyeséget. Felmutatom a jelvényem, ahogy belépek, de nem rakom el. Nem nehéz kiszúrni a problémát. Felmutatom neki is a jelvényem.
- Alistair Crowley MacIntyre, FBI. Remélem nem bánja, ha beszélgetnénk egy kicsit? - a mondat végén megnyalom kicsit a szám szélét, mint egy orvlövész, mikor szarvas került a távcsőbe.
TAG: Paris NOTES: szarul kezdek
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Paris Le Chatelier
avatar
Playby :
☭ troian bellisario
Tartózkodási hely :
☭ honolulu
Job/hobbies :
☭ ne akard tudni
Csoport :
☭ bűnöző
Hozzászólások száma :
52
Join date :
2015. Jun. 06.
Age :
28


TémanyitásTárgy: Re: Paris & Alistair   2015-06-10, 22:34


Paris & Alistair


Hogy ideges vagyok-e? Még szép! Fogalmam sincs, hogy lehet ekkora pechem. Miért pont én tudtam itt lenni? Miért pont most tudtam itt lenni? Miért? Hogy mászom ki ebből anélkül, hogy esetleg magamat ne buktassam le. Jó, persze semmi közöm ehhez az egészhez, ha nem számítsuk azt annak, hogy a tettest ismerem. Viszont ettől függetlenül még szörnyen utálom ezt a helyzetet. Félek a rendőröktől. Mi van ha már tudnak rólam? Mi van ha Leo már köpött a rendőrségnek, és hamarosan egy kicsi cellában kötök ki? Valószínűleg soha nem lesz normális életem, hiába is próbálok mindent helyrerakni, és hiába szöktem el ide a világ végére. A múltam örök életembe üldözni fog, tehetek én bármit. Nem tudom mi lenne helyes. Ha szépen mindent elmondanék ezeknek, amit csak láttam... Ami természetesen nem lenne teljesen veszélytelen, elvégre akkor Francisco simán rólam is köphet, hiszen volt egy két közös "ügyünk". De ha azt mondom, hogy nem emlékszem semmire, az még rosszabb lenne. Talán el kellene csak játszanom a francia túristát aki két mukkot sem tud angolul. Persze ezt is csak addig játszhatnám, amíg ide nem hívnak valami tolmácsot. Szóval itt az ideje, hogy kiokoskodjak valami fantasztikusan jó tervet.
Minden lépését követem a fickónak, aki éppen felém tart. Egyre csak idegesebb vagyok. Meddig tudok feltűnésmentesen hazudni a rendőrségnek? Pontosabban az FBI-nak. Egyre jobb! - Hát... Gondolom nem igazán van más választásom. - Válaszolom egy egyszerű vállvonással. Próbálok minél átlagosabb lenni, de nehéz. Nem szívesen vagyok itt. Nem akarom, ho gy körülvegyenek az ügynökök meg rendőrök meg fene tudja mik. Nem akarok lebukni. El akarok menni... Be fogok csavarodni, ha sokáig itt kell lennem. - Essünk túl rajta gyorsan! Mi a kérdés? - Folytatom ezt enyhe francia akcentussal, miközben két szemébe pillantok. A bemutatkozást feleslegesnek tartom, elvégre már úgyis tudja. Ha meg nem tudja, akkor rákérdez.

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alistair MacIntyre
avatar
Playby :
Hugh Dancy
Tartózkodási hely :
the empty lands where no men are
Job/hobbies :
Kriminálpszchológus (FBI)
Csoport :
Cops
Hozzászólások száma :
83
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
35


TémanyitásTárgy: Re: Paris & Alistair   2015-06-11, 13:16

WE ARE THE PREDATORS
Az emberi élet egy vékonyka cérnán függ mindig. Az, hogy a cérna meddig bírja az esetek legnagyobb többségében nem rajtunk áll vagy bukik. Saját kárán tanul az ember. Mert másokéból nemes egyszerűséggel képtelen.
Remélem az, akihez beküld a nagyfőnök, inkább sokkos, mint vaj van a füle mögött. De ennek mik az esélyei? Csillagászatian alacsonyak. Elmegyek vadászni röviden. Ezért sem sietek. A sarokba szorított emberrel szemben a pszichológiai hadviselés a leghatékonyabb módszer. Nagykönyvi, tiszta és... olyan puritán. Megfoghatatlan, de a kedvencem pár szóval kiforgatni egy embert magából és belátni a mélyebb rétegek alá, ahová magukat is ritkán engedik le. Én pedig fel fogom tépni, ha kell.
Tökéletesen érzékelem, hogy a lány követi a tekintetével a mozdulataim. A lépteim súlyosak, a tartásom merev. Karót nyelt. Igen, talán ez lenne a tökéletes kifejezés erre. Bemutatkozom neki, majd  elrakom a jelvényemet. Magamhoz húzom a felvett adatokat, ezzel is húzva az időt, kicsit kizökkentve a sietős ritmusából.
- Hová siet annyira, Mademoiselle Le Chatelier? Volt már példa arra, hogy az ilyen kis csevelyek napokig tartottak. - hideg, tárgyilagos hangon közlöm vele, pedig ez csak egy szóbeli szúrás. Egy vívótőr hegyével, vesén. A fejemmel intek a bent lézengő ügynököknek, hogy menjenek ki egy kicsit, én pedig a zsebembe süllyesztem a kezem.
- Odakint mindenki sokkos, zokog, üveges tekintettel mered a hullazsákra. Ön pedig csak szeretne elsietni innen... Nem gondolja, hogy ez egy kicsit gyanús viselkedés? - még nem is kérdeztem tőle az üggyel kapcsolatban, máris különös a lány. A hangomból csöpögő cinizmus sem segít most rajta.

Aki a cápákkal úszik vérezve, annak fel kell készülnie a következményekre is.
TAG: Paris NOTES: gyenge eresztés lett...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Paris Le Chatelier
avatar
Playby :
☭ troian bellisario
Tartózkodási hely :
☭ honolulu
Job/hobbies :
☭ ne akard tudni
Csoport :
☭ bűnöző
Hozzászólások száma :
52
Join date :
2015. Jun. 06.
Age :
28


TémanyitásTárgy: Re: Paris & Alistair   2015-06-11, 22:04


Paris & Alistair


Hűha! Alig szólt még hozzám két teljes mondatot, de máris nem kedvelem. Persze már azért sem vagyok oda, hogy FBI ügynök, de az, hogy mellé még ilyen okos is. Ez nagyon nem lesz jó nekem! Valamit sűrgősen ki kell találnom, ha nem szeretnék egy szűk kis cellában éjszakázni. Az még rendben van, hogy lassan szállásra sem lesz pénzem, de előbb megyek az utcára aludni, mint börtönbe. Ez az ember pedig túl jól végzi a munkáját. Mondjuk biztosan van már pár év tapasztalat a háta mögött, szóval valószínűleg átkozott nehéz lesz átverni is. De mindenképp meg kell próbálnom. Muszáj! Nos, először is megpróbálok átlagos lenni. Egy ártatlan ember, hogy reagálna arra, ha egy gyilkosságot látna, aztán pedig még azzal is megkínozzák, hogy órákra itt fogják... Na jó nem órákra, de azért egy negyven perce már tuti itt ülök és csak a csodát várom. Gondolom kezdene ideges lenni az illető, valamint természetesen rémült is lenne már. Ezt kell tennem nekem is!
- Hogy hová sietek? Tudja maga, hogy mióta ülök itt, mint egy idióta? - Emelem fel a hangom idegesen, és ezt még csak meg sem kell játszanom, tényleg ideges vagyok, valamint tényleg régóta itt ülök és másra sem vágyom jobban, minthogy elhúzzak innen a fenébe. Bár igaz, hogy egy hulla azért nem mindennapi látvány még számomra sem, de nekem már muszáj volt az ilyen helyzeteket kezelni. Amit ez a fickó nem tud természetesen... És ez maradjon is így.  Következő szavai hallatán kissé kezdek bepánikolni. Szörnyű alakításom lehet, pedig jóformán még el sem kezdtük azt a bizonyos kihallgatást. Észhez kell térnem de nagyon gyorsan!
- Semmi kedvem nézni azt a hullát. Eleget láttam már mára... sőt egész életemre! Egy dolgot szeretnék mostmár, méghozzá hazamenni és elfelejteni ezt az egész napot úgy ahogy van! - Minden erőfeszítésemre szükségem avan ahhoz, hogy ne üvöltsek a képébe. - Hát olyan nehéz ezt megérteni? - Kérdezem ezt már jóval nyugodtabb hangon, aztán észhez térek és gyorsan frissen bocsánatot is kérek a viselkedésemért, elvégre nem a szomszédommal beszélgetek. - Elnézést! Én csak... Én csak nem tudom mi van velem. Nem akartam kiabálni, csak ez most nagyon felzaklatott, azt hiszem. - Mondom kissé zavartan, miközben felpillantok ismét rá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alistair MacIntyre
avatar
Playby :
Hugh Dancy
Tartózkodási hely :
the empty lands where no men are
Job/hobbies :
Kriminálpszchológus (FBI)
Csoport :
Cops
Hozzászólások száma :
83
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
35


TémanyitásTárgy: Re: Paris & Alistair   2015-06-15, 23:02

WE ARE THE PREDATORS
Van egy érzékem ahhoz, hogy egy szemvillanás alatt utáltassam meg magam másokkal. Vérfagyasztó. Hátborzongató. Gyűlöletes. Vadászok. Mint gyerekkoromban, őzekre és vaddisznókra. Csak itt nem rohanok apámhoz és az öcsémhez büszkén, ha elejtettem valamit. Ha megsebzem a vadat, az bíróság elé kerül és huszonhárom ember dönt a sorsáról. Nem a golyó bemeneti helye és hogy milyen szervet ért. Most pedig prédát követek. Hogy a jót-e az kiderül úgyis hamarosan. De könnyedén járom az utat, ami az aljnövényzetben vezet az igazsághoz.
Koncentrálni próbál. Balra fordul a szeme, valamit próbál felidézni. Csak nem az ártatlanság esszenciáját kutatja? A hangja lejtése őszinte feszültséget jelez. De a szavai nem igazán.
- Megijeszti, hogy itt kell lenni? Netán élőbbnek érzi magát? - sandítok rá féloldalasan, ahogy méregetem. Kiugrasztottam, ez egészen biztos. Olyan, mint egy róka akit, hajtanak a nagyvadak. Próbál ravasz lenni, de nem az övé az erőviszonyok terén az előny. Kellemetlen dolog ez. Valami azt súgja mélyen a zsigereimben búgva, hogy nem az első holtteste ez, amit lát. Megállok vele szemben és zsebre dugott kézzel nézem őt. Eszemben sincs leülni. Ez is egyfajta lépéselőny, amit nem engedek kicsusszanni a kezeimből.
- A hulla zsákban, perceken belül el fogják szállítani a hullaházba és csak a vér marad, meg a körvonala szalagokból összerakva. - szusszanok egyet cinikusan, majd elveszem az asztal másik végéről a biztonsági kamera egyik képét, amin a menekülő tettes és az összecsukló áldozat van. Elé csúsztatom és leülök vele szemben. Most egyenlőek leszünk. Ő lefelé néz majd, én pedig őt figyelem majd.
- Figyeljen kérem rám. Fontos, hogy minél hamarabb megtaláljuk azt az alakot, aki azt tette. - itt teátrálisan kimutatok az üvegen a holttestre. - Ha bármilyen információja van, ne titkolja el, Mademoiselle, mert hazatelefonálhat, hogy pár évet késni fog vacsoráról.
TAG: Paris NOTES: gyenge eresztés lett...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Paris Le Chatelier
avatar
Playby :
☭ troian bellisario
Tartózkodási hely :
☭ honolulu
Job/hobbies :
☭ ne akard tudni
Csoport :
☭ bűnöző
Hozzászólások száma :
52
Join date :
2015. Jun. 06.
Age :
28


TémanyitásTárgy: Re: Paris & Alistair   2015-06-16, 21:04


Paris & Alistair


Olyan érzésem van, hogy ez most nehezebb lesz, mint azt én gondoltam volna. Ennyire látszik rajtam, hogy valami nincs rendben velem? Talán az arcomra van írva, hogy én magam is bűnöző vagyok? Vagy mi a fene? Bár az is lehet, hogy csak ez a fickó a túl jó. Valószínűleg a szakmájában az egyik legjobb lehet, ezért is küldték őt ide. Én pedig nem mondhatom azt, hogy a "szakmámban" a legjobb vagyok, bár eddig azt hittem legalább jó színés lennék... Vagy minimum jól tudok hazudni. Nem, nem hazudni, inkább csak eltitkolni dolgokat mások elől. Mondjuk lehet, hogy a szüleimmel jól is ment, de ez a helyzet most más. Egészen más. Ez a fickó itt messze nem az apám, ez itt egy profi és nagy valószínűséggel sejt valamit. Tisztában van azzal, hogy valamilyen úton módon a bűntényhez kapcsolhat. Ez olyan mikor egy puzzle játékban az ember tudja, hogy a darabkák tudja hová tartoznak, de mégsem tudja összerakni őket. Ha nem mondok neki valami használhatót, a végén még megvádolnak gyilkossággal. Muszáj mondanom...
- Egyenlőre még élőbbnek érzem magam, de tartok tőle, hogy ha elmondom amit láttam, már nem sokáig fogom. - Ezt most olyan őszinteséggel válaszoltam, amilyenre még én magam sem számítottam. - Az a fickó egy gyilkos. Engem is meg fog ölni ha bármit is mondok... - Alig láthatóan megvonom a vállam. Nem tudom eldönteni, hogy neki most direkt az a célja, hogy rám hozza mégjobban a frászt és akkor majd beszélek, vagy tényleg tudja, hogy van valami a tarsolyomban. Mikor leül velem szemben én csak szemeibe pillantok, majd a képre amit ő időközben elém csúsztat. Néhány pillanatig csak bámulom a fickót rajta. Némán nézem és nézem hosszú pillanatokig, aztán ismét felnézek rá. Nyelek egy nagyot, miközben fogalmam sincs, hogy mit csináljak. Csak az időt próbálom húzni ezekkel a lassú mozdulatokkal, de nem húzhatom sokáig. El kell döntenem, hogy feladom-e a fickót, aki remélhetőleg nem fogja megtudni, hogy én voltam, vagy hallgatok mint a sír és börtönbe megyek, mert nyilvánvalóan oda fogok menni. Csak börtönt ne! - Na jó... Tudom ki ez a férfi. - Bökök rá a gyilkosunkra mutatóujjammal. - A nevére nem emlékszem már pontosan, de tudom, hogy ő az egyik éjszakai bárnak a tulajdonosa. Vagy ha épp nem is a tulajdonosa, akkor valam nagy fejes. Állásinterjún voltam ott... És azt hiszem ezzel lőttek a megélhetőségemnek is. - Az utolsó mondatot csak elmorgom az orrom alatt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alistair MacIntyre
avatar
Playby :
Hugh Dancy
Tartózkodási hely :
the empty lands where no men are
Job/hobbies :
Kriminálpszchológus (FBI)
Csoport :
Cops
Hozzászólások száma :
83
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
35


TémanyitásTárgy: Re: Paris & Alistair   2015-06-19, 22:47

WE ARE THE PREDATORS
A sarokba szorítás egy olyan mozdulata a mentális hadviselésnek, amit nem szokás ilyen gyorsan kivitelezni. De az idő ellenünk van. Nem szándékozok ártani a nyomok hőjének és ezzel akár valaki másnak is. A módszereim unortodoxnak tűnhetnek, de mivel azok is, teljesen más színben pompáznak élesben, mint szóbeszéd. Éles késsel szaladálok és estem már el vele úgy, hogy összekaszabolt.
Nála is van egy kés, a kérdés az, hogy kire fogja fogni. Rám vagy a gyilkosra? A pszichológia egy olyan folyó, amin ha valaki megtanul evezni, akkor semmi sem jelenthet akadályt előtte. Ő sem nekem. Látom a képet, csak homályos. Ő segíthet nekem tisztává varázsolni. Elismerően biccentek egyet a válaszára. Nem buta, ez egészen biztos. Inkább magát mentse, mint hogy mások rántsák le.
- Mert egyelőre még él. Maradjon is ez így. Én személy szerint abban hiszek, hogy jobb tiszta lelkiismerettel a halállal szembe nézni. - nézek rá jelentőségteljesen. Vagy engem neveltek becsületesre vagy túl sokszor jöttem ki a halálból. Eldöntendő kérdés. - Meg tudjuk védeni, ha szükséges. Így viszont mások élete is súlyos veszélyben lehet.
A rezzenései nyújtottak és némileg mintha vontatottak is lennének. Az időre játszik... A helyében ez egy logikus és érthető lépés is. Ez az az eset, amiben jobb kivárni, mert jó döntés születhet. Tudja, hogy mik a lehetőségek és mit választhat. A többi csak és kizárólag rajta áll. Lassan játszok az ujjaimmal, miközben fürkészem őt. Mibe keveredhetett? Van még vajon számára kiút onnan? Ki akar egyáltalán jutni? Láng lobban a tekintetemben, mikor a képre bök. Ezt a választ akartam hallani. Csúsztatok elé egy üres papírt egy tollal.
- Megtenné, hogy leírja a címet, ahol esetlegesen ráakadhatunk? - az utolsó mondatára felszökken a szemöldököm. Ah, emberi gyarlóság, mindig lenyűgözöl.
- Ne vegye kérem tolakodásnak... Nem ön után nyomozunk, így adhatok némi egérutat. Ha lehetősége van kiszabadulnia a slamasztikából, amiben van, kérem tegye meg minél hamarabb. Mert lehet, hogy legközelebb ha találkozunk, akkor nem valaki mást kell bemószerolnia és könnyen lehet, hogy teljesen más hangnemben és megközelítésben kell velem beszélnie.
TAG: Paris NOTES: gyenge eresztés lett...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Paris & Alistair   

Vissza az elejére Go down
 

Paris & Alistair

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-