State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 MacIntyre Brothers

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Abraham MacIntyre
avatar
Playby :
Kit Harington
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
teacher
Csoport :
civil
Hozzászólások száma :
111
Join date :
2015. Jun. 14.
Age :
32


TémanyitásTárgy: MacIntyre Brothers   2015-06-16, 13:46


MacIntyre Brothers

Ha már úgy alakult, hogy mind egy rakáson vagyunk - ki gondolta volna, hogy Hawaii a világ közepe ugye?! - akkor itt az ideje, hogy felkeresem Alistairt. Baromi rég hallottam róla és őt ismerve nem árt, ha olykor ránézek/rácsörgök és hasonlók. Meg egyébként is a bátyám, szóval érdekel, hogy mégis mi a fene van vele.
Motorra ülök és a háza felé veszem az irányt. Útközben megállok cigit venni, mert abból kifogytam és tudniillik nálam a nikotinhiány igen vészes méreteket tud ölteni, általában akkor vagy totál leáll az agyam és csak a fejemből való kibambulásra vagyok képes vaaagy - és állítólag ez a rosszabbik eset - nekiállok valamin filozofálni - szó szerint - és ilyenkor olyan teóriákat vagyok képes összeállítani, hogy azt öröm hallgatni. Vagy nem. Tökmindegy, én nem veszem észre, hogy mennyire jó és- vagy élvezhető, amit pofázok vagy esetleg pont az ellenkezője, mert általában fel sem tűnik, hogy ezt csinálom. Na ilyenkor kell egy szálnyi dohányt a képembe tömni és jó mélyeket tüdőzve elszívni. Szóval lényeg a lényeg, hogy beszerzem, amire szükségem van - jó formán ezen és kávén élek - majd folytatom tovább az utamat, egészen Alistair házáig, ami előtt szépen leállítom motort és le is huppanok róla.
Az ajtóhoz megyek és rátapadok a csengőre, amit nem áll szándékomban addig elengedni, amíg be nem ereszt a bátyám. Oké, ez alól csak az menti fel, ha éppen nincs itthon. Szóval, ha kb 5 perc elteltével sem kattan a zár majd, azt jelezve, hogy belépést abszolváljon számomra, akkor kénytelen leszek rácsörögni. Előkerítem én a föld alól is, elvégre ezért (is) vagyok.
Egyébként is jó lesz/lenne már dumálni, bár azt be kell vallanom magamnak, hogy egyáltalán nem szándékozom beavatni, épp egy törvény által üldözött haveromat készülök effektíve bujtatni. Na jó, ez talán erős kifejezés, mert a szekrénybe vagy az ágy alá biztosan nem fogom pakolni - na még csak az kéne! -, de tény, ami tény. Legjobb véleményem szerint jobb, ha Alistair erről nem szerez tudomást, mert mégiscsak a rend őreinek során erősíti. Én meg nem fogok hátat fordítani a legjobb haveromnak, akinek nem mellesleg majdnem elvettem a nővérét. Bakker, hogy a pöcsömbe voltam képes ezen eszme futtatás végére is eljutni Kaarinához?!
Mindegy, megrázom a fejem és szépen tovább nyomon azt az átokverte csengőt, remélve, hogy hamarosan nem kell az ajtó ezen felén dekkolnom és továbbra is baromságokon agyalnom.
Ӂ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alistair MacIntyre
avatar
Playby :
Hugh Dancy
Tartózkodási hely :
the empty lands where no men are
Job/hobbies :
Kriminálpszchológus (FBI)
Csoport :
Cops
Hozzászólások száma :
83
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
35


TémanyitásTárgy: Re: MacIntyre Brothers   2015-06-16, 14:54

do liberate me

Abe. MacIntyre reunion ✖︎

Mintha fuldokolnék egy óceán közepén, betoncsizmában és hiába üvöltök semmi, sem jön ki a torkomon, csak rekedtes nyöszörgések. Hánykolódok az ágyamban, ahogy az agyam ma azzal büntet, hogy mire elalszok, olyan rémálmaim támadnak, hogy valószínűsíthetően ma éjjel nem alszok.
Végigjátssza a fejem az utolsó esetet, amin otthon dolgoztam és megoldatlanul is maradt. Életem egyik legrosszabb és legemlékezetesebb élményét. Futok egy sötét erdőben, egy magas, kimondottan sportos alakot üldözve. Ő könnyedén ugorja át az akadályokat, ismeri a terepet. De nekem ezek az erdők az otthonaim. Felgyorsítok, lejjebb eresztve a fegyveremet. Ami végzetes hibának bizonyul. Bár amúgy is lejjebb engedtem volna, mivel alig 400 méter után meg kell torpannom. Ez a rohadék az orromnál fogva vezetett. Egy fához kötözött, megcsonkított hullához, aminek a bőrébe az én nevem lett vésve... Aztán egy éles fájdalom hasít a tarkómba és elnyel a sötétség. Leütött... a szarházi leütött.

Sikerül felüvöltenem, de az már az ébredéssel együtt jár. A csengő... Lassan szivárog a tudatomba, hogy valaki teljes erővel nyomja. Szusszanok egyet, hátratúrva a hajam és csendben imádkozom, hogy akárki is az, menjen el. Közben én nehézkesen felkelek és megtörlöm magam, majd felhúzok egy pólót és egy nadrágot. A csengő pedig csak cseng tovább. Morgok egyet, majd a számba biggyesztek egy szál cigit és meggyújtom. Egyetlen ember van a világon, aki nagyjából világrekordot is tudna dönteni abban, hogy a kikúrt csengőmön könyököljön.
A bejárati ajtóhoz grasszálok és elfordítom a kulcsot, majd kinyitom az ajtót, szinte indulatból. Hát persze, hogy Abe az. Biztos örül a látványnak, miszerint a bátyja jó szokása szerint csatakosra rémálmodta magát, a szeme körüli karikák egy mosómedvéhez hasonlatossá teszik és még félálomban bagózik.
- Neked is jó reggelt, csirkefej. - mormogom, majd félrelépek az útjából, ezzel jelezve, hogy fáradjon beljebb. Még nem vagyok magamnál.

Don't know where to roam in this private hell
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abraham MacIntyre
avatar
Playby :
Kit Harington
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
teacher
Csoport :
civil
Hozzászólások száma :
111
Join date :
2015. Jun. 14.
Age :
32


TémanyitásTárgy: Re: MacIntyre Brothers   2015-06-16, 15:25


MacIntyre Brothers

Valami üvöltés-kiáltásféle hang hallatszik odabentről, csupán hangfoszlány, ha őszinte akarok lenni, szóval most már rohadtul nem fogok leszakadni arról a nyavalyás csengőről, de ha még hallok valami ordítást, esküszöm betöröm az ajtót. Vagy egy ablakot minimum - azt azért mégiscsak könnyebb - és ilyen módon eresztem be magam, mert akár egy baltás gyilkos is terrorizálhat odabent - bár nem tudom mennyit is érnék egy baltás gyilkossal szemben, de az most részlet kérdés - és igen, az meg sem fordul a fejemben, hogy a zsarukat is kihívhatnám, inkább mondanám, hogy amolyan majd megoldom én effektustól szenvedek. Mindezen előre kitervelt, de a legkevésbé sem átgondolt bejutási tervek gyakorlatba való átültetésére azonban nincs szükség, mert hurrá szezám tárul is és szemben találom magam a bagózó - mily meglepő?! vagy mégsem - bátyámmal. Nem csak a göndör fürtjeinket örököltük apánktól, ez már fix.
- Szarul festesz. - köszönésképpen még egy vigyort is kap, ami kb, ahogy megjelenik, úgy el is tűnik a képemről. Bemegyek a lakásba és egy elegánsnak nem mondható, de annál praktikusabb és funkcionálisabb láblendítéssel lököm be az ajtót magam mögött. Előbányászom a nem rég beszerzett cigimet, előrántok egy szálat és én is rágyújtok.
- Kávéd van? - de a kérdéssel együtt már megyek is a konyha irányába, baromira nem zavartatom magam, ha majd nem tetszik neki, hogy önállóan is ki tudom magam szolgálni, akkor szól.
Látom rajta, hogy mennyire nyúzott, gondolom már megint nem aludt, de szándékosan nem tolom ezt a képébe, vagyis az előbb már megtettem, mert persze azt nem bírtam ki, hogy ne közöljem, nem tűnik éppen frissnek és üdének.
Reményeim szerint találok kávét a szokott helyén és automatikus mozdulatokkal kezdem el készíteni az éltető lét, ami nélkül én a magam részéről egészen biztosan nem is léteznék. Közben a fogaim közé harapom az izzó végű nikotinszálamat, hogy mindkét kezem szabad legyen.
- Te is kérsz? - emelem rá sötét íriszeimet, majd bekapcsolom a masinát, hogy tegye csak szépen a dolgát. Keresek egy hamutálat, amit addig is kisajátíthatok, amíg itt vagyok.
Leteszem magam a kanapéra vagy székre - attól függően, hogy Alistair hol dekkol éppen - és kényelmesen elhelyezkedek.
- Te kezded vagy én kezdjem? - mert tuti akad valami beszámolója, az mindig mindenkinek van, szóval a lehetőség adott, ha ő kezdi, akkor megkíméli magát egy csomó untató baromságtól, amit képes vagyok összehordani.
Ӂ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alistair MacIntyre
avatar
Playby :
Hugh Dancy
Tartózkodási hely :
the empty lands where no men are
Job/hobbies :
Kriminálpszchológus (FBI)
Csoport :
Cops
Hozzászólások száma :
83
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
35


TémanyitásTárgy: Re: MacIntyre Brothers   2015-06-16, 16:05

do liberate me

Abe. MacIntyre reunion ✖︎

Egészen biztosan feladnám a leckét annak, aki velem akarna egy fedél alatt élni. A környezetemre mindig is a frászt hoztam. Alvajárok, kiabálok, igazán elragadóan tudok aludni. De ha egyszer a saját elmém fordul ellenem, akkor nincs sok minden, amit tehetek. Sivár az életem, de az álmaim... mindig mutatnak valami érdekeset.
A bőröm alatt még zsizsegnek a rémálom maradványai, de fakulnak. Szerencsére. Legalább csak szarul nézek ki, mikor ajtót nyitok, nem pedig úgy, mint akinek egy kés van a tüdejében. Majdhogynem kiköpött minket jóapánk, az holtbiztos. A haj, a szokásaink. A megszállottság a vörös hajú nők iránt... Legalább ő nem elmebajos. (Merem remélni.)
- Hát téged se Gainsborough festett. - horkantok egyet némileg jobb kedvvel, mint ahogy kinyitottam az ajtót. Tudom, hogy pocsékul nézek ki, de legalább megerősítette a tudatomat ebben. Hallom, ahogy a sarkával csukja be az ajtót, de nincs kedvem szóvá tenni. Nincs is erőm és le is tojom, mert én is úgy szoktam csukni.
- Van, tegnapelőtt vettem. - tapsot kérünk, szocializálódtam! Már amennyire egy szóváltást egy önkiszolgáló kasszával annak lehet nevezni. Nálam néha az is nagy dolog.
Megyek vele a konyhába és beülök a megszokott székembe az ablak alá. Beleszívok mélyen a cigimbe, míg ő nekilát a kávéfőzési hadműveletnek. Nincs ellenemre, hogy ő csinálja, mert legalább addig sem kell erőltetnem a kobakomat.
- Kérek. Apa küldött két üveg Bruichladdich-ot. Ha inni támadna kedvünk. - bólintok, majd megdörzsölöm a szemeim, míg ő elcsaklizza az egyik hamutálat. Kész kollekció van a lakásomban szétrakva. Lusta vagyok keresgetni őket, ha kellenek. Ő leparkol, én pedig a kérdésére összehúzom a szemeim és slukk-kifújás után lehamuzok.
- Kezdd te, az én életem úgyis katasztrófa. - adom neki át a lehetőséget. Jobb szeretem hallgatni az ő életét, hogy milyen neki a katedra mögött, mint a sajátomat mesélni.

Don't know where to roam in this private hell
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abraham MacIntyre
avatar
Playby :
Kit Harington
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
teacher
Csoport :
civil
Hozzászólások száma :
111
Join date :
2015. Jun. 14.
Age :
32


TémanyitásTárgy: Re: MacIntyre Brothers   2015-06-16, 17:04


MacIntyre Brothers

- Jobban is jártam. - kac-kac, szóval ennyivel le is tudom a visszapiszkálást, amit mondjuk megérdemeltem, mert hát én is hasonlóan kitörő fivéri szeretettel köszöntöttem. Fő az összetartás a családban!
A napszemüvegemet lepakolom a konyhapultra mielőtt még nekilátnék annak a bizonyos kávénak. Örömmel hallom, hogy nem mellesleg tart is itthon említett bab porított és pörkölt változatából - igen, a kávébabra gondolok - így tényleg nincs, ami visszafogjon, hogy megkapjam a koffein löketemet, amire nem mellesleg igencsak vágyok.
- Kaját is vásároltál vagy csak cigit és kávét? - mondjuk előbbit nem tudom, hogy vett-e előző nap, ezt inkább csak feltételezem, merthogy magamból indulok. Ahányszor vásárolni megyek, annyiszor veszek bagót is, meg még olykor be is iktatok pár plusz kört, hogy beszerezzem a napi nikotin adagomat. Tudom, akár egy gyárkémény, olyan vagyok, de tessék, kövezzen meg érte bárki.
- Nekem bezzeg nem küldött. Most fellobbant bennem a testvéri féltékenység, szóval kurvagyorsan vedd elő, mert kibontjuk. - vigyorgom telibe a bátyust, mert hát na. Azért ezt majd a fater szemére olvasom, amikor legközelebb társalgok vele. Mostoha kölyök vagyok, tudom én - akkor is, ha vér szerint ugyanannyira vagyok az ivadéka, mint Alistair - és ilyenkor na, azért kilóg a lóláb, hogy én anyámmal voltam életem első évtizedében. Nem mintha olyan nagyon lett volna beleszólásom akkoriban...
Leparkolok az egyik székre, magam elé teszem a hamutálat az asztalra és még fel is könyökölök arra a jobbommal, merthogy ezen kezemmel dohányzom.
- Csak akkor az, ha annak fogod fel. - tudom, most jön az, hogy megszólalt az idealista. De basszus, filozófiát oktatok, mégis milyennek kellene lennem?!
- Oké, vége a tavaszi szemeszternek, szóval hurrá. És mivel rohadt jó fej vagyok, végül senkit sem húztam meg az UV-n. - ennyit a melóról. Persze az enyém nem olyan izgalmas vagy érdekes, mint az övé, de hát kinek mi az ami érdekfeszítő...
- Még mindig szörfözök, amit te is kipróbálhatnál. - jah, nem túl idegtépő, amit elzagyválok neki, de hát ez van, nem mindennap lövik meg az embert - velem ne is történjen meg többször - szóval ez van, ezt kell szeretni.
- És vettem egy motort, odakint áll a ház előtt. Nagyjából ennyi. - kész is lett közben a kávé, szóval felemelem a hátsóm és két bögrébe öntöm ki, majd ahogy Alistair issza, úgy kapja meg - ízesítéssel vagy anélkül -, én a magam részéről tök feketén iszom.
- Te jössz! És ne hagyd ki a sztoriból a kis vörös doktornőt se! - toldom még meg ezzel, mielőtt átadnám neki a szót. Csinos egy nő, annyi szent és hát tudom, hogy Alistairnek és nekem is ugyanaz a gyengénk nők terén...

Ӂ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alistair MacIntyre
avatar
Playby :
Hugh Dancy
Tartózkodási hely :
the empty lands where no men are
Job/hobbies :
Kriminálpszchológus (FBI)
Csoport :
Cops
Hozzászólások száma :
83
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
35


TémanyitásTárgy: Re: MacIntyre Brothers   2015-06-19, 21:51

do liberate me

Abe. MacIntyre reunion ✖︎

Mosolyszerű rándulás játszik a szám sarkában, ahogy visszaszúr. Le sem tagadhatjuk egymást igazából. Eszemben sem lenne, akármi is történt eddig.
Szinte hallom, hogy tikkel az agya a kávéért. Én is csúnyán ráfüggtem, de ez nekem nyomozói bűn. Neki tanári inkább. Netán hordozunk magunkban valamit, ami meghajt minket minden reggel a kávé irányába. Ő például tudja, hogy milyen vadállat vagyok, mikor a Crohn ágyba vág és könyörtelen diétán vagyok, amíg le nem csillapodik.
- Képzeld, vettem. - húzom fel büszkén a szemöldököm. Össze kéne minket kötni. Van, hogy elindulok és veszek cigit, de kaját elfelejtek. Most indítékkal voltam boltban, bevásárlólistával, mert nem ehetem a gyorskaják 90%-át. Még ezeket a mikrózós hülyeségeket sem.
- Az egyikre rá van rakva egy cetli, amin ez áll, hogy: Abraham. Tudod milyen az öreg... - vigyorgok csak a féltékenységére és főleg a lelkesedésére, majd felkelek és odalépek a konyhaszekrényhez, amiben a piáim laknak, majd előveszem mindkét üveggel, azt is amelyik cetlis. Meg két poharat és töltök. Az enyémből. Így hagyok egy kis nyitást a védelmemen, megláthatja, hogy mit tett velem múlthéten az alvajárás, mikor kiment az erkély üvegajtaján. Tiszta vágás mindkét karom. - Minek küldjön két törékeny csomagot, mikor megúszhatja eggyel is, olcsóbban és úgyis célba ér?
Visszaülök a helyemre, a pohárral felvértezve immár. Balomban a pohár, mivel az a domináns, számból lóg ki a cigi és úgy fürkészem a vékony füstfüggöny mögül.
- Na, megszólalt az idealista. - ami nem késik, az nem siet, de én ezt mindig óraműpontossággal lövöm oda neki, mikor az ilyen optimista szutykokkal abajgat.
- Melyik értelemben? - csipkelődök vele kicsit szemtelenül. Én buktattam pár embert, de megérdemelték.
- Úgy néznék ki, mint majom a köszörűkeréken... - legyintek egyet, immáron vagy ezredjére, mindig próbál engem szörfre imádkozni, noha víziszonyos is vagyok. Mármint a nagy nyitott vizeken.
- Motort? - felszalad a szemöldököm. Közben sípol a kávéfőző, Abe pedig kiönti az éltető dózist. Átveszem, én is csak úgy magában iszom, majd hálásan megemelem a bögrét. Ahogy felemlegeti Dr. Kashnikovát, rögtön zavarba is jövök. Megköszörülöm a torkom.
- Visszakaptam a fegyvertartási engedélyem, de szigorúan csak szolgálati időben, jegyzőkönyvvel vehetem fel... Van egy ügyem is, nem csak a tanítás és ne kérdezz róla, még nem beszélhetek. Dr. Kashnikova... - sóhajtok egyet és kimeredek kicsit az ablakon, majd beleszívok a cigimbe. - Úgy érzem, hogy gyógyulok. Pedig még csak egyszer voltam nála. Teljesen másként közelíti meg a bajomat, mint otthon Graham tette. Félek, hogy bele fogok esni. Félek, hogy bántani fogom.

Don't know where to roam in this private hell
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Abraham MacIntyre
avatar
Playby :
Kit Harington
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
teacher
Csoport :
civil
Hozzászólások száma :
111
Join date :
2015. Jun. 14.
Age :
32


TémanyitásTárgy: Re: MacIntyre Brothers   2015-06-22, 14:39


MacIntyre Brothers


- Nagyon helyes. - nem vagyok az anyja és nem is vágyom arra, hogy átvegyem a helyét - vagy bárkiét az életében - az viszont tény, hogy nem repesek az örömtől, amikor maga alá zuhan és nem gondoskodik az alapvető szükségleteiről, úgy, mint az evés például.
- Akkor mit eszünk? - vigyorgok rá, mint a tejbe tök. Egyfelől, mert így kevésbé olyan, mintha aggódnék érte vagy azért, amiket elfelejt esetleg, hanem azért is, mert egészséges férfiember eszik eleget. És most még jó fej is vagyok és össze is ütnék valamit. Na nem mintha olyan nagy lenne a harci tudásom a konyhában, de azért el nem veszek a tűzhely mellett.
- Merthogy kimozdulunk és nem örülnék, ha meg kellene szakítani a kocsmatúrát idő előtt. - hirtelen jött az ötlet, de mocsok jó ötlet, annyi szent. Alistair ismer, akkor is kicibálom ma innen, ha a fene fenét is eszik, mert nem árt, ha olykor odakint is körbenéz a világban és nem csak a rendőrség meg a lakása közti távot ismeri.
- Cetli?! Chh! - horkanok fel jó atyánk megoldásán, miszerint egy cetlivel elintézte a dolgot, de legalább piát küldött, hurrá.
Amíg ő előszedi az üveget és a poharakat, felé sandítok a kávéfőző felett és fel is tűnnek a legújabb szerzeményei a bőrén.
- Mivel sikerült összecsókolóznod és mikor? - és mi a faszért nem hívtál fel, de utóbbit már nem teszem hozzá. Nem akarom, hogy azt érezze a nyakán lihegek, így csak felvont szemöldökkel nézek rá, várva a választ.
- Oh párdon, kiment a fejemből egy pillanatra a legjellemzőbb nemzeti vonásunk. - röhögöm el magamat. Még, hogy nincs alapja az olyan sztereotípiáknak, minthogy a skótok sóherek. Azok.
- Ha pénzt kapnék azért, mert tudom mit fogsz mondani... egyébiránt meg legalább az egyikünk legyen az. - ó igen, tudom, hogy idealista vagyok némely tekintetben, de annyi baj legyen. A két koponyára osztható adagot esetünkben én kaptam meg duplán is, és úgy fair, ha visszaosztok neki is belőle olyan módon, hogy okosságokat puffogtatok itt neki. Önzetlen fivér vagyok, szerintem is.
- Semmilyen és minden értelemben. Erről ne egy filozófiával foglalkozó személyt kérdezz. - nevetem el magamat és a kezébe nyomom a kávét, ha már megfőztem. Akkor is, ha a whiskynk is mosolyogva csücsül a pohárban, feltéve, ha tudna mosolyogni. No nem baj, azt majd mi fogunk, amikor szépen eltűntettük, de az még odébb van egy kicsit.
- Hát aztán?! Ki mondta, hogy egy majom szarul festene a köszörűkeréken??! - most erre mit mondjak? Fel kéne hagyni azzal, hogy mit is gondolna, mondana más, de azzal is, hogy ki se akarja próbálni. A félelmeket csak úgy lehet legyűrni, ha szembe nézünk velük és ezt akár szó szerint is lehet értelmezni. Meg aztán, amíg nem tudja milyen, addig azt sem, hogy élvezné-e egyáltalán. Igazam van vagy igazam van?!
- Aha. Kényelmesebb és könnyebb közlekedni vele. Meg csajozni is. - nem mintha abban segítségre szorulnék, de hát na. Motorozni mindig is fasza dolognak számított és nem mellesleg még szeretek is, szóval minden adott.
- Elviheted egy pár körre, ha akarod, de ne törd össze. - azért megnézném, ahogy Alistair a két kerekűmön repeszt és a hajába túr a szél. A gondolat megmosolyogtat, mert valószínű én is úgy festhetek rajta, ahogyan most a bátyámat elképzeltem.
Na, témánál vagyunk, mert a doktornő megemlítése máris zavarba hozza. Csak nem gyengéd érzéseket táplálsz a hölgy iránt, tesó?! Nem mondom, hogy nem örülnék neki, mert szerintem baromira ráférne egy nő már.
- Oké, nem faggatlak és örülök, hogy visszakaptad. - bólintok is egyet, nincs okom arra, hogy ne örvendezzek, ha valami úgy alakul, ahogyan az Alistair szeretné.
- Zöldségeket beszélsz. Egyrészről ne félj ettől, másrészről nem fogod bántani, mert azt nem hagyom neked, hogy másokat bánts. Így megnyugszol? - tudom én, hogy Alistair démonai nagyon is valóságosak a számára és ezt nem lehet elbagatellizálni, de azt meg egyáltalán nem akarom, hogy a félelmei miatt begubózzon.
- Szóval jó nő... - vigyorodok el, hogy kicsit elüssem a téma élét és komolyságát. Nem szabat semmit sem véres-komolysággal megközelíteni, mert éppen, hogy kifelé akarom rángatni ebből az állapotból, amiben általában van.
A kávémat megiszom közben és újra mélyen a füstölgő cigarettámba szívok. A bögrét arrébb tolom és magam elé veszem a whiskyt.
- Egészségedre! - emelem meg felé az aranyló alkoholt és a magam részéről belekortyolok. Végigmarja a nyelőcsövem lefelé menet, de haljak meg, ha nem esik jól.
- Kaarina itt van. - csúszik ki a számon totál felelőtlenül, csakhogy Alistair a bátyám és mégis mi a tökömért titkolnám ezt el előle?!

Ӂ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Alistair MacIntyre
avatar
Playby :
Hugh Dancy
Tartózkodási hely :
the empty lands where no men are
Job/hobbies :
Kriminálpszchológus (FBI)
Csoport :
Cops
Hozzászólások száma :
83
Join date :
2015. Jun. 10.
Age :
35


TémanyitásTárgy: Re: MacIntyre Brothers   2015-07-03, 14:54

do liberate me

Abe. MacIntyre reunion ✖︎

- Annyira nem vagyok most szarul, mint... akkor. - húzom el a számat. Persze, volt idő, amikor semmit sem ettem, csak ittam és cigiztem. Nem lett jó vége, miért is lett volna jó. Háromszor kellett műteni utána bélelzáródással, mert a Crohnom nem vette valami jó néven a dolgot.
- Sajtos makarónit? Azt most... szívesen ennék. - ritkán ennék bármit is csak úgy önként és dalolva, de a másik dolog, amire rárepülnék az tiltólistás. Szar dolog úgy Amerikában élni, hogy nem ehetsz hamburgert. Na meg lusta is vagyok, a sajtos makarónit, meg az ember félálmában hulla másnaposan is képes megcsinálni, ha van alapanyag hozzá. A következő mondatára, majdnem megpuszilja a hajvonalamat a szemöldököm.
- Kocsmatúrát? Tizenketteset legalább? Kiltet hoztál? - tudom, hogy esélyem sincs ellenkezni az ötlete ellen, de ha kimegyünk innen, akkor büszke skótokként fogjuk végigvedelni Honolulut. Az alsógatyát meg elfelejtjük. Az eretnekség.
- De nem hagyja legalább, hogy szomjazzanak fiai. - szusszenok egyet kuncogósan, de Abe kiszúrja a dekorációimat a bőrömön.
- Öhm... sikerült alvajárva kimennem az erkély üvegajtaján. - mutatok a hálóm felé, ahol az egyik kifelé néző üvegtábla helyén most fólia van felszigetelőszalagozva. Nevetek vele egy kicsit. Igen, a sóherség az egy ilyen dolog. Mélyen belénk van ékelve. Legalábbis sokunkba. Nagyanyánk még garasosabb nőszemély volt.
- Akkor a felét nekem kell add, mert én mondtam ki végül is! - vigyorgok egyet, próbálva tompítani a dolgok élét. Nem vagyok idealista, sőt, egy pesszimista szörnyeteg vagyok. Legalább neki vannak pozitív gondolatai.
- Szerintem se fogok ilyeneket többé kérdezni tőled szerintem. - ráncolom a homlokom. De a kávé legalább némi keserű örömmel lát el. Meg a pia. Főleg az. A legjobb skót alkotások egyikét inni, öröm, megtiszteltetés és kitüntetés egyben. - Szerintem ha ma nagyon berúgok, akkor a Gyűrűk Urából és a Hobbitból fogok énekelgetni. - adok hangot mellékes aggodalmamnak.
- Szerintem az összes majom és közönségük így nyilatkozna. - ugyan kérem, én egy motoron... Abszurd lenne minimum. Borzasztó a gondolata is.
Látom az öcsém képén az elégedettségem a zavarom láttán. Tudja ő, hogy valószínűleg egyetlen pillantás alatt elcsavarta a fejemet az a nő.
- Azért majd lőtérre el kellene mennem párszor. Nem hiszem, hogy tudok már vaktában célozni. - mindig, de mindig lehúzom valamivel a saját örömömet is.
- Még mindig gyűlölöm magam azért, ami öt éve történt. Megölhettem volna egyetlen golyóval is, de beleeresztettem egy tárat... - ingatom meg kicsit a fejem. Az első alkalom volt, mikor meg kellett húznom a ravaszt. Egy férfi, aki elakarta vágni a lánya torkát, miután megölt hét másik nőt. - De... ha te mondod, megnyugszom. - kortyolok a kávémba.
- Oh, pokolian. A titkárnőjére rá sem bírtam pillantani eddig, úgy elvakít. - sóhajtok egyet, szinte elveszve az emlékében. Beleslukkolok a cigimbe, majd követem a példáját és magam elé veszem, az aranyat érő nedűt és emelem a poharamat felé.
- Slainte! - kortyolok én is, majd hátrahajtom a fejem, hadd tisztítson meg az ital bűneimtől.
- Hogy... micsoda? Hogy... mit keres itt? Beszéltél vele? - most rajtam a sor, hogy aggódni kezdjek. Elvégre Kaarina meglőtte a bátyámat totálisan beállva.

Don't know where to roam in this private hell
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: MacIntyre Brothers   

Vissza az elejére Go down
 

MacIntyre Brothers

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-