State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 Roy & Katherine

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Katherine Calabrese
avatar
Playby :
✵ Indiana Evans
Tartózkodási hely :
✵ Honolulu
Job/hobbies :
✵ I'm singer
Csoport :
✵ superstar
Hozzászólások száma :
55
Join date :
2015. Jun. 13.
Age :
28


TémanyitásTárgy: Roy & Katherine   2015-06-16, 21:24Katherine & Roy


Az élet nem könnyű a hírességek számára, főleg nem egy énekesnőnek. Egész délelőtt koncerteztem, és annyira lefárasztott, hogy mikor hazaértem szabályosan az ágyba zuhantam, és nem ettem semmit sem. Szerencsére anyu hagyott aludni, és nem hozta megint a vizes vödröt... Kedd van és még a hétből van vissza 5 nap, és lesz három koncertem még. Nem akarom, már elfáradtam, sokkal jobb lenne, ha lemehetnék a partra egy kicsit napozni és barnulni, szóval amint felkeltem felvettem magamra a csíkos bikini felsőm és a rózsaszín virágos rövidnacimat, és a kék köves nyakláncot, amit még nagyon régen aputól kaptam. Már épp indultam ki az ajtón, mikor anyu megállít az ismerős kérdésével: "Hova-hova kisasszony?"
- A partra megyek kicsit napozni... Sietek haza, és tudom, hogy a kevésbé forgalmas részre menjek... - Mondom, mint egy betanult szöveget, és felkapom a cipős szekrényről a táskámat, amiben benne volt a telefonom, pénztárcám, sminkes tatyó és egy törölköző, ami megy a bikini felsőmhöz, és indultam is. Tényleg a part nyugodtabb felére mentem ki és kerestem egy napos helyet, majd leterítettem a törölközőt és ráfeküdtem napozni.

***

Egyszer csak kinyílnak a szemeim, és azt veszem észre, hogy a lábamat betemették homokkal... Két kisfiú játszott, és az anyukájuk aludt a parton. Elmosolyodtam és felkeltem a földről, majd leporoltam a lábamat és összetűrtem a törölközőt, majd elindultam haza felé... Igen, nekem nem jár meg több pihenés heti 1-2 óránál, ami nem igazán jó... Elkezdtem felsétálni a dombra, és az egyik kisfiú elkezdett sírni, mert elvették a lapátját, és ezért én hátra figyeltem nem néztem a lábam elé, és megbotlottam egy gödörben és a következő pillanatban egy férfi karjai közt találtam magam, rendesen el is pirultam, és gyorsan eltűrtem a hajam, majd felálltam.
- Ne haragudj... Jól vagy? Nem volt szándékos, csak nem figyeltem a lábam elé, és megbotlottam... Remélem minden rendben van veled... - Kérek tőle elnézést és kínomban elkezdek hadarni és össze-vissza beszélni...
♫ Zene: - ♫  ♠️ Remélem nem lett nagyon szörnyű! Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Roy J. Bradley
avatar
Playby :
Henry Cavill
Tartózkodási hely :
Hawaii
Job/hobbies :
Ex french foreign legion - CIA Special Agent
Csoport :
Rendőrök
Hozzászólások száma :
3
Join date :
2015. Jun. 13.
Age :
33


TémanyitásTárgy: Re: Roy & Katherine   2015-06-26, 01:37

*Mivel a CIA nem folyhat bele helyi ügyekbe, Hawaii nem tartozik Roy J. Bradley munkaterületébe, ebből kifolyólag nem sok dolga akad. Egész napja edzéssel és semmit tevéssel tellik. Unalmában időnként szokásává vállt, hogy lement helyi bárokba, s új emberekkel ismerkedett. Itt született Hawaiion ugyan, de ettől még élete nagy részét nem itt élte le. A légió és a CIA sok évet elvett az életéből, amelyeket nem bánt meg soha, de ettől függetlenül tény, hogy az itteni kapcsolatai mind vagy megszűntek, vagy meggyengültek.
Mióta visszatért a szigetre örömét lelte az ismerkedésben és az állandóságban, hisz a munkájából adódóan sokat utazott és általában nem beszélgetett emberekkel, hanem vagy eltette őket lábalól, vagy információt szerzett tőlük.
Mivel jobb dolga nem akadt, a központ nem küldött új feladatról információt, így besegített a helyi rendőrségnek pár ember előkerítésében. Természetesen a neki engedett módszerek az államok területén tiltottak voltak. Egyrészt nem tevékenykedhetett az államokon belül mint ügynök, másrészt, nem is ölhetett embert azért, hogy megtalálja a bűnözőket... Nem ezt tartotta a legjobb eszköznek információ szerzésre, de gyakran megesett, hogy nem volt más módja.
Ezek az ügyek általában annyiból álltak, hogy kicsit nyomozgatott, majd átadta a rendőrségnek a tettest, ezzel letudva a dolgot. Nem volt kihívás, de lekötötte a szabadidejét.
Aznap pedig úgy érezte ideje visszatérni a partra, ahol anno olyan sok időt töltött. Árva gyerek, egy árvaházból.. Mindig is csodálkozott rajta, hogy a CIA miért nem neveltette külön helyen, de mostanra megértette, hogy talán azért dugták be a sok másik árva közé, mivel meg akarták vele ismertetni a világot. Meg is lett a hatása, nem egy szobakukacot nevelt ki magából az a sok év, hanem egy találékony férfit, aki szinte bármilyen helyzetből ki tudta vágni magát.
Így fürdőgatyát húzva lesétált a partra. Nem volt nagy távolság, hisz a szállása pont a partra nézett. Az ügynökség nem spórolta ki a pénzt a szállását illetően. Természetesen nem is nagyon hangoztatta, hogy hol és mit dolgozik. Ilyen napokon építésznek adta ki magát, aki elég jól keres, hiszen a városban bőven akadnak tervezési munkák. *
~ Na és ma vajon milyen dolog fog történni... nyugi biztos nem lesz... nem szokott.. ~
* Gondolta, s lassú de határozott léptekkel sétált céltalanul. Napszemüvege mögül fürkésző tekintete a csinos nők és a bikinik után kutatott, hisz férfi volt élete teljében.
Ahogy megjósolta nem maradt sokáig eseménytelen a kis kalandja... pár perc sem telt el, mire egy komplett csinos nő hullott a kezei közé... Reflexszerűen elkapta, nehogy baja essék.
Pár pillanatig bámultak egymásra, majd a nő zavarodottan hadarni kezdett. *
- Pszt... nyugalom, ne aggódj, nekem semmi bajom, remélem te nem ütötted meg magad … -
*Kacsintott rá röviden, miközben felsegítette, s megállt vele szemben mosolyogva.*
- Ilyen az én szerencsém, gyönyörű nők potyognak, már csak úgy véletlenül is. -
*Kuncogott egy rövidet, s összefonva karjait fürkészte Kathy arcát. *
- A nevem Roy Bradley... hogy hívják, hölgyem? -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Katherine Calabrese
avatar
Playby :
✵ Indiana Evans
Tartózkodási hely :
✵ Honolulu
Job/hobbies :
✵ I'm singer
Csoport :
✵ superstar
Hozzászólások száma :
55
Join date :
2015. Jun. 13.
Age :
28


TémanyitásTárgy: Re: Roy & Katherine   2015-06-26, 02:31Katherine & Roy


Egyáltalán nem terveztem azt, hogy ez fog velem megtörténni. Azt hittem, hogy ez is egy újabb nap lesz, amit átlagosan töltök, mondjuk röpizek a csajokkal, bár... Én ilyet nagyon nem tudok megtenni, hisz egy hírességnek ritkán adatik meg az, hogy olyan barátai legyenek, akikkel ilyen átlagos dolgot tud csinálni, mint a strandröpi. talán Dubhe belemenne egyszer egy ilyenbe, de nem tudnánk sokáig sportolni, hisz az újságírók mindenhol ott vannak. Félelmetes, hogy mindent lencsevégre tudnak venni, vehetjük példának a múltkori esetet, csak lementem a partra futni két órát, és mire hazaértem várt egy teljes cikk rólam az interneten... Nem nagyon tetszik az az oldala a híres életnek, de nem tudok mit csinálni ellene. A hírességek élete nehéz, mert neem minden a hírnévről és a pénzről szól, hanem a botrányokról és a pletykákról. Egyszer hallottam olyan dolgot, hogy lefeküdtem valakivel, mert megláttam az utcán póló nélkül, és a sok rajongó mit csinál? Benyalja az egészet, és elhiszik... Nem tudom, hogy hogyan lehetnek ennyire hiszékenyek, de... Ilyenek a rajongók, mindent megesznek, amit eléjük dobunk.
Majd csak elkezdek sétálni a parton, és... és nem figyelek a lábam elé, ezért leveszek a lábáról egy újabb férfit, só szerint, hisz karjai közé este, mert hátra néztem ahelyett, hogy előre figyeltem volna... Elkap, és én csak... nézni tudom pár pillanat erejéig, és... elkezdek hadarni zavaromba... " Pszt... nyugalom, ne aggódj, nekem semmi bajom, remélem te nem ütötted meg magad…" És szavaira csak még inkább zavarba jövök, és mikor rám kacsint, hát...elpirulok. Miért reagálok ilyen furcsán?...
- Nyugodt vagyok, és... Én nem ütöttem meg magam, csak téged féltettelek, nehogy szétnyomjalak a hatalmas testemmel. - Miután felsegített végig pillantottam rajta, és a látvány,hát inkább a szemeit fürkésztem, ha tovább néztem volna a testét, akkor még jobban elpirultam volna. Természetesen kacsintását én is viszonozom, és... hát... nem tudom, hogy mit mondjak most neki, mert hát én vettem le a lábáról,és ez kicsit kellemetlen, de... Meg kell próbálnom kihozni a legjobbat a helyzetből. " Ilyen az én szerencsém, gyönyörű nők potyognak, már csak úgy véletlenül is." Hát... Nem is tudom, hogy mit mondjak erre...
- Gyönyörű? Biztos, hogy minden ok? Lehet, hogy a látásoddal gondok lettek...  - Mondom neki mosollyal az arcomon, és egy kicsit nevetek is... Bár nem tagadhatom, tényleg csinos voltam, de koránt sem gyönyörű, mint ahogy állította. Majd mikor elkezdte arcomat fürkészni, még jobban zavarba jöttem, és éreztem, hogy ismételten elpirulok...  Majd bemutatkozik, és úgy illik, ha én is így teszem. De az a kérdés, hogy hogyan mutatkozzak be neki? Promsy vagy Kathy... Kathy vagy Promsy? Legyen... Mondjuk...
- Katehrine Calabrese vagyok. - mosolyodom el, és megigazítok egy-két kosza tincset, ami az esés következtében megszöktek eredeti helyükről... És most mit csináljak? Mit kérdezzek, kell egyáltalán valamit kérdeznem tőle?
- És mi járatban vagy erre? - Kérdezem tőle mosollyal az arcomon, majd végig nézek rajta még egyszer... Ügyes vagy Katherine Calabrese... Fürdőgatyában van, és te megkérdezted tőle, hogy mit csinál a parton... Oscar-díjas kérdés a javából...
♫ Zene: - ♫  ♠️ Remélem nem lett nagyon szörnyű! Smile
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Roy & Katherine   

Vissza az elejére Go down
 

Roy & Katherine

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-