State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 Ursula&Marion

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Marion Aubuchon
avatar
Playby :
blake lively
Tartózkodási hely :
hawaii, honolulu
Csoport :
híresség
Hozzászólások száma :
3
Join date :
2015. Jun. 17.
Age :
28


TémanyitásTárgy: Ursula&Marion   2015-06-21, 20:32


Éppen úgy, mint tinédzserkorunkban – futott át a kósza gondolat a fejemen, amelyet kénytelen voltam kiegészíteni azzal, hogy akkortól eltérően ezúttal én is jól éreztem magamat, ugyanis az akkor rendezett pizsama partik számomra nem arról szóltak, hogy kiélvezzem lázadó éveimet, hanem barátokra tegyek szert, akiknek a szüleiben az enyéim láttak potenciált, hogy általuk terjeszthessék az akkor még jóval csekélyebb birodalmukat; tudjátok, ha a gyerekek jóban vannak, többnyire a szülők is – legalább is beszélgető viszonyban vannak, netalántán együtt vacsoráznak. A jelenlévő barátnőmre én magam tettem szert, sajnálatos körülmények között – meglehet, hogy ez okból is értettük meg egymást, olyan jól. Mások voltak a körülmények, amikor találkoztunk – mondhatni álarc nélkül láttuk egymás valódi arcát, mert amikor megismertük egymást mindketten életünk sötét időszakát éltük meg, amelyet én határozottan kitöröltem volna, de valószínűnek tartottam, hogy ő sem cselekedett volna másként. Nem hánytorgattuk a múltat, nem is gyakran hoztuk szóba – nem is igazán kellett, hiszen ha nem is együtt tértünk a rossz útra, de együtt találtunk belőle kiutat. Ő volt az egyetlen, a családomat leszámítva, akik ismerték a valódi énemet is, aki nem pusztán csak a felszínes oldalt láthatta, mint ahogyan mindenki más – másként ítélkezett felem, mert ismert, mint ahogyan én is őt.
Elterültem az ágyon.
– Nem is hiszem el, hogy régen ilyen újságokat nézegettünk! – Jegyeztem meg nevetve. – Ezek borzasztóak! – Csattantam fel szórakozottan még mindig rosszallóan a fejemet rázva, ahogy egy újabba lapoztam bele; ezeket a magazinok majdhogynem több, mint tíz évesek voltak, de még mindig ott oszladoztak a padláson, mert nem volt szívem kidobni őket – mondhatni, hogy túlságosan szentimentális voltam ez ügyben, bár a gyűjtögető talán jobb kifejezés volt, elvégre konkrét emlékeket nem idéztek fel, ellenben semmi hasznuk nem volt azon túl, hogy mosolyogtam – illetve mosolyogtunk – egy jót. – Bár meg kell jegyeznem, hogy Johnny Depp még most is elég jól néz ki. – Oldalra fordítottam a posztert. – Szerinted, hogy nézne ki a falamon? – Felültem, majd oldalra döntött fejjel felálltam és az egyik falhoz sétáltam várva a válaszra. – Anya mindig azt mondta, hogy vagy ő vagy senki nem lesz a férjem. Egyelőre, úgy tűnik, hogy ebben még mindig nagyon igaza van! – Most, hogy a kezembe került a képe újra megbizonyosodtam efelől: kortalan és veszettül jóképű volt még mindig a számomra – és még mindig az ideálom. Mit meg nem adtam volna azért, hogy ha húsz évvel fiatalabb lett volna vagy én lehettem volna Winona Ryder vagy Vanessa Paradis.
– Örülök, hogy ma átjöttél! – Ismételtem meg újra, legalább harmadjára az este folyamán. Határozottan megkönnyebbültem, hogy nem egyedül kellett itthon lennem ebben a hatalmas házban legfőképpen azért, mert minden bizonnyal egyedüllétem arra kényszerített volna, hogy éjszakába nyúlóan szervezzem meg a bátyám esküvőjét Oliviával, akik itt hagytak megannyi munkával, hogy elmenjenek valahova Európába elő nászútra, mint ahogyan édesanyám is egyik napról a másikra döntött úgy, hogy elmegy a hegyekbe pihenni, így az ő másik két munkája is az én nyakamba szállt, s bármennyire is lazítani akartam, nem telt el úgy egy negyed óra, hogy legalább kétszer ne csekkoltam volna le a telefonomat, hogy most éppen ki hova nem tud jönni és mi nem lesz a rendezvényen, amire szükség van.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ursula Wield
avatar
Playby :
Leighton Meester
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
színészet
Csoport :
Superstar
Hozzászólások száma :
27
Join date :
2015. Jun. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Ursula&Marion   2015-06-22, 10:40
Marion & Ursula


Régen nem voltam ilyen boldog, mint most, ezekben a percekben, azóta, mióta megismertem őt.  Még azt is elmondhatom magamról, hogy ő a legjobb barátom, sőt, igazándiból az egyetlen barátom. Ő igazán ismer, tudja minden titkomat, ami nem meglepő, hiszen a sorsunk hasonlóan sajnálatos, és a múltunk egyaránt nem emlegetendő. De mi tudjuk egymásról az igazat, és épp ezért tartunk, ott ahol épp tartunk.
Az ágyán fekve nézegetem az újságcikkeket, amiket mutogat, igazából gyerekkoromban sok ilyet olvastam, akkor, amikor tiniként éltem a mindennapjaimat és a legnagyobb problémám az volt, hogy az aktuális gimnáziumi álom pasi miért nem velem akarja tölteni a péntek éjszakáit.
Most pedig itt vagyok, egy szigetországban, megbukott filmcsillagként, egy sikertelen öngyilkossági kísérlettel a hátam mögött, és nálam híresebb pasikat nézegetek.
- Igen, a jó öreg Depp kiváló választás – morfondírozok, mutatóujjamat a szám elé helyezve – nos, ha a faladon annyira nem is mutatna jól, az ágyadban már annál inkább – kacsintok rá játékosan, még egy vigyort is megejtek.
- Egyszer statiszta voltam egy filmjében, és azt szűrtem le, hogy kimondottan rajong a vaníliás croissant-ért, és a zsírszegény kávéért. A forgatási szünetekbe nem is láttam kaja nélkül – mondom még mindig vigyorogva – nem is értem, hogy hogy tartja magát még mindig ilyen jól – összeszűkült szemekkel vizslatom a plakátfickót, aki az életben is hasonlóan plakátszerű, de attól függetlenül rendhagyóan jóképű, és tehetséges színész.
- Én is örülök, hogy itt vagyok – mosolygom és törökülésbe vergődöm magam – nincs kedved rendelni egy kis vaníliás croissant-ot, úgy megkívántam most – nevetem el magam.
- Ha bármiben tudok neked segíteni, csak szólj, amúgy sincs, más dolgom tudod te is. Mondjuk, valamelyik este elmehetnénk bulizni, vagy a tenger partra, hogy kicsit lebarnuljunk, szörnyen fehér vagyok, te meg már szinte gyöngyházfényű – viccelődöm vele, bár valószínűleg mindkettőnkre ráférne egy kis kikapcsolódás. Azok után, amiket keresztülmentünk, egyikünknek sem, legalábbis nekem bizonyosan nem ment a továbblépés. Oké, már túlléptem Darren-en, de a kórház, az intézet, minden, amin keresztül mentem, amíg idáig eljutottam örökre beleégett a bőrömbe.
322 || Megjöttem :$ || Read All About It

Ӂ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marion Aubuchon
avatar
Playby :
blake lively
Tartózkodási hely :
hawaii, honolulu
Csoport :
híresség
Hozzászólások száma :
3
Join date :
2015. Jun. 17.
Age :
28


TémanyitásTárgy: Re: Ursula&Marion   2015-06-30, 11:28


Nem tehettem róla, hogy a képet elnézve álmodozóan sóhajtottam fel és kellemesen dobbant meg a szívem – még mindig, ellenére annak, hogy fiatal tinédzseréveimet már évekkel ezelőtt magam mögött hagytam. Mindeddig azt gondoltam, hogy az évek alatt rengeteg minden változott – többek között az ízlésem a férfiak terén – most szembesülnöm kellett azzal, hogy ez a megítélésem téves volt, mert még mindig összekoccant a térdem, hogyha ennek a bámulatos férfinak a mogyoróbarna szemeiben pillantottam. Hiába voltam hozzászokva ahhoz, hogy jóképűbbnél jóképűbb férfiak vegyenek körbe, viszont az ő esetében még is azt gondoltam, hogy nemhogy a nyakába ugrottam volna, hanem őrjöngő kislányként omlottam volna a karjai közé – persze, ez költői túlzás. Rajongtam érte, nem vitás és sohasem szalasztottam el egyetlen pillanatot sem, amikor megjegyezhettem – kiváltképpen családi vacsorák alkalmakkor – és bizonygathattam, hogy egy napon, majd ő lesz az én férjem.
– És beszéltél is vele? – Csillant fel a tekintetem. – Oh, igen! Az igazat megvallva, ebben a pillanatban borzasztóan bánom, hogy te nem ő vagy. – Mondanivalómat drámai sóhaj kísérte. Én – ellenben vele vagy a szóban forgó személlyel – igencsak hiányt szenvedtem színészi vénából, melynél rosszabb már csak énekhangom volt – pontosabban fogalmazva annak nemlétezése, melynél fogva nem csak nem énekeltem a zuhany alatt, hanem nem is dúdoltam annak érdekében, hogy megkíméljem mások dobhártyáját és az ablak, valamint üvegfelületeket. – Bár… – oldalra döntöttem a fejemet – egy kis borosta… egy kis vágás… kicsit mélyebb hang… egy kis plasztika itt-ott… és kiköpött, olyan lennél, mint ő. – Na, meg persze még egy kicsi ez meg az és tényleg olyan lenne, mint Johnny Depp, szívem el rablója.
– Tudom is, hogy hol lehet kapni a városban a legjobb süteményeket. Még néhány óráig nyitva vannak. Viszont, mit szólnál, ha inkább mi mennénk ki érte? Amúgy is meg kell sétáltatni a két gaztevőt, mert különben este nem fogunk sokat aludni.
Belátom, hogy a két rosszcsont az én hibám miatt is lett ennyire akaratos, túlságosan elkényeztettem őket, de hát mit tehet egy gazda a kutyáival sem mint, imádja őket?
– Hogy ha valóban unatkozol, holnap esetleg segíthetsz végighívni a vendégeket, hogy allergiásak-e valamire. – Nem bántam volna, hogy ha nem nekem kell végighívni a vendéglista háromnegyedét, noha igaz, hogy szétküldtem a kérdést e-mailben már legalább egy hete, viszont válasz nagyon kevesektől jött vissza, így ennél fogva láttam jobbnak, hogy ha pontosabban utána járok, ugyanis nem szerettem volna egy mogyoróallergiás elé olyan süteményt tenni, amire allergiás volt – annak pedig kiváltképpen nem örültem volna, ha kórházba is kell szállítani az általam rendezett esküvő miatt, mert lássuk be, hogy nem vetett volna túlságosan jó fényt rám.
– Egy buli sem jönne rosszul. – Nem lett volna ellenemre végre kikapcsolni egy kicsit, mivel már napját sem tudtam, hogy mikor voltam utoljára, noha mindeddig nem is jutott eszembe. Gyanítottam, hogy már azt sem tudtam, hogy kell igazán bulizni – amire meglehetősen sok volt az esély, ugyanis az elmúlt években, inkább kerültem az ilyen helyeket. – Oh, tényleg? Én azt hittem, hogy a te fehérséged miatt tűnik halványnak a nap! Szinte elvakítasz a ragyogásoddal, napsugaram.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ursula Wield
avatar
Playby :
Leighton Meester
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
színészet
Csoport :
Superstar
Hozzászólások száma :
27
Join date :
2015. Jun. 17.


TémanyitásTárgy: Re: Ursula&Marion   2015-07-08, 10:42
Marion & Ursula


Fiatal koromban nekem is voltak híres szerelmeim, ez volt az egyik oka annak, hogy színésznő akartam lenni, hogy olyan irtó szexi férfiállatokkal lehessek egy légtérben, mint például az örökké fiatal Orlando Bloom. Persze, még mindig ő a legnagyobb favoritom, de valahogy megtanultam, hogy az ilyen férfiak nem éppen számítanak potenciális férjjelölteknek.
-  Persze! Bár, nem mondom, hogy öri-barik lettünk, de kedves fickónak tűnik – vigyorgok barátnőmre – mesélt a szigetéről, meg a gyerekeiről. Nem is értem, hogy miért vált el tőle a felesége – töprengek az államat vakargatva. Tudom, hogy mennyire odavan ezért a férfiért, aki tényleg nagyon helyes, és sármos a maga módján, de nekem nem az esetem. Még jó, hogy nem egyezik túlságosan az ízlésünk, hiszen legalább nem kell veszekednünk a férfiakon.
- Jaj, jut is eszembe, el akartam neked mesélni valamit. Tudod, jelentkeztem erre a szörfoktatás dologra – magyaráztam, s közben a kezemmel mutogattam, hogy mire is gondolok – el is mentem a minap, az első órára, és el sem hiszed, milyen helyes tanárom lesz. Kék szemű, barna hajú, és véleményem szerint nagyon cuki – rajongásom egyre erősödik, ahogyan felidézem magamban a srác arcát. Nem mondom, hogy ez elő látásra szerelem, vagy valami, de azért az ember csak megcsodálhatja a szép dolgokat, hogyha szembe találkozik velük nemde?
- Igen, bizonyára elég lenne egy kis plasztika – nevetek fel. Ez a lány kétségkívül fel tud vidítani, minden szavában van valami rejtett boldogság, egy csipetnyi kacagás, és vidámság.
- Oké, menjünk! – vidám mosollyal az arcomon térdelek fel az ágyán. Mindig szerettem társaságban sétálgatni, legalábbis jobban, mint egyedül. Ezen kívül pedig tényleg nagyon megkívántam a vaníliás croassont – azt meghiszem, hogy nem fogunk tőlük aludni – nevetek. Ismerve a kutyáit, amilyen virgoncok, sosem fognak hagyni minket, hogy lehunyjuk a szemünket.
-  Ez egyértelmű! Nagyon szívesen segítek neked! Amúgy sem lenne holnap programom, na meg, legalább neked sem kell egyedül megbirkóznod azzal a sok emberrel meg telefonszámmal – mosolyodok el, majd felkelek az ágyról, megigazítom a ruhámat, még jó, hogy nem öltöztünk át pizsibe ez idáig.
- Ugyan drágám, ha elmosolyodsz, engem senki nem vesz észre – mondom, azzal odatipegek hozzá és átölelem. Igaz, nem ismerem életem kezdete óta, de már a találkozásunk első pillanatában tudtam, hogy nagyon jó barátnők leszünk.

359 || Megjöttem :$ || Read All About It

Ӂ
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Ursula&Marion   

Vissza az elejére Go down
 

Ursula&Marion

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-