State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 Cameron & Maya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Maya Lindsey
avatar
Playby :
♥Vanessa Hudgens
Tartózkodási hely :
♥mögötted, előtted, melletted
Job/hobbies :
♥az emberek agyára menni
Csoport :
♥turisták
Hozzászólások száma :
364
Join date :
2015. Jun. 06.
Age :
22


TémanyitásTárgy: Cameron & Maya   2015-06-22, 00:18

Cameron  &  Maya


A felhők felett...

El kell ismerni, hogy ahogy telnek a napok, egyre több dolog történik, ami valahogy Maya életét felpezsdíti. Hiába nem volt oda a munkáért, meg azért, hogy ez a kényszer elvette a nyaralós kedvét, egyszerűen csak elé pottyantak a dolgok. Előbb Harper a repülőn, akivel azóta is eljárkálnak felfedezni a környéket, aztán a régi barátaival vette fel újra a kapcsolat, most pedig… Teljesen elvarázsolva rajzolgat éppen egy mintát, amivel még nem nagyon tud mit kezdeni, szépen épül fel az első két kacskaringós vonalból és terjed és növekszik, mint Maya arcán a mosoly, ahogy azokra  a kék szemekre gondol és arra a sármos mosolyra, amit kapott. Vagyis remél, hogy kapott. De mikor is és hol?
- Maya, jön egy hölgy mindjárt, a kettes mintafüzetet add oda neki kérlek, első tetoválás lesz és vélhetően sokáig fog válogatni.
- Persze, azonnal előszedem, kell még valami, segítsek?
- Nem köszi, csak ennyi.
Emelkedett meg barnaságunk, és előkotorta a kért albumot. Mire felállt és kikukucskált a pult felett –tekintve mennyire alacsony, ha nem ül mögötte, hanem áll – már ott is volt a vendég. Mosolyogva a kezébe adta, a hölgy megköszönte, ő pedig visszahelyezkedett a székre körbepillantva, hogy majdnem hogy egyedül maradt.
Nem szokása alapvetően a híres emberek körül mászkálni, a premierek meg pláne távol állnak tőle, TV-ből jól elnézegeti, bírálja a hölgyek ruháit, meg frizuráit, csak olyan csajosan, de ennyi. Most azonban úgy alakult, hogy elment pár ismerőssel egy ilyenre itt, Hawaiin és hát nem savanyúan tért vissza onnan. Újra és újra visszhangzott a fejében az az ártatlan, kedves mondatocska, ami csak még vidámabbá tette és még jobban csillogtak a szemei. Egészen bele is feledkezett a pult mögött a rajzolásba és a dudorászásba észre sem véve, ahogy ki-és bementek közben az emberek, szerencsére senki nem azért, mert Maya ne végezte volna a munkáját. Viszont ebben a pillanatban olyannyira el volt foglalva, ha maga a pápa lépne elé is csak vigyorogna tovább és dolgozná ki a nonfiguratív kis mintáját. Igazából mióta itt van párszor már besegített az egyik lánynak hennával rajzolni turistákra, de megfigyelte a tetoválást is. Valahogy annak ellenére, mennyire tetszik neki, nem tudja most még elképzelni, hogy ilyennel teljen el az élete. Valahogy ennél többre vágyik, de azt ő is nagyon jól tudja, hogy ez vélhetően nem az orvosi egyetem. Hiába próbál megfelelni, nem tud, se a szüleinek, se az ottani elvárásoknak. De ezen ügy végére sem most fog pontot tenni, ugyanis gondolatai pillanatok alatt kalandoznak vissza a pár nappal ezelőtti este sztárjára.


► Dupdudupp ► Ruha  ► 408 ► Remélem tetszik. ♥
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cameron J. Cox
avatar
Playby :
zac efron
Tartózkodási hely :
honolulu
Job/hobbies :
actor
Csoport :
famous
Hozzászólások száma :
3
Join date :
2015. Jun. 21.


TémanyitásTárgy: Re: Cameron & Maya   2015-06-22, 01:30


Your smile, it's beautiful!

Ügyesen elvesztettem egy fogadást, ami miatt, most elvileg tele kellene tetováltatnom a testemet, de erre biztosan nem lesz példa. Nem tehetem meg, hiszen a testemből élek valamilyen szinten, hiszen a színészen azt is nézik. Lehet felvennének úgyis egy-két szerepre, de akin tetoválást látnak, azt általában csakis rosszfiúknak alkalmazzák. Kár lenne ezzel elrontani az imidzsemet, mert én bizony nem a rosszfiús fajta vagyok, a pofázmányok sem arra utal. Vagy mégis? Hát, valahogy ezt nem hiszem, bár lehet egy tesztelés nem ártana neki. Van valami próbatetoválás szerű, amivel ez kipróbálhatom? Ha nincs semmi ilyesmi, akkor legfeljebb alkoholos filccel firkáltatom tele a mellkasom. Ha vigyorogva bemegyek a legközelebbi tetováló szalonba, hogy nekem biza filccel kell a testemre firkálni, akkor mit csinálnak? A képembe röhögnek, aztán kitessékelnek, vagy lesz valaki olyan kedves, és aranyos, hogy megteszi nekem? Próba szerencse, nem igaz?
Emiatt is kutatom fel a legelső, és legközelebbi tetováló szalont, amiben talán találhatok egy ilyen segítséget, vagy egy jó nagy pofára esést kapok. Bevallom, nekem ez már édesmindegy, lesz ami lesz, csak most már kelleni fog egy próbalehetőség, hiszen, ha ez bejön, akkor mondhatom azt, hogy teljesítettem a feladatomat. Ha nem így sikerül, akkor pedig vesztettem, és azt kell megcsinálnom, amit ezek másodjára találnak ki nekem. Lehet baráti társaságot kellene cserélnem, mert mindig olyan hatalmas marhaságokat kapok, ha fogadásban veszek részt. A lovin nagyobb szerencsém lehetne, mint a kis baráti körömmel.
Lassan lépek be a szalonba, és azonnal a pulthoz lépek, miután egy jó napot-ot elmormolok az orrom alatt, mint valami néma imát, de ami a pult mögött fogad, az meglep. Az az aprócska lány fogad, akinek a mosolyát megdícsértem, az, akinek a nevét nem tudom, mégis napok óta, csak ő kattog a fejemben és az, hogy vajon ki lehet, honnan lehet, és mit csinálhat itt. Azon is kattogtam, hogy látom-e még, vagy megkereshetem-e, de azt hittem ez lehetetlen lesz. Erre pont ide tévedtem be, oda ahol ő is van, én mégsem teszek olyat, amire most sokan gondolhatnának. Megdícsérhetném megint a mosolyát, és ilyenek, de én csak úgy teszek, mintha sosem láttam volna. Egy van barátnőm, kettő, szerintem ő azt se tudja, hogy az én voltam, vagy, hogy neki mondtam.
- Szia! Tudom, hogy ez egy tetováló szalon, de nekem furcsa kérésem lenne. - vágok bele azonnal, hogyha itt dolgozik, csak tud nekem segíteni. Vagyis nagyin remélen, hogy tud nekem segíteni, mert mist a testem épsége és szépsége múlik rajta. - Elvesztettem egy fogadást, most agyon kellene tetováltatnom magamat, de azt nem tehetem, szóval ilyen átmeneti valami kellene. Nekem az alloholos filc is jó. - vágom rá azonnal, szemeim kiskutyásan könyörögnek azért, hogy segítsen, de még hozzá teszek valamit. - Élet- halál kérdése.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Maya Lindsey
avatar
Playby :
♥Vanessa Hudgens
Tartózkodási hely :
♥mögötted, előtted, melletted
Job/hobbies :
♥az emberek agyára menni
Csoport :
♥turisták
Hozzászólások száma :
364
Join date :
2015. Jun. 06.
Age :
22


TémanyitásTárgy: Re: Cameron & Maya   2015-06-22, 14:52

Cameron  &  Maya


A felhők felett...

Szépen lassan úgy tűnt a végére ér a kis alkotásának, mire az iménti hölgy úgy tűnt döntött, és készen is állt, a munkatársnője odasétált hozzá, hogy átkísérje egy másik helyiségbe, ahol majd elkészül a kiválasztott tetoválás, Maya pedig ismét majdnem magányában maradt a pult mögött. Elpakolta a mintákat, de a gondolatai még mindig nem itt járkáltak. Zeda, mert így hívták, akivel ma dolgozott, még kijött egy percre hozzá, hogy elmondja, ez most el fog tartani egy ideig, így ha a következő vendég nem sárga kódos lesz –azaz feltétlen tetoválandó- akkor intézze el legyen szíves, a hennához már úgy is ért. Nem is volt ezzel probléma egészen addig, még be nem sétált az a bizonyos új feladat. Ő volt az, mintha csak valami fura kivetülése lett volna a gondolatainak, hogy újra elé sétált a fiú, itt van teljes valójában. Ritka alkalom, mikor Mayába a szó is beleszorul, de jelenleg csak a lélegzési ösztönig jutott a szervezete. Nem mert semmit tenni, vagy mondani. Még mindig benne volt kicsit az, hogy butaság lenne komolyan venni, hogy neki szólt volna az a pár sor, pedig ha a vele szemben álló tudná, az neki mennyit jelentett ott. Az az egy pillantás is felé.  
- Úristen…
Hangzik el elég hangosan a szájából, az első pillanatokban, majd köhint párat, mintha csak valami susogás lehetett volna ez a hang. Ha nem hinne a szerelem első látásra dologban a lányka, akkor megkérné, sétáljon el előtte még egyszer, vagy még párszor, csak lássa… Maya szája, mikor felemelte rá tekintetét tátva maradt, egy béna mozdulattal pedig a pult alá borította a keze ügyében lévő tollakat és ceruzákat tartalmazó dobozkát. Ettől még vigyorgott, és üdvözölte még mielőtt lehajolt volna a cuccokért. Úgy sem emlékezne egy ilyen fiú pont rá.
- Szép napot. Bármiben szívesen segítek. - Hamar bele is vágott a dolog megmagyarázásába neki a vendég, ő pedig pillanatok alatt visszarendezte a pultot és kisétált mögüle kezeit a zsebébe csúsztatva állt meg vele szemben. – Tele? Tetőtől-talpig?
Nézett végig rajta nevetve, nem nagyon hallott még ilyenről, hogy ide valaki ne saját elhatározásból sétálna be, ettől függetlenül kicsit billeg előre hátra a sarkain még a szemébe nézve, ó igen azokba, amikben totálisan el lehet veszni, bólint párat a kérés hallatán.
- Azt hiszem nem szokásunk filccel rajzolni, de mókás lehet, viszont van hennánk, ami 1, maximum 2 hétig marad a bőrön, aztán végleg lekopik. Azzal is egész menő mintákat lehet rajzolni, tényleg azt tudod már milyet szeretnél? Ühm, meg mennyi időd van rá, hogy ezt megrajzolja neked itt valaki?
Esze ágában sem volt említeni, hogy ez a valaki ő lenne egyelőre, a hangjában is érződött, hogy szívesen beszélt volna még, bármiről vele. Még teljesen a tény hatása alatt volt, hogy igen ő itt van, és ez vélhetően látszott is rajta. Közben már fordult is, hogy a rajzát félresöpörve elővegye a mintás füzeteket, ha szükség van rá, odaadja, hogy válogathasson, viszont végtelen bámulása itt sem ért véget, még kotorászott végig őt figyelte. És nem, nem a karrierje és színészi mivolta miatti rajongásból, bár nyilván ennek tűnhetett.
- Maya, kicsit komolyabb meló lesz ez, elboldogulsz egyedül ott?
Jött ki és szólt a kolléganője, aki vigyorogva nézett rájuk, aztán vissza is tért a kis külön helyiségbe, éppen csak a bólintást vette észre, reagálni már ideje sem volt ezen túl Mayának.


► Dupdudupp ► Ruha  ► 538 ► Remélem tetszik. ♥
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Cameron & Maya   

Vissza az elejére Go down
 

Cameron & Maya

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-