State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 Kylie X Mike - Olasz étterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Michael Williams
avatar
Playby :
Chris Evans
Hozzászólások száma :
18
Join date :
2015. Jun. 22.


TémanyitásTárgy: Kylie X Mike - Olasz étterem   2015-06-24, 16:33

Nem kicsit vagyok izgatott a mai este miatt. Még mindig őrültségnek hangzik, hogy belevágtam ebbe, arról nem is beszélve, hogy nem randiztam már...rég óta. Olyannal pedig, akivel előtt nem házasodtunk össze már vagy 10 éve, szóval igen, izgatott vagyok.
Minden esetre azért sikerül összeszedni magam. Egy fekete inget, és egy farmernadrágot húzok magamra, megborotválkozom, és még a kocsi is kap mindezek előtt egy alapos mosást, hisz a mostani vendégem nem büntetésből ül majd be, ne is érezze úgy magát. Mondjuk, a lecsatolható sziréna nélkül úgysem látszik, hogy ez egy szolgálati járgány.
Szívem a torkomban dobog egész úton Kylie lakása felé, s bizony már negyed órával kilenc előtt odaérek, így egy végtelenül hosszúnak tűnő várakozást követően csengetek csak be hozzá, kezemben egy csokor virággal.
-Szia - Köszönök rá tegezve, ahogy megegyeztünk, és át is nyújtom neki a virágokat.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kylie Stanford
avatar
Playby :
mirada kerr
Job/hobbies :
főállású anya
Csoport :
civil
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2015. Jun. 06.


TémanyitásTárgy: Re: Kylie X Mike - Olasz étterem   2015-06-25, 16:19


Anyám másfél órát autózott azért, hogy én ma végre kimozdulhassak a négy fal közül. Amikor meghallotta, hogy randizni megyek, sikongatva újságolta apámnak és természetesen azonnal igent mondott a bébicsősz feladatra. Így most, amíg én próbálok magamból csinos nőt faragni, addig anyám Benjamin-t ringatja. A fiam érzi, hogy ma ne leszek vele és torka szakadtából ordít. Megesik rajta a szívem és egy pillanat alatt azon kapom magam, hogy az jár a fejembe, felhívom Mike-ot és lemondom a randit. De anyám észreveszi rajtam, hogy gondolkodom és épp akkor szólal meg, amikor nyúlnék a telefon után.
-Eszedbe se jusson lemondani Kylie. Rád fér a kikapcsolódás és őszintén szólva, legalább nem gondolsz arra a … – Nem fejezi be a mondatot, de tudom, hogy Ben apjáról beszél. Gyűlöli és ha a gyilkosság nem lenne bűn, azon nyomban agyonütné.  
-Igazad van, csak olyan régen voltam már férfi társaságában, aki nem azért szemez velem, mert bébiételes a blúzom. – Elmosolyodom, majd a tükörbe pillantok. - Szerinted első randira túl kihívó ez a ruha? – Pillantok anyára, aki hevesen bólogat. A köldökömig dekoltált, burgundi vörös ruha valóban túl sok. Ezt magam is belátom. Végül egy tűzpiros ruha mellett döntöttem. Hajam lágyan omlik le a vállamra, leheletnyi smink van csupán az arcomon és végre, belebújhatok egy magassarkúba.
Nyomok egy csókot a fiam homlokára és lábujjhegyen tipegek el az ajtóig. Benjamin végre alszik, de amikor meghallja a csengőt, mocorogni kezd anyám karjaiba. Halkan becsukom az ajtót és néhány pillanat múlva már lent vagyok az utcán. Szégyenlősen mosolygok a sötétben álló férfira, aki virágot nyújt át nekem. A bódító illatok az orromba szöknek és újra a felelőtlen fiataléveim jutnak eszembe.
-Szia! – Köszönök vissza, miközben a fél arcom eltűnik a virágok között. Észrevétlenül sandítok végig Mike-on és örömmel nyugtázom, emlékeim nem csaltak. Valóban vonzó… Hónom alá csapom apró táskámat és felpillantok a lakásom ablakába. Anyám ott csüng, kezében a fiammal. Megforgatom szemeimet és Mike-ra nézek.
-Indulhatunk, nagyon éhes vagyok. – Mosolygok halvány barackszínre festett ajkaimmal és teszek egy óvatlan, lassú lépést feléje.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Williams
avatar
Playby :
Chris Evans
Hozzászólások száma :
18
Join date :
2015. Jun. 22.


TémanyitásTárgy: Re: Kylie X Mike - Olasz étterem   2015-06-25, 20:40

Nyomozóként elvárható tőlem, hogy jó megfigyelő legyek, és semmi se kerülje el a figyelmem, még a legapróbb részletek sem. Általában nem okozok csalódást, így szúrtam ki például, Kylie minden bizonnyal egyedülálló, annak ellenére, hogy gyermeke van. A mai este azonban jobb is, hogy nem vagyok szolgálatban.
Onnantól kezdve, hogy visszaköszön, elkerekednek a szemeim, s a virágot szinte csak gépiesen nyújtom át, ugyanis az agyam teljesen letaglózza a látvány. Szám O betűt formál, és pedig csak állok ott, s jól fél órával később jut el csupán az agyamig, hogy az erkélyről másik nő figyelt minket a kis Ben-nel az ölében. Ha szembejönne az utcán, talán fel sem ismerném, annyira nem fogott az agyam akkor.
-Ó, nem tudtam, hogy ekkora a vészhelyzet! - ocsúdok fel a meglepetésből. Muszáj összeszednem magam. - Ha ezt tudom, hozom a szirénát is. Na mindegy, azért nincs messze így sem.
Hagyom, hogy mellém érjen, aztán elindulok én is, hogy a kocsimhoz vezessem őt. Természetesen az anyósüléshez kísérem.
-Gyönyörű vagy. Tudom, ez nem túl frappáns, és esküszöm, pár perc és összeszedem magam, de...esküszöm, ha azt mondanád, szupermodell vagy, elhinném.
Kinyitom előtte a kocsi ajtaját közben. Főleg lovagiasságból, hisz egy ilyen hercegnőnek ez a minimum, de persze a kulcs nélkül amúgy sem tudná kinyitni magának. Aztán bepattanok én is, és bár tempósan haladunk, azért persze nem vezetek úgy, mint egy ámokfutó.
-Látom, a másik lovagod nehezen akart elengedni - jegyzem meg mosolyogva, aztán még hozzá teszem - Aranyos kis kópé.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kylie Stanford
avatar
Playby :
mirada kerr
Job/hobbies :
főállású anya
Csoport :
civil
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2015. Jun. 06.


TémanyitásTárgy: Re: Kylie X Mike - Olasz étterem   2015-06-27, 19:33


Izgulok, összefűzöm ujjaimat, amikor beülök a kocsiba. A virágot óvatosan a hátsó ülésre teszem, apró táskámat az ölembe fektetem. Felpillantok utoljára és anyu ezer wattos vigyorát látom a visszapillantó tükörben.
-Nincs akkora vészhelyzet. Anyám uralja a lehető legnehezebb perceket is. – Mosolyodom el és érzem, hogy elvörösödöm, ahogy fülembe csengenek bókjai. Túl rég vagyok egyedül és néhánykedves szótól elolvadok. Nem lesz nehéz dolga velem úgy érzem, de semmiképp nem akarom a könnyű nőcske látszatát kelteni.
-Ritkák azok a pillanatok, mikor nem vagyunk együtt. Ben nagyon anyás… – Luke egy éve lépett meg azzal az indokkal, hogy elvonóra megy. Azóta hallottam róla néhány információt, de csak még jobban elszomorítottak. Segítségre van szüksége és azokat löki el magától, akik szeretik. Legjobban az anyja… - És egyébként ez lenne a járőrkocsid? – Pillantok körbe az utóban. Nincs túl nagy tisztaság, de az látszik, hogy a kedvemért igyekezett kitakarítani. Persze cseppet sem zavar, hisz egyedülálló anya vagyok, nekem sem mindig van erőm ahhoz, hogy puccba vágjam a lakást.
-Még nem volt alkalmam megköszönni, hogy akkor nem büntettél meg. Fogalmad sincs, mekkora nyűg egy alig egy évessel bárhova is menni. – Néhány emlékfoszlánytól elkomorodom, de hamar elűzöm arcomról. - Szóval köszönöm. – Fordulok feléje széles mosollyal ajkaimon. Kezdek felengedni. Már nem remeg a kezem és már nem akar a gyomrom nagyot bucskázni. Már csak a különös megnyugvást érzem. Szeretném jobban megismerni ezt a férfit, aki valami megmagyarázhatatlan okból akar engem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Williams
avatar
Playby :
Chris Evans
Hozzászólások száma :
18
Join date :
2015. Jun. 22.


TémanyitásTárgy: Re: Kylie X Mike - Olasz étterem   2015-06-27, 20:32

Kezdek visszarázódni a valóságba, azt például már magamtól is kisakkoztam, hogy a hölgy Kylie édesanyja, a vigyorából pedig arra következtetek, hogy egy szem lánya nem sokat jár el randizni. Na igen, már elsőre is rendes lánynak tűnt.
-Állítólag én is az voltam...otthon van 3 fotóalbum tele azokkal a képekkel, amiket babaként műveltem. Nem túlzok, van ezer fotó arról, ahogy anyut szorongatva alszom, meg három, ahogy a nyuszis ketrecben elrejtőzve alszom a nyulainkkal.
Sóhajtok. Legszívesebben titkolnám, hisz zavarba ejtő, de meglepődnék, ha lenne bárki Honoluluban akinek nem mutatták meg azokat a fotókat. Aztán megrázom a fejem.
-Nem szoktam járőrözni. Nyomozó vagyok. De egyébként ez a munka autóm is. Miért, régi vágyad volt rendőrautóba ülni vagy ilyesmi?
Ezt persze nem kérdezem komolyan. Még én sem szeretnék rendőrautóba ülni, ha nem muszáj, pedig az én csuklóm nem kezdené ki a hátsó ülés. Aztán halványan, kedvesen mosolygok,a hogy köszönetet mond. Valójában megköszönte már akkor is, de gondolom az inkább amolyan reflex szerű dolog volt.
-Igazán nincs mit, de tényleg, így legalább megúsztam egy csomó papírmunkát, és maradt időm valami sokkal kellemesebbre.
Rákacsintok, de aztán inkább az utat figyelem tovább. Szerencsére már nem sokáig kell.
-De amúgy szívesen, bármikor.
Például most sem szóltam, amiért nem kapcsolta be a biztonsági övet, igaz én sem tettem, mert...nem tudom, valami elterelte a figyelmem. Szerénységem nem engedi, hogy arra gondoljak, vele is hasonló a helyzet, inkább csak leparkolok, majd kiszállok, és megint kinyitom előtte az ajtót, aztán a kezem nyújtom felé, hogy segítsek neki kiszállni. Ha ezek után nem húzza el a kezét, én sem engedem, és fél kézzel csukom be az ajtót.
-Egyébként, amikor rájöttem, hogy Ben a fiad, kissé meglepődtem. Ne vedd rossz néven, de nem nézel ki úgy, mint aki szült. Sőt, ha azt mondanád, 16 vagy...furcsállnám, hogy jogsid van, de lehet elhinném.
Az étterem ahova hoztam kimondottan jó hírűnek számít. Nem egy puccos hely, de cserébe olyan adagokat kap az ember, ami után nem eszi meg a tányérját is. Odabent halk zene szól, és amint belépünk egy pincér máris az asztalunk felé int minket. Kihúzom a széket Kylie előtt, és amíg helyet foglalok,a pincér meggyújtja a gyertyát az asztal közepén.
-Be kell vallanom valamit... - súgom, amikor már csak ketten vagyunk - Sosem ettem még olasz étteremben. A konyhájukból csak a pizzát ismerem...
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kylie Stanford
avatar
Playby :
mirada kerr
Job/hobbies :
főállású anya
Csoport :
civil
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2015. Jun. 06.


TémanyitásTárgy: Re: Kylie X Mike - Olasz étterem   2015-06-29, 18:30


–Ami azt illeti, világ életemben itt éltem, nem ismertelek azelőtt, mielőtt elcsíptél volna tilosban parkolásért. Pedig megnéztem volna azokat a képeket. – Villantok meg egy nagy mosolyt. Bizony, ha ismertem volna, talán nem lenne ilyen bizarr az életem és akkor talán a fiam sem lenne. Ettől a gondolattól pedig kiráz a hideg.
Végigsimítok karomon, hogy eltüntessem az égnek meredő szőrszálakat és kicsit kínosan érzem magam, amiért feltételeztem, hogy olyan fajta rendőr, aki az utcákat rója és a megfelelő alkalomra vár, hogy nyakon csípjen egy idős nénit, amint tilosban járkál.
-Nem fogod elhinni, de tizenhat éves koromban nem voltam szentfazék. Jobban mondva, inkább hajlottam a rossz felé. – Szegény szüleim megszenvedték azt a néhány évet. Rengeteg fejfájást okoztam nekik és ezt a mai napig bánom. Ugyanakkor, már előre félek attól, hogy a fiam is olyan lesz majd, mint az apja… abba azt hiszem, belepusztulnék. - Gyújtogatás… az indok, amiért ültem már rendőrautóban. Csak azért nem vagyok a bűnözők nyilvántartásában, mert drága jó apámnak sikerült eltussolnia az ügyet. – Nem vagyok rá büszke, sőt, ha tehetném, kitörölném a memóriámból, de nem tehetem, így pedig nem maradt más… együtt élni a tudattal, hogy bárkit megsebezhettem volna.
-Nem szeretnélek kihasználni vagy bármi ilyesmi. – Mosolygok ismét rá a komorabb téma után. - De ha már itt tartunk, csöpög a csap a konyhámban. – Néhány pillanatnyi néma csend után felnevetek. Könnyedén szállok ki a kocsiból, ujjaimat az övéi közé csúsztatom. Egyelőre nem érzem, hogy tizenhárom centivel a föld fölött vagyok. Engedem, hogy bevezessem a kellemesen berendezett étterembe. Finom illatok szöknek az orromba, amitől megkordul a gyomrom. Jóég tudja, mikor ma utoljára.
-Ez csak genetika Mike. – Halványan elmosolyodom és körbepillantok a tágas helyiségben. Hallottam már erről a helyről, legtöbbször pozitív kritikákat hallok, de most jelen pillanatban semmi másra nem vágyok, mint egy kiadós vacsorára. Leülök és nézem, ahogy a pincér odalép hozzánk, gyertyát gyújt.
-Én már ettem olasz kaját, imádni fogod a tésztájukat. – Hajolok én is közel hozzá, férfias parfümjének illata megbabonáz. Kék szeméből csupa melegség árad, olyan fajta emberé, aki tenyerén hordozza kiválasztotját.
-Áruld el nekem, hogy lehet az, hogy egy ilyen jó pasi, mint amilyen te vagy, magányos. – Kezembe veszem az étlapot, de le nem veszem róla a szemem.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Williams
avatar
Playby :
Chris Evans
Hozzászólások száma :
18
Join date :
2015. Jun. 22.


TémanyitásTárgy: Re: Kylie X Mike - Olasz étterem   2015-06-30, 10:33

-Ne aggódj, biztosan lesz rá alkalmad...
Ha anyám megtudja, hogy megint randiztam, biztos első dolga lesz minden fényképalbumot előkaparni, hogy megmutassa neki. Jön majd a sok iskolai kép, a tudományos versenyek, meg a farsang, amire egy kék pulcsiban, és egy szemetes kuka fedelével a kezemben mentem, az ég tudja miért...
Aztán felvonom az egyik szemöldököm, és a visszapillantó tükörben őt kezdem el nézni a vallomása közepette. Pimasz mosolyra húzódik a szám, s úgy felelek.
-Valójában, egyáltalán nem esik nehezemre elhinni. Igaz ugyan, hogy az arcvonásaid kimondottan angyaliak, de a szemeid nagyon huncutul csillognak. Egyébként pedig, mindenkinek van múltja...
A végére kissé sejtelmessé válik a hangom, arra utalva, hogy nem ő az egyetlen, aki tiniként kipróbálta, milyen egy rendőrautó hátsó ülésén utazni, de a részletekbe inkább nem megyek bele most.
-Az ilyesmit kinövi az ember, biztos vagyok benne, hogy ma már nem tennél ilyet, különben nem kockáztatnék egy gyertyafényes vacsorát veled. De...ha nem bánod a kíváncsiságom, mit gyújtottál fel?
Azt azért jó látni, hogy nagyon mosolygós ez a lány. Úgy tűnik, kezd feloldódni mellettem...pláne, amikor megjegyzi, hogy csöpög a csapja! Na, ez annyira meglep, hogy először nem is tudok mit felelni, csak döbbenten hallgatom imádni való nevetését, s csak mikor kisegítem az autóból, hallhatja a válaszom:
-Na de Kylie, én nem vagyok olyan srác. Házimunka csak a harmadik randi után.
Mondjuk jó génjei vannak az tuti. Én ugyan nagyon nem értek a természet tudományokhoz, de szívesen tanulmányoznám őt hosszasan, az biztos. Ahogy közel hajol az asztal felett, és a gyertya lángja táncolni kezd két szép szemében, egy pillanatra megint megbabonáz,  szinte ösztönösen hajolok közelebb én is.
-Hmm...akkor nagy tál spagetti, hősgolyókkal?
Ezt mondjuk nem gondolom komolyan, csak valamiért eszembe jutott a Susie és Tekergő. A kérdésére viszont sajnos biztosan választ vár. Nem hagyom, hogy a keserű emlék letörölje arcomról a  mosolyt, csak azért sem.
-Pár évvel ezelőttig házas voltam...
Miközben beszélek, kezem pótcselekvésképp lábként használja a mutató és középső ujját, aztán az asztal közepére sétál.
-Utána pedig sokáig nem volt kedvem randizni....egészen tegnapig. Aztán lehet csak előbb kellett volna veled összefutnom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kylie Stanford
avatar
Playby :
mirada kerr
Job/hobbies :
főállású anya
Csoport :
civil
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2015. Jun. 06.


TémanyitásTárgy: Re: Kylie X Mike - Olasz étterem   2015-07-01, 20:08


Mélyen, legbelül érzem, hogy azért, amiért egyedül van, igazán kényes téma. Nem akarom firtatni, de felcsigázza a gondolataimat. Mindenféle kusza elképzelés felmerül a fejemben, de inkább elhessegetem őket.
-Ne haradugj, nem akarok tolakodó lenni. – Kezem elindul  asztalon lépdelő ujjai felé és megszorítanám már csak azért is, hogy tudassam vele, ezen túl én leszek az, aki felvidítja. De mégis inkább visszahúzom. Nem viselkedhetek úgy, mint egy eszét vesztett fruska.
-Visszatérve a gyújtogatós témára… – Hangom halkabb lesz, nyugtalanul fészkelődni kezdek a széken. - …nos, egy garázs volt a szenvedő alany. Kimberly-t megcsalta a pasija. Utóbb aztán kiderült, családos férfi volt. Megbántam, de tényleg… – Lesütöm szemeimet, az étlapot bámulom. Ég a fülem, azt érzem, hogy mindenki engem bámul, pedig tudom, hogy ez nem így van. Kell néhány perc, mire eltűnik belőlem a szorongás. Nem szívesen emlékszem vissza a történtekre, a szüleim elgyötört arca egy életre a retinámba vésődött és csak a fiam születése enyhítette mérhetetlen fájdalmukat.
-A spagetti húsgolyóval nekem is jó lesz. – Leteszem az étlapot, eleget bújtam már. A pincér is észreveszi és azonnal az asztalnál terem. Egy üveg finom bort is kérek a vacsora mellé. Száraz a torkom, jól fog esni egy kis alkohol.
-Nyugodtan kérdezz rá. – Szúrom oda hirtelen, minden előjel nélkül és amikor értetlen pillantásokat kapok válaszul, tovább folytatom. - Hogy miért vagyok egyedül. Hol van Benjamin apja… – Már nem félek beszélni a múlt történéseiről, sőt valahányszor előbukkan a téma, egy újabb vaskos kődarab esik le a szívemről. Hiába is akarnám, akkor sem tudom Őt kiverni a fejemből és a fiaméból sem szeretném. Egykor szerettük egymást, mára azonban a kapcsolatunk szép emlékké halványult.
-Egyébként nem is értem, merre tekeregtél eddig. – Szégyenlős mosoly mászik ajkaimra, szemeimben egy hatalmas bocsánatkérés villog az előbbi, hirtelen jött kirohanásom miatt.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Williams
avatar
Playby :
Chris Evans
Hozzászólások száma :
18
Join date :
2015. Jun. 22.


TémanyitásTárgy: Re: Kylie X Mike - Olasz étterem   2015-07-03, 03:27

Biccentek, mintha mi sem történt volna, és valójában tényleg ez a helyzet. Egy teljesen ártatlan kérdést tett fel, ráadásul elég hízelgő módon. Arról nem ő tehet, hogy a válasz nem igazán illene a vacsora hangulatához.
-Nem vagy tolakodó, és semmi baj, csak épp, erről nem szoktam beszélni.
Viszont feltűnik, hogy a keze az enyém felé oson, s amikor megpróbálná visszahúzni, az én kézfejem sprintelni kezd az ujjain, hogy utolérje őt. Elég nevetségesen nézhet ki kívülről, de picit hiányzik már az érintése, és a következő témánál talán jobb is, ha így fejezem ki támogatásom. No meg, fél kézzel csak nem tud gyufát gyújtani...
-Aha....és Kimberly nyilván a barátnőd igaz? - Kérdem, próbálva összerakni a történetet. Kylie aktája ennyire azért nem részletes, de biztos közel állt hozzá a másik lány, ha ennyire a szívére vette a dolgot.
-Szóval, egy gyújtogató ámokfutó? - Kérdem vidám hangon, és a hüvelykujjammal kezdem el cirógatni az ő hüvelykujját. - És én még azt hittem csak egy átlagos Disney hercegnő vagy, ez így viszont sokkal érdekesebb.
Rákacsintok, aztán rövid gondolkodás után újra megszólalok, halkan, bizalmasan, miután eldöntöttem, hogy megoszthatom vele ezt a történetet:
-A középiskolában egy barátom szülinapját a pláza tetőtéri parkolójában ünnepeltük meg. Kicsit sokat ittunk, összetörtünk pár hirdető táblát, és gokartoztunk a bevásárlókocsikkal.
Szabad kezemmel szégyellősen vakargatom meg a tarkómat. Kicsit le is hajtom a fejem. Már akkor sem volt épp egy jó ötlet, most pedig, ha visszagondolok rá...
-Végül persze kihívták ránk a rendőrséget, és a detoxikálóban kötöttünk ki. Akkor voltam utoljára részeg.
Közben végszóra megérkezik a két pohár bor elénk, ha már szóba hoztam, és óvatosan torkon ragadom a sajátom, de csak lassan kortyolok bele. Mégis csak kocsival jöttem ide. Bár....érte jöhetek holnap is, kit érdekel?
-Valójában, nem terveztem rá kérdezni... - Vallom be halkan, aztán szelíden rámosolygok.
-Továbbra is rendes lánynak tűnsz, aki nem mondott volna igent erre a randira, ha nem lenne egyedülálló, és ha nem szeretnéd elmondani, pont ennyi közöm van az egészhez. De persze, ha már így szóba hoztad...
Aztán pedig könnyedén megvonom a vállaim. Valahogy most nincs kedvem rávágni, hogy a lőtéren voltam eddig főleg, amikor nem dolgoztam, s mivel Kylie nem jár ott, minden bizonnyal ezért nem futottunk össze soha.
-Mielőtt előléptettek nyomozónak, az utakon bírságoltam, szóval mondhatjuk, hogy téged kerestelek.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kylie Stanford
avatar
Playby :
mirada kerr
Job/hobbies :
főállású anya
Csoport :
civil
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2015. Jun. 06.


TémanyitásTárgy: Re: Kylie X Mike - Olasz étterem   2015-07-07, 11:53


-Tényleg sajnálom, majd ha eljön az idő, nekem elmondhatod. – Rámosolygok legszebb mosolyommal és megszorítom a kezét. Nekem sem épp rózsás a helyzetem, hisz a fiam apja valahol a nagy világban van, talán már túl is adagolta magát és holtan fekszik egy koszos, kietlen sikátorban. Szóval teljesen átérzem a helyzetét.
-Benjamin apja meglépett, mikor a fiam két hónapos volt. – Kezdek bele, elengedem a kezét és az ölembe ejtem sajátjaimat. - Nem rossz ember, imádott minket, csak nem tud megküzdeni a démonaival. Így inkább elment… azt hiszem, talán jobb is így. – Hónapokig rettegésben éltem, vajon mikor törik rám az ajtót pénzt, drogot vagy a testemet kérve. Tudtam, miféle élete van Luke, mégis beleszerettem, de azt álmomban sem mertem gondolni, hogy kezet emel rám és ez a tény, hogy megtette, örökre az én titkom marad.
-Nem vagyok ámokfutó, nem is akartam semmit sem felgyújtani, naiv voltam és manipulálható, Kim meg a legjobb barátnőm volt akkoriban, tettem, amit jónak láttam. – Halkan felnevetek, bár elég bizarr a téma. Nem vagyok rá büszke, de visszagondolva, elég hülye voltam, ezt belátom. - Te sem vagy épp egy herceg típus, már ami a ramazurit illeti. – Nocsak, még a végén kiderül, hogy több bennünk a közös, mint az elsőre gondoltam.  
Vidámabb vizekre evezve, egy pohár bor után már úgy érzem, nekem ott kellett lennem azon a napon, tilosban parkolva. Rég éreztem ilyen jól magam egy férfi társaságában és ezt nem csak azért érzem így, mert hónapok óta boldogtalan vagyok. Mike a fény az alagút végén még akkor is, ha zsaru… sosem szívleltem őket, talán azért, mert elzártak 48 órára a gyújtogatás miatt.
A pincér visszalép hozzánk, a vacsora néhány pillanat múlva az asztalunkon lesz. Addig is van még időnk beszélgetni.
-Mindig is rendőr akartál lenni? Vagy ez csak a B terv volt… – Kíváncsiskodom, borospoharammal kezemben. A burgundi vörös ital kifejezetten jól illik piros ruhámhoz, az íze pedig mennyei. Nem szeretném mind meginni, nem akarok alkoholistának tűnni, bár azért be kell valljam, egyedül is képes lennék megbirkózni vele. Tekintve az életem megpróbáltatásokkal teli hónapjait.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Williams
avatar
Playby :
Chris Evans
Hozzászólások száma :
18
Join date :
2015. Jun. 22.


TémanyitásTárgy: Re: Kylie X Mike - Olasz étterem   2015-07-07, 18:27

Együtt érzőn mosolygok rá, hisz mást úgysem tehetek. Neki sem volt könnyű élete ezek szerint, viszont legalább a mosolya szép, és azt hiszem ma este bőven elég erre koncentrálni. Nehéz is lenne bármi másra. Finoman megszorítva a kezét én is, szavak nélkül jelezve, hogy most már minden rendben lesz, hisz látom rajta, hogy ez nem a teljes sztori, és amit nem oszt meg velem, az nem éppen kellemes a számára, sőt, ijesztő lehet, de mellettem biztonságban van. Merné csak bárki bántani....
-Pedig szerintem az ámokfutó jó becenév lenne neked - jegyzem meg komolytalanul, hisz valójában elég csak ránézni Kylie-ra, és látszik, hogy ő minden, csak nem az. Egy végtelenül kedves, odaadó nő benyomását kelti, és egyre biztosabb vagyok benne, hogy a látszat nem csal. Aztán felvonom a szemöldököm. Nem vagyok herceg típus ami a ramazurit illeti?
-Miért, más tekintetben az vagyok, hercegnőm?
Újra bele kortyolok a borba. Látom, nála sem nagyon akar fogyni az ital, és csak remélem, hogy nem azért, mert feszélyezi a jelenlétem. Csak nem...
-Mindig. Nem tudom, miért vonzott ennyire a dolog már a kezdetektől, nincs egy rendőr sem a családomban, egyszerűen csak így lett. Elente lehet csak logikusnak tűnt, hogy ha egy lovagnak kardja van, egy zsarunak meg pisztolya, akkor ő fog győzni, simán ellövi, hiába van rajta páncél. Az óvónők nem voltak elragadtatva ettől az érveléstől...
Vállat vonok, ártatlanul vigyorogva, hisz bár a vízi pisztolyaim hírhedtek voltak, és sosem derült ki, honnan bukkan elő mindig egy újabb, azért nem ártottam senkinek vele végül is. Bár meg tudom érteni, hogy egyeseknek az agyára mentem akkoriban.
-És mindig szerettem volna látni New York-ot is, szóval ez jó lehetőségnek tűnt. És veled mi a helyzet? Mit csinálsz, amikor nem gyereket nevelsz éppen?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: Kylie X Mike - Olasz étterem   

Vissza az elejére Go down
 

Kylie X Mike - Olasz étterem

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» Étterem - Első emelet

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-