State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 Pandora & Marcus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Marcus Treadaway
avatar
Playby :
♞ Dylan F*ckin' Perfect O'Brien
Tartózkodási hely :
♞ Ott ahol te nem is gondolnád
Job/hobbies :
♞ színész palánta
Csoport :
♞ Híresség
Hozzászólások száma :
580
Join date :
2015. Jun. 08.
Age :
24


TémanyitásTárgy: Pandora & Marcus   2015-06-28, 18:52


Pandora & MarcusAz újdonatúj motorommal jöttem, ami lehet, hogy irtózatosan le fog buktatni, mert Pandora még soha az életbe nem látta a testvéremet egy ilyenen ülni, de olyan jó kifogásom lesz rá, nem fogja tudni megkérdőjelezni. Én itt voltam, pontos vagyok, ő maga mondta, hogy ne késsek. Na már most, azt nem tudom, hogy a testvérem is éppen ilyen vagy sem, sosem kérdeztem. De ha egyáltalán nem ilyen, akkor már az is éppen elég lebuktató tényező. Magamtól akarom elmondani, hogy igazából velem beszélt, nem pedig azzal akinek hitt. Ehhez azonban kell egy kis idő. Míg elmúlik a vicces hangulatom, amikor tényleg sült komollyá válok és nem akarom megtréfálni a sógornőmet. Mert nevezhetem már Pandora-t pusztán attól sógornőnek, hogy a testvéremmel jár nem? Úgyis ide akar költözni, gondolom nem azért, hogy véget vessen a kapcsolatuknak, hanem éppen ellenkezőleg, megerősíteni akarja, gondolom nem is akárhogyan. Tehát már nyugodt szívvel nevezhetem annak. Pontos voltam, úgy elrobogtam a pláza parkolójáig, mintha az életem forogna kockán és ott vártam rá, holott dehogy. Gondolom vásárolni szeretne és nekem itt kell megvárnom őt, hogy aztán együtt megvehessük azt amit szeretne. Ha egyáltalán tényleg vásárolni fogunk a plázában és nem csak nézelődni vagy veszekedni, amiért ilyen ügyes színész vagyok, hogy még képes vagyok üzenetben is megjátszani magam. De tudom, megbocsát nekem, különben fuccsot mondana a jó hízelgő képességem és az a tény, miszerint rám sokáig nem lehet haragudni. Vagy lehet, hogy mégis, de teszek rá! Na jó, azért annyira nem, mert azt igenis szeretem ha szeretnek és kevesebb embert tudhatok az ellenségemnek. De ellenségekre mindenkinek szüksége van, nem igaz? Elvégre ők mutatják meg nekünk, hogy kik vagyunk és mennyit fejlődtünk, különben teljesen értelmetlen lenne az irigységük amit az irányunkba éreznének. Amúgy meg visszatérve a sógornőmre, már réges-rég meg akartam őt lepni, irtózatosan nehéz egyedül találni, de most szerencsém volt. Tényleg! Bár ez nem ad okot a nyugalomra, Dan bármikor felhívhatja őt és elmondhatja neki, hogy tulajdonképpen most nem ér rá, de nagyon szívesen találkozna vele holnap. Na ez, megelőzné az én kis tréfámat! De még nem következett be, nem következhet be! Különben is, tudom, hogy jó muri lesz. Pláne azután, hogy rájön én nem Dan vagyok, hanem Marcus. Bár teljes mértékben tisztában vagyok azzal, hogy abban nem lesz semmi köszönetem. Pandora-nak ugyanis igazán hosszú és erős körmei vannak. Tudom, láttam. Megtapasztalni azonban, hogy tényleg olyan jól használja őket, mint képzelem, nem volt alkalmam. Eddig úgyis nem haragítottam magamra, de most... szerintem ki fog csinálni vagy ha ő nem, akkor Dan ha az eddigi huszonegy év alatt nem jutott az eszébe. Azt azonban már most tudom, hogy akárhogy is végződjön a mai nap, csak megerősítettem egy kis tréfával a kapcsolatunkat Pandora-val, mondhatni vittem egy kis szint bele.


words: eltörpülő. music: fly note: remélem tetszik ♥_________________

Marcus Treadaway
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lysandercollins.tumblr.com/
Pandora Roachen
avatar
Admin
Playby :
§ holland roden
Tartózkodási hely :
§ under the sunshine
Job/hobbies :
§ be a good mother
Csoport :
§ student
Hozzászólások száma :
42
Join date :
2015. Aug. 12.


TémanyitásTárgy: Re: Pandora & Marcus   2015-08-15, 16:22

are you kidding me? Seriously?!

Otthon egészen gyorsan akartam összekapni magamat, amimek az eredménye a kapkodás lett és az, hogy simán belenyúltam a szemembe. Vörös lett a fehér rész, ami az eredeti zöld árnyalattal nem nagyon néz ki jól, de nem tudok mit tenni. A víz sem segít semmi sem, így megvárhatom míg egy kicsit normálisabban néz majd ki, már ha javulni fog, én nagyon remélem, hogy sikerülni fog, mert nem akarok vörös szemekkel megjelenni Danny előtt, vagy legalábbis egy vörös szemmel. Lehet ha a másikkal is megtenném ezt, akkor kicsit szimmetrikusabb lenne a dolog, és nem venné észre, nem? Vagy ez csak szerintem nézne ki jobban? Ah bármir is csinálok a szemem színe miatt fel fog tűnni neki, hogy béna voltam és vörös szemekkel vagyok vele. Mondhatnám azt us, hogy nem béna voltam, csak sírtam, de azt miért tenném? Öhm... Megnéztem a Titanicot és sajnáltam szegény jéghegyet, mert a buta emberek nem figyeltek eléggé emiatt fájdalmat okoztak neki, és szegénynek egy vízben kell úszkálnia azzal a hapsival, aki megfagyott. Jó indok, ezzel biztosan nyerni fogok! Ha mégsem... Akkor nem tudom, de muszáj elindultam akkor is, hogyha időm, mint a tenger.
Danny még sosem volt pontos, egyszer érkezett korábban, mint kellett volna, de amúgy meg mindig késik, mintha ez a génjeibe lenne kódolva, már ha lehet ilyenről szó. Ő aki késik, Marcus pedig az aki mindig pontos, nem tudom, hogy tudnak ebben ennyire eltérni, de ez engem nem zavar, így jók együtt, kiegészítik egymást, mondjuk nem csak ebben, hanem minden másban is. Ezért olyan jók együtt, és mivel Danny nagyon sokat emlegeti biztos vagyok benne, hogy a kapcsolatuk is nagyon szoros, sosem akarnám őket elszakítani egymástól. Mondjuk erre még okom sem volt soha, hiszen nem az a fajta féltékeny testvérek mindig megoldottunk mindent, sosem volt vita, hogy ellopom a testvérét tőle miattam nem tudnak együtt lenni, meg ilyenek.
A parkolóba lassan beállok a kocsival, hiszen úgy tudom erre semmi szükségem nem lesz bent az épületben, kiszállok a kocsiból, a táskámat viszont hozom magammal, mert arra szükségem lesz. A kocsiajtó hangosan szól, mikor becsapom, de aztán csak két pittyenés és már zárva is van, én pedig megyek abba az irányba amerről k,Dannynek majd érkeznie kell. Vagyis, én úgy hiszem, hogy jönnie kell, de nem, mert itt is van, egy... MOTORRAL?! Valamiről lemaradtam volna? Nem hiszem, de akkor ez mostmost mi?
- Mi ez a motor? - kérdezem meglepetten arra a valamire nézve amit az előbb említettem. Nem hittem volna, higy valaha is ilyet fogok látni nála, de az annyira nem is foglalkoztat, de az igen, hogy pontos volt. - Na és mióta vagy pontos? Mi lett veled, kicseréltek? - kérdezem összevont szemöldökkel, ahogy az arcát kémlelem és jól végig is nézek rajta, hátha abból kideríthetem, hogy mi más.


szószám: kevéske△▽ zene: semmi △▽ megjegyzés: lesz ez jobb is *-*


_________________
Seduction is strong
but love is
stronger
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus Treadaway
avatar
Playby :
♞ Dylan F*ckin' Perfect O'Brien
Tartózkodási hely :
♞ Ott ahol te nem is gondolnád
Job/hobbies :
♞ színész palánta
Csoport :
♞ Híresség
Hozzászólások száma :
580
Join date :
2015. Jun. 08.
Age :
24


TémanyitásTárgy: Re: Pandora & Marcus   2015-08-16, 15:35


Pandora & MarcusNem kellett nagyon sietnem, még ideges sem voltam, mert ugyebár minek elvégre Pandora elhitte, hogy én Daniel vagyok. Még az a jó, hogy a tesóm nem felejtette elmondani mikor találkoztak először Pandora-val így nyert ügyem volt. Legalábbis sms-ben igen, különben se tennék olyat, amit megbánnék. Tehát ha ráveszem magam, akkor elmondom neki, hogy ez csak egy tréfa. Különben is a tesóm az én telefonomról irt neki érthető, hogy veszem a lehetőséget és megtréfálom őt. Kell a kapcsolatunk megerősítéséhez, szóval, ha jóban akarok lenni vele, akkor megmutatom neki, hogy nem csak halál komoly vagyok, hanem lehet velem nevetni is, ha kell. Tehát már csak a jó sógornő és sógor viszony érdekében vele kell töltenem egy kis időt. Nem mintha eddig nem tettem volna, hű de sokat a kapcsolatukért, de azokban a pillanatokban egyszer sem láttam, hogy Pandora tényleg örült volna neki. Amit meg a testvérem elmond, jó hiszek neki, különben is az apróságoknak minden lány örül, még Pandora is és tudom, nem minden szólhat a perverzióról, tehát az én romantikus kis apróságaimat is bele kell csempészniük a kapcsolatukba. Különben sem akartam, hogy Pandora elszörnyülködjön attól a gesztustól, amit a testvérem készített volna. Szóval, ha ételről és rendről van szó, akkor inkább bevállalom az egészet, mintsem rá bízzam, hogy még nagyobb galiba legyen. Különben is színész vagyok, nem mindig lehettem a szüleim sarkában, hogy készítsenek nekem valamit így meg kellett tanulnom gondoskodni magamról. A rendeléseket meg kifejezetten elkerülöm, ha megtehetem, abban a testvérem jeleskedik jól. Mert ő egyszerűen szólva nem szeret, nem akar, vagy nem tud főzni, sütni. Ezt persze még nem kérdeztem meg tőle soha, nem is akartam és ezért nem tudom megállapítani mi lehet a baj. Befordultam az egyik sarkon és már máris ott teremtem a parkolóban ahol Pandora-val kellett találkoznom. Nulla perc késés, ügyes vagyok. Ez a motornak és a nekem dolgozó zöld lámpáknak köszönhető.
- Marcus-é, ugye milyen pompás? – egy biztos, a tesóm sosem használná ezt a szót, pont egy motorra, sőt inkább a klassz, vagy bármely más sokkal Daniel-esebb szavakat mondaná rá. De én nem ő voltam. De nem baj, attól még történhetnek csodák és pompásnak nevezhet bármit, ami szép.
- Oh nem, csak gondoltam megleplek. Amúgy is fogadtam Marcus-sal, ha nem kések, akkor kitakarítja a szobámat egy héten keresztül. Tehát majd ha felhívod, akkor el kell mondanod neki, hogy nem késtem el! De ne most, mert éppen forgatáson van és nálam van a telefonja. – elővettem a zsebemből a saját telefonomat és meglebegtettem. A hatás kedvéért még el is vigyorodtam. Gondolom most az a rész jött volna, hogy Dan-hoz híven rögvest megcsókolom a barátnőmet, vagyis jelen esetben Pandora-t csak az volt a különbség én nem a testvérem voltam és ez itt a bökkenő. Pont erről a dologról akartam egy picit eltérni. Éppen ezért egyszerűen csak lepattantam a motorról és zsebre vágtam a kulcsát.
- Mehetünk? Már alig várom, hogy vásároljunk.


words: eltörpülő. music: fly note: remélem tetszik ♥_________________

Marcus Treadaway
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lysandercollins.tumblr.com/
Pandora Roachen
avatar
Admin
Playby :
§ holland roden
Tartózkodási hely :
§ under the sunshine
Job/hobbies :
§ be a good mother
Csoport :
§ student
Hozzászólások száma :
42
Join date :
2015. Aug. 12.


TémanyitásTárgy: Re: Pandora & Marcus   2015-08-16, 17:19

are you kidding me? Seriously?!

Egyáltalán nem sietek, sőt ha lehet azt mondani, talán lassabban is jutok el oda, mint eddig bárhova, pedig mindig igyekeztem pontos lenni, és igazából, ha kések egy két, három percet, akkor sincs semmi, mert bizony, Danny, sokkal többet szokott késni. Nem tudom, hogy lépes rá, de mindig elkésik, még akkor is, hogyha időben indul, valami biztosan közbejön, egy dugó, vagy esetleg elbukik valamiben otthon, amit vagy ő, vagy Marcus nem rakott még el, mert ha jól emlékszem egyszer azt mondta, hogy náluk Marcus szokott takarítani. Szegény, nem tudom hogy bírja, mert én biztos vagyok abban, hogy sokkal kupisabb, mint akikről eddig hallottam. Nálam is, csak 3 ruhadarabja van általában, mégis az is mind máshol. A felsője a konyhában. a nadrágja a nappaliban a lámpaburán, az alsója meg valahol a hálószobában. Vagyis ez az általános. Na, de hogy a nadrágja mit keres folyton azon a szegény lámpán, arról fogalmam sincs. Egyszer fel fogja gyújtani a lakásomat ezzel, de ha nem tetszik neki valami csak mondja, ne romboljon azonnal.
Ezennel Marcus az én szememben egy Isten lett, hogy ennyi éven át kihúzta mellette, takarított rá, főzött mosott, meg ilyenek, és még el is viselte a betegesen perverz stílusát. Szeretem Dannyt, nagyon, de tényleg perverz, néha talán kicsit sok is, de engem mindig képes megnevettetni. Marcus pedig segít, mindig "beolajozza" a kapcsolatunkat, az apró kis dolgokkal, amivel kicsit romantikusabbá tesz mindent. Egyszer úgy igazán meg kell neki köszönnöm, mert az, hogy Dannyvel üzengetek, vagy néha mikor sikerül beszélnünk úgy igazán, elmondom, az nem elé. Ennél sokkal többet érdemel Marcus, a fáradozásaiért legalább egy díjat kellene kapnia, amin ez áll: A Legjobb Ikertestvér És Kapcsolatguru. Szerintem egészen találó lenne, és szerintem még tetszene is neki, vagy a fene sem tudja, egy próbát azért megérne.
- Pompás? Egy szinoníma szótáron aludtál az éjszaka? - összevont szemöldökeimmel pillantok rá, ahogy elgondolkozom azon, hogy hallottam-e már tőle ilyen szavakat, de nem. Ebben biztos vagyok, ez valami új, és fura, bár, sosem árt bővíteni a szókincsünket. - De egyébként igen, pompás. - mosolyodok el, bár megnézném azt a mesét, amiben az van írva, hogy: És akkor Hamupipőke, elnyargalt, pompás motorján.
- Öhm... rendben? Akkor gratula Marcusnak, hogy ezt is elérte nálad, amit eddig még senki sem, de majd a használt gumikat azért ne hagyd ott neki. - kicsit sántít a dolog, de mindegy, elkönyvelem magamban egy mosollyal, hogy megesik az ilyen, plusz, ha valaki ennyiért takarítaná a lakásomat, én sem késnék, sőt gyorsabb is lennék. Vagy valami hasonlóm, de nem igazán értem ezeket kettejüket, hülye lennék ilyen kevésért takarítani Dan szobáját. Kíváncsian várakozva figyelem, ahogy leszáll a motorról, a kulcsot zsebre rakja, de se puszi semmi. Kezd tényleg nagyon sántítani ez a dolog, ilyenkor már rég leszokott kapni, most meg, mintha kerülné a dolgot. Áh, lehet csak képzelődöm, nem kell ebbe túl sokat belemagyarázni.
- Na jó... nem vagy beteg? Nincsen lázad? - kérdezem homlokához téve kezemet, és nem meleg, vagyis annyira amennyire kell igen, de láza nincsen, viszont így nem tudom mi ütött belé. - Ah mindegy. Mehetünk igen. - vigyorodok el, ahogy elindulok a parkolóból vezető lifthez, vagy mihez ami majd felvisz. Sosem szerettem ezeket a szerkezeteket, de a lépcsőzéshez, most semmi kedvem, így marad a liftben nyomorgás.


szószám: kevéske△▽ zene: semmi △▽ megjegyzés: lesz ez jobb is *-*


_________________
Seduction is strong
but love is
stronger
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus Treadaway
avatar
Playby :
♞ Dylan F*ckin' Perfect O'Brien
Tartózkodási hely :
♞ Ott ahol te nem is gondolnád
Job/hobbies :
♞ színész palánta
Csoport :
♞ Híresség
Hozzászólások száma :
580
Join date :
2015. Jun. 08.
Age :
24


TémanyitásTárgy: Re: Pandora & Marcus   2015-08-16, 20:02


Pandora & MarcusTudom, tudom, tudom. Daniel-esen kellene viselkednem, rögvest megcsókolni Pandora-t, legalább öt percig ki se mászni a szájából, de Pandora akkor sem az esetem még ha a testvérem fülig szerelmes belé. Állítólag meg egyforma az ízlésünk. Hát azért annyira nem. Mondjuk vicces is volna ha Pandora tetszene nekem és kihasználnám azt, hogy így hasonlítok a testvéremre. Különben nem, a történelem során rengeteg testvér harcot hallottunk, láthattunk a képzeletünkben, filmekben is akár, de a valóságban cseppet sem szeretnék ilyesmit átélni szóval...Daniel majd megcsókolja helyettem is Pandora-t tehát nincs szükség semmilyen szájra puszira vagy nyelvesre. Mondjuk az arcára nyugodt szívvel adhattam volna, csak már lekéstem azt a vonatot. Nem baj, majd ráfogom, hogy most egy picit szétszórt vagyok és elfelejtem megcsókolni még a saját barátnőmet is. Mármint Daniel nevében természetesen. Igen, a pompás szó Pandora-nak is éppen úgy tetszik, mint ahogy Daniel nem használja ezt a kifejezést.
– Nem, Marcus hangos felolvasást tartott a következő forgatásról és annyira megtetszett ez a szó, hogy nem tudtam megállni ne használjam egyszer a klassz helyett. – vigyorodok el, szinte már gyanúsan azt az érzést keltve Pandora-ban, hogy itt valami nem kóser. Bár mindennek igazság alapja is van, tényleg hangosan kellett olvasnom a testvéremnek, mert ő lusta olvasni. Ezért hangos felolvasáshoz kellett folyamodnom, mert kedvem annyi volt mesélni, mint vízben a nagy kék bálna, szóval sok nem.
– Na ugye, hála az égnek ezek szerint akkor nem lett kidobott pénz. – annak határozottan örülök, hogy a sógornőmnek tetszik az új motor, amit Daniel pénzén vettem magamnak. Mert ő nem tudja használni, ha felülne rá tönkre tenné, ezért Dan mindig hátul fog ülni, amíg meg nem kér, hogy tanítsam meg a kezelésére.
– Nem fogom, ígérem. Attól amúgy is égnek állna a haja. – szép ígéret, kár, hogy Daniel sosem tartaná be és tényleg égnek áll a hajam miatta. Nem is egyszer. Nem is kétszer, hanem többször ha nála takarítok és mindenről... Tényleg mindenről megfeledkezik.
– Az igazat megvallva fájt a fejem, de már elmúlt. – egy kissé szomorú arcot vágok és még le is biggyesztem hozzá az alsó ajkam. Különben nem tudom milyen az ha Dan szomorkodik és panaszkodik Pandora-nak, egyáltalán szokott-e, mert ha nem velem van, hanem vele, akkor fogalmam sincs miként viselkedik és én nem vagyok a közvetlen közelükben, hogy lássak és halljak ezt meg azt azon kívül éppen milyen esti akciót terveznek.
– Jó, már úgyis nagyon, de nagyon izgatott vagyok. Mit fogsz felpróbálni és megvenni? Ugye valami csinos bikinit? – kérdezem, mindezt csak azután, hogy beszálltunk a liftbe és a pláza fele tartunk. Nem, nem vagyok ideges, ezért szépen elengedem magam és mintha Daniel lennék, megfogom Pandora kezét. Dan, biztos ezt tenné.


words: eltörpülő. music: fly note: remélem tetszik ♥_________________

Marcus Treadaway
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lysandercollins.tumblr.com/
Pandora Roachen
avatar
Admin
Playby :
§ holland roden
Tartózkodási hely :
§ under the sunshine
Job/hobbies :
§ be a good mother
Csoport :
§ student
Hozzászólások száma :
42
Join date :
2015. Aug. 12.


TémanyitásTárgy: Re: Pandora & Marcus   2015-08-17, 13:54

are you kidding me? Seriously?!

Furcsa, valami nagyon nem okés, de arra valahogy nem tudok rájönni, hogy mi nem az. Igaz, próbálkozom, nagyon is, de egyáltalán nem ugrik be, hogy mi nem jó így. Fura Daniel, és nem csak az, hogy egy motorral jutott el idáig, meg, hogy máshogy beszél, és pontos volt. A kisugárzása is más, csak az a baj, hogy nem tudom megmagyarázni, hogy ezt miképp is értem. Nem tudom még magamnak sem megmagyarázni, hogy most miben más, és hogyan, de lehet nem is kellene ezen agyalnom, hanem csak örülni annak, hogy itt van velem, és nem ölte meg magát ezzel a... pompás motorral, hogy az ő szavaival éljek. Fogalmam sincs mióta használ ilyen szavakat, azt sem, hogy hol tanulta ezt, bár nem mintha bajom lenne vele, egyszerűen, csak igazán meglep, ráadásul még össze is zavar vele, de nagyin. Az is csoda, hogyha korábban hallotta megjegyezte, mert nála az alap szavak maradnak, sosem tanul újakat, ha mégis, azokat nm mondja ki hangosan, vagy ha megmarad a fejében rosszul mondja ki. Bár azon, hogy pompás nincs mit elrontani, akkor sem, ha az én édes Dannym, mindenre képes, már a legegyszerűbbeket is, elrontja, ha arról van szó. Valami különleges képessége van ehhez.
- Értem... hát Marcus nyugodtan tarthat még ilyen hangos felolvasásokat, hátha szép szavakat is tanulsz még a pompás mellett. - vigyorodok el rápillantva, mert nekem akkor is fura nem csak a mosoly, meg a pompás, hanem úgy minden. Nem tudom mi van velem, hogy ilyen gyanakvó lettem, sosem voltam ennyire az, de most... minden kis rezdülése más, a testbeszéde, ahogy ajkai a szavakra nyílnak, és ahogy ki is mondja őket. Persze, nekem fogalmam sincs, hogy mi nem jó, és mi nem ugyanolyan, csak gyanúsan méregetem, azt talán még szabad. Bár egészen furán hathat, hogy a barátomat méregetem gyanúsan, amikor szerencsétlen semmit sem csinált, csak paranoiás vagyok, de csak halkan megjegyzem, megeshet, hogy mégis nekem van igazam. még nem tudom.
- Nem lett az, de ha lehet ne is törjétek össze a motor. Na meg magatokat sem. - kicsit aggódva pillantok a motorra, majd fel az arcába, mert igen, féltem mindkettejüket, meg azt sem szeretném, ha csak kidobott pénz lenne a motor, mert a harmadik tesztkörnél már meg is ölik. kényes ketyerék ezek, talán még az autóknál is kényesebbek, na meg veszélyesebbek is, de az már biztos, hogy sokkal jobban is néznek ki, és szabadabb ezekkel az utazás.
- Az én hajam is égnek állna, szóval megértem, és igazat adok neki, szóval egy kicsit legyél figyelmesebb vele. - nem az a fajta aki erre figyelni szokott, főleg, hogy nem ő takarítja, de ha most belegondolunk abba, hogy az ott van a földön már kitudja mióta, és szárad benne, meg rajta minden. Hát még az én gyomrom is felfordul tőle, pedig velem használja.
- Biztos? ne menjünk inkább haza, hogy pihenhess? Ápolgatlak én ha kell. - talán próbálok egy kis perverziót belevinni, Danny az ilyet sosem hagyja ki, sőt kapva kap az alkalmon, én nekem pedig ez lesz a teszt. Valami nincs rendben. és kifogom deríteni, hogy mi az, szóval azt hiszem előveszem azt az énem, amivel el szoktam csábítani őt, az mindig sokat segít.  Vagy legalábbis, eddig mindig teljese bevált.
- Kezdhetjük azzal, de gondolkoztam valami szexi fehérneműre is, úgyis kezd elfogyni az összes. - igen van egy pár, amit mi ketten tettünk tönkre, meg vannak olyanok, amiket kinőttem, illene pár újat is venni, úgyis szereti, ha olyanokban vagyok előtte.
A liftben rámosolygok, ahogy a kezem megfogja, és lábujjhegyre állva egy puszi nyomok az arcára, hogy elvonjam a figyelmem a gyomromat lifteztető érzésről, amit persze most a lift okoz. Tehát, amint az megáll, én ujjainkat összekulcsolva topogok ki, a kis szerkezetből, hogy a fehér padlón lépkedve elinduljak valamerre.


szószám: kevéske△▽ zene: semmi △▽ megjegyzés: lesz ez jobb is *-*


_________________
Seduction is strong
but love is
stronger
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Marcus Treadaway
avatar
Playby :
♞ Dylan F*ckin' Perfect O'Brien
Tartózkodási hely :
♞ Ott ahol te nem is gondolnád
Job/hobbies :
♞ színész palánta
Csoport :
♞ Híresség
Hozzászólások száma :
580
Join date :
2015. Jun. 08.
Age :
24


TémanyitásTárgy: Re: Pandora & Marcus   2015-08-28, 23:05


Pandora & MarcusTény, hogy a testvérem egyből megcsókolná a barátnőjét, de én nem vagyok ő. Pandora nem a barátnőm, és különben is itt az ideje, hogy megtréfáljam őt. Jót nevetni azon, amit éppen teszünk vagy teszek mindig jó móka. Neki is rá kell jönnie erre. Az egy dolog, hogy segítek a kapcsolatukba egy kis romantikát vinni, mert kit érdekel minden egyes percben csak a… hát az. De sosem állnék közéjük, nincs értelme és különben is én tisztességesen imádom a sógornőmet, semmilyen rossz szándék nem vezérel. Tréfálkozni azonban szeretek, muszáj megnevettetnem őt már csak azért is, mert Pandora a sógornőm és nem láthat minden percben komolynak. Tényleg. Különben is, amint feszülne a helyzet, úgyis kinyögném, hogy Marcus vagyok. Sokáig nem tudnám magamban tartani, nevetni akarnék vele együtt és fátylat borítani az egészre. Bár kétlem, hogy nem akarna agyon csapni a tréfálkozó szándékom miatt, de akkor is. Nem félek egy nőtől, pláne akkor nem, ha igaza van, és talán az arcom bánja legjobb esetben a dolgot. Óvatosnak kell lennem, nem azt sugallni felé, hogy Daniel nem szereti őt, hanem éppen ellenkezőleg. Szóval eggyé kell válnom a szerepemmel, vigyázni, hogy még véletlenül se érjen össze a szám Pandora szájával és ne kíméljem az arcát, mert abban semmi rossz nincs, ha megpuszilom a sógornőm arcát, szerencsére. Persze azzal is tisztában vagyok, hogy az új egyáltalán nem Daniel-es szavaim meglepik őt. Ez a célom mondjuk, szépen és lassan rájönni arra, ez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen és Daniel soha az életbe nem lesz Marcus-osan romantikus és ilyen, mint én. Ezzel mondjuk, semmi baj sincs. A testvérem nem én vagyok, hiába nézünk ki ugyanúgy.
- Remélem, hogy fog. A perverz részek a legjobbak! Csak olyan gonosz! Direkt átugorja, ahol jönne valami jó kis akció a két fél között. – az akciót természetesen nem arra értettem, hogy a két gengszter előhúzza a stukkerét a farzsebéből és szét lövik egymást, teljesen értelmetlenül. Nem. Mondjuk, Daniel ezt egy az egybe kimondaná, nem rejtené semmi mögé sem a testi kontaktust két fél között, szóval most éppen magam alatt vágom a fát. Bár különben sem a sógornőmnél szeretnék plusz pontokat szerezni. Különben is elfogom mondani, hogy én én vagyok, nem pedig Daniel, szóval nem lesznek gondok.
- Vigyázok, nem kell aggódnod miattam vagy Marcus miatt. – ezt persze anélkül is megtettem volna, hogy bármit ígérnem kellett volna Pandora-nak. Az életem számomra igenis fontos, ezért vezetek mindig én, nem pedig Dan aki nem ért ehhez. Szerintem az első alkalomkor olyat dőlnénk, hogy abban egyikünknek sem lenne köszönete és úgy kellene felszedni minket az aszfaltról. Szóval vigyázok mondás nélkül is.
- Oké, a te kedvedért nem gonoszkodom vele és jó leszek hozzá. – igen, milyen szép is volna, ha ez nem volna üres szó és Daniel mondaná nem pedig én. De majd valamit kitalálok és megmondom a testvéremnek, hogy vigyázzon jobban a földön szétszórt dolgokkal különben a párnájára teszem és azt a tréfát nem nézné el. Azonban ha azt nézzük, nem hiszem, hogy lenne elég szívem megtenni és így kitolni a testvéremmel.
- Hm, ápolgatni szeretnél? – széles vigyor az arcomon pipa, de egyáltalán nem válaszoltam a kérdésére inkább elmenekültem a válaszadás alól és kérdésre kérdéssel válaszoltam. Különben is, most vásárlásról volt szó, akárhová mennénk, tuti széttörne az a szép összkép, ami most Pandora fejében van. Daniel totál szokatlan, új szavakat tanul, ami nem vall rá, de meg kell lepnie őt nemde? Nem, jobb, ha a régi jó öreg Daniel-hez van szokva, akit ismer, nem pedig az én változatomhoz szóval… Ráérünk még ilyesmit elmondani neki nem? Különben is tényleg szeretném, ha vásárolnánk ketten. Legalább kiderül, hogy nem csak én vagyok olyan szörnyű vásárolgató, hanem ő is és ketten tesszük tönkre Daniel idegeit ilyenkor.
- Jó, akkor mit szólnál, ha előbb a fehérneműt választanánk ki és utána a bikinit? – a puszija természetesen jól esett, végre nem csak folyton szóban kapok a köszönetet tőle, amit Daniel ad át. Ezért is megérte ma eljönni vele. Különben, ha továbbra is megakarom lepni a kapcsolatukban őt, akkor rá kell jönnöm mi az amit Pandora igazán szeret. Fejből meg nekem sem jut eszembe minden, ami boldoggá tehet egy lányt, főleg ha az a lány a sógornőm. Ahogy megérkeztünk végre és kinyílt a lift, megnyugodtam. Próbáltam olyan természetesen lépkedni kéz a kézben Pandora-val, mintha ehhez lennék szokva.
- Nézzük meg azt a pirosat ott. – kedvem lett volna kinyújtani a kezem és egyenesen a bal irányba mutatni vele, de nem tettem meg. Lehet, hogy jó szemem van és egyből kiszúrok mindent, de azért semmi pénzért sem mutogatok.


words: eltörpülő. music: fly note: remélem tetszik ♥_________________

Marcus Treadaway
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://lysandercollins.tumblr.com/
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Pandora & Marcus   

Vissza az elejére Go down
 

Pandora & Marcus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-