State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 Eden & Cassie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Cassandra F. MacKenzie
avatar
Playby :
▲megan fox▼
Tartózkodási hely :
▲honolulu▼
Job/hobbies :
▲túlélni▼
Csoport :
▲rendőrök▼
Hozzászólások száma :
98
Join date :
2015. Jun. 27.
Age :
31


TémanyitásTárgy: Eden & Cassie   2015-06-28, 19:13

Felnőtt tartalom

 

baby I'm preying on you tonight

hunt you down eat you aliveNem első alkalom, de kezdi marhára unni ezeket a kis ellenőrzéseket, főleg, hogy megint a pihenőnapjára esik. Magához vette a jelvényét, a bilincsét, sőt a fegyvere is nála van, úgy is jelentést kell erről is tenni, akkor meg már gyakorlatilag szolgálatba is helyezheti magát. Még mindig nem egészen érti, hogy aki civil, az mért nem marad meg a maga dolgainál ahelyett, hogy belenyúl olyanba, amibe nem kéne esetleg. Igen, némileg van benne egy jó nagy adag frusztráció tekintve, hogy megint egy idősebb férfivel kell találkozni fegyverekről beszélni és azokat átnézni. Néha úgy érzi, csak mert egyesek az uralkodóbbik -bár erre rögvest képes lenne rácáfolni- nembe születtek, már jogot formálnak maguknak minden olyanra, amiért neki többszörösét kellett küzdeni. Enyhén vannak előítéletei csupán, igaz? Nagy nehezen végül ráveszi magát, hogy lassú tempóban beguruljon a megfelelő épület előtti parkolóba, behúzva a kéziféket pedig megszabadul napszemüvegétől majd a telefonért nyúl, hogy a megbeszélt módon megcsörgesse Mr. 2azonnal jöjjön, mert a fegyverekre szükségünk van" urat. Azonban hangpostára kapcsolja őt a telefon szinte azonnal. ráadásul ezúttal egyedül jött, nem is azzal a férfikollégájával, aki még ide szokott jönni, ha szükséges.
- Rohadt életbe...
Kinyitja a kocsi ajtaját, majd kiszállva néz körbe, de sehol senki. Becsapja maga mögött nem kis hévvel, majd megigazítva a szoknyáját próbálja újra hívni a megadott számot. Közben előkotorta a papírt, main a cím és az időpont volt.
- Baszki... Miért nem lehet pontosnak lenni?!
Öt perc múlva hat óra, akkorra beszélték meg, de nehogy már ha ő nő létére itt van, a pasasnak ne menjen. Szemeit forgatva dől az autónak és fonja össze karjait maga előtt. Egyébként egész kellemes látvány lehet, most azonban a türelmetlensége nem biztos, hogy a legcsábítóbb eszköz. Bár... ekkor mintha egy másik autót hallana, bár különösebben nem figyel oda, nem is fordul arra, ha ide érkezik, amúgy is észre fogja venni.

 TAG: Eden♥  
  WORDS: 300  
  NOTES: Gyere cica, várlak. :3  
♔ nickdiazfan


A hozzászólást Cassandra F. MacKenzie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-06-29, 14:25-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eden Singleton
avatar
Playby :
Nathaniel Buzolic
Hozzászólások száma :
33
Join date :
2015. Jun. 26.


TémanyitásTárgy: Re: Eden & Cassie   2015-06-28, 22:08


So what you trying to do to me


Apa szerintem direkt szívat engem. A múltkor kijelentettem az emberei előtt, hogy szar az ötlete, és láthatólag nem tetszett neki. Mindegy, mert utána miután hazament, bizonyára beletemetkezett az új felesége szilikonmelleibe. Szóval ma is a fater irodájában basztam a rezet, amikor hirtelen kitalálta, hogy neki valami fontosabb dolga akadt, mint a rendőrségtől kirendelt fegyverszakértő fogadása. És persze ki csinálja meg? Én.
Szinte láttam a szemében, hogy élvezi a helyzetet. Lehet hogy épp a vécén ül, és röhög a markéban, hogy én meg itt fogok szopni valami akadékoskodó faszival. Lépteim visszhangoznak az épület kifelé vezető folyosójának falain, majd kinyitom az ajtót, és beszívom Honolulu perzselő levegőjét. Még sosem jártam a szigeten kívül, de nem is vonzz az ismeretlen, jól elvagyok itt, köszönöm. A parkoló felé veszem az irányt, ahol egész hamar megpillantom az ellenőrző autóját. A sötétszínű szépség hamar leköti a figyelmem, miközben közeledek felé. Tükörképében megszemlélem magam, és levonom azt a következtetést, hogy a borosta ilyen állapotban jól áll nekem, és így hagyom még. Megkerülöm a járművet és akkor meglátom.
Hát nem faszi.
De nagyon nem.
Ennél nem is lehetne jobban nem faszi.
- Eden Singleton vagyok. Elnézést, hogy megvárakoztattam, eredetileg nem én jöttem volna, nemrég értesítettek. - A mondat felénél azért sikerül, a szemére emelnem a tekintetem, ami addig valahol lejjebb pihent. - Kérem kövessen, megmutatom a tárolóhelyet. Vagy előtte lenne valami tennivaló?

### szó | Cassie <3 <3 | zene |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cassandra F. MacKenzie
avatar
Playby :
▲megan fox▼
Tartózkodási hely :
▲honolulu▼
Job/hobbies :
▲túlélni▼
Csoport :
▲rendőrök▼
Hozzászólások száma :
98
Join date :
2015. Jun. 27.
Age :
31


TémanyitásTárgy: Re: Eden & Cassie   2015-06-29, 00:53

 

baby I'm preying on you tonight

hunt you down eat you aliveFelvont szemöldökkel bámul előre, addig, míg mában szidások milliói cikáznak, még spanyolul is, miközben várakozik. Egyszerűen képtelenségnek érzi, hogy valaki megvárakoztassa őt, talán van némi énközpontúsági problémája, de ettől még elvárna némi tiszteletet. Telefonja kijelzőjére pillant, majd tudatosítva a késést behajítja azt az ablakon az ülésre. Kissé tétován löki el magát a járműtől, pont abban a pillanatban, mikor is Mr..... hű az anyját.
Ez nem a vén hapsi, még véletlenül sem. Szemtelenül nézett rajta végig, majd picit sem titkolva, hogy észrevette az elakadó tekinteteket, kezdett el mutatóujjával felfelé inteni a férfinek. Hát ez még őt is meglepte, szája szegletében mosoly jelent meg, pillanatnyi türelmetlen dühét egész más, általa már jól ismert érzés váltotta fel. Nagyon is tetszett neki az, amit lát. Mikor a tekintetük találkozott végre és a nevét is megtudta, mondhatni enyhült benne, hogy át akarja harapni a torkát.
- Örülök, Cassandra MacKenzie. - Felmutatja a jelvényt, a megszokások nyomán, majd előveszi a pár papírt tartalmazó kis mappát, meg egy tollat. Megrázza a fejét vigyorogva, majd elindul előre.
-Ismerem a járást. Maga új itt? Eddig általában a vezetőkkel volt az ellenőrzés.
Utal rá, hogy ő nem éppen egy friss ember ebben a kis folyamatban, az annál meglepőbb viszont, hogy a másik fél az. Kisvártatva követi a tárolóig, ahol egyből, amint hozzáférése lesz, a dobozok adatait figyeli, szerencsére nem vészes a papírmunka ezzel, aztán várja, mivel nem állami tulajdon, ő maga ne nyúlhat hozzájuk, csak ha szükséges, hogy megmutassák neki, hogy megfelelőek, nem veszélyesek, nem több, mint kellene. Nem problémázik sokat a dolgon, egy ládára pattan fel, lábait keresztbe téve szorítja össze, majd a toll kupakjára harapva kihúzza azt és felírja a három sorszámot.
- A szokásos mennyiség?
Néz rá, de a nő tekintete pillanatnyilag véletlenül sem a fegyvereket méricskéli fel. Ó, a munka, tessék csak szépen arra koncentrálni. De hát a félmosollyal tűzdelt kérdése is... Na de MacKenzie nyomozó.
- Elővenné, hogy megnézhessem?


 TAG: Eden♥  
  WORDS: 307  
  NOTES: Purr :3  
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eden Singleton
avatar
Playby :
Nathaniel Buzolic
Hozzászólások száma :
33
Join date :
2015. Jun. 26.


TémanyitásTárgy: Re: Eden & Cassie   2015-06-29, 02:21


So what you trying to do to me

Szóval észrevett.
Nem titkolom elismerésem a hatalmas keblek miatt, és tetszik, hogy nem egy pofonnal reagált, hanem ajkainak vadító, kecses emelkedésével. Előveszem azt a mosolyom ami leginkább egy csínyen kapott kisfiúéra hasonlít. Mert tudom, hogy ezt imádják. Tizenkét éve alkalmazom, és nem is tudom hány női szív dobbant meg rá. Vagy hány egyéb szerv reagált máshogy. Felmutatja a jelvényét, valóba ott dolgozik. A nyelvén végiggördülő szavaknak enyhe, fűszeres pergése, csengése van.
- ... Kedves Cassandra. Maga nem itt született, ugye? - tudom, hogy Honolulunk is vannak különböző nemzetiségű közösséget, de valamiért olyan az érzésem, hogy ő nem ilyen.
Cassandra elemelkedik az autó fényesre polírozott ajtajától.
- Tehát rendszeres vendég itt náluk? - Hangomon hallatszik vigyorom, mivel előttem sétál, így figyelemmel kísérhetem fenekének kecses ringását. Kicsit el is bambult, így hosszabb lett a szünet, mint amilyenre szánta. - A főnök fia vagyok, rendszeresen itt baszom el a szabadidőmet, mert jobb dolgom nemigen van. - Még nem tudott rávenni, hogy belépjek, egyszerűen szórakoztat a bosszankodása. Kinyitom előtte az ajtót, majd utánamegyek.
A tárolóban vagyok, a zár belső részében hagyom a kulcsot, míg ő felpattan egy ládára, keresztezi hosszú lábait. Újra végigvezetem szememet idomain, végül a tollát harapdáló ajkaihoz érek.
Nagyon régen nem dönthettem meg bárkit is, vagy egyszerűen ilyen ez a nő, de egészen beindít.
- Az. - mondom teljes magabiztossággal ,de fogalmam sincs, miről beszél. Nem is érdekel. Apa cseszte el magának.
Kezem megáll az egyik ládáért nyúlva a kérdését hallván. Nem, nem gondolhat másra ő sem. Az ajtó felé pillantok, a kulcsra, majd rá. Jelzem neki, hogy ha valóban terve van velem, akkor ezt meg kell tennie.
- Szóval kezdjem a hosszú lőfegyverekkel? Remek, bár az nem igazán publikus, ha szeretné látni, kérem csukja be az ajtót... De persze... - kezem az egyik shotgunra helyezem - ezt is nézegethetjük.


### szó | I can show you my gun | zene |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cassandra F. MacKenzie
avatar
Playby :
▲megan fox▼
Tartózkodási hely :
▲honolulu▼
Job/hobbies :
▲túlélni▼
Csoport :
▲rendőrök▼
Hozzászólások száma :
98
Join date :
2015. Jun. 27.
Age :
31


TémanyitásTárgy: Re: Eden & Cassie   2015-06-29, 14:24baby I'm preying on you tonight

hunt you down eat you aliveÓ a csibészes, kisfiús mosoly és tekintet. Nem igazán mondható el az Cassie-ről, hogy az elmúlt időszakai, évei folyamán sokszor sikerült volna a konkrétan elmondható eseteit kifogni, de ez a férfi itt határozottan azt a kategóriát erősíti, aki még az alap kívánósságán kívül is felcsigázza. Az meg még inkább széles vigyorig boldogítja őt, hogy a levegőben cikázó feszültség láthatóan nem csak őt kerülgeti. Ahogy komótos léptekkel a tárolóba ér a két külön kérdésre elég szűkösen, egyszerre felel csak válla felett hátrapillantva.
- Nem vagyok helyi, és igen, minden alkalommal.
Nem igazán szokott semmit elárulni róla honnan indult, vagy éppen merre járt, na meg mióta is minden alkalommal, kevés ember tud róla bármit is, ők is megküzdöttek azért a tudásért. Nem is kell ennél többet mondjon, bár el tudná viselni ha ezentúl ennyire kellemes ellenőrzései lennének. Belegondolva olykor az állandó áldozatát, azt a helyes drogdílert is kifejezetten szereti napi rutinba iktatni. Kedveli a macska-egér harcot, főleg ha az úgy alakul, ahogy ezek. Bólogat és magában nyugtázza a családi vonalat, hallotta már korábban, hogy ez ilyen vállalkozás, de eddig nem szemlélhette meg maga azokat a fiatalabb génállományú egyedeget. Kár a múltért.
- Olyan nem létezik, hogy szabadidő, csak olyan, hogy szabad felhasználású idő, rajtad áll, mit hozol ki belőle.
ejti el a kissé okoskodó megjegyzést, egyébként nem kevés tudás van a külső és az olykor felbukkanó üres fecsegése mögött, ami remek párosítás, azonban ritkán csillogtatja meg. A fasziknak imponál ha okosabbnak és erősebbnek érezhetik magukat... meg ha azt hiszik vezethetnek mindig, mindenben. Szépen és gyorsan tölti ki a papírokat, az utolsó megjegyzés végére pontot téve a tollat erősebben koppintja a papírhoz, majd a kupakot visszatéve rá kecsesen áll lábaira újra a papírokat maga mögött hagyva a ládán. Ó, pontosan látja a célozgatást a tekintetével, de ez így túl egyszerű, túl nyilvánvaló, túl kiszámítható önmaga számára. Még nem...
- Mennyire értesz hozzá?
Természetesen a fegyverekről érdeklődik, mi másról? Az már csak mellékes, hogy megengedi magának a hivataloskodás után, hogy egyből tegező viszonyra váltson, bár ugyan ez angolban nem jelent túl sokat, a spanyolban még ért valamit. Közben kiveszi a kezéből a fegyvert, majd célozva vele élesíti, de csak éppen egy-két pillanatig tartja a távolabbi fal felé, majd nem éppen lassan szét is szedi és visszahelyezi a dobozba... Ért hozzá, nem amatőrként, éveket foglalkozott velük, de ezzel nem vág fel még nem szükséges, most viszont gyakorlatosságával mintát kellett mutasson. Végigsimít a többi fegyveren is, megfogva a markolatukat, miközben felnéz Edenre. Igazából nagyon jól tudja, eddig sem volt soha gond, most is csak rutinból kellett kijönnie, amit már nem bán annyira. Szembefordul vele, egész közel hozzá, elvigyorodik, majd kilépve előle elindul vissza a papírjaihoz.
- Van valami még? Kérés, kérdés, óhaj, sóhaj?

TAG: Eden♥
WORDS: 440
NOTES: Muti mit tudsz :3
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eden Singleton
avatar
Playby :
Nathaniel Buzolic
Hozzászólások száma :
33
Join date :
2015. Jun. 26.


TémanyitásTárgy: Re: Eden & Cassie   2015-06-29, 19:47


So what you trying to do to me

Fekete haja kecsesen omlott vállára, keretezve azokat a hűvös, csábító szemeket és a vérvörös ajkait. Figyelem, ahogy mozognak, de a szavak jelentésére már nem nagyon tudtam.
Kérdéseimre nem válaszol szívesen, de nem bánom, amíg bámulhatom. Míg mögötte vagyok a mellettem lévő pult vázájának tükröződésében megnézem a hajam. Kócos, igazi bedhead. De ha ez bejön neki, akkor rendben. Végülis a lényeg az, hogy egy szervemet tudjam rendesen használni ,arra meg nincs panasz. A pólóm szerencsére nem kettő- vagy többnapos, már megesett, hogy apához úgy jöttem be. Miért is ne? Ha Axellel találkozok, akkor sokkal jobban ügyelek a megjelenésemre, nem akarok csalódást okozni neki.
Aztán kijavít. azta, nem is buta. Szinte látom, ahogy elégedett mosolyra húzódnak azok az égő ajkak, és megvillannak a fehér, hibátlan fogak. Nem tudom, hogy ettől most jobban akarom, vagy kevésbé? Valószínű az első, csak a férfiúi büszkeségem gátol benne.
Egyik dolog történik a másik után, és a tárolóban vagyunk.
- Hogy értek-e? - arcomra felkúszik az a bizonyos csibész mosoly - Mondhatni.
Már tegez engem, közeledik hozzám, amitől a gyomrom egy kissé összerándul. Nem tudom visszafogni magam, a szemeim újra kebleire vándorolnak, szinte fel sem tűnik a kezébe kerülő fegyver. Valahogy még egy halálos shotgunnal is vadítóan néz ki. Valahogy összejött egy három nap kefélés nélkül zsinórban, bizonyára ez is közrejátszik.
Aztán elém lép. És világoskék szemeit belefúrja enyéimbe. Kék a szeme? Hát jó basszus, nem sokszor néztem bele. Ösztönösen indulnék előre, de szerencsére eltávolodik, így megúszom az esetleges beégetést.
De várjunk. Mit veszíthetek?
Ha perelnek, a céget perelik, apám cseszte el magának. Ha meg belemegy a játékba, lesz egy jó napom. Egy nagyon jó napom.
Megelőzöm, az ajtó elé állok.
- Ami azt illeti... - villantom meg fogsoromat a jól ismert arckifejezéssel. - Lenne itt még valami.
Hátratolom lábam, ezzel becsukva az ajtót, majd az átlagosnál kicsit szaporább léptekkel közeledek felé. amikor elé érek, megpróbálom lekapni. Persze ha belemegy. Miért ne menne bele?
311 szó | Take a look at my gun| zene |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cassandra F. MacKenzie
avatar
Playby :
▲megan fox▼
Tartózkodási hely :
▲honolulu▼
Job/hobbies :
▲túlélni▼
Csoport :
▲rendőrök▼
Hozzászólások száma :
98
Join date :
2015. Jun. 27.
Age :
31


TémanyitásTárgy: Re: Eden & Cassie   2015-06-29, 22:23baby I'm preying on you tonight

hunt you down eat you aliveNem kifejezetten híve annak, hogy túl sokat beszéljen, pláne nem önmagáról, most is csak a legfontosabbakra hagyatkozott. Név, poszt és az ügy felvázolása. Meg egyébként is, az első pillanattól érezte, hogy kevés szava jut el a másik fél tudatáig. Valahogy felcsigázta a tény is, hogy ennyire az ujjai köré tudja csavarni, sőt, még jobban is ment volna, ha akarattal teszi és nem csak egy kis plusz ként, de eredetileg más volt a cél, ami mostanra teljesítetté vált.
Azonban Cassie és a kiteljesedés... közel sem volt még meg.
Nagyjából úgy viselkedik, mintha már hetek óta férfit se látott volna, pedig ez koránt sem igaz, sőt, még a napok is túlzások lennének. Az elméjében megint előtérbe került a kényszeres vágy az érintésre és a kielégülésre. Az apró kis plusza dolgozott és teljesen a hatalmába kerítette, ahogy a fegyvereket tapogatta végig nagy gondosan.
- Megnéznélek akció közben.
Rákacsintott, miközben nem túl sokat, de távolodott tőle. Az apró mozzanatok, ahogy megnyalta a szája szélét és a férfit nézte, a huncut mosolyok... mind már biztos jelei voltak az éhségének, és tisztában volt azzal is, hogy nem kaphat elutasítást. Olyan nincs, hogy ő azt kapjon, ehhez túl magabiztosan állt ott. Teljesen hangsúlytalanul gördülnek a szavak ajkairól annak kapcsán, hogy itt vége van-e, hátat fordítva indul meg a papírokért, de még mielőtt odaért volna választ kapott. Egész testével a férfi irányába fordult, ajkai egyre jobban felfelé kúsztak. Hát, bármire is legyen képes az illető, nagyon kíváncsivá tette, és annyira akarja, hogy már azon is túlesett, hogy csak reménykedjen esetleg a teljesítőképességében.
- Valóban? Csupa fül vagyok...
De mire kimondja, az ajtó már be is záródik, ó, kis szégyenlős. Szinte tárt karokkal várja a folytatást, az érkezőre pedig vad és erőszakos csókkal csap le. Ki tudja számított-e erre, azt azért nem hinné. Kezeivel a pólójába markolva húzza közelebb miközben a falhoz hátrál, aminek nekidől. Hát akkor, bemutathatja mire is képes. A keze a mellkasától indul lefelé Edenen, úgy térképezi fel az előtte lévő utat, azonban a csípőjénél megpihenve megszakítja a csókot egy harapással az ajkakba. Pontosan tudja, hogy ilyenkor húzni a dolgot a legirritálóbb tud lenni, viszont pont ugyan ennyire izgató is. Határozott mozdulattal nyúl bal kezével a férfi tarkójához és megdöntve fejét a nyakához húzza.
- Baszki... és még jól is csókolsz.
Csini pofi mellé még mögöttes tartalom is társul, ezt szereti, nagyon. A dicséret inkább csak amolyan kedveskedés, de az agya nem nagyon koncentrál már arra, hogy értelmes mondatokat formáljon, vagy beszélni akarjon. Ő már a lényegnél jár. Azzal a lendülettel, amivel közelebb húzta igyekszik a pólójától is megszabadítani. Első lépésnek jó lesz, igyekszik nem olyan heves lenni, mint tudna... azért na, benne is van néha mérték...néha...egy kevés. Á miről beszélünk, úgy húzza, mindjárt letépi róla a felsőt.

TAG: Eden♥
WORDS: 445
NOTES: Nem tudod mit indítottál el.
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eden Singleton
avatar
Playby :
Nathaniel Buzolic
Hozzászólások száma :
33
Join date :
2015. Jun. 26.


TémanyitásTárgy: Re: Eden & Cassie   2015-06-30, 02:04


So what you trying to do to me

- Ennek semmi akadálya. - mondom neki, és a fejem vagy teljesen átállt a kefélésre, vagy folyamatosan utalásokkal bombáz engem. Megvakarom a tarkómat, körbenézek, és újra realizálódik bennem, hogy igen, csak ketten vagyunk. Túl tökéletes az egész.
Végül Cassandra nyer, nyelvén végiggördülő varázsszavai elbódítják a fejem, és tettre késztetnek. Minden perzselő rezgés, amit fülem befogad egy dologra biztatnak, sőt, kényszerítenek.
Berúgom az ajtót, és felé veszem az irányt. Minden lépésem dübbenésénél elgondolkozom, hogy helyesen cselekszem-e.
A francokat.
Csak meg akarom dugni.
Ajkain egymáshoz érnek, és rájövök, ő is csak erre várt, de mintha már évek óta tenné ezt. Olyan szenvedéllyel csinálja, mintha a számban rejtegetném az őt maró méreg ellenszerét. De megállítom én? Dehogy. hagyom, hogy kezei bejárják testemet, hozzásimulok miután a falnak löktem, és a közöttünk mászkáló kezét egy mordulással díjazom. Számba harap, vér nem serken, viszont ereimben sebesebben kezd el folyni.
- Mást is tudok. - finoman megharapom a nyakát, ha már odahúzott, ám nincs sok pihenőm itt időzni, kezeivel igyekszik leszedni rólam a pólómat. Nem hazudok, felcsigázna a szakadó szövet hangja, de inkább kezeimet felemelve segítek neki elérni a célját. Ha már ő ennyire szeretné, én is elkezdem megszabadítani ruhája felső részéről. Miután ezzel végeztem, lábát csípőm mellé húzom. A köztünk feszülő nadrágomból áradó hő és lüktetés szinte ordítva utasít rá, hogy megszabaduljak tőle.
De ezt meghagyom neki.
Kell nekem ez a nő.
Meg fogom szerezni itt és most.
311 szó | So you wanna use my gun?| zene |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cassandra F. MacKenzie
avatar
Playby :
▲megan fox▼
Tartózkodási hely :
▲honolulu▼
Job/hobbies :
▲túlélni▼
Csoport :
▲rendőrök▼
Hozzászólások száma :
98
Join date :
2015. Jun. 27.
Age :
31


TémanyitásTárgy: Re: Eden & Cassie   2015-06-30, 23:49

 

baby I'm preying on you tonight

hunt you down eat you aliveÓ, az utolsó visszakérdezés már tagadhatatlanul direkt célzás volt és pontosan tudta már ekkor Cassie, hogy célt is fog érni, a válasszal csak előrébb került és kiszélesedett a mosolya. Ó igen, na, ezért már megérte beáldozni a szabadidejét, sőt, kifejezetten kellemesnek ígérkezik, bármi is legyen a vége. Meg kell mondani, kibaszottul érik már benne, hogy ha nem lép valamit Eden, akkor ő teperi le, rámenősség ide vagy oda, de szerencsére el sem kell idáig jutniuk, megindul felé, ő pedig, mintha erre várt volna mindig is, fogadja. Elégedett apró nyögés hagyja el ajkait a harapás után. A kezeivel végigjárja a felsőtestét, az ágyékát majd a pólójától szabadítaná meg, hevesen és erőszakosan, talán már szakadt is az anyag. De rutinos mozdulattal segít rá Eden, ne legyen itt probléma, majd kezd Cassie ruháihoz.
- Ne rejtegesd.
Előrébb is dől kicsit a faltól, hogy könnyebb dolga legyen a férfinak, ezzel teljesen hozzásimulva. Végighúzza nedves ajkait az álla vonalától lefelé, egészen a mellkasáig, majd ismét megcsókolja. Vigyorogva húzódik hátra egy picit, ahogy lekerül a felsője és érzi a kezét combjánál. Pillanatok alatt bontja ki a nadrágot, és tolja le, féloldalas mosollyal tekintve le majd fel a férfire. Fordít egyet a helyzeten, hogy ezúttal ő nyomja a másikat a falhoz, lehúzza a cipzárt a szoknyáján, majd kilépve belőle hátrál tőle fehérneműben, elhúzza magukat a faltól. Felugrik Edenre, lábait a csípője köré kulcsolva, fejét éppen a kebleibe szorítva pár pillanatra, aztán megcsókolja. Két percre se hagyja a száját szabadon, de irányító énje még a kezeit is rakosgatná, de egyelőre visszafogja magát... valamennyire. Nem, még nem jött el az a pont, hogy ez egy egyszerű dugás legyen, ezt még élvezni akarja így egy kicsit. Annyira ajándékként hullott az ölébe a lehetőség. Ugyan, kit akar becsapni? Konkrét ötletei lennének a helyet körbenézve, de naaagyon tudná értékelni, ha a másikból is előbújna némi kreativitás.
A jó faszi volt jókor a jó helyen most, valahogy túlságosan össze akar ez jönni, innentől nem szabad hagyni, hogy ne legyen tökéletes kielégülés a vége.

 TAG: Eden♥  
  WORDS: 328  
  NOTES: ITT.ÉS.MOST
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Eden Singleton
avatar
Playby :
Nathaniel Buzolic
Hozzászólások száma :
33
Join date :
2015. Jun. 26.


TémanyitásTárgy: Re: Eden & Cassie   2015-07-01, 17:52


So what you trying to do to me
Sziklaszilárd tekintete egy pillanat alatt átváltozik vérszomja ragadozó lecsapni készülő pillantásává. Izmaim megfeszülnek, miközben a falhoz érkezünk, ő pedig elkezdi cibálni a pólómat. Szakadó szövet rekkenő hangja végül a szaporán vett lélegzetek szimfóniájához. Miközben segítek neki, nem észlelek hatalmas sérüléseket ruhámon, így zavartalanul folytatom. Nem mintha egy kettétépett póló változtatott volna bármin is. Mélyen búgó hangja még tiszta elmém falait kapargatja belülről, és érzem, le fog dönteni mindent.
Vérvörös ajkival szántotta fel bőröm, égető vágyat hagyva maga után. Újabb vágás gátlásaim immáron papírvékony védelmén, ha így folytatja romba dől minden erre a tárolóban töltött mennyei időre.
Akkor nem állíthat meg semmi és senki a célomtól. Hogy mi az? Azt hiszem a jelenlegi cselekedeteim teljes mértékben elárulják azt, hogy mit is tervezek.
lecsúszik szoknyája, fehérneműben állva húzás nélkül is megindultam volna felé, így viszont pláne. Hosszú, kecses lábait körémfonja, kivejezetten kezd frusztrálni az a leheletnyi ruha is köztünk.
Tekintetem nem vándorol el lélegzetelállító testéről, viszont lábaim elindulnak, és egy közeli láda tetejére ültetik.
Egy elnyújtott csókot váltok vele, majd ajkam egyre lejjebb bés lejjebb halad testén. Két kézzel kezdem el lassan lehúzni fehérneműjét, arcomon a mostanra cinkos vigyorrá vált nézéssel, mikor..
Nyílik az ajtó.
Először nem is hallom meg, csak miután berobban a körülötte pulzáló forró térbe az ismert, és annyira utált hang. Apám hangja. Nem is kell értenem, hogy mit mond, sejtem a szándékát.
Vágyakozó pillantást vetek a nőre, majd lassan, remegő karokkal elhúzódok tőle... Itt volt ez a lehetőség. Ez a tökéletes lehetőség, erre neki el kell basznia... Sietve felhúzom a szétnyújtott pólót, és magamraerőszakolom a nadrágomat, majd elindulok ki a folyosóra. Szó nélkül. Nincs képem mondani bármit is.
### szó | The right guy, but not the right place, not the right time| zene |
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cassandra F. MacKenzie
avatar
Playby :
▲megan fox▼
Tartózkodási hely :
▲honolulu▼
Job/hobbies :
▲túlélni▼
Csoport :
▲rendőrök▼
Hozzászólások száma :
98
Join date :
2015. Jun. 27.
Age :
31


TémanyitásTárgy: Re: Eden & Cassie   2015-07-01, 19:59

 

baby I'm preying on you tonight

hunt you down eat you aliveTalán egy pillanatig, de lehet kettőig felmerült benne, de ahogy jött, úgy ment is, hogy mennyire erkölcsös és etikus az, ami itt történhet. De hát valószínűleg ez a legkisebb bűn, amit véthet, máskülönben meg, pihenőnapján jött, őt aztán felelősségre senki nem vonhatja, még csak nem is járkál teljesen tilosban, pedig mennyivel izgatóbb lenne, bár így sem a legbiztosabb a szituáció nyilván. Ahogy magához vonva őt az ölébe kerül már teljesen elborult elmével cselekszik, tisztán ösztönből és vágyból, a tudatosság nála elég korán felmondja a szolgálatot és ilyenkor a megállj, az egyszerűen maga a halál...
Ki is esik egy kis idő neki és már a ládán ül, miközben a testén lefelé indult Eden hajába túrva vezeti ő is lefelé. Enyhe irányítás csupán, de szava sem lehet eddig, élvezi, kifejezetten, de már nem bírja sokáig úgy se, hogy ne falják fel egymást.
Ekkor azonban hirtelen képszakadás, mintha lefagyasztották volna a férfit, látja a nyíló ajtót is. Látványosan dönti hátra a fejét kifújva a levegőt. Most komolyan, fejezze be magának, vagy mégis mi a...?
Hát baszki, még egy dugást se lehet nyugton kivitelezni. Végignézi, ahogy felkapkodja magára a ruhát, már-már komikus a jelenet és elvigyorodik. Komótosan, de leszáll a ládáról, hogy előbb a felsőjét szedje össze, majd a szoknyáját. Rászegezte a tekintetét még mikor neki háttal vonult is ki, lekövette ahogy mozgott, á, még így sem tudott haragudni, túl szexi látványt nyújtott még ruhában is. Bár kifejezetten frusztrált és akcióra kész állapotban most aztán isten lássa lelkét, nem fog felelősséget vállalni a tetteiért.
Hát kurvára nincs jól ebben a pillanatban, de ha mást nem, színlelni megtanult az évek alatt.
Felhúzva a szoknya cipzárját elballagott a papírokért, aláírta őket, ráírta a jelvényszámot, majd ő is kilépett a tárolóból.
- Szép napot!
Mosolyogva közelíti meg a kis társaságot, majd a szokott módon nyújt kezed és húzza magához egy kisebb ölelésre Mr. Singletont. Ugyan, lehet hogy nem mai az ürge ettől még remek tárgyalópartner. Közben alig észrevehetően áll Eden mellé és markol a férfi fenekébe, ezután egy lépést előre lépve állapodik meg csípőjét oldalra billentve. Nem, közel sem arra játszik, hogy megmutassa mit hagyott ki, ó, dehogy.
- Elvégeztem a szokásos ellenőrzést, a maroklőfegyverekhez egy jó tanács, mielőtt élesbe kiadja nekik, lőtéren próbálják ki, egyet összeraktam és golyó nélkül próbálgatva úgy tűnik, mintha az ütőszeg kicsit többet nyomna súlyban, mint kéne és hosszabb a ravasz meghúzása és a lövés dördülése közti időtáv, mint kéne.
Mondja végig totál természetesen, mintha az imént semmi nem lett volna, ettől még a teste forr és lázad elég rendesen. Végig rájuk néz, meglepően cseppet sincs sem zavarban, sem pedig kínosnak tűnő helyzetben. Nem lépett rajta túl, de ha itt leteperi se lesz az igazi, mert hát rá kell nézni, rohadtul nem oké ez a viszony itt, amibe nem akar belefolyni, pedig ő aztán folytatta volna.
- Ezen kívül minden stimmel természetesen. Ha valamire még szükség lenne a számomat ismeri. Most pedig ha megbocsátanak...
Azzal fogta magát és mosolyogva, ringó csípővel és az enyhe szellő által lebegtetett hajával a parkoló felé vette az irányt. Egyelőre csak fejben szitkozódott. Egyelőre.

 TAG: Eden♥  
  WORDS: 498  
  NOTES: Bünti lesz.
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Eden & Cassie   

Vissza az elejére Go down
 

Eden & Cassie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-