State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 Hero & Kev --- Pizsiparti

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kevin Parker
avatar
Playby :
Mason Dye
Csoport :
Hírességek
Hozzászólások száma :
61
Join date :
2015. Jun. 28.


TémanyitásTárgy: Hero & Kev --- Pizsiparti   2015-06-29, 22:03

Itt állok a legjobb haverom, Hero háza előtt, egy kisebb táskával a hátamon. Meghívott ma magához, hogy aludjak nála, mert övé most az egész ház. Nekem meg nincs forgatásom, szóval már délelőtt letudtam a pénteki csajadagom. Amint kinyitja az ajtót bemegyek.
- Csá haver. - Lepacsizok vele. Leveszem a cipőm és Hero felé fordulok.
- Mit terveztél mára? - Kérdem mosolyogva a legjobb haverom. Amint elmondja az ötleteit én lerakom a táskám valahova és kiveszek belőle két sört.
- Hoztam egy kis meglepit....van erősebb italom is. - Mondom miközben átnyújtom az egyik sörös üveget. Ahol én vagyok ott muszáj lennie alkoholnak is....ez szabály. Már tudom merre van a szobája, szóval elindulok arra és bent ledobom magam Hero ágyára.
- Úgy kivagyok tesó. - Mondom neki, ha ő is bejött utánam és a plafont bámulom.
- Úgy kifárasztottak ma....- Folytatnám, de eszembe jut, Hero és hirtelen felpattanok.
- Jut eszembe... hogy állsz a csajokkal? -
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hero Lewin
avatar
Playby :
Dylan Sprayberry
Csoport :
Sportoló
Hozzászólások száma :
193
Join date :
2015. Jun. 23.
Age :
20


TémanyitásTárgy: Re: Hero & Kev --- Pizsiparti   2015-06-30, 17:49

+16 (csak azért, mert előfordulnak benne, uhm nem finom kifejezések is)

Work it harder, make it better ,


do it faster, makes us stronger.
A kanapén feküdtem, közben a telefonomat nyomkodtam, mert le kellett beszélnem pár dolgot sms-ben "keresztapával", mikor megszólalt a csengő. Ilyen gyorsan ő sem érhetett ide, vagy igen? Letettem a telefonomat a kanapéra, aztán kinyitottam az ajtót, és Kev lépett be rajta. Ja igen, áthívtam, hogy aludjon itt, mert enyém az egész ház, ő meg ki nem hagyna ilyen lehetőséget.
– Sz'asz. –pacsiztam, aztán a kezembe nyomott egy üveg sört is. Nagyon helyes, így kell vendégségbe jönni. Kérdésére viszont komoly fejet vágtam, mert hirtelen ez az ötlet ugrott be, és nagyon kíváncsi leszek rá, hogy mit mond.
– Azt, hogy fekszek az ágyamban, te meg szépen tövig bekapod. –megvártam milyen fejet vág rá, aztán elnevettem magamat. – El ne hidd. Egyébként arra gondoltam, hogy lealázzak CoD-ban. –na, ez már igaz volt, és mivel Kev már járatos a házban, meg is indult a szobámba. Előtte még felkaptam a telefonomat a kanapéról, aztán mentem utána. Tényleg otthon érzi magát, mert már bele is vetette magát az ágyamba. – Ácsi, te az enyémet, nem én neked. –röhögve húztam az egyik széket az ágy mellé, aztán leültem rá. Rögtön neki is kezdett a szokásos témának: hány csajt fektetett meg a két találkozásunk között. Már mondanám, hogy nem igazán érdekel, mikor egy kérdést vágott hozzám. Mi ez, miért erről faggat mindenki? Nincs jobb dolguk?
– Baszodj meg Kevin, nagyon jól tudod, hogy nincs senkim se. Veled ellentétben, én nem szerepelek 24/7-ben a tévében, és nem akar minden tinicsaj az ágyába. –szemeimet forgattam, mikor a sörért nyúltam, aztán lehúztam az ital háromnegyed részét. Miért nem tudja hanyagolni ezt a témát? A legjobb haverom, neki mondanám el elsőnek, ha lenne valakim… helyette inkább szekál vele, kurva kedves tőle.280 WORDS , KEVIN , Remélem tetszik <3  Š


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Parker
avatar
Playby :
Mason Dye
Csoport :
Hírességek
Hozzászólások száma :
61
Join date :
2015. Jun. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Hero & Kev --- Pizsiparti   2015-06-30, 19:13


- Végre meguntad, hogy nem kerül a kezeden kívül senki szorosabb kapcsolatba a farkaddal? Amúgy nem lenne nehéz dolgom...- Mondom nevetve és még ki is öltöm rá a nyelvem. Remélem nem sértődik meg, mert csak viccelek. Aztán elmondja, hogy ő is csak viccelt.
- Oh...szóval csak vicc volt......végül is a CoD is jó muri. - Mondom lesütött fejjel, de a végénél elröhögöm magam. Befekszek az ágyára és ő bejön utánam a szobájába.
- Azt gondoltam 69-ezünk. - Mondom nevetve és ki is gombolom a nadrágom, jelezve hogy felkészültem rá. Remélem nem veszi komolyan, mert még ha a végén itt rám ugrik nem tudom mit csinálok vele. Az ágy mellé húz egy széket és arra ül rá. Simán elférne mellettem szerintem, szóval nem tom miért nem fekszik mellém. Látom nem veszi jó néven a kérdésemet, pedig nem bántásnak szántam. Felkelek az ágyról és megölelem Herot, hogy érezze, nem akarom bántani.
- Nyugi haver, csak azt hittem, hogy azóta történt valami Vanny meg közted. De ha nem akarsz erről beszélni akkor kezdhetünk játszani. - Mondom és elengedem az ölelésből, de mielőtt visszaülnék az ágyra, előtte megállok előtte.
- De ha gondolod a játék helyett sztriptízelhetek is neked. - Mondom és nevetve szemből beleülök az ölébe.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hero Lewin
avatar
Playby :
Dylan Sprayberry
Csoport :
Sportoló
Hozzászólások száma :
193
Join date :
2015. Jun. 23.
Age :
20


TémanyitásTárgy: Re: Hero & Kev --- Pizsiparti   2015-06-30, 22:08

+16 (csak azért, mert előfordulnak benne, uhm nem finom kifejezések is)

Work it harder, make it better ,


do it faster, makes us stronger.
– Mekkora perverz vagy. Ha így is lenne, biztos nem te lennél az első, akinek megengedném. –és ez így is van. Hülyén is venné ki magát a dolog, ha a legjobb haverom fogdosna odalent. A gondolatától is kirázott a hideg, nem hogy még át is éljem. – Tényleg perverz vagy. –nevettem, a lesütött fején, meg a 69-es megjegyzésén is. Már rákészült a dologra, mert nadrágját is kigombolta, de el kellett keserítenem azzal, hogy én egy székre ültem le, nem pedig mellé az ágyra. Még a végén tényleg megtenné, brr… Habár… nem, ehhez nincs annyi piamennyiség, soha. Végül elérkeztünk a megfelelő témához is, ami persze mindenki másnak nagyon érdekes, csak nekem nem. Le is basztam érte Kevet, aki ennek hatására megölelt. Fél kézzel húztam magamhoz az ölelésre, nem vettem én annyira rossz néven, csak a hirtelen jött inger miatt reagáltam így.
– Nincs semmi közöttünk, miért hiszi mindenki ezt? Osztálytársak vagyunk, és a büntetés volt az egyetlen alkalom, mikor kettesben voltunk. Ha találkozunk is, vagy te, vagy Flynn, vagy a barátnői közül valaki ott van. De ja, menjünk játszani. –lehúzom a maradék sörömet, az üveget meg leteszem a földre. Már keltem volna fel, mikor megütötte a fülemet Kev mondata, és rögtön bele is ült az ölembe. Mi a…? Nem ilyen játékra gondoltam, de legyen. Ha szórakozni akar, akkor megkapja.
– Privát showt kapok? –kérdezem alsó ajkamba harapva, majd közel hajolok, mintha meg akarnám csókolni. Ám, mielőtt ez megtörténne, lökök rajta egyet, hogy az ágyamra essen, és fel tudjak kelni a székről. – Haver, nem szerzel meg. –sóhajtva jelentettem ki, aztán elmosolyodtam a dologra. A TV-hez sétáltam, bekapcsoltam azt is, meg a konzolt is. Fogtam az egyik kontrollert, és odaadtam Kevnek, a másikkal meg leültem az ágyam elé, a földre. Beállítottam a játékot, és ha elindult, már nyomogattam is a gombokat. – Csak szólok, hogy vigyázz ezzel az egésszel. Már mint oké, hogy ágyba viszed a srácokat is, csak mióta pár hírességgel jóban vagyok, vagy a rajongók, vagy az újságírók követnek. Ne úgy tudja meg a nagyvilág a kétkapusságodat, hogy a legjobb haverod ölébe mászol, hanem mond el nekik. Sokkal jobban jársz. –adtam a nagy tanácsot, de csak azért, hogy ezt eméssze, ameddig lepuffantottam a játékban. Könnyű célpont volt, indul is az új kör.372 WORDS , KEVIN , Nem adom magam Razz Š


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Parker
avatar
Playby :
Mason Dye
Csoport :
Hírességek
Hozzászólások száma :
61
Join date :
2015. Jun. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Hero & Kev --- Pizsiparti   2015-06-30, 22:33

- Én vagyok a perverz? Te mondtad, hogy kapjam be tövig. - Nevetek a srácon, hogy ő mondhat perverzséget nekem és az még semmi, de ha én mondok az már perverzség.
- Mert cukik vagytok együtt. - Mondom mosolyogva. Szeretném, hogy boldog legyen a legjobb haverom és Vanny mellett tényleg az lehetne.
- Megígérem, hogy ha legközelebb ott van akkor nem megyek a közeletekbe. - Szívemre teszem a kezem és haveri fogadalmat teszek neki.
- Hát ha szeretnél. - Mondom és már meg is fogom a pólómat, hogy lehúzzam, de ő lelök magáról. Sóhajtva mondja, hogy nem szerzem meg és bekapcsolja a játékot. Úgy tűnik komolyan veszi ezt a megszerzős dumát.
- Haver, nem tudom, hogy félreértesz-e vagy nem de tisztázom, hogy nem akarlak...csak poénkodok - próbálok komoly lenni, de tök vicces a szitu. Elkezdjük nyomkodni a gombokat és miközben beszél rá figyelek és lelő.
- Hidd el tudok vigyázni az ilyenekkel..- Nyugtatom, mert lehet hogy ő jobban idegeskedik rajta, mint én.
- Amúgy meg nem mindegy? Úgy vagyok vele, hogy lyuk az lyuk mindegy, hogy van-e valamije még azon kívül. - Mondom nevetve és most én ölöm meg őt, a játékban.
- Amúgy csak olyankor viszek fel palikat, ha nagyon nincs jó csaj és már eléggé bepiáltam. - A piáról eszembe jut a söröm. Nyúlok is érte és el is kezdem inni. Remélem nem akarja kihasználni a figyelmetlen pillanatomat.
- Amúgy elmondanám....csak.....hát....tudod alapból nem vetne rám jó fényt, hogy a fiúkat is megdugom, főleg ha az is párosulna hozzá, hogy mindig mást. - Nem szeretném, ha romlana a hírnevem, mert nem volt könnyű felépíteni.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hero Lewin
avatar
Playby :
Dylan Sprayberry
Csoport :
Sportoló
Hozzászólások száma :
193
Join date :
2015. Jun. 23.
Age :
20


TémanyitásTárgy: Re: Hero & Kev --- Pizsiparti   2015-06-30, 23:58

+16 (csak azért, mert előfordulnak benne, uhm nem finom kifejezések is)

Work it harder, make it better ,


do it faster, makes us stronger.
– Mert érdekelt, hogy milyen fejet vágsz rá, csak későn kapcsoltam, hogy meg is tennéd. –vállat vontam az egészre, aztán el is sepertem ezeket a gondolatokat. A megjegyzésre fintorogtam egyet, szavakkal inkább nem is reagáltam, ahogy arra sem, hogy legközelebb lelép, mert kettesben akar hagyni Vannah-val. Fárasztó az a téma, ezért sem akartam tovább feszegetni. Inkább megkérdeztem, hogy kapok-e privát showt, mire Kev neki is kezdett volna a vetkőzésnek. Gosh, ennyire komolyan azért nem gondoltam, de le is lökte magamról, még mielőtt megkezdte volna. Aztán meg is jegyzett valamit.
– Tudom, csak húzom az agyad. De a privát show-t, azért kérem a játék után. –vigyorogva néztem fel rá, mert ő továbbra is az ágyamon volt. Lehet, hogy megbélyegeznek ezért, de nem érdekel. Kíváncsi vagyok a nagy Kevin Parkerre, hát mutassa is meg nekem. Időközben nekiláttunk a játéknak is, és hol ő ölt meg bennem, hol én. Meg természetesen felmerült egy olyan téma, ami számára kényes, de én is csak féltem őt. Elvégre, a legjobb haverom, holott két éve szóba nem állt velem.
– Ezért mondom, féltelek. –sóhajtottam egyet, és megállítottam a játékot, aztán felé fordultam. – Teljes mértékben leszarom, hogy engem beskatulyáznának melegnek, de neked ott a hírneved. Habár a legtöbb híresség is olyan, mint te, csak ha még nem vagy felkészülve az egészre, tényleg ne bukj le. Bírlak, és nem zavarnak a dolgok, de… –mutattam az ablakomra, ami még nincs elsötétítve, ugyanis a nap még nem ment le teljesen, nem kell villanyt kapcsolnom. – Képesek felmászni, és belesni. Szóval gondolkodj egy kicsit, mielőtt az ölemben kezdenél el vetkőzni. –nyelvet öltöttem, végül ismét elindítottam a játékot, és arra koncentráltam, hogy le tudjam puffantani benne Kevint.
275 WORDS , KEVIN , <3 Š


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Parker
avatar
Playby :
Mason Dye
Csoport :
Hírességek
Hozzászólások száma :
61
Join date :
2015. Jun. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Hero & Kev --- Pizsiparti   2015-07-01, 01:00


-Fúj...dehogy tenném, te csak legjobb haver vagy. - Nem mondom, hogy még nem játszottam el a gondolattal, de nem kén megtenni ilyet. Szóval a privát show kéneneki mi? Jaj ez a gyerek, imádom......babarátilag
- Kaphatsz privát showt, de cserébe kérek majd valamit -
Mondom és rákacsintok. Le állítja a játékot és elkezd egy hosszú beszédet és az a lényege, hogy félt.
- Imádlak, amiért így aggódsz értem. - Más emberek ilyenkor hozzá teszik, hogy de..... De én nem. Leállítom a játékot és adom az arcára egy puszit. Ha van valami sötétítője akkor behúzom, ha nincs akkor odarokok pár dolgot, hogy ne lássanak be.
- Kezdőthet az előadás. - Mondom és ha nem székben ül akkor beleültetem. Előveszem a telóm és benyomkk valami jó szexi vetkőzős számot. Beleülök az ölébe és végigsimítok a testén, majd leveszem a pólómat és rárakom a nyakára.
- Szeretnél végigsímítani ezeken a kockákon mi? - Mondkm és rákacsintok. Elkezdek hullámozni az ölében és néha hozzá dörgölőzök ott lent, hogy azért élvezze is ne csak röhögjön, ha röhög egyáltalán. Felállok róla majd elé állok és jön a csipő előre-hátra tologatása, mint szexközben. Közben lecsúsztatom magamról a nadrágot és végigsimítok a combomon. Folytatom a csípőmunkám majd nekidörzsölöm az alsó részem oldalról a fejénke, de boxeren keresztül. Visszamegyek elé és lekapom a boxit. Tarkómra teszemca két kezem és repülőtök. Kevés idő múlva beleülök az ölébe.
- Milyen volt? - kérdem.
- Most te találj ki nekem valamit cserébe. - rábízom a döntést.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Hero Lewin
avatar
Playby :
Dylan Sprayberry
Csoport :
Sportoló
Hozzászólások száma :
193
Join date :
2015. Jun. 23.
Age :
20


TémanyitásTárgy: Re: Hero & Kev --- Pizsiparti   2015-07-01, 02:19

+16 (csak azért, mert előfordulnak benne, uhm nem finom kifejezések is)

Work it harder, make it better ,


do it faster, makes us stronger.
– Általánosságban gondoltam, te lökött… –Gosh, még jó hogy nem nekem tenné meg. Be is verném érte a képét abban a pillanatban, mikor közelítene a farkamhoz.
– Mit? S ja, aggódok. –és egyáltalán nem viccnek szántam. A puszijára elfintorodom, talán arcszínem pirosabb is lett kicsit, de ezt szerencsére nem láthatta, mert elfordultam, plusz besötétítette az ablakot is. Az események felgyorsultak, mert máris a székben találtam magam, valami zene meg be is töltötte a szobát. A játék után gondoltam, hogy bemutatja az egészet, de akkor tegye. Pólója a nyakamban landolt, amit előzőleg nem engedtem neki levenni. Kérdésére elvigyorodtam, és ha már ilyen szépen rá tudtam venni erre az egészre, akkor mókázzunk. Egyszer élünk, nem igaz. Vigyorral az arcomon húztam végig a körmeimet mellkasától egészen a hasáig, aztán elkezdte a show többi elemét is megmutatni. Odalent mocorgott valami, nagyot nyeltem néha, mert eléggé kellemetlenül éreztem magamat. Mikor felkelt, hatalmas kő esett le a szívemről, mert sikerült nyugodt állapotban tartanom a farkam, meg el is nevettem magam Kevin műsorán. A hasamat fogtam a röhögéstől, már-már be is könnyeztem rajta, végül letelt a szám, és a műsor is. Kev egy szál semmiben ült vissza az ölembe, ami megint csak kellemetlen érzést váltott ki belőlem, de egyelőre nem tudtam vele foglalkozni, mert a szemeimet törölgettem a könnyektől, és vigyorogtam, mint a vadalma.
– Beteges, de egyébként jó volt. Hát tőlem nem kapsz ilyet, és nem tudom mit kaphatnál cserébe, vagyis de. –felvettem a boxerét, és a kezébe nyomtam. – Vedd vissza, mert iszonyatosan rossz érzés, hogy a farkad a hasamhoz tapad. –főleg, hogy nem épp nyugalmi állapotot produkál szerintem, de biztos, hogy nem nézek le. Amint megtette, ráfekszek az ágyamra, és a plafont kezdem el nézni. – Nem tudom… de tényleg. Ha kitalálom, úgy is meglátod, addig meg nyomjuk tovább a konzolt, na? –tettem fel ártatlan szemekkel a kérdést, aztán megfordultam, és hasalva nyomtam tovább a gombokat.
312 WORDS , KEVIN , <3 Š


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kevin Parker
avatar
Playby :
Mason Dye
Csoport :
Hírességek
Hozzászólások száma :
61
Join date :
2015. Jun. 28.


TémanyitásTárgy: Re: Hero & Kev --- Pizsiparti   2015-07-01, 02:40

A kezembe nyomja a boxerem.
- Ohh bocsi. - mondom és leszállok róla.
- Pedig még csak picit kezdett merevedni. - mondom miközben visszaveszemca gatyám.
- Zavar ha alsóban maradok, a többit nincs kedvem visszavenni. - Nevetek. Nagyon lusta vagyok ilyen téren. Például ha leejtem a távirányítót akkor inkább nézem azt a csatornát de biztos nem hajolok le érte.
- jó de találj ki valami jót - mondkm és lefekszek mellé és ujra elkezdek játszani. Próbálom bevetni minden tudásomat, de eddig is tudtuk, hogy jobb ebbenint én, szóval most is ő nyert. Jobban elnyúlok az ágyon.
- Tisztára elfáradtam. - mondom egy ásítás közben.
- Nem megyünk el lezuhanyozni? ....sőt akár zuhanyozhatnánk együtt is. - mondom miközben rákacsintok. Ha nem egyezik bele egyből akkor megpróbálom meggyőzni.
- Semmi baj nem lehet a közös zuhanyzásból nem, hisz pár perce láttál meztelenül és én is láttalak már úgy. - bíztatom hátha így jobban beleegyezik. Amint beleegyezet megragadom a karját és elhúzom a fürdő szobájukig. Lekapom az alsogatyám és inetk neki, hogy jöjjön, ha még nem jött. Megengedem a vizet ha beszáll mellém.
- Nem mossuk meg egymást? - Kérdem nevetve, szerintem neki is jól esne.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Hero & Kev --- Pizsiparti   

Vissza az elejére Go down
 

Hero & Kev --- Pizsiparti

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-