State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 we are young and free'

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lana S. Bell
avatar
Playby :
Marina Laswick
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
Find out the secrets.
Hozzászólások száma :
10
Join date :
2015. Jun. 26.
Age :
25


TémanyitásTárgy: we are young and free'    2015-07-09, 14:42

We are Young
So let's set the world on fire
We can burn brighter than the sun


A hideg ablaküvegnek nyomom az orrom, úgy nézem az érkező csapatokat. A kültéri világítás narancs vibráló fénye csak arra elég, hogy ki tudjam venni az alakokat. Hamar egész szép kis falat tesznek ki a bejárat szélén. Nagyon tetszik. Soha nem voltam még ilyen szórakozóhelyen. De hol van Leila? Szánalmasan törékeny vagyok egy ilyen helyen, ráadásul nem vágtam ki magam. A korombeli lányok mindene ki lóg, sőt gyakorlatilag összefutottam olyannal is, aki nem visel éppen semmit. Leila ezt a címet adta meg, valami híres banda fog itt játszani. Összeráncolom az orrom, ahogy elhúzódok a dohos ablaküvegtől. Hiába pillantok körbe a tömegen, nem lelem a vörös loboncost. Talán el sem jön...

Idővel elunom magam, meg aztán szúrja is a szimatom a párás melegben a füst, az alkohol és az odaizzadt testek mixelt keveréke, ami benn a nagy teremben kavarog. Fészkelődni kezdek, végül a lábam útnak ered és úgy döntök, inkább kinn várok. A szemem sarkából lesem az újabb érkezőket, miközben egy magasabb padkára ülök, kezemben a bontatlan gyümölcsös 0,8%-os sörrel. Amit még otthonról vackoltam bele a tatyómba.

Nagyon rossz érzéseim vannak az egész kalanddal kapcsolatban, de nem akarok nyuszinak tűnni előtte. Egyébként is, még csak tizenkét perc telt. Az nem olyan hosszú idő. Egy randin illik ennyit késni... Megakad a torkomon a lötty, összeszorul a nyelőcsövem és befeszítve hasizmom rendíthetetlen köhögésbe kezdek. A könnyem is megered. Remélem a sminkem lefolyik és úgy nézek ki, mint egy kettyós vénlány.
- Randi... - nevetve sóhajtok.
Formátlan árnyékok vonulnak a koncertre, egyre többen. És mintha menne a köszöntő intro is. Bár ez utóbbiban nem vagyok biztos.

Minden porcikámmal azt kívánom, hogy Leila itt teremjen mellettem és azzal a borzasztó vigyorával elkápráztasson. Megnyugtasson, hogy biztonságban vagyok és a buborékom pukkanhat még egy picit. Az a buborék, amit magam köré emeltem. Mellette nem félek. Ahogy ujjaink összeforrnak úgy érzem semmi rossz nem történhet. Olyan, mintha magammal cipelném az otthont. Furcsa, hogy ezt épp Leila jelenti.


♡ L & L ♡
ϟ thanks morgan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leila Keloha
avatar
Playby :
Nadia Esra
Hozzászólások száma :
3
Join date :
2015. Jul. 02.


TémanyitásTárgy: Re: we are young and free'    2015-07-10, 00:32
Lanalanalanalana*-*

She knows what I think about And what I think about One love, two mouths One love, one house No shirt, no blouseJust us, you find out Nothing that I wouldn't wanna tell you about

Egy kicseszett Hős vagyok. Így nagy betűvel meg minden. Ma egész nap nyitva voltam, senkit nem küldtem el melegebb éghajlatra (ebben mondjuk lehet, hogy szerepe van annak a ténynek, hogy összesen két vásárlóm volt) és még egy hálátlan banyát is megpróbáltam átsegíteni az úttesten, miután majdnem elütött a nagy sietségében. Tehát hős vagyok. De ez egyáltalán nem számít, mert már úgyis órák óta csak az esti koncert jár a fejemben. Óriási buli lesz, és nem csak azért , mert az egyik kedvenc bandám játszik ma. Ez persze már önmagában elég, hogy izgatottan várjam az estét, de most mégsem ez a legfőbb okom a lelkes készülődésre és a harmadszori parfümözésre, hajigazításra.

Igent mondott. Pedig tudom, hogy ez neki nem álmai péntek estéje, de mégis eljön a kedvemért egy ilyen zsúfolt és zajos eseményre, mint ez a koncert. Sietek, nehogy elkéssem. A végén még meggondolja magát Lana és akkor örök időkig átkozhatnám magam, amiért egy ilyen lehetőséget elszúrtam. Nem, ez nem történhet meg! összekapom magam és gyalogosan vágok neki az ilyenkor is forgalmas, szinte nyüzsgő utcáknak. Egy-kétszer feltámad bennem az újonnan talált hobbim utáni vágyakozás és nekifutásból átugrok néhány padot, egy felborított kukát és egy kutyasétáltató lány jó félméteres pásztorkutyusát. Mivel azonban hamar kifogyok a szuszból, és kicsit tartok is tőle, hogy pofára esem, lassítok és tempós sétára váltva a parkot átszövő sétány felé veszem az irányt. Pihegve kotrom elő a zsebemből a cigimet, hogy amúgy is sípoló tüdőmet lemérgezzem egy gyors blázzal. Úgy saccolom ugyanis, hogy ilyen tempóban közlekedve még lesz időm a cigi után szellőzni egy kicsit.

Amikor végre megérkezem a kivilágított-kihangosított szórakozóhely elé, szinte egyből kiszúrom őt. Bárhol megtalálnám egyébként. Olyan, mintha mágnes lenne, ami magához vonz. A köztünk sorakozó embertömegen semmi kedvem átvágni; inkább megkerülöm őket így talán meglephetem Lanát. Hátulról közelítek, mint a mutogatós bácsik, de én nem sziszegek. Sőt! Még ballonkabátom sincs. Egyszerűen fellépek a magas padkára Lana mögött, és egy nagyon menő ugrással közvetlenül mellette landolok. (Nagyjából egy centin múlik, hogy egy újabb kis betonpadkára érkezzem és fejre essek, de ezúttal mázlim van. Épp csak sikerül megállnom a lábaimon, de már nyúlok is Lana keze után. - Gyere, a végén még lekéssük a kezdést! - egy pillanatra elveszek Lana csillogó tekintetében, de aztán valami magamhoz térít. - Direkt emósra sminkelted magad, vagy elkented? - automatikusan emelem a kezem és mutogatás meg jobb-bal-nekedjobb-nekembal szarakodás helyett  hüvelykujjammal letörlöm a kissé elkenődött festéket a szeme alól, miközben tenyerem az arcát érinti. Annyira természetes és magától értetődő a mozdulat, ahogy könnyed, alig-érintéssel végigsimítok az arcán, hogy az szinte megrémít. Szélesen elvigyorodom, aztán hátat fordítva neki a bejárat felé indulok, magammal húzva őt is. Az ajtóban álló mogorva kidobó már messziről int, menjünk, én pedig hálás kis mosollyal nyomom a kezébe azt az ötvendollárost, amit persze nem a képregényboltban kerestem. Egy nagyon kedves turista adta, bár nem önként és nem szívjóságból. Ez persze most nem számít.

- Már el is kezdték nélkülünk! - ordítok szinte torkom szakadtából odabent és ismét megszorítom Lana kezét, ezzel jelezve, hogy márpedig mi az első sorból fogjuk élvezni Jesse Rutherford gyilkosan szexi hangját. És ehhez persze át kell vágnunk néhány emberen.  A hangfalakból szóló zene szinte megrészegít. Nem. Ő teszi. Ez az ő hatása. Úgy érzem magam, mint aki már legurított pár felest, pedig józanabb vagyok, mint Lindsey Lohan bármikor. Szerintem ez a nő lesz a vesztem. Szinte várom.  

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lana S. Bell
avatar
Playby :
Marina Laswick
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
Find out the secrets.
Hozzászólások száma :
10
Join date :
2015. Jun. 26.
Age :
25


TémanyitásTárgy: Re: we are young and free'    2015-07-10, 10:47

We are Young
So let's set the world on fire
We can burn brighter than the sun


Szememben mosoly bujkál, arcizmaim viszont változatlanul merevek maradnak. Az arcom megvilágítja az elsuhanó lámpák fénye, hosszú ujjaim összefűzve ölelem az apró üveget, a szemem úgy csillog, mint a jégtükör. Nyugtalanul dobolok a talpaimmal. A zavar egy eddig nem tapasztalt mélységét élem meg, amikor a tömegben észlelek két fiatal srácot egymás nyakába borulva. Inkább egymás torkába csúszva. S bár jól tudom, hogy a vak sötét miatt engem éppen senki nem lát -mint általában láthatatlan is vagyok, ez képesség(!)- intek üvegemmel feléjük, hogy érezzék, rájuk iszom a következőt. És akkor gondolataimat fel durva az a fránya 'bárcsak' érzés kezd uralkodni. Hatalmat gyarapít és minden mást elüldöz. Ajkaim összepréselve küzdöm le ezt a kortyot.

- Lehetne kínosabb is... - suttogom az üveg szájába, miközben Leila-n jár az eszem. Bár hirtelen semmi nem jut eszembe, ami ennél kínosabb lenne. Egyszer a héten eljárok szórakozni, hogy kiszellőzzön a fejem, ennyi az egész. Mosolyom a veszedelmesen jeges tartományba kúszik. Legalább magamat ne próbáljam meg győzködni. Leila az, aki miatt itt vagyok. És aki miatt reszketek minden porcikámmal. Teljesen üresnek érzem a fejem. Szédülök. Leila a fejemben a leggúnyosabb hideglelős vigyorával válaszol. Kis dög. Mindig felbukkan, mikor remény vesztve próbálok kiandalogni a hálójából. Pontosan olyan, mint egy gondos hálót szövő pók. Nem is tud róla, hogy kinek készíti, de elkészül. És most ezúttal én akadtam fenn. Megtalált és megbénított. És ő mégsem azzal a szándékával tette. Elakad a lélegzetem. Örökre ez a kép fog benne élni, ahogy Leila elszívja előlem a levegőt és a szemében villámok cikáznak. Elbűvölő, de nem könyörtelen, ezt rögtön érzem. Tudnék szabadulni tőle? Nem, persze, hogy nem, az egyszerűen lehetetlen lenne.

Váratlanul mögülem-mellém terem. Abban a pillanatban darabjaimra esek szét, fénysebességgel zuhanok ki saját magamból, a lábamból kifut az erő. Tekintetem végig szánkázik rajta. Arcom akár egy emberi kaleidoszkóp, hihetetlen sebességgel vált át döbbentről zavartra, majd újra döbbentre (a tekintetem, itt lejjebb siklott az indokoltnál) és még zavartabbra. Próbálom arra fogni, hogy kissé bekábultam az iménti gondolatmenettől. És a hófehér kezet is, ami vékony ujjakban végződik és puha, hideg bőrrel borított, csak hallucinálom. Azt hogy megragadja az enyémet. Egészen biztosan. Igen. Hát rohadtul nem. - Oké... - Leila írisze vibrál, veszélyesen csillog. Döbbenten fogadom a kérdést, majd eszembe jut, hogy épp megfulladni készültem. Szóra nyitom ajkaim, de közben puha ujja végig simít bőrömön és ettől megdermedek. Kedvem lenne közelebb vonni és azonnal megcsókolni. Leila ajkai kemények, csak alkalmazkodni lehet hozzájuk, irányítani semmiképp. Rémületes és felszabadító egyszerre. Ám én mégis szeretném irányítani. - Köszi. - vigyorát lemásolva pillantok rá, majd követem -mint mindig-. Az üveget a padkán hagytam, de nem is fontos. Érzem, hogy milyen meleg a tenyere és ettől egész testem lángra lobban. Az illatfelhő, ami körüllengi elnyel magának. És a haja, most olyan rendezetten libeg jobbra-balra lapockái fölött, hogy kedvem volna benne hemperegni. A bejárati ajtónál megtorpanunk, látom, hogy pénzt ad a fickónak, majd beránt magával. Elfog a bűntudat, amiért én ehhez az akcióhoz anyagiasan még nem járultam hozzá. Ezért magamban némán elhatározom, hogy bármit is kíván, a következőt én állom.

- Nem baj. Itt vagyunk ez a lényeg. - kiabálok vissza, bár az én vékony hangommal képlékeny, hogy meghallotta-e. A szorításra, szorítással reagálok és minden porcikámmal közelebb mozdulok hozzá. Rengeteg arc jön szembe, ha nem fogná a kezem, most rettentően megijednék és valószínűnek tartom, hogy szőnyeggé alakulnék pár másodpercen belül. De így nem. Amíg szorosan hozzá simulok -köszönve hálásan a tömegnek-, amíg fogom a kezét, amíg ilyen intenzívem érzem az illatát, addig a nyomor nem számít. Puha bőrét érzem, ahogy felkarom találkozik övével. És gyakorlatilag kénytelen vagyok teljes lényemmel hozzá préselni magam. Szűkös a hely...


♡ L & L ♡
ϟ thanks morgan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Leila Keloha
avatar
Playby :
Nadia Esra
Hozzászólások száma :
3
Join date :
2015. Jul. 02.


TémanyitásTárgy: Re: we are young and free'    2015-08-06, 11:24
Lana drága *-*

She knows what I think about And what I think about One love, two mouths One love, one house No shirt, no blouse Just us, you find out Nothing that I wouldn't wanna tell you about

Természetesen késésben vagyok. Mindig így van. De ezúttal tényleg csak egy-két percnyi az időhátrányom, és még azt is igencsak igyekszem ledolgozni, mert tudom, hogy Lana vár rám. Igen, biztos vagyok benne, hogy még vár, de azt is tudom, hogy nem érzi jól magát egyedül a tömegben. Ahogy megpróbálom elképzelni, mit élhet át ott, egymagában, amíg az érkezésemre vár, még sietősebbre veszem a tempót. Együtt kellett volna jönnünk, és nem hagyni, hogy... igazából már nem is vagyok késésben. A telefonom világító kijelzőjéről legalábbis ezt olvasom le, közvetlenül, mielőtt meglátom őt.

Megkerülöm a kisebb falunyi tömeget és meglepem Lanát egy rendkívül hatásos belépővel. Talán túl jól is sikerült ez a kis meglepi, hiszen Lana gyöngyörű szemei valódi döbbenetet sugároznak. Annyira könnyű lenne örökre elveszni ebben a tekintetben! Úszni tudnék a kékségében és elmerülni végtelen mélységeiben. Most mégsem teszem, s nem is tehetem talán soha. Fájdalmas sóhajjal emlékeztetem magam százezredjére, Lana nem marad örökké. És mégis... ránézek, elgyengülök, megérintem. És a legrémisztőbb az egészben, hogy ez tényleg olyan természetes, mintha egy örökkévalóság óta ezt csinálnánk; megérintem, a bőre pedig mintha dalolna az ujjaim alatt. A rezdüléseiből érzem, tudom, hogy mire vágyik. Arra, amire én is. Meg akarom csókolni, de úgy, hogy beleremegjen az egész teste, de még a lelke is. Úgy, hogy még a nevét is elfelejtse, és levegő után kapkodva bújjon ölelő karjaim közé, míg lélegzetét visszanyeri.

Gondolatban jól pofon csapom magam a nyálas, szinte költői képzelgések miatt, és szempillantás alatt összekapom magam. Lana talán észre sem vett semmit. Mosolygok, mosolyog, megyünk. A koncert már elkezdődött, én pedig megígértem Lanának, hogy első sorból nézzük majd és élvezni fogja. Utóbbi most kevésbé tűnik kemény diónak, mint az első soros ígéret betartása.

Igen, itt vagyunk. Más most nem is számít. Széles vigyort küldök felé és bíztatón tekintetébe kapaszkodom az enyémmel. Kismillió ember, mind a teremben összezsúfolódva, mint egy élő betonfal. Az akadály köztünk és a banda között. Feltámad bennem a csakazértis érzés dacos gyerekessége és Lana kezét megszorítva elindulok a tömegen át. Érzem, ahogy közelebb lép -vagy tolják-szorítják - de egyáltalán nem bánom. Eszemben sincs elereszteni a kezét. TUdom, milyen rémisztő lehet neki ez az egész, de csak remélni merem, hogy a végén úgy érzi majd, teljesen megérte ez a felhajtás.

A tömegből ismerős arc bukkan fel. Az idióta Brad haverom elindul felénk, mikor meglát, de mielőtt hozzám érhetne, vagy elkiálthatná magát, magam elé tartom a tenyerem és szabályosan visszalököm a tömegbe. Az készségesen megnyílik és szinte elnyeli őt. Talán nem szép dolog ilyet tenni, de legkevésbé az ő viccesnek szánt, -de főleg csak ostoba- poénjaira van szükségünk. Megállok és egészen szembefordulok Lanával. - Bírod még, vagy inkább maradjunk itt? - szabad kezem derekára siklik és egy lépésnyit közelebb vonom magamhoz, nehogy letapossa két izgága tinilány, akik szintén a színpad felé igyekeznek. Igaz, nincs már messze a megváltás, de a tömeg itt olyan sűrű, hogy alig látni valamit a fejek fölé tartott mobilrengetegtől. Ráadásul, ha itt maradunk, előbb utóbb mindketten levegő után fogunk kapkodni, mivel a tömeg már mögöttünk is kezd teljesen összezárni. - Gyere, ne félj semmitől! - közel hajolok az arcához, hogy biztosan hallja bíztató szavaimat és ujjaimat ismét szorosan az övéi közé fonva elindulok a két tinilány után maradt rés felé.

Mikor végre előbukkanunk a tömegből a kordonok és biztiboyok által szegélyezett célunknál, felszabadító, szinte eufóriukus érzés lesz úrrá rajtam. - Megcsináltuk! Vegyél egy nagy levegőt! Büszke vagyok rád! - Átölelem karcsú derekát és magamhoz szorítom őt egy pillanatra. Mélyen magamba szívom az illatát, de nem engedem meg magamnak, hogy elidőzzek ebben a csodás érzékiségben. - Ezt imádni fogod. - ígérem tökéletes magabiztossággal Lanának, és újra az ujjaira kulcsolom a sajátjaimat, miközben a színpad felé fordulva belerázódom a zene ritmusába.    


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lana S. Bell
avatar
Playby :
Marina Laswick
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
Find out the secrets.
Hozzászólások száma :
10
Join date :
2015. Jun. 26.
Age :
25


TémanyitásTárgy: Re: we are young and free'    2015-08-11, 13:07

We are Young
So let's set the world on fire
We can burn brighter than the sun


Hirtelen érkezik, éles csattanással szakítja meg a puha csendet, ami körbe ölelt. Leila mint mindig, most is gyönyörű. Gépiesen lassan veszem fel a tempót, amit hangulata diktál. Elnyíló ajkakkal révedek rá, kedvem lenne belevetni magam íriszei mélységébe, mégsem teszem. Hagyom, hogy megérintsen, hogy kedvére formáljon. Figyelem a haját, minden szála tökéletes. Ajkaira réved tekintetem, milyen dús, milyen puha ajkak azok. Tekintetét kerülöm, félek nem állnám meg, hogy megdermedve kifagyassza rendszerem szépsége. A vörös bűvkörébe csal és nem ereszt. Minden ösztönöm kívánja őt, minden sejtem vonzódik hozzá. Hiába tiltanám magamnak ezeket a gondolatokat, lényem nem eresztené el őt, azt hiszem soha.

Hazudnék, ha nem vallanám be magamnak mekkora extázisba kerülök, mikor sápadt bőrbe bújt ujjait tenyerembe csúsztatva ragad magával. Mennyire kívánom, hogy másfele is vonszoljon, ne csak egy koncertre...

Nem felel, csak vigyorog. És nekem ennyi pont elég, hogy boldogan lubickoljak mellette. A zenét sem hallom. Csak és kizárólag őt látom magam előtt. Hozzá simulok, de jól láthatóan ez nem zavarja, így gyakran lehunyva szemem, a hajába szimatolok. Vonzz, magával ragad. Hatalmába kerít, minden mozdulata, minden cselekvése, minden pillantása. Képtelen vagyok uralkodni magamon.

Megjelenik egy srác és jól láthatóan Leilat veszi célba, aminek én kimondottan nem örülök. Elfog az irigység, a féltékenység. Önző mód azt kívánom, hogy neki se legyen senkije rajtam kívül. Undok kívánság, de ezt akarom. Megrázom a fejem, majd őszinte döbbenet ül arcomra, mikor a vörös szépség lerázza magáról a fiút és szembe fordul velem. - Bírom még. - nevetek, de igazából nem a kérdése miatt, inkább azért, mert lerázta a srácot, aki csak rossz érzést keltett bennem. Derekamon érzem kezét és közelebb mozdul hozzám, szédülök. Levegőre van szükségem, hogy véletlenül se cselekedjek olyat, amivel elriaszthatom. Bólintok következő mondatára, majd szorgosan lépkedek utána. Nem akarok lemaradni, igyekszem a nyomában maradni, és nem is esik nehezemre olyan szorosan hozzá préselni magam, amennyire csak lehet.

Kiimádkozzuk magunkat valahol előrébb, ahol még levegő is jut. Riadtan nézek körbe és veszem tudomásul, hogy senki nem foglalkozik velünk, mindenki a zenére figyel. Boldogan pillantok a vörösre, mikor derekamra csúsztatja finom karjait és magához ölel. Szinte azonnal eleresztene, de én nem engedem el. - Imádlak. - súgom a hajába őszintén, majd csak ezután engedem kissé eltávolodni, miközben ujjaink még összeforrva jelzik a világnak, hogy mi most együtt vagyunk. Akkor is, ha csak egy percre, kettőre... de együtt vagyunk. - Már most imádom! - kiabálok vissza, közben másolva az ő mozdulatait. Próbálom belevetni magam a mélyébe, közben közelebb és még közelebb araszolva hozzá, hogy folyamatosan érinthessem. A tömeg rendkívül jó indok erre...
♡ L & L ♡
ϟ thanks morgan.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: we are young and free'    

Vissza az elejére Go down
 

we are young and free'

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-