State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 Thea & Devon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Devon H. Stronger
avatar
Playby :
Ben Barnes
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
A nők, a bulik a nők és a nők...
Csoport :
Híresség
Hozzászólások száma :
48
Join date :
2015. Jul. 14.
Age :
32


TémanyitásTárgy: Thea & Devon   2015-07-17, 16:07


Devon & TheaLife= Whiskey & Sex

N
agy üggyel bajjal próbálok bejutni a lakásba, de mivel tök sötét van, valaki bekapcsolta az átkozott riasztót és még részeg is vagyok, nem olyan egyszerű véghez vinni a műveletet. Először is a kulcs, sehogy sem passzol a zárba. Percek telnek el, mire eszembe jut másikkal próbálkozni. Lassan hajnalodik, de mire a nap első sugarai megjelenhetnének, sikerül bejutnom, s valami csoda folytán, még a risztón is túljutok. Kezeim már megszokásból ütik be a kódot, aztán bukdácsolva indulok el a folyosón. Muszáj tapogatóznom, mert a bejárattól jobbra fordulva, a lépcsősoron felmászva található a gyerekek szárnya. Ahogy az a mocsok faterom emlegeti. Szóval Thea és én uraljuk ezt a részt, így nem keltem fel a véneket, mikor hazamászok a kis barátnőimmel. Most egyedül vagyok, haza sem akartam jönni, de a ma esti fogásom ágya olyan rohadt kényelmetlen volt, hogy inkább szex után azonnal leléptem. Itthon jobb...még így is, hogy az utolsó lépcsőfokokat négykézláb teszem meg, mint egy kutya. Örülnék egy szexi gazdinak! Feltápászkodok, ismét a falat támasztom, s araszolok előre. Lámpát is gyújthatnék, de a kapcsoló túl közel van a lépcső tetejéhez, s mivel nem állok túl biztosan a saját lábamon, örülök, hogy túljutottam azon a szakaszon. Vissza nem mennék semmiért. Inkább tapogatózok és számolom az ajtókat, ugyanis a lépcsőtől a harmadik ajtó visz a szobámba, a negyedik meg a drága húgomhoz. Már átjutottam a másodikon, szóval közel a cél, de valami hátráltat. Én, meg a részegségem. Seggre vágódok, lerántva valami kép félét a falról.
-Cssssssssst! - Emelem ujjam a szám elé, s önmagamnak mutogatok, majd elvigyorodom saját hülyeségemen. Nem kell nekem társaság! Kösz, jól megvagyok egyedül is. Szerencsére Thea nem kelt fel, mert különben már itt állna mellettem , s válogatott szitkokkal dobálna. Nehezen ismét talpra állok, már csak pár lépés és eldőlhetek az ágyamon. Út közben még a folyosón lerúgom a cipőimet, benyitok az ajtón, a felsőm és a pólóm is nagy ívben repül az egyik sarok felé. Félmeztelenül próbálom kikapcsolni az övem, hogy farmeromtól is megválhassak, de ez a művelet nekem már túl bonyolult. Jó, hogy 17 éves korom óta nem hányok a szesztől. Róka mentes móka, nincs is ennél jobb! Feladom a küzdelmet ahogy az ágyhoz érek. Jólesően eldőlök, helyezkedni kezdek, de valami nem stimmel. Kezem egy szőrös, puha valamit tapogat. Ilyesmik nincsenek az ágyamban. De olyan meleg és puha.... jó érzés. Magamhoz húzom, s úgy ölelem, mintha meghalnék nélküle. Szabad kezem erőteljes rántással szerez takarót, felhúzom a nyakamig. Valami nyöszörgés hallatszik, de talán csak képzelődöm. Erős lehetett amit szívtam, de ez az izé milyen jó puha. Gyúrom össze vissza, végül csak sikerül elaludnom, de el nem engedném az új kincsem. Még akkor is szorongatom, mikor hatalmas, kerek mellekről álmodom, melyeken szeszpatak csordogál a végtelenbe. Sötétség... álomvilág... fázom... ismét nyúlkálni kezdek, valami melegséget fedezek fel, akár egy forró női test. Hozzábújok, karomban a szőrcsomóval, s ami anyagot kitapogatok rajta, azt ismét magamra cibálom. Kényelmes, nagyon, nagyon kényelmes itt.
-Hát ez jó buli volt....hatalmas... az a pia.... a fotó.. - Motyogok az előttem álló Theának. Tényleg itt áll? Miért vagyunk egy bárban? Álom...ismét álmodok...
Szószám:504
Zene:...
Megjegyzés: Kicsit rövid lett, bocs!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Thea N. Torres-Stronger
avatar
Playby :
Mila Kunis
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
Színészkedés
Csoport :
Híresség
Hozzászólások száma :
31
Join date :
2015. Jul. 14.
Age :
30


TémanyitásTárgy: Re: Thea & Devon   2015-07-20, 18:29


Dev & Thea

What the hell are you doing in my bed?


Nagyon jó érzés, hogy újra itthon lehetek és a saját ágyamban aludhatok. A munkám miatt nem tartózkodhattam itthon, a családi villánkban, mi Hawaii szigetén található Honoluluban van. Sőt, Hawaii-on se tartózkodtam, hanem Észak-Amerika területén, ami azért messze van és teljesen más ott az éghajlat. Szóval még szép, hogy több szempontból is vártam, hogy vége legyen a forgatásnak és hazatérhessek. Itt melegebb van, minden sokkal színesebb, hiányoztak a barátaim, a családom (még Dev is és ez azért csoda). Úgyhogy nagyon jó, hogy pár napja már itt vagyok a családi fészekben és csak pihenek, nem kell semmi fontosat, semmi megerőltetőt csinálnom. Leginkább csak alszok vagy sorozatot, filmet nézek vagy az ágyamból vagy a nappali kanapéján kényelmesen elhelyezkedve. Ja és végre azt ehetek, amit akarok és olyan mennyiségben, amiben szeretnék. Este is ezt csinálom, egy frissítő, hideg zuhanyzás után tiszta pizsamát húzok és először is lemegyek a konyhába. Ott egyből elkezdem kinyitogatni az összes fiókot, szekrényt popcorn után kutatva, pár percnyi keresés után meg is találom őket. Kiveszek közülük vagy kettő, netán három csomag pattogatott kukoricát, egymás után kipattogtatom őket a mikrohullámú sütőben, egy extra nagyméretű tálba szórom az összeset és visszabattyogok a szobámba. Útközben örömmel nyugtázom a tényt, hogy bátyám ma éjjel sem tartózkodik itt, így a lakrész, amint közösen osztozkodunk ma éjjel csak az enyém, ez pedig azt jelenti, hogy nyugodtan aludhatok vagy filmezhetek, senki nem fog benne zavarni. Vidáman érkezek be a szobámba és miután elhelyezkedek az ágyamban, felkapom az éjjeliszekrényemből a tv távirányítóját, bekapcsolom a készüléket és addig váltogatok a csatornák közül, mígnem olyan műsort nem találok, ami tetszik. Végignézem a jó, több mint két órás filmet, közben bezabálom az összes vajas és sósos pattogatott kukoricaszemet, majd a végére álmosan kapcsolom ki a tévét, teszem a távkapcsolót és a tálat is az éjjeliszekrényre és álomra hajtom a fejemet.
Az gyorsan magával is ragadt, beszippant a jóleső feketeségbe. De aztán a feketeségből színek lesznek, a színekből pedig alakzatok. Jóleső álomba csöppenek. Egy szobában vagyok, egy hálószobában… Nem vagyok egyedül, egy férfi van velem… Együtt töltök vele egy forró, szenvedélyes estét… Majd egymás mellett alszunk el… Fekete villanás… Tudom, itt fekszik mögöttem… Itt fekszik még, mert a takaró a fél testemről hirtelen eltűnni. Halk nyöszörgés hagyja el a számít, nem tetszik ez nekem, olyan jó meleg volt a takaró alatt feküdni… Nem tetszésemet a párom meghallja, érzem, hogy átölel, karját rakva a derekamra… Hozzám is bújik, elmosolyodok. Majd még a maradék takarót is lecibálja rólam. Hiányzik a takaróm… Meg mit is motyog itt nekem?
- Hm… Akarsz még egy menetet… ? - kérdezem meg halkan, mondanám a nevét is, de nem jut eszembe, így megfordulok, hogy vele szembe kerüljek és álmosan mosolygok rá, közben végre ráveszem magamat, hogy kinyissam a szememet, de nehezemre esik. Túl fáradt vagyok, csak éppen hogy ki tudom nyitni és így is csak homályosan látok. Partnerem rózsaszín színű. – Röfi? – kérdezem meg meglepetten. A plüssmalacom életre kelt, megnőtt és lefeküdtem vele? Az nem lehet… Ja, várj csak! A rózsaszín mellett valami barna színt is látok, picit közelebb húzódok hozzá, egyik kezemet ráteszem és végigsimítok rajta, milyen puha, selymes haj… Ez akkor mégse Röfi, hanem egy ember. – Mondd csak, hogy is hívnak? – kérdezem meg még félálomban, tovább simogatva a haját.

szavak: 587• megjegyzés: Nem baj, ez se lett sokkal több Very Happy •
♥️
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Devon H. Stronger
avatar
Playby :
Ben Barnes
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
A nők, a bulik a nők és a nők...
Csoport :
Híresség
Hozzászólások száma :
48
Join date :
2015. Jul. 14.
Age :
32


TémanyitásTárgy: Re: Thea & Devon   2015-07-21, 19:34


Devon & TheaLife= Whiskey & Sex

O
lyan kényelmes puha és meleg! Tovább fészkelődök, mígnem az általam ölelt valamivel együtt, egy meleg testhez nem fúrom magam. Kellemesen friss illata van, olyan Thea illat. Mindig is szerettem a húgom illatát, tetszik, mint minden más is rajta.  Szerzek még takarót, s bár észlelem valamelyest a külvilágot, már az álom határán lebegek és ő, épp itt van velem. Thea...
-Többet is! - Dünnyögöm, mikor egy menetre csábít. Már hogy is ne, akarnám! Boldogan vigyorgok, felé nyújtom kezem, s ő odaadóan simul a karjaimba. Ez tényleg csak egy álom lehet. Hófehér szobában, hófehér ágyon heverünk. Lenge öltözetben, hajam cirógatja. Jólesik minden egyes mozdulata, de egy hang, visszaránt egy női szobába.
-Úgy hívsz, ahogy akarsz! - Motyogok, felismerve a csodaszép női hangot. Thea, hát továbbra is álmodok! Arrébb lököm a puha szőrgombócot, így karom könnyedén átölelheti a mellettem pihegő személyt. Közelebb bújok, majd légzésem ismét egyenletessé válik, amint sikerül bejutnom a takarója alá. Szex! Vibrál bennem a lehetőség valahol mélyen, de csak álom szinten fogadom meg. A hófehér szoba, hát újra itt.
-Thea... - Álmaim húgához beszélek, de talán a való világban is elhagyja a szó ajkamat. Ő az, aki kell nekem és most, meg is kapom. Fordulok, magammal húzva a melegséget. Mellkasomra édes súly kerül. Nem bánom... álom... vetkőzik, gyönyörű... Ó Thea...
Hirtelen fény az, mi megzavarja ábrándképeimet. A reggel erős napsütéssel csap le a szobára. Felnyögök, miért nem húztam be a sötétítőt? Pislogok párat. Ez nem az én szobám. Ez a húgom szobája! De mégis hogy és ki ez a nő velem? Lepillantok egy jól ismert hajzuhatagra. ennyit látok csupán, hisz a lány feje mellkasomon nyugszik, gyengéden átölel, lábai az enyémekre kulcsolódnak. Én nem különben kapaszkodok belé, kezem szorosan tartja magam mellett. Thea? Á, az lehetetlen! Mégsem merek megmozdulni, hiába bizseregnek zsibbadtan a végtagjaim. Próbálom felidézni a tegnap éjjelt. Buli, pia... de nem világos, hogy miként kerültem a húgom ágyába. És hogy létezik az, hogy így ölel, ahelyett, hogy kegyetlenül lerugdosna innen. Az utóbbira már volt jó néhány példa. Mozgolódni kezd, majd amint fejét hátra billenti, elsimítom kusza tincseit, hogy tekintetünk találkozhasson.
-Jó reggelt angyalom! - Csókot lehellek a homlokára, bár tudom, hogy baromi pipa lesz, mégis mosolygok. Végül is ő az, aki szinte rajtam fekszik. Ki kell használnom valahogy ezt a dolgot.
-Egész jó voltál édesem! - Hátán és kerekded popsiján simítok végig, azt sugallva, hogy baromira lefeküdtünk az éjjel. Ha én nem tudom, hogy kerültem ide, talán ő sem. Más különben már rég kitessékelt volna. Viszont itt fekszem az ágyában félmeztelenül, s egymást öleljük.
-Vissza akartam menni a szobámba utána, már a gatyám is felhúztam, de te olyan ragaszkodó tudsz lenni Thea! - Rezdüléstelen arccal hazudok, ha pókereznék, mindig nyernék. Még a saját apám sem tudja, mikor mondok igazat és mikor nem. Mondanám, hogy a szakmám miatt vagyok ebben profi, de még ez sem igaz. A színészek többségét is meg tudom döbbenteni. Hogy honnan van a tudásom? A nőktől, a rutin az, ami ilyen jóvá tett. Szerelmi vallomások és egyéb, megteszek bármit, amivel ágyba csalhatom a nőket. Ha nem hihetően tenném, nem volnék sikeres. De vajon, az én egyetlen kis angyalom, hogy reagál most erre? A bogarat sikeresen elültettem a fülében. A szeretőmmé vált! Vajon mennyi idő kell neki, hogy rájöjjön, hazudtam? Figyelembe kell vennem, hogy épp az imént kelt fel és feltehetőleg nem emlékszik rá mikor jöttem ide. Szerintem hajnalban részegen, másképp ez nem történhetett volna meg. Szóval, talán óráim vannak még, mire teljesen magabiztos lesz abban, hogy semmi sem történt köztünk. Vicces napnak nézünk elébe!
Szószám:579
Zene:...
Megjegyzés: Lehet, de imádtam minden szavát!  Wink  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Thea & Devon   

Vissza az elejére Go down
 

Thea & Devon

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-