State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

  Michelle & DaeHyun

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Lee Dae Hyun
avatar
Playby :
V
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
Táncos/Egyetemista
Csoport :
Diák
Hozzászólások száma :
83
Join date :
2015. Jul. 02.
Age :
23


TémanyitásTárgy: Michelle & DaeHyun   2015-07-20, 18:01Michelle & DaeHyun


Néha azért ki tud akasztani az egyetem. Hiába én választottam és még azon a szakon is vagyok, amit elsősorban kedveltem, mégis egy idő után el tud szublimálni a motiváció. Főleg ha a szegény diáknak gyakorlati órákat is kell venni egy munkahelyen, amiért egyébként a kutya se fizet. A nyári nagy melegben pedig hát szívesebben bulizna, vagy egy napágyon pihenne sörrel a kezében az egyetemista. Az elmúlt napokban folyamatosan a cég vezetőjének parancsait követtem, aki mit is csinálhatna egy fiatal, erős és bizonyára nagyon lelkes sráccal, minthogy ugráltatja. Ez volnék én. Na de elég a panaszkodásból. A lényeg hogy az elmúlt napokban nem tudtam lélegzethez jutni, ezért különösen jól esett a szombat elérkezte. Még szép hogy azonnal el akartam menni kikapcsolódni és ezúttal is az általam annyira kedvelt helyet, a tengerpartot választottam. Szombat délelőtt tizenegyen óra, kezd pokolian meleg lenni az idő. Bátyámmal együtt ballagtunk Hawaii egyik legszebb öbléhez, mely Honolulutól elég messze van, így nagy tömeg sem jellemző azért a helyre. Autónkat leparkoltattuk egy közeli árnyékos helyen, mi pedig a kutyánkkal lefelé indultunk a habokhoz. Mikor
odaértünk a partra, törülközőmet leterítettem és bementem a vízbe, hogy lehűtsem magam. Kutyánkat elengedtünk, minek látszólag nagyon örült, kezdetben össze-vissza rohangált, majd ő is beleugrott a vízbe. Rájött, hogy ott jobb. Jól elvoltunk, néztük, hogy Hope - ugyanis az a neve a lüke dögnek  - szerencsétlenkedett a tengerben. Aztán egyszer megcsörrent a bátyám telefonja, amiért ki kellett mennie. Nem törődtem nagyon a helyzettel, nem olyan nagy szám az, ha valakit felhívnak, csakhogy mint kiderült, munkából jött a hívás és elég sürgős volt. Vissza kellett mennie a városba, ami szült némi problémát, hiszen egy autóval jöttünk. Vagy hazabuszozok, amivel csak az a gond, hogy messze van a legközelebbi megálló, vagy pedig majd visszajön valaki értem, ha úgy döntök: elég volt. Ha menni kell, hát menni kell és ezúttal nem folyóügyét végezte. Valójában nem zavart a hazautam bizonytalansága, majd lesz ahogy lesz. Kettesben maradtam Hope-pal a tengerben és ketten is nagyon jól elvoltunk.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michelle Cole
avatar
Playby :
Shay Mitchell
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
színésznő
Csoport :
híresség
Hozzászólások száma :
9
Join date :
2015. Jun. 17.
Age :
24


TémanyitásTárgy: Re: Michelle & DaeHyun   2015-08-22, 16:33
To DaeHyun

Tegnap elég húzós napunk volt, nem is csoda, hogy nem is vágytam ma másra, csak egy kis nyugira. A forgatás már beindult ezerrel és bár lételemem a pörgés, meg egyébként is szeretem ezt az életformát és mindent, ami ezzel jár, de egy kis lazítás néha azért jól tud esni. Az elmúlt napokban pedig tényleg jó formán reggeltől estig csak forgattunk, női főszereplő lévén pedig nekem elég sok jelentem van. Ezért is örültem kiváltképp, mikor tegnap késő este, az utolsó aznapi jelent befejezésekor közölte velem a rendező, hogy ma nekem nem kell bemennem. Tényleg hálás vagyok ezért a kis pihenőért. Ki is használtam egy jó kiadós alvásra a nap első felét. Délig meghagytam, hogy senki se zargasson. Jól esett csak henyélni az ágyban, majd kisétálni a Nap által fényárba vont lakosztályom nappali részébe és elszürcsölni egy jó kis tejeskávét anélkül, hogy bárki siettetne vagy az aznapi programjaim sorolná. Ritka pillanatok ezek számomra.
Nem szerettem volna azonban az egész napot a négy fal között eltölteni, ezért hívtam a személyi asszisztensemet és megkértem, derítse ki nekem, hol van a környéken olyan hely, ahol strandolhatnék, napozhatnék egy kicsit vizslató tekintetek és paparazzók nélkül, de azért kulturált körülmények között. Rövid időn belül vissza is jött, hogy némi utánajárással talált egy szabad strandot, körülbelül háromnegyed órányi autóútra innen, ami nem túl forgalmas, így valószínűleg senki sem zavar majd ott meg.
Magamra kaptam hát a bikinimet és egy szellős strandruhát, a hajamat felkötöttem, összeraktam naptejet, törülközőt és minden egyebet, ami néhány óra strandoláshoz kellhet, majd előállítattam a sofőrömet. A testőröm ragaszkodott hozzá, hogy eljöjjön velem, de kikötöttem neki, hogy majd mindenképp maradjon tisztes távolságban. Egyedül szeretném élvezni a napsugarakat és a tengert.
Mikor rövid autókázás után odaérünk, elégedetten állapítom meg, hogy az asszisztensem éppen olyan helyet talált, amilyet szerettem volna. Nem látok a parton egy teremtett lelket sem, így elégedetten terítem a homokba a törülközőmet és dobom le magamról a ruhámat, hogy bikiniben élvezhessem a Napot. Lekenem magam naptejjel majd eldőlök a törülközőn. Előbb sütkérezek egy kicsit, majd utána csobbanok egyet.
Eldőlök a törülközőn és becsukom a szemem, élvezve a Nap sugarait, így nem is veszem észre a vízben néhány méterre tőlem a kutyájával játszó fiút. Abban a meggyőződésben, hogy egyedül vagyok a part ezen szakaszán, boldogan élvezem a napsütést, a tenger morajlását, a kellemes szellőt és az egyedüllétet.

१ Bocsi a késésért! १ 382 १ On my way to escape on a holiday
©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Lee Dae Hyun
avatar
Playby :
V
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
Táncos/Egyetemista
Csoport :
Diák
Hozzászólások száma :
83
Join date :
2015. Jul. 02.
Age :
23


TémanyitásTárgy: Re: Michelle & DaeHyun   2015-08-24, 14:38Michelle & DaeHyun


Egész jól ment minden, hármasban kikocsikáztunk az egyik kedvelt fürdőrészhez. Hope-on látszott, hogy már nagyon be volt sózva. Imádja a tengert, szeret szabadon lenni és ez ideális környezet volt számára. Nem is tartottuk pórázon már az autóban sem, így ahogy kinyitottunk annak ajtaját, mondván, hogy megérkeztünk, ugrott is kifelé és csaholva elindult mindent megszaglászni. Szerencsére volt annyira idomítva, hogy szófogadó legyen, ezért jött utánunk és nem csatangolt el a világba. A tengerhez érve belecsobbantunk a vízbe. Forróság volt, muszáj ilyenkor valahogy felfrissítenünk magunkat. Minden rendben ment, elszórakoztunk a bátyámmal, csakhogy közben telefonhívás érkezett, mire ki kellett szaladnia a partra. Rossz hír, közbejött neki valami. Kénytelen volt hazamennie, ezért pakolni kezdett és tíz percre rá már bottal üthettem volna a nyomát. Én nem akartam vele tartani, úgy döntettem, hogy inkább szórakozok még Hope-pal, aztán meg majd hazajutok valahogy. Busz? Mondjuk kutyával nem hiszem, hogy szépen néznének rám. Á, mindegy, leszarom, nem érdekel most ez a dolog. Majd lesz ahogy lesz.
Behoztam egy kislabdát és dobálni kezdtem. próbáltam nem túl mélyre, hogy azért ne legyen annyira megterhelő Hope-nak visszahozni, de a nagyobb hullámok időnként bevitték még mielőtt a kutya odaérhetett volna. Ekkor rendszerint nekem kellett meghajtanom izmaimat és ifjú Cseh Lászlót kellett játszanom. A lényeg, hogy a labda megvan, engem pedig még nem faltak fel a cápák.  A játék közben láttam, hogy jött egy
nő az öböl távolabbi felén és lefeküdt napozni. Mintha Michelle Cole lett volna, de erről nem voltam teljesen meggyőződne, mégis csak normális szemek csücsültek a helyükön, nem pedig mikroszkopikusak. Nem állt szándékomban zavarni őt, így folytattam a hülyéskedést ezzel a lüke bolonddal. Okos kutya ő, arról szó sincs, csak néha - mikor nagyon belejön a játékba - elfelejtkezik mindenről és megy a maga feje után, mintha kitörölték volna belőle a kutyaiskola összes szabályát.
Labdáztunk továbbra is és egyik alkalommal az öböl azon része felé dobtam a labdát, amerre a nő feküdt. Nem tudtam eldobni addig, de irányzékban stimmelt, persze kicsit a szél is besegített. Hope ment is utána, megszerezte a kis piros játékot, de gondolt egyet és nem fordult vissza felém, hanem kiszaladt a partra a nőhöz. Elszaladt mellette, kicsit meg is szaglászta, ám odáig nem fajult el a dolog, hogy a képébe is nyaljon. Inkább csak távolról érdeklődött a nő iránt. Hát, a kutyámnak jó ízlése van, mint ne mondjak. A nevét kiabáltam, rászóltam ezzel, hogy azonnal takarodjon vissza hozzám. Intelligens volt, rögtön elindult a hang forrásához, de közben már én is úsztam kifelé. Körülbelül félúton találkoztunk, mikor nekem derékig ért a víz. Megdögönyöztem a fejét, bár magam sem tudtam, hogy játékból, lecseszésből vagy simán szeretetből tettem. Aztán a nőre pillantottam, akiről már magabiztosan el tudtam dönteni, hogy ő az a bizonyos színésznő. Reméltem nem haragudott meg ezért a kis zavarásért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michelle Cole
avatar
Playby :
Shay Mitchell
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
színésznő
Csoport :
híresség
Hozzászólások száma :
9
Join date :
2015. Jun. 17.
Age :
24


TémanyitásTárgy: Re: Michelle & DaeHyun   2015-10-03, 15:39
To DaeHyun

Per pillanat egyszerűen felbecsülhetetlennek tartom az érzést, hogy itt fekhetek a napos, homokos tengerparton, teljes nyugalomban, élvezve a melengető sugarakat és a tenger morajlását, a felőle fújdogáló kellemes, meleg szellőt. Idejét sem tudom már, mikor nyúlhattam így el anélkül, hogy valaki megzavart volna valami sürgős tennivalóval. Szeretem ezt az életstílust, szó se róla, bele is őrülnék, ha lassabban kellene élnem, de néha azért jól esik kikapcsolni. Erre pedig, mióta Hawaii-n vagyok, nem igazán volt lehetőségem. Van hát mit bepótolni.
Becsukott szemmel adom át magam a napsugarak kényeztetésének, mikor a tenger morajlásának zajába hirtelen valami fura, csaholó hang vegyül. Felvont szemöldökkel nyitom ki a szemem, hogy egy nagytestű, világosabb színű, labradorszerű kutyával találjam szembe magam. Barátságosan csóválja a farkát és szaglász körbe. Ekkor kiabálást hallok. Ahogy felülök a törülközőn és odapillantok, egy fiatal srácot látok, aki vadul gesztikulálva hívogatja a kutyát. Az egyből nagy elánnal meg is lódul felé, vissza a vízbe. Nézem őket, ahogy valahol félúton találkoznak. A fiú egy kicsit ismerősnek tűnik az ázsiai vonásaival, de hirtelen nem tudom hova tenni. Vajon ki lehet?

१ Bocsi a késésért! १ 175 १ On my way to escape on a holiday
©
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Michelle & DaeHyun   

Vissza az elejére Go down
 

Michelle & DaeHyun

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-