State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 Cassandra & Mike - Másnap

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Michael Williams
avatar
Playby :
Chris Evans
Hozzászólások száma :
18
Join date :
2015. Jun. 22.


TémanyitásTárgy: Cassandra & Mike - Másnap   2015-07-23, 00:13

Még csupán pár éve vagyok a testületnél, legalábbis a Honolulu-i részén, így nem sok kollégát volt alkalmam megismerni, és az igazat megvallva, nem is erőltettem meg magam, hogy ezen változtassak. Meg is lepett, hogy Victor emlékezett rám egyáltalán, amikor meghívott a búcsúbulijára. Ha kétszer beszéltünk, amióta hazatértem, erre a műszakom végén személyesen jött oda hozzám, hogy tartsak velük, és koccintsak egyet vele utoljára, mielőtt nyugdíjba vonul.
A rendőrkocsma ahova beült a jó 20 fős társaság kicsi, de takaros helynek tűnt, bár engem valamiért a 60as évekre emlékeztetett minduntalan, gondolom azért, mert volt egy zenegép a sarokban, de lehet másért, ezen a ponton elkezdenek ködössé válni az emlékek. Annyi biztos, hogy az egyik nagyon vonzó kolléganőmet láttam hátulról kiválasztani egy számot, amíg én egyedül ültem a pultnál, aztán valaki meghívott valamire, majd viszonoztam ezt, de ezen a ponton már tényleg bedobja az agyam a törülközőt. A következő emlék egy nagyon hosszú, és perverz álom, ami a szolgálati autó hátsó ülésén veszi kezdetét, majd a hálószobámban folytatódik, ahol előkerülnek a bilincsek is, végül pedig a hölgy verejtékben úszó testét magamhoz ölelve borul sötétségbe minden.

Kellemesen mordulok fel, amikor kezdek magamhoz térni másnap. Általában koránkelő vagyok, de abból ítélve, hogy milyen világos van, még az is lehet, hogy már dél is elmúlt. Megmozgatom egy kicsit a bal lában, ami kezd zsibbadni a rá nehezkedő másik két láb súlyától, aztán előrébb furakszom az arcommal. Hosszan, lágyan kezdem megcsókolni a szorosan hozzám bújó nőt, és az a kezem, ami nincs az ágy rácsához bilincselve beletúr selymes hajába. Imádom, ahogy kellemesen meleg teste, és puha bőre hozzám simul, és legszívesebben....
~Mi a...~
Felpattannak a szemeim, és bár nem rémülten, de azért értetlenül nézek magam elé. A feleségem volt az utolsó nő, aki mellettem ébredt, így ez most kicsit furcsa...aztán amikor a bilincsekre nézek, ami mindkettőnk egy-egy karját a rácshoz láncolja, kezdek rájönni, hogy inkább nagyon furcsa. Minden esetre, a csókom felébresztette őt, szóval amikor elkezdi kinyitni a szemeit, azokat a gyönyörű, igéző szemek....
-Khmm...szia. Cassandra...ugye?
Kissé bátortalan talán a hangom, de még csak most keltem. Minden esetre a következő kérdést már jóval határozottabban teszem fel.
-Mond, nem tudod, hol lehetnek a kulcsok?
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cassandra F. MacKenzie
avatar
Playby :
▲megan fox▼
Tartózkodási hely :
▲honolulu▼
Job/hobbies :
▲túlélni▼
Csoport :
▲rendőrök▼
Hozzászólások száma :
98
Join date :
2015. Jun. 27.
Age :
30


TémanyitásTárgy: Re: Cassandra & Mike - Másnap   2015-07-23, 01:54

 

'Cause I may be bad but I'm perfectly good at it

Sex in the air,I don't care,I love the smell of itPár nap után úgy volt vele, nagyon nem megy neki ez az előrelépés dolog még, szóval sajnos-nem sajnos, előbb utóbb biztos benne, hogy nem olyan hírekkel tér vissza Owen rendelőjébe, mint kellene. Ettől függetlenül mintha a rendelést jobban várná, mint a karácsonyt. Erőteljesen gondterhes  volt mostanság egy lezáratlan ügy miatt, mikor két kollégája is megkereste, hogy buli lesz és szívesen látnák, ha csak pár órácskára is, de mindenképpen. Természetesen nem mondott nemet, aminek az egyetlen oka az, hogy így is sok negatív viszonyt összeszedett már a munkahelyen a néha nyers és túl őszinte megnyilvánulásaival, nem árt ha néha közösségibb életet is él. Idő, hely és pár ember tudatában futott neki az estének, természetesen civilben szigorúan, amire pár elismerő tekintetet ugyan kapott, de igyekezett elkerülni az elkerülhetetlent. Tudta, hogy amint olyan helyzetbe kerül nem fogja magát türtőztetni tudni teljes mértékben, főleg, hogy az italok is sorra érkeztek. Emlékszik egy bókra, egy koccintásra, a következő pillanatban már a kocsinak döntve csókolja elakadó lélegzettel, forró testtel és szemében villódzó vággyal. Innentől viszont nagyjából se kép, se hang, valahogy azt érzékelte, hogy egy puha és kényelmes ágyba került, meg mintha a csuklóján valami szorító érzés uralkodna. De mosolygósan, abban a hitben, hogy álom az egész, ami feldereng, nyugodt a lelke. Az erős karok, a szenvedély, a magatehetetlenségig vivő gyönyör.

Nem szokása Cassienek elaludni, sőt, nála az a késés kategória, ha nem 20, hanem 15 perccel előbb ér csak oda valahova. Még egy-egy ilyen éjszaka után is a biológiai órája jelez, hogy reggel van, ideje ébredni, most azonban kisimultan, teljes kimerültség után szuszog az ágyban, ahogy a beszűrődő fény lassan kezdi ki szemhéjait, majd érzi a hozzá simuló testet, a csókokat. Lassan nyitja ki a szemeit és fordul az ágyon nagyokat pislogva. Nem otthon van, még furcsább a helyzet, idegen a hely, bár a személy annyira nem. Próbál természetes lenni még egy félmosolyt is megenged. Valahogy ritka az, aki mellett reggel felébred, ilyenkorra közel se szokott már a lakásokban lenni. Nem büszke az életmódjára, de nem nagyon megy máshogy jelenleg.
- Jó reggelt...napot. - Kezdi picit nevetve, majd kezeit húzná magához, de az egyiknél idő előtt akadályba ütközik. Ő bilincs, és nem is a sajátja. Érdekes... - Igen, Michael.
Jó, az ő névmemóriáját az évek megedzették már ennyire, szabad kezét végighúzta a férfin felfelé, egészen annak álláig, hogy magához húzhassa és megcsókolja. Nem nagyon szokott ezen mozdulataihoz beleegyezést várni, határozottan teszi, még ilyen csak félig éber állapotban is. Képtelen jelenleg bármit is rekonstruálni fejben a tegnapból, de hát...ismétlés a tudás anyja?
- Ez nem az én bilincsem... viszont az  igen, tartok egy pótkulcsot a táskámon lévő kulcstartón, ott van mögötted.
Megrázza a saját bilincsét előbb, majd Mike kezére pillant, hogy az kiszabadítható, Ő meg aztán nem fog elszaladni ágykeretestől, sőt, ami azt illeti, meglepően tetszik neki ez így itt, ami arcáról le is olvasható, egy percig sem titkolja. Megpróbálja a kezeit valahogy kifordítani, hogy Mikeon keresztül elérjen a táskájáig és leszedhesse róla a kulcsot, aztán odaadja, hogy felszabadíthassa magát. Aztán vigyorogva, oldalán fekve figyeli, ahogy majd szabadul, vagy sem.
- Mondjuk, ha engem kérdezel, nem áll az a karperec ott olyan rosszul, gondolom éjjel se vélekedtem másként.

 TAG: Mike ♥  
  WORDS: 517  
 NOTES: Jövök, látok, újrakezdeném. :3
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Michael Williams
avatar
Playby :
Chris Evans
Hozzászólások száma :
18
Join date :
2015. Jun. 22.


TémanyitásTárgy: Re: Cassandra & Mike - Másnap   2015-07-28, 11:37

Még mindig alig tudom elhinni, hogy mi folyik itt körülöttem. Bevallom, picit feszült vagyok, hisz nagyon rég nem ébredtem már így, ilyen kellemesen. Mélyen kezd el marni a bűntudat, amiért ilyen kényelmesen, fekszem, összebújva vele, és amiért elmosolyodom nevetgélő hangján, mikor pedig magához húz boldogan viszonzom a csókját, kezem pedig a tarkójára tévedve túr a hajába, hogy még közelebb vonjam magamhoz, bár ennél aligha lehetne közelebb.
-Ó, igen...ezer bocs ezért, ha piálok, furcsa perverzióim tudnak lenni... - Jegyzem meg szégyellősen, aztán úgy fordulok, hogy könnyebben elérje a pótkulcsot, ami a táskáján lifeg, ami ott áll az éjjeliszekrényen, egy korábban általam előde borított kép mellett, és nyomban ki is veszem a  kezéből, ahogy átnyújtja azt nekem. Szavai hallatán beugrik, hogy valóban azt mondta valaki: "jól áll ez a karperec", mielőtt nevetve merültünk el egymásban, de arra már nem emlékszem ki. Ahogy rám tör az emlék, újra átélem, ahogy forró teste hozzám simul, ahogy lágyan a fülembe suttog, ahogy a nyakát ízlelgetem, és persze az a szorító forróság, ami el sem akart engedni egész éjjel. Ahogy felülök, és kiszabadítom a csuklóm, meg is látszik, milyen hatással vannak rám ezek az emlékek, ahogy a takaró alól kicsúszva, az ég felé ágaskodik egy bizonyos testrészem.
-Neked jobban áll - mondom élcelődve, aztán egy hirtelen gondolattól vezérelve a nő szabad csuklóját is a rácshoz bilincselem, aztán pedig fölé hajolok, vigyorogva.
-Kérsz reggelit?
Aztán szép lassan lehúzom róla is a takarót, hogy feltáruljon előttem fedetlen teste, ami titokban egy párszor már megmozgatta a fantáziám az őrsön, most pedig, hogy itt raboskodik az ágyamban, képtelen lennék ellenállni neki. Óvatosan végigsimítok a testén a kezeimmel, végig a szemeibe nézve, és figyelve a reakcióit. Először a kebleit fedezem fel hosszabban, mindkettőt egyszerre, de aztán megindulok lefelé, elhaladva az öle mellett a lábain húzom végig két tenyerem, aztán egyik ujjammal elkezdek körözni a kéjbarlangja körül, mindig egyre közelebb, és közelebb, de az utolsó pillanatban mindig irányt változtatva, hogy még véletlenül se érjek hozzá.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cassandra F. MacKenzie
avatar
Playby :
▲megan fox▼
Tartózkodási hely :
▲honolulu▼
Job/hobbies :
▲túlélni▼
Csoport :
▲rendőrök▼
Hozzászólások száma :
98
Join date :
2015. Jun. 27.
Age :
30


TémanyitásTárgy: Re: Cassandra & Mike - Másnap   2015-08-06, 18:53'Cause I may be bad but I'm perfectly good at it

Sex in the air,I don't care,I love the smell of itBárhogy forognak az agyában a kerekek, nem igazán talál magyarázatot azon miértjeire, amivel éppen kergeti magát. Furcsa az egész helyzet, de valahol élvezi azért. Bár tényleg büszke lehet magára, mert bár kényszeres, tényleg nem szokott akárkire rámászni, és nem naponta ébred új férfival, az utóbbi időben pedig relatív állandó körrel bír, most viszont jobban meglepi a saját maradása. Tényleg ritka, hogy bárkinél ő jelentse a reggelt is, ne csak az éjszakát. De nyilván ebben is van valami jó, sőt, lehetőség annyi, mint a tenger.
- Nincs miért szabadkozni, szeretem ha valaki kreatív és egyedi.
Gyönyörűen írja körbe simogató hangján, hogy ő lenne az utolsó ember, aki ezt negatívan értékelné, különben miért is tartana pótkulcsot ilyen esetekre? Meg egyébként is, őrülten szexi tud lenni, ha egy férfi ilyen helyzetben is tud bánni a nővel, nem csak a sablonsémát követve. Ahogy előbányássza a kulcsot nem nagyon nyúl semmihez, ami nem az övé, esze ágában sincs háborgatni semmit, amúgy sem érzi úgy, hogy köze lenne hozzá. Vigyorogva nyújtja át a kulcsot, aztán pedig az épen szabad kezének mutatóujját végighúzza Mike felsőtestén, de éppen csak egyszer, olyan simogatóan és lágyan, mintha csak holmi tollpihével találkozna a bőre. Imádja ezt csinálni, tagadhatatlanul a kedvencei közé tartozik minden fajtája a fizikai kontaktusnak. Legyen az ölelés, csók, a szex, vagy csak egyszerű simogatás. És ebben sosem volt önző, legalább úgy szeret adni, mint kapni, bár nyilván utóbbi a vágya első számú célja. Szinte nincs is ideje reagálni, már kattan is a bilincs azon a kezén is, ahogy visszahúzza. Na, nem mintha ellenkezni akart volna, huncut vigyorral keresi a másik tekintetét látványosan végigmérve őt. Azért reggeli gyanánt simán fel tudná falni a szemeivel is.
- És ha... elcsúsztatnánk kicsit a reggelit?
Reggeli? Igazából fogalma sincs mennyi az idő, de nem is érdekli, ahogy valahogy az étkezés sem pillanatnyilag, minden kíváncsisága tárgya itt magasodik éppen fölé. Egész testében érzi a kellemes bizsergést, ahogy elkezdi őt kényeztetni lefelé haladva, szaporább és mély lélegzetek hagyják el ajkait, majd alsó ajkába harapva végül lábait kollégája köré vonja. Teste óhatatlanul is megfeszül, fejét egy pillanatra hátra is veti ahogy legérzékenyebb pontjánál jár. Amennyire csak tőle telik igyekszik magához egészen közel tolni, hogy megcsókolhassa, aztán lábaival simít végig rajta. Szinte érezhetően perzsel, ahogy már csak a bőrük is találkozik.
- Rabod vagyok... mit teszel velem?
Kérdezte kíváncsian csillogó szemekkel, felpillantva kibilincselt kezeire. Jó, azért nem igazán volt hozzászokva ehhez, általában ő éli azt a szerepet, aki kibilincsel, nem azét, akit kibilincselnek, de nagyon várja mi is lesz itt most. Ó, nem mellesleg rohadtul felizgatta a tény, hogy rendelkeznek felette éppen.

TAG: Mike ♥
WORDS: 420
NOTES: Bocsánat a késésért ♥
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sponsored content


TémanyitásTárgy: Re: Cassandra & Mike - Másnap   

Vissza az elejére Go down
 

Cassandra & Mike - Másnap

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-