State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 Dan & Keith

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Keith Cooper
avatar
Playby :
Francisco Lachowski
Tartózkodási hely :
Honolulu
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2015. Aug. 10.


TémanyitásTárgy: Dan & Keith   2015-08-14, 08:54

Bros before hoes


Dan-t nem úgy ismerem, mint aki balhézna azért, hogy valami nem a megbeszéltek szerint történik. Az, hogy két nappal előbb érkeztem a vártnál, nem az én hibám. Illetve, gyakorlatilag igen, mert elnéztem a dátumot, de egyáltalán nem szándékosan történt. Csak reménykedni tudok, hogy Dan nem közli velem: bocs, haver, de az előző vendég még itt tanyázik, addig másik helyet kell keresned, ahol meghúzhatod magad. Az elég nagy kibaszás lenne, egyrészt, másrészt pedig aludhatnék az utcán, mert hogy senki isten fiát nem ismerek ezen a környéken, az tuti. Habár a mostani hőséget nézve, kétlem, hogy estére csökkenne a hőmérséklet.
Miután legalább négyszer tárcsáztam Dan-t és ő negyedjére sem vette fel, elhatározom, hogy felkeresem a megadott címet, akár tetszik neki, akár nem. Legfeljebb szólok a barátnőjének - mert állítólag van neki és csak reménykedem, hogy nem egy bányarémet fogott ki -, aki majd szépen megpuhítja egy kis öltánccal vagy engesztelős szexszel vagy tudom is én, mit szokott bevetni olyan esetekben, mikor Danny fiú bevágja a morcit.
- Szia, ne haragudj, meg tudnád mondani nekem, merre találom ezt az utcát? - random lépek oda egy szőkeséghez, aki készségesen mosolyog és biccent a fejével, hogy kövessem, tőlem pedig nem kell kétszer kérni, ugyanis innen hátulról olyan jó a belátás, hogy eszem ágában sincs futni hagyni a leányzót.
Út közben megtudom, hogy Daphne-nak hívják és hogy a családjával minden nyáron egy hónapot itt töltenek. Van egy öccse Michael, egy nővére, Margareth, aki a Harvardon tanul, és egy kutyája, Alf, akit mindenhova magukkal cipelnek. A mosolyába azonnal beleszeretek, nem kérdés, hogy ezzel veszi le a lábáról az összes csávót itt Honolulun, na meg azzal a világbajnok seggével, amiről alig tudom levenni a szemeimet.
- Tessék, ez az! - int az egyik utca irányába - Pár házzal fentebb lesz, picit még kell sétálnod, de innen már megtalálod - mosolyog és tétován néz hol rám, hol az utcára, aztán esetlenül visszanyújtja a papírt.
Elveszem tőle, közben látom, hogy enyhe pír önti el az arcát. Eddig azt hittem, egy talpig acélos nőszeméllyel van dolgom, akit nem dönt le egy helyes pofa a lábáról, de mivel nem eresztem tekintetét, kénytelen lesütni zavart ábrázatát. Megfordítom a papírt, a táskámból pedig előkaparok egy tollat. Átnyújtom neki mindkettőt.
- Leírnád a számod? Arra az esetre, ha ismét eltévednék - esdeklő pillantással nézek rá, hátha megkönyörül rajtam és felfirkantja a számsort, ami kulcs a mobiljához és hozzá is, természetesen.
Alsó ajkát beharapva fogadja el tőlem a papírt és az írószerszámot, majd felírja a nevét és a számot. Nem gondoltam volna, hogy ilyen simán megy az egész, de kezdek reményt látni arra is, hogy az elkövetkezendő napokban majd nem kell sokat imádkoznom azért, hogy lecsússzon a bugyi az ilyen szépségekről.
Biccentek, elköszönök, és már megyek is Dan és Marcus lakása felé, bár még vállam fölött egyszer hátrapillantok. Daphne még ott áll, néz, majd gyorsan elindul, mintha nem lenne késő ahhoz, hogy ne vegyem észre, engem vizslatott még mindig.
Megállok a lakás előtt, nem túl forgalmas környék, bár Dan figyelmeztetett, hogy a külváros elég nyugalmas környék és nem kell azon aggódnom, hogy nem tudok majd aludni a zajtól. Tény, azok után, hogy mi London belvárosában élünk és hajnali kettőnél hamarabb sosem fekszem le, ez a hely valóságos felüdülés lesz számomra.
Mély levegőt veszek, majd gyorsan megnyomom a csengőt, mielőtt még meggondolhatnám magam.
- Megjöttem, haver - morgom magam elé és elvigyorodok.

Keith öltözéke
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daniel Treadaway
avatar
Admin
Playby :
Dylan O'Brien
Job/hobbies :
cégtulajdonos
Csoport :
Civil
Hozzászólások száma :
498
Join date :
2015. Jun. 14.


TémanyitásTárgy: Re: Dan & Keith   2015-08-14, 14:26

A szobám úgy néz ki, mint ahogy a filmekben szokták eltúlozni a rendetlen szobákat. Ruhák a földön, alsógatya lóg a lámpáról és a szoba közeépén a földön ott hever egy használt óv...köhm...védekező tárgy, amit Pandykámmal használtunk pár napja. Reggel pedig, mikor kelnék ki az ágyból elcsúszok valami sütemény maradékon. Na jó, komolyan el kéne beszélgetnem a tesómmal. Egész héten folyamatosan forgat és alig van itthon, szóval nincs ki rendbe rakja a szobámat. Meg már amúgy is kezd hiányozni, pedig esténként találkozunk, de az nem elég. Viszont annyiban jó ez, hogy így nincs ideje áthívni vendégeket és nyugodtan lehetek egész nap meztelenül. A múltkor is áthívta a szemben lakó sznob családot, akiket már az elejétől fogva ki nem állhattam, szóval csak azért sem öltöztem fel, hanem meztelenül fogadtam őket. Igaz az első öt perc után Marcus elküldött felöltözni, de akkor is csak egy boxert vettem fel. Jelenleg annyi sincs rajtam és úgy kúszok el a zuhanyzókabinig. Egy kis frissítő zuhany mindig feldob. Úgy pattanok ki a kabinból, mintha kicseréltek volna. Megnézem magamat a tükörben. Teljesen energiával telinek érzem magam. Pár izmomat befeszítem, hogy megnézhessem a tükörben, hogy mennyit haladtunk Hero edzésmódszerével. Be kell valljam nagyon ügyes a kis srác, eddig nem is látszódott semmi és most, hogy már egy hónapja sem csináljuk, mintha minden izmom előkerült volna a pincéből. Nagyon örülök, hogy újra a pár évvel ezelőtti formámban vagyok és próbáltam megosztani mindenkivel, de senki nem örült neki annyira, mint én. Talán Majd Keith. Amint megérkezik, majd neki is megmutatom, hátha ő értékeli. Meghallom, hogy csengetnek. Ki lehet az? Marcus nem csengetne, szóval nem ő. Lehet hogy Pandora csenget, mert hallotta, hogy egyedül vagyok és akkor egy picit lehetnénk kettesben a szobámban. El is indulok le a lépcsőn kinyitni. Mi van, ha nem ő az? Mi van, ha Marcy kedveskedni akart és rendelt nekem egy kis kaját, hogy ne éhezzek, amiért nem főz. Akkor meg nem kéne kinyitnom meztelenül az ajtót, mert Marcy rám "szólt", hogy inkább ne tegyek ilyet. Szóval visszarohanok és felveszek egy alsót, majd vissza le a bejárati ajtóhoz és kinyitom.
- Keith. - Mondom meglepetten és azonnal kap tőlem egy baráti ölelést.
- Mit keresel itt? Azt hittem, hogy csak két nap múlva jössz. - Mondom mikor elengedem. Nem zavar, hogy hamarabb jött, de így kénytelen lesz elviselni a kupit. Intek neki, hogy jöjjön be.
-Lesz egy kis probléma haver, még nincs kész a vendégszoba, szóval egyenlőre aludhatnál a szobámban velem. - Vakarom meg a fejem kuncogva. Felajánlhattam volna, hogy én majd alszok a kanapén, de úgy is rég találkoztam a legjobb haverommal, szóval jó lesz a közös este, majd dumálunk sokat, meg azért is nem ajánlottam fel, mert szörnyen kényelmetlen a kanapénk, olyan mintha kövön ülnék.

_________________
I will always love you, no matter what happens
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://stateofhawaii.hungarianforum.com/t225-instagram-com-danny
Keith Cooper
avatar
Playby :
Francisco Lachowski
Tartózkodási hely :
Honolulu
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2015. Aug. 10.


TémanyitásTárgy: Re: Dan & Keith   2015-08-15, 09:18

Bros before hoes


Hát mit ne mondjak, nem készültem fel rá, hogy Dan majd egy szál boxerben fogad, de őt ismerve, már ez is megtiszteltetésnek számít, Skype-on ugyanis már rengeteget mesélt arról, mekkora patáliát szokott csapni Marcus, amikor cimborám anyaszült meztelenül fogadja a vendégeket, vagy éppenséggel őt. Engem nem kifejezetten zavar egyik férfitársam meztelensége sem addig a pillanatig, amíg el nem kezdenek helikopterezni vagy egyéb hülyeséget csinálni. Na, attól agyfaszt tudok kapni.
Szívesen fogadom az ölelést, köztünk már amúgy is túl hivatalosnak számítana egy kézfogás vagy egy öklözés, esetleg egy hátba veregetés. Ezek olyan dolgok, amiket a szimpla barátok csinálnak, akik nem testvérekként szeretik egymást, csak néha összeülnek begurítani egy korsó sört - mi ennél szorosabb kapcsolatban állunk egymással, részemről legalábbis biztos. És ahogy elnézem, Dan részéről is.
- Csaó, Dan! - vigyorgok, de még egy lépést sem teszek a házba, mert fogalmam sincs, ki tartózkodik bent, és látva Dan ledöbbent arcát úgy sejtem elég váratlan volt az érkezésem. Ha vendége van, egyáltalán nem akarok zavarni - Hát... a helyzet az, hogy elnéztem a dátumot. A hatost nyolcasnak néztem, ne kérdezd hogy hogy! Szóval elnéztem és indulás előtt egy nappal rohangáltam mindenfelé, hogy meglegyen minden, ami kell, az pedig már eszemben sem volt, hogy idecsörögjek... Mikor meg leszálltam próbáltalak hívni, de nem igazán vetted fel - vakarom a tarkómat. Basszus, lehetséges, hogy életemben először kényelmetlenül érzem magam a figyelmetlenségem miatt?!
Mikor int, besétálok, de nem tudom jó ötlet volt-e. Kész háborús övezet a lakás. Felkészített rá, hogy otthonos közegbe fogok érkezni, sőt Marcus-szal is váltottam pár szót, aki helyesbített, hogy Dan a legrendetlenebb fazon a világon, de erre tényleg nem számítottam. Összeráncolt homlokkal pillantok egy polcról lógó gatyára, egy mosatlan kávésbögrére a komódon, és a... az ott tényleg egy koton?!
Igyekszem nem bunkónak lenni és úgy csinálok, mint akinek ez tök természetes. Végtére is, én sem vagyok túl pedáns, annak ellenére sem, hogy anyám állandóan erre próbált nevelni. Ledobom a hátizsákomat egy szék mellé és magamban megjegyzem, hogy mennyire jó a levegő itt bent, eltűnt a kinti forróság és újra kezdek normális arcszínt kapni.
- Ööö... - nem tudok másképp reagálni, mikor a szobáját ajánlja fel, kicsit hezitálok - Hát... oké... de nem akarok zavarni, kereshetek arra a két napra egy hotel szobát is vagy valami - vonok vállat, bár szívből remélem, hogy nem küld el ténylegesen egy hotelba, mert annyi pénzem viszont nincs, hogy még a szállásért is fizetnem kelljen, még ha két napról is van szó.
A másik meg, hogy elméletileg a barátnője is mostanság érkezik hozzá, nem? Nem akarok én gyertyatartó lenni, vagy azt hallgatni majd, hogy milyen jót hancúroznak, miközben én mondjuk egy pornómagazin címlaplányára könnyítek magamon. Tiszta romantika lenne, de tényleg.
- Egyébként meg, mik ezek a kockák? Ezek még nem voltak itt, mikor utoljára láttalak - csapok teljes erővel, tenyérrel a hasára, amit csak baráti kötözködésnek szánok, és amit már megszokhatott volna tőlem - Van valami hideg üdítőtök? Sör, vagy bármi? - forgatom a fejem közben jobbra-balra és igen, kezd előbújni belőlem a tapló, aki még csak most érkezett, de már elvárja, hogy kiszolgálják. Sajna nem tehetek róla, de kibaszottul meleg van Honolulun és az én angliai vérmérsékletem nem bírja ezt a forróságot, ami hirtelen fogadott. Kell valami, ami visszaviszi a testhőmet legalább tíz fokkal, és erre a sört látom a legideálisabbnak.

Keith öltözéke
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daniel Treadaway
avatar
Admin
Playby :
Dylan O'Brien
Job/hobbies :
cégtulajdonos
Csoport :
Civil
Hozzászólások száma :
498
Join date :
2015. Jun. 14.


TémanyitásTárgy: Re: Dan & Keith   2015-08-15, 16:28

Keith is meglepődöttnek tűnik, nem csak én. Elkezd magyarázkodni miközben a tarkóját vakarja. Elnevetem magam.
- Nagyon örülök neked, hogy hamarabb jöttél, mert így több időt tölthetsz velem és tudod, hogy bármit adok, ami kell szóval nem kellett volna rohangálni mindenért. Jaaaa....hát Marcusnál van a telefonom, de ő meg gondolom a forgatás miatt nem tudta felvenni.- Próbálom elérni, hogy ne érezze magát kényelmetlenül, mert tényleg semmi oka rá. Bár ha tudom, hogy hamarabb jön megpróbálok picit nagyobb rendet tenni, de csak elviseli.
- Bocsi a nagy kupiért, de mindig Marcus szokott rendet rakni a lakásban, de most már egy hete csak aludni jár haza, szóval nincs ideje. De holnap azt mondta kitakarít. - Mondom miközben gyorsan felkapom a földről a használt óvszert és gyorsan kidobom.
- Te sosem zavarsz. És amúgy is rég tartottunk ilyen haveri pizsipartit, szóval most majd bepótoljuk. De majd vigyáz, mert még mindig bújós vagyok álmomban. - Veregetem meg a vállát nevetve. Valamiért álmomban mindig kiskifli, nagykifliben akarok aludni, szóval remélem nem fogja zavarni Keithet, ha alva átkarolom és majd hozzábújok. Legalább van annyira okos az alvó én, hogy mindig nagykifli akar lenni.
- Amúgy is nemsokára kimegyek egy hétre Angliába, szóval addig nyugodtan aludhatsz a szobában, mert nem tudom mikorra fejezzük be a vendégszobát. Remélem elleszel addig Marcussal. Ja és majd addig nyugodtan felviheted a szobámba a csajokat. - Nevetve kacsintok rá. Lehet bunkóság elmenni egy hétre a szerelmemmel, pont akkor mikor vendégem van, de egy hetet biztos kibír nélkülem és a tesómmal is jóba van, szóval nem lesz neki olyan rossz. Dicsértnek veszem a következő mondatát és már sejtem, hogy meg fogja csapni a hasam, mivel már jól ismerem, ezért gyorsan be is feszítek, hogy majd megérezze milyen kemény most már.
- Zavar, hogy kockásabb, mint a tiéd? - Öltöm ki rá a nyelvem, de tudom, hogy neki is van, legalábbis volt még a múltkor, sőt még akkor jobb volt, mint az enyém.
- Mostanában sok időm volt edzeni és már azóta szeretnék ilyet, mióta megláttam hogy neked is van. - Vallom be őszintén, de azért rákacsintok. Tényleg rajta tetszett meg először és akkor kezdtem el kíváncsi lenni, hogy milyen lehet rajtam. Sok időbe telt, de hála Hero edzéstervének sikeürlt összehoznom.
- Persze. - Már rohanok is a konyhába, hogy elővegyek neki egy poharat meg a hűtőből egy üveg kólát. Teletöltöm neki a pohara majd odaadom neki.
- Nyugodtan érezd magad otthon. - Gondolom nem akarja, hogy mindig én szaladgáljak neki italért, bár ha megkér akkor úgy is szívesen fogok neki hozni.
- Már sikerült becserkészned valami csajt? - Kérdem tőle nevetve amíg iszik, hisz ő mindig is az a nagy csajozógép volt.

_________________
I will always love you, no matter what happens
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://stateofhawaii.hungarianforum.com/t225-instagram-com-danny
Keith Cooper
avatar
Playby :
Francisco Lachowski
Tartózkodási hely :
Honolulu
Hozzászólások száma :
15
Join date :
2015. Aug. 10.


TémanyitásTárgy: Re: Dan & Keith   2015-08-16, 11:14

Bros before hoes


Örülök, hogy Dan ilyen lazán kezeli korai érkezésemet. Nem mintha úgy ismerném, mint aki rohamot kap, ha valami nem a tervek szerint alakul, de azért némi aggodalomféleség átszaladt koponyámon és tartottam tőle, hogy most kivételesen mégis jobb lett volna, ha bejelentem érkezésemet. Az nyugtat egy kicsit, hogy én próbáltam hívni, ő volt az, aki nem vette fel - persze, arról nem tehet, hogy Marcus nem válaszolt, és Marcus sem tehet róla, hogy nincs ideje. Az a gyerek akkora sztárpalánta, csoda, hogy levegőt venni van ideje.
- Nem gondoltál még rá, hogy felvegyetek valami bejárónőt? Egyszerűbb lenne - veregetem vállba, ami csakis valami pluszcselekvés lehet a részemről, mert eddig sosem voltak rám jellemzőek a vállba veregetések és effélék - Habár, lehet én sem tudnám elviselni, hogy úgy legyenek nálam, hogy házon kívül vagyok. Személyes cuccok meg minden... - fintorgok és közben próbálom alaposan szemügyre venni ezt a kuckót, amiben Treadaway-ék laknak.
Mit ne mondjak, elég otthonosra sikerült berendezniük és Dan-nek hála jól be is lakták - le sem tagadhatnák, hogy két srác él itt és a tudat, hogy én sem vagyok tőlük sokkal pedánsabb, megnyugtat. Legalább nem fog idegesíteni semmi, és rosszul sem érzem magam, ha széthagyok ezt-azt. Hajlamos vagyok rá, leszámítva a használt kotont - azt nem sűrűn fogom szétdobálni, mert még valamelyikük belelép és az... hát, elég kényelmetlen lenne, lévén, hogy én vagyok a vendég. Különben is, Marcus biztosan kevésbé toleráns az ilyenekkel szemben.
- Pizsiparti? Ja, igen, elfelejtettem, hogy nyolc évesek vagyunk - nevetek - Igazából azt reméltem, beviszel majd a legtutibb helyekre. Nem nagyon ismerem a várost. Ja, és nem tudsz valami munkát a környéken? Mégsem lógathatom a lábam két és fél hónapon keresztül! - ered meg a nyelvem és tudom-tudom, sokat kérek tőle, de remélem tudja, nem kötelessége semmit tennie értem. Puszta szívesség lenne, de vagyok elég talpraesett ahhoz, hogy megoldjam magamtól is a problémáimat.

- Angliába? Minek mész te Angliába? - ráncolom a homlokomat - Basszus, akkor lehet egyszerűbb lett volna, ha megvárlak ott és hazahozatom a seggem - vigyorgok rá. Való igaz, mindig szerettem a gazdaságosabb megoldásokat, és ez a repülőjegy minden volt csak gazdaságos nem. Plusz poggyászt is csak azért nem kértem, mert egy vagyon lett volna.
Nevetek rajta, amikor a hasát kezdi fényezni. Tény és való, hogy legutóbb mikor együtt strandoltunk és láttam, egyáltalán nem így nézett ki, sőt mi több, Danny pocakos volt. Nem tudom, min lepődök meg, ismerem már annyira, hogy tudjam, ha igazán akar valamit, azért tűzön-vízen képes átmenni és véghez viszi, amit eltervezett.
- Ja, hát, lassan lemaradok. Lehet veled kéne edzenem, Schwarzi! -
sóhajtom, bár nem tudom, komolyan gondolom-e. Az edzések mostanában kimaradtak, szóval ez a forma még abból a korszakból maradt, mikor heti öt alkalommal jártam a terembe és vért izzadtam, hogy tökéletes testem legyen. A bulik megszaporodtak az elmúlt hetekben és nem igazán érdekelt más, sajnálatos módon - Kösz! És bocs. Nem akarlak csicskáztatni, csak kicsit feszélyez még az új környezet - vonok vállat és elveszem tőle a poharat, majd egy húzásra benyakalom az összes kólát. Oké, kezdek hidratálódni és újra embernek érezni magam.
Kíváncsian sétálgatok jobbra-balra, próbálom felfedezni a lakás minden szegletét, bár csak tapintatosan, Marcus szobájába nyilván nem pofátlankodok be.
- Csajt? Nem. Illetve, megismertem már valakit, deee... nem tudom. Nem nekem valóak a kapcsolatok, nem vagyok jó bennük. Shells tönkre vágott érzelmileg, nincs szükségem még egy csalódásra - sóhajtok és egy kis puncinak érzem magam, amiért egy nő miatt siránkozok, aki vagy hét éve megcsalt és megalázott - Egyenlőre nem szeretnék megállapodni. De mi van veled? Mikor mutatod be a barátnődet? Jesszus, el sem hiszem, hogy már négy éve együtt vagytok, de sosem találkoztam még vele - csóválom rosszallóan a fejemet.

Keith öltözéke
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Daniel Treadaway
avatar
Admin
Playby :
Dylan O'Brien
Job/hobbies :
cégtulajdonos
Csoport :
Civil
Hozzászólások száma :
498
Join date :
2015. Jun. 14.


TémanyitásTárgy: Re: Dan & Keith   2015-08-16, 23:16

- Áh..Marcis megoldja. - Legyintek egyet. Lehet tényleg nem kéne szegény szorgos tesómra, hagyni mindent, de mi mást tehetnék. Bejárónőnk sem lehet.
- Tudod....nem vagyunk mi most olyan gazdagok....főleg most, hogy Marcus vett egy motort én meg egy házat. - Vakarom meg a fejem egy enyhe mosollyal. Engem nem igazán zavar ez. Igazából kérhetnénk pénzt a szüleinktől, mert a cégük nagyon jól megy, de nem akarunk tőlük kérni. Lassan úgy is megkapom a céget, szóval lesz pénzem.
- Engem nem zavarna itt nem olyanok az emberek.....bár ha megtalálná a bilincset a szobámban lehet elsüllyednék. - Kuncogok egy kicsit és tényleg nem lenne jó, ha arról bárki is tudna. Nem vagyok én olyan perverz, de egyszer poénból vettem egy ilyet Dettynek meg magamnak. Viszont inkább arra szoktam használni, hogy ha sikerül felkelnem hamarabb mint Marcusnak akkor odabilincselem az ágyához, mert jó tréfának tűnik.
- Milyen 8 évesek? Nekem még az is pizsipartinak számított mikor 15 évesen bejutottunk egy szórakozóhelyre és teljesen részegre ittuk magunkat. - Nevetek.
- Ismerek pár szórakozóhelyet, szóval ha akarod akkor szívesen megmutatom, de én nem fogok becsajozni, mert már foglalt vagyok. Am tudok neked munkát adni, mert nemsokára megöröklöm szüleim cégét, szóval majd felveszlek, ha gondolod. - Már a múltkor telefonban beígérték nekem, hogy amikor kimegyek Angliába majd a nevemre íratják, szóval nincs messze. Amúgy szerintem felesleges neki dolgozni, hisz azért jött, hogy pihenjen nem? Szóval majd olyan dolgot bízok rá, ami nem megerőltető hadd pihenjen.
- Pandynak szeretne világot látni és elege van ebből a melegből, meg amúgy sem találkozott még a szüleimmel, szóval összekapcsolunk mindent. Szívesen hazahoztuk volna a csinos popsid. - Kacsintok rá és remélem tudja, hogy nem vagyok meleg, sőt nagyon is homofób vagyok, szóval más fiú fenekére alig, ha néznék, de egy poénnak elsüthetem nem?
- Milyen lassan? Már most lemaradtál. - Kuncogok és most én csapok nagyot az ő hasára. Igazából nem tudom, hogy tényleg lehagytam-e vagy nem, mert rég nem láttam félmeztelenül, de mikor utoljára így láttam akkor sokkal kockásabb volt, mint nekem most, bár akkoriban sokat edzett. Kiviszem neki a kólát.
- Semmi probléma haver, neked bármikor. - Tényleg szívesen teszek meg neki bármit, főleg, hogy most én vagyok a vendéglátó vagy mifene.
- Tudom, arra emlékszem, de arra is emlékszem, hogy azóta nagy nőfaló vagy. Nem néztél még ki senkit magadnak, akit felhoznál a házunkba egy menetre. - Nagyon össze volt esve akkoriban szegényke, de megpróbáltam talpra állítani és szerintem sikerült is, bár nagy nőfaló lett, de hát az miért is baj? Ilyen külsővel könnyű és amúgy is ráér.
- Csak mielőtt felhozol egy lányt szólj, hogy ne nyissak be rátok. Ja és van egy titkos fiókom, amibe mindig van óvszer. - Ismét nevetek. Tényleg nem zavarna, ha valakivel csinálná a szobámban. Tudom, hogy undorítónak hangzik, de azt is tudom, hogy ő nem bírja ki ennyi ideig, és emlékszem, hogy nekem milyen nehéz volt kibírni hónapokig, mert nem találkoztam Pandorával.
- Úgy is fogsz vele találkozni, mert gyakran megfordul nálam, am azért nem találkoztatok, mert itteni lakos és nem igen járt még Angliában. -

_________________
I will always love you, no matter what happens
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése http://stateofhawaii.hungarianforum.com/t225-instagram-com-danny
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Dan & Keith   

Vissza az elejére Go down
 

Dan & Keith

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-