State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 Ruben ×× Pandora

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Pandora Roachen
avatar
Admin
Playby :
§ holland roden
Tartózkodási hely :
§ under the sunshine
Job/hobbies :
§ be a good mother
Csoport :
§ student
Hozzászólások száma :
42
Join date :
2015. Aug. 12.


TémanyitásTárgy: Ruben ×× Pandora   2015-08-21, 12:01

I want to trust, but...you deserve it?

Nem vagyok normális, egyáltalán nem vagyok az. Nem kellett volna igent mondanom, nem kellett volna felvennem sem a telefont, azok után ami történt velünk. Én mégis felvettem, nem tudom magyarázat nélkül hagyni a dolgot. Kedvelem Rubent, nem tudtam nemet mondani, amikor arra kért, hogy vacsorázzak vele, de ez nem randi, erről biztosított, abba nem is mentem volna bele, mert Dannyvel vagyok és ha ez mind ne lenne elég terhes is vagyok. Eszméletlen... Én, mint anya. Egy vicc, de tényleg, nem lennék jó anya, nem is leszek jó, és félek. Akkor is, ha tudom, hogy Daniel mellettem van, hogy végig mellettem lesz, bennem ott van ez a félelem, hogy mindent elrontok majd, hogy nem leszünk jó szülők, hiszen valamilyen szinten még mi is gyerekek vagyunk. El sem merem mondani a szüleimnek ezt a dolgot, biztosan kapnám a szentbeszédet, azt, hogy védekezni kell, hogy felelőtlen vagyok és el kell vetetni a kicsit. Illetve kicsiket, én sosem tennék olyat, de örökbe sem tudnám adni egyiket sem. Mindkét csöppséget fel fogom nevelni szeretni is fogom őket, és nem fogom elhagyni egyiküket sem. Dannyvel sem fogok szakítani, vagy ha egyszer talán összeházasodunk elválni sem fogok, nem akarom, hogy azt éljék át, amit én. Szerető családban nevelkednek majd, vagyis nagyon remélem.
Fekete ruhámat megigazgatom magamon az étterem előtt, nem késtem, sosem kések, ezért most is időben érkezem, elegánsan, bár a kis pocakom már kicsit változtat az összképen. Ha még mindig abban a hitben élnék, hogy híztam lehet rosszul éreznem magam, de így nem érzem úgy magam, azért igyekszem nem nagyon feltűnően fogdosni a pocakom, Ruben még nem tudja, de nem is tudom, hogy el kellene-e mondanom. A szüleim sem tudják, ő meg előbb tudja meg? Bár nem vak, neki lehet feltűnik, bár ez nem foglalkoztat annyira, mint az, hogy mit keresett ott akkor este a házam előtt. Nem ijedtem meg akkor, nem ezt mondanám, hanem, hogy meglepett, és talán kicsit furcsálltam is az első gondolatom pedig hajmeresztő lett. Nem hiszem, hogy megfigyelne, követne, meg ilyenek, akkor is, ha nekem úgy tűnt. Biztos van valami magyarázata, ami elfogadható is. Vagyis remélem, nem akarom, hogy megszakadjon a barátságunk, mert az már sokat jelent nekem, nem lenne jó elveszíteni őt, akkor sem, ha igaz amire gondolok. Ezt meg kell beszélnünk, ebben biztos vagyok, csak nem tudom hogy lehetne ezt rendesen megbeszélni.
A férfi az ajtó mellett csak azt kérdezi, van-e foglalás, meg milyen néven aztán már vezet is a foglalt asztal fele, ahol az én csodálatos rendőröm már ott ül. Mély levegő, nem lesz semmi baj.


szószám: lesz ez hosszabb is :$△▽ zene: semmi △▽ megjegyzés: béna kezdő  elbúj


_________________
Seduction is strong
but love is
stronger
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ruben Washington
avatar
Playby :
Ryan Kelly
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
rendőr
Csoport :
rendőr
Hozzászólások száma :
3
Join date :
2015. Aug. 14.


TémanyitásTárgy: Re: Ruben ×× Pandora   2015-08-23, 14:42

To: my secret love

I am sorry that I can not give more


Sietősen öltözködöm, nem akarok ugyanis elkésni, pedig szokásom, hogy mindig lecsúszok a fontos dolgok elejéről. Mintha meg lennék átkozva. Már a harmadik nyakkendőmet próbálom, de ez sem tetszik igazán, amikor megszólal a telefonomon az ébresztőóra, amit azért állítottam be, hogy jelezzen, mikor kell mindenféleképpen elindulnom. Szóval vonakodva ugyan, de magamon hagyom a vörös nyakkendőmet, ami talán pont passzol, a fekete ingemhez, ami rajtam van, még egyszer beletúrok szőkésbarna hajamba, hogy megfelelően álljon, majd megsimogatom a fehér perzsámat, Maszatot, aki ott kuporog a kanapén. Szinte kivágódom az ajtón, akár egy rakéta, huppanok be a kocsimba, ami valamivel kényelmesebb, mint a munkahelyi rendőrjármű. Nagy levegőt veszek. Ezt most nem szúrhatom el, hiszen már így is sikerült elijesztenem magamtól azzal, a múltkori, be kell, valljam kicsit tényleg furcsa incidenssel. Pedig csak arról akartam megbizonyosodni, hogy jól van-e, hiszen egy gyilkos járkált szabadon, akit mellesleg az óta sikerült elkapni, és bevinni. Elmondása szerint önvédelem volt, bár az összes erre fogja…
A kocsi gyorsan szántja az aszfaltot, szinte már repül alattam, de nem lassítok, bár nem megyek a megengedett sebesség felé, hiszen mégis csak rendőr vagyok, érdekes is lenne, hogyha engem akarnának megbüntetni gyorshajtásért. Egész út alatt csak Pandy jár az eszemben. A gyönyörű szemei, és a kívánatos, telt ajkai, a bőrének tökéletessége, és az, hogy milyen csodálatos lány is ő valójában. Tudom, hogy van valakije, és én nem is akarom lecsapni a kezéről, hiszen rendes embernek neveltek, de mintha Pandora sem lenne közömbös felém. Igaz, ez nem jogosít fel arra, hogy bármit is tegyek, ami több lenne baráti gesztusnál. A mai vacsora sem egy randevú, bár vettem neki egy csokor virágot, ami most ott pihen a hátsó ülésen, de ez csak az iránta érzett tiszteletem jele. Vagy ha nem is, akkor majd erre fogom. Minden megoldható.
Leparkolok az étterem előtt, kiszállok és kiemelem a csokor sárga rózsát is, ami nekem annyira nem tetszik, de úgy éreztem, a vörös rózsa kicsit tolakodó lett volna, hiszen azt mégis csak olyanok adnak a lányoknak, akik szerelmesek beléjük. Igaz, én is az vagyok, de ezt ő nem tudhatja. Senki sem tudhatja. Belépek az étterembe, a férfi a helyemre vezet. Örömmel nyugtázom, hogy Pandora még nem érkezett meg, így csak nagyot sóhajtok, leülök, és kérek magamnak egy pohár vizet. Azt ugyan kihozzák, de időm sincs belekortyolni, vagy esetleg átgondolni, hogy mit fogok mondani a lánynak, mikor megérkezik, én pedig elámulok gyönyörűségén. Fényt hoz, a sötétségbe.
Felállok, és megvárom, hogy odasétáljon hozzám, majd odanyújtom neki a csokrot.
- Örülök, hogy eljöttél! Ezt, neked hoztam…
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Pandora Roachen
avatar
Admin
Playby :
§ holland roden
Tartózkodási hely :
§ under the sunshine
Job/hobbies :
§ be a good mother
Csoport :
§ student
Hozzászólások száma :
42
Join date :
2015. Aug. 12.


TémanyitásTárgy: Re: Ruben ×× Pandora   2015-08-25, 16:11

I want to trust, but...you deserve it?

Furcsa, nagyon furcsa, ez az egész az, nem tudom miért mentem bele, nem tudom mi játszódott le a fejemben, mégis igent mondtam, és már úton is vagyok. Az a baj velem, hogy kedvelem, és nagyon sokszor volt ott mellettem amikor szükségem volt rá, így nem tudom azt mondani, hogy nem vagyok hajlandó meghallgatni azt, hogy mi történt vele. Vagyis inkább mit keresett ott éjnek évadján, mert bizony ez egy egészen bonyolult helyzet. Ha épp ésszel gondolkozom azt mondom, hogy fura, ijesztő, és lehet, hogy egy kukkoló, aki csak bajt akar okozni az én életemben. De a szívem, az, ami kedveli, és azt suttogja, hogy van értelmes magyarázata, csak meg kell hallgatnom és hinnem neki, persze az agyam elnyomja ezt. Nem tudom miért nem tudok dönteni, van Ruben-ben valami, ami vonzz, és nem tudok ellenállni neki, egyszerűen nem megy, csak sodródom az árral, egészen addig, amíg sok nem lesz. Nem fogok határokat feszegetni, nem tehetem, és nem is akarom, szeretem Danielt, sosem hagynám el, és ezt nem a picik miatt mondom, akik hamarosan annyira meg fognak látszani, hogy le sem tagadhatom majd, hogy nem egy, hanem két apróság lakja a pocakomat. Mondjuk nem is akarnám letagadni, eszem ágában sincs, azt hiszem kezdek büszke anyuka lenni, már ha az lehetséges ilyen kevés idő után.
Mégis itt vagyok, nem tudom mi van velem, hogy domborodó pocakkal elé mertem állni, le fogok bukni, nem tudom, hogy magyarázom ki, és... várjunk. Egyáltalán minek kellene magyarázkodnom?! Nincs köztünk semmi, soha nem is volt, egyszerűen csak ott van az a szikra, amit el kellene tüntetni, eloltani, hogy ne lobbanjon fel a láng. Nem szabad annak fellobbannia, most meg főleg nem, hiszen itt van a két kis pocaklakó, akiket Danny-vel szeretnék felnevelni, az apjukkal, akit annyira szeretek, igaz, hogy eddig csak ő volt az életemben, akit igazán szerettem volna, de mást nem is akarok. Ilyen érzéseket más úgysem tudna kelteni bennem, az lehetetlen. Nagyon erős dolgot a vágyakozás, de remélem a szerelem erősebb, főleg így, hogy megpillantom Rubent... jézusom...
- Oh, nagyon szép, köszönöm. - mosolygok rá a sárga virágokat nézve, majd lassan orromhoz emelve bele is szagolok, és hagyom, hogy kitöltse szaglásomat az illata. Nagyon finom illata van, azt hiszem jól választott.


szószám: lesz ez jobb is :$△▽ zene: semmi △▽ megjegyzés: béna elbúj


_________________
Seduction is strong
but love is
stronger
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Ruben ×× Pandora   

Vissza az elejére Go down
 

Ruben ×× Pandora

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-