State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 Blaire & Finn ; Thanks sweety

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Finnick Emerson
avatar
Playby :
Jonathan Groff
Tartózkodási hely :
Ott
Job/hobbies :
Pénzügyes
Csoport :
Criminal
Hozzászólások száma :
5
Join date :
2015. Aug. 19.
Age :
30


TémanyitásTárgy: Blaire & Finn ; Thanks sweety   2015-08-21, 15:45


Blaire && Finn


Katt, Katt, Katt. Már a koponyámban éreztem minden egyes kis kattanást. A rendőr, aki úgy vélte humoros, ha elfelejti, hogy bent vagyok a kihallgatóban valószínűleg az üvegfal mögött várja, hogy bekattanjak az óramutató kattogására. Ami ugye nagyon is jó terv, kivéve, hogy nekem kell bekattanni. Nem szeretnék semmilyen jogi procedúrát csak haza menni, és végre letusolni. De nem, ez a majom fogta magát és kiszelelt azon a nyomorék ajtón, majd otthagyott a búsba, hogy törjek meg magamtól. Csak, hogy nem ejtettek a fejemre és nem fogom bevallani, hogy bűnös vagyok. Az olyan férfiak, mint én nem mutatunk jól rabruhában. Maradok az ing és nyakkendő változatnál.
Még szerencse, hogy nem erőszakosságért hoztak be, így megválhattam a koránt sem elegáns karperecemtől, amitől sikerült enyhe lila foltokat összeszednem a csuklómra. Lefogadom, hogy még sose használták másra azokat, mint mások sanyargatására.
Ott ültem, még mindig azon a szerencsétlen széken és néztem, ahogy a másodpercmutatók vonaglottak a számok között. Szerencsére, hamar megunták a csendes terrort és visszajött a rendőr, aki közölte, hogy nem sokára itt a húgom, aki haza vihet.
- Na, álljunk meg egy szóra. A húgom? – oké, ez rosszindítás volt, és szerintem nem akarják, hogy jobban belefolyjak, mert lehet, hogy visszarángatnának a zárkába. Bár, ha Ő jön értem, lehet, inkább magam kúszok vissza. Szeretem a húgom, mint a húgom, de a testem ezt mindig megcáfolja, elég, ha csak meghallom, hogy közeledik. Mindig valami fontos telefonhívást kell, elintézzem.
És mi a legrosszabb, de tényleg a legrosszabb?! Hogy azt vettem észre, olyan lányok társaságát keresem, akik egy kicsit is hasonlítanak rá. Jobban jártam volna, ha otthon marad és látom évente két napot.
Bár úgy tűnik a tisztemnek ennyi volt a dolga, hogy kiengedjen és elmondja, hogy a rémálmom közeledik, ja és aláíratja a tonnányi papírt, már el is tűnt, de válaszra sem méltatott.
Mikor végre már a recepciónál ácsoroghattam, hogy Hamupipőke eljöjjön értem a telefonomat kezdtem el babrálni, hogy rájöjjek kinek állt szándékában ennyire jól kicseszni velem. Mert lefogadom, hogy csak úgy nem jön rá valakire az, hogy felhívjuk a rendőrséget, majd a telefonkönyvből gondosan kiválogatott nevet bemondva letartoztatja. Bár ha ez csak valami óvodás vicc, akkor nagyon meg fogják bánni, hogy megszülettek!  
Elgondolva, hogy ha tényleg vicc, akkor valaki nagyon beletenyerelt, mert a vádak igazak, de hülye leszek bevallani.
Nem mintha olyan közel laknék a rendőrséghez, de attól még itt kellene, hogy legyen már Blaire-nek. Frusztrál ez a sok rendőr, meg egyenruha. Kell, egy erős ital azt hiszem. Így inkább kisétáltam a legközelebbi parkba.
?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blaire Emerson
avatar
Playby :
×× lea michele
Tartózkodási hely :
×× next to my brother
Job/hobbies :
×× make noise
Csoport :
×× turist
Hozzászólások száma :
6
Join date :
2015. Aug. 20.


TémanyitásTárgy: Re: Blaire & Finn ; Thanks sweety   2015-08-21, 17:37

Finn && Blaire
Hát ez sem lesz egy csodás nap, az oké, hogy jó az idő, de itt mindig az, kezdek sóvárogni egy kis vihar után, ami nem a fülledt levegőt hagyja maga után, hanem a kellemes hűvösebb levegőt, amire egy idő után szüksége van. Jó Los Angeles sem a viharairól híres, de ott legalább néha volt egy kis eső, ami megnyugtatta felhevült testünket, és persze a talajt is. Lehet ez a baj velem, hogy egyszerűen betesz nekem ez a klíma változás, nem bírja a testem, túlmelegedtem, mint valami gép, ami csak az újraindításra és a hűvösre vágyik. Csak az a legnagyobb gond, hogy ehhez egyszer minimum meg kéne kapnom azt, ami a lehülést jelentené, amitől testem forrósága elmúlna, és nem vágyódnék valami olyan iránt, amit nem kaphatok meg, jelen esetemben mondjuk ez nem egy tárgy, vagy egy tábla csoki, esetleg valami torta, vagy akármilyen nyalánkság. Nem. Ez egy személy, történetesen a bátyám, amit talán szégyenlenem is kellene, egy picit talán így is érzek, hiszen mégis egy szakításon vagyok túl a bátyám menedéket adott, és egy ideig vállat is amin sírhattam, én meg kihasználom ezt. Igen, nem amiatt érzem rosszul magam mert a bátyám, hanem azért, mert visszaélek a vendégszeretetével.
Egészen lenge öltözetben flangálok otthon, nem, nem a bátyámat várom, csak fürdeni indulok, amikoris a telefonom úgy dönt, hogy megcsörren. Mivel ismeretlen szám először nem akarom felvenni, de aztán mégis megteszem, hátha érdekes a dolog, de amit hallok meglep.
- Jó napot. Miss Emersonhoz van szerencsém? - kérdezi egy érdes reszelős férfi hang, én pedig azonnal rávágom, hogy igen, jó helyen keresi, de jó lenne tudni, hogy ki is és mit is akar tőlem. Akárkivel nem fogok telefonozgatni. - A Honolului rendőrkapitányságról hívom, a bátyját, Finnick Emersont behoztuk egy névtelen bejelentés miatt, de mivel nem tudok semmit felmutatni elengedjük, ha érte jön. - darálja le a mondandóját a drága biztosúr, én persze azonnal rávágom, hogy elmegyek érte, ez nem akadály, csak tudnám mibe keveredett.  Sosem faggattam arról, hogy mit dolgozik, hol, miért, de az is lehet, hogy semmi sincsen, hogyha tényleg kiengedik, akkor lehet ez csak aljas rágalom. Remélem, hogy az, nem akarom, hogy bajba keverje magát, és folyton kihozzam a seggét a sittről, vagy keressek neki egy jó ügyvédet, és ilyenek. Nem ezért jöttem ide, hanem felejteni, az pedig így nehéz lesz.
Ruháimat gyorsan magamra kapkodom, és indulok is, bár nekem ez a hely még kicsit kacifántos, így majdnem el is tévedek, nem tehetek róla, meglátszik rajtam, hogy nem régóta vagyok itt, és nagyon el sem kalandoztam. Tetszik a hely, de mindig csakis a víznél jutok ki, normális ez?
Az én csodálatos testvérem persze nem vár meg, mert látom, amint kilép a kapitányságról, tehát gondolkodás nélkül indulok utána, és vállát megérintve meg is állítom, hogy ne kelljen futnom utána. - Nem arról volt szó, hogy ott bent kell megvárnod? - vetek rá egy kérdő pillantást, csak ezután jön a többi marhaság. - Miért vittek be, mikor, ki mondott mit? És a legfontosabb.... Jól vagy? - sok kérdés egyszerre de mindre érdekel a válasz, szóval kapja csak össze magát.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Finnick Emerson
avatar
Playby :
Jonathan Groff
Tartózkodási hely :
Ott
Job/hobbies :
Pénzügyes
Csoport :
Criminal
Hozzászólások száma :
5
Join date :
2015. Aug. 19.
Age :
30


TémanyitásTárgy: Re: Blaire & Finn ; Thanks sweety   2015-08-21, 19:51


Blaire && Finn


Az egész olyan volt, mint egy rossz rémálom. Nem sok embert visz el a rendőrség szombat éjjel, hogy egész este bent tartsák és hülyébbnél, hülyébb kérdéssel bombázzák. Néha elgondolkozom, hogy a rendőr viccek nem is viccek, hanem szimpla társalgások, amiket kiragadtak mi meg jót röhögünk rajtuk. Amikor végre kiderült, hogy mehetek haza a Mennyországból a pokolba kerültem. Mivel valaki önkényesen kiválasztotta azt, aki haza visz, és még véletlenül sem én. Pedig most jól jött volna az éjszakai kalandom a bögyös titkárnővel..
Már halálra untam magam az előcsarnokban, mindenhol bilincsek és fegyverek voltak. Meg én, aki amúgy is bűnös, de míg nem bizonyítják ártatlan. Ezért is akartam, minél előbb meglógni onnan. Nem tehetek róla, nem érzem magam jól magam, főleg, ha ilyen helyen vagyok. Akkor inkább a cápákkal hemzsegő tengerben úszok két métert. Mint sem tovább ebben az átkozott épületben maradjak. Ahol persze klíma is van, de én már megszoktam a meleget.
Amin a meleg levegő megcsapta az arcom szélesen elmosolyodtam, leginkább erős késztetést éreztem arra, hogy kitárjam a karjaimat és az égbe kiáltsak, hogy kapja be a világ. De ugye ezt sem tehettem meg. Olyan sok minden gátolva van, hogy képtelenség az embernek jól érezni magát!
Ahogy átballagtam a parkba azon agyaltam, hogy mit fogok tenni, hogy mennyire ne akarjam megölni a húgomat, vagy először próbáljam eltüntetni a gépemet, veszek egy újat, de mit mondjak, hogy mi lelte a régit? Mivel céges laptopon csináltam az egészet, a kettős könyvelést meg mindent.
Először az jutott az eszembe, hogy belejtem valami vízbe, biztos hihető, hogy épp mosogatni akartam miközben fontos e-maileket olvastam. Az olyan nem én vagyok. Ki tudna elképzelni engem a mosogató mellet, laptoppal?
Már kezdtem volna tovább szőni a kis tervemet, mikor egy apró kéz nyúlt a vállamhoz. Megfordulva néztem rá és a testvérem aggódó lélegzetelállító barna szemeibe ütköztem. Az ember nem is hinné, hogy testvérek vagyunk, én anyám kék szemeit örököltem, ő pedig apánk barna szempárját. Most, hogy annyi kérdéssel bombázott elfelejtettem felvenni a mogorva külsőmet, és már kezdtem volna megölelni, mikor rájöttem, hogy az nem én vagyok.
- Maradj ott te a sok fakabáttal! – forgattam meg a szemeimet. Most neki nem olyan mindegy, hogy az őrsre jön be, vagy a parkban találkozunk? Ugyan az a vége, megyünk végre haza. Vagy is reménykedem benne, hogy most már haza akar vinni és nem itt akarja átbeszélni a történteket. De ez nem jött be. Megingattam a fejem és az egyik padra mutattam.
- Üljünk le.. – kísértem oda erősen az egyikhez és erősen fogtam vissza magam, hogy ne tegyem a kezem a csípőjére, mint minden normál lánynál tenném.
- Tegnap este, becsöngettek és közölték, hogy le vagyok tartóztatva. Akkor már aludtál, megkértem őket, hogy ne ébresszenek fel. – ültem le mellé és próbáltam felidézni az egész minden történését. – Aztán egész este várták, hogy beismerjek olyat, amit nem tettem meg. – megvonom a vállam és úgy dőlök hátra, mint aki éppen meg akar halni, mivel egész éjjel ébren voltam ki merültem.
?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blaire Emerson
avatar
Playby :
×× lea michele
Tartózkodási hely :
×× next to my brother
Job/hobbies :
×× make noise
Csoport :
×× turist
Hozzászólások száma :
6
Join date :
2015. Aug. 20.


TémanyitásTárgy: Re: Blaire & Finn ; Thanks sweety   2015-08-22, 17:23

Finn && Blaire
Ki hinné el, ha azt mondanám neki, hogy egy tökéletes délutánt majd a rendőrök hívása fog elrontani? Annyira  abszurd az egész és senki sem hinné, hogy ez egyszer vele is megtörténhet, így az ember erre sosem számít. Igaz, nem arról van szó, hogy majd engem visznek be, akkor biztosan gondok lennének, mert semmi törvénybe ütközőt nem tettem, legalábbis szerintem. Bár kitudja lehet itt Honolulun van valami olyan törvény amiről nekem fogalmam sincs, de megszegtem. Mondjuk az én szerencsémre, nem ez az oka annak, hogy felhívtak, de ettől függetlenül nem jobb a dolog, hiszen a bátyámat sem akarom a hűvösön tudni. Nem odavaló, egyáltalán nem, nagyon hamar kikészítenék őt ott, nem az ereje nagy, csak a szája, soha nem lenne képes megvédeni ott bent magát, és napok múltán kicsinálnák őt. Nem akarom, hogy ártsanak neki, nem vagyok én rossz húg, ha bajom is van vele néha napján, akkor sem akarom azt, hogy baja essen. A börtönt pedig... Egyetlen ellenségemnek sem kívánnám azt a helyet, biztos vagyok benne, hogy nem tetszene nekik, nekem se tetszene. Ha nagyon akarok, akár a jég hátán is megélek, de csak ha nagyon akarok.
Mindegy a délutánom elcseszte ez az esemény, de csak vállat vonva indulok meg, hiszen ki kell onnan hozni drágalátos bátyámat. Nem szeretem a rendőröket, persze az egyenruha nagyon csábító és szemet gyönyörködtető kidolgozott testük, na meg az ahogy viselkednek. Persze, van amelyiktől a falra tudnék mászni, de vannak azok, akikre csak úgy folyik az ember nyála. Itt pedig biztosan jól lebarnult rendőrök vannak, nem csak a kopaszodó vénemberek, akiknek már csak pár év kell a nyugdíjazásig. Nem pasizni megyek oda, mármint egy pasiért megyek, de az a valaki történetesen a bátyám, nem azért megyek, hogy a szó átvitt értelmében felszedjem.
Persze ezt sem könnyíti meg nekem, mert nem vár meg az őrsön, hogy megnézhessem magamnak az itteni rendőröket, nem. Neki ki kell mennie a meleg levegőre, ami már szinte fullasztó, de nem ez a fontos- fel kell hívnom magamra a figyelmét, hogy nehogy tovább menjen, mert akkor nem fogjuk mostanában megbeszélni a dolgokat úgy érzem. Vállát megérintve jelzem neki, hogy forduljon felém, mert nekem bizony beszédem van vele, ha akarja, ha nem.
- Nem tudom mi bajod van velük, az egyenruhás pasik jól néznek ki. - ingatom meg a fejemet, bár az egyenruhás férfiak gondolata megint felkúszik tudatomba és egy igazán rejtett, de széles vigyort engedek meg magamnak. Nem vicces ez a helyzet, nem szabadna mosolyognom, mégis megteszem, de aztán már bombázom is kérdéseimmel Finn-t, hogy megtudjam mi is történt, ezt csak nem engedem el csak így. Oké, lehet, hogy nem most kellene, így azonnal letámadnom a sok kérdésemmel, de kíváncsi vagyok, nem tudom, hogy kibírnám-r hazáig, így most gyorsan felteszem ezeket a csodás kérdéseket.
- Rendben üljünk. - komolyan hangzik a dolog, így minden ellenkezés illetve gondolkodás nélkül teszem meg neki azt, hogy leülök.
Érdeklődve pillantok rá, ahogy belefog a mesélésbe, majd szemeim csak egyre nagyobbra és nagyobbra nyílnak, ahogy eljut oda, hogy elmondja mit csináltak, mármint gondoltam, hogy azt akarják' hogy beismerjen valamit, csak azt nem tudom még ,indig, hogy mit kellene bevallania. - De ki és mit mondott nekik, ami miatt bevittek? - nem akarom így gondolni, de valami alapja biztos volt a dolognak, vagy valaki olyan akar ártani neki, aki nem kedveli. Remélem csak erről van szó. - Bajod nem esett, nem ütöttek meg, meg rugdostak, vagy ilyenek, ugye? - aggódom érte, ha tetszik neki, ha nem, és ezt nem fogom leplezni amiatt, mert ő az idősebb.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Finnick Emerson
avatar
Playby :
Jonathan Groff
Tartózkodási hely :
Ott
Job/hobbies :
Pénzügyes
Csoport :
Criminal
Hozzászólások száma :
5
Join date :
2015. Aug. 19.
Age :
30


TémanyitásTárgy: Re: Blaire & Finn ; Thanks sweety   2015-08-24, 18:27


Blaire && Finn


Imádom a szigete, lehetőségek tárháza van előttem, annyi mindent lehet csinálni, hogy bánom a kései költözést. Persze azt nem bánom, hogy voltak ügyeim, de először még nagy szívásnak gondoltam, hogy áthelyeztek. Most pedig már nem bírnék visszamenni a beton fergetegbe. Szeretem, mikor kinézek az ablakon és látom, hogy hullámzik a tenger és a pálmafákat fújja a szél.
Nem mintha eddig rajongtam volna a rendőrökért, most már még úgy sem. Hiszen szombat éjszakámat elcseszték azzal, hogy elráncigáltak és minden féle hülye kérdést tettek fel. Olyan volt mintha valami rossz jó zsaru, rossz, zsaru filmbe kerültem volna. Ott volt a dögös maca aki próbált jó fej lenni és az öreg már nyugdíjazás előtt álló férfi aki lányaként imádja az említetett. Vén kecske is megnyalja a sót.
Sok mindenre nem mentek velem, mert nem akarom, hogy hűvösön legyek, még ha ilyen meleg van is.
Hála istennek hamar kiengedtek az épületből és így végre szabadság hűs szellője végig szaladt az ingemen. Olyan volt, mintha legalább egy évig bent lettem volna. Néha megfordul a fejemben, hogy miért jó csinálni? Rájövök, hogy mert kurva sokat dolgozom a semmiért, de így. Így sokat félre teszek magamnak. Mert megérdemlem, meg most, hogy itt van Bee, így elég sokat kell költenem.
- Blaire. – nézek rá rosszallóan, alig pár napja még itt üvöltött a sírástól, hogy mennyire szemetek a pasik, most meg közli, hogy jól néznek ki az egyenruhások. Ezért nem értem a nőket. Egyszer ez aztán az, attól függ, hogy milyen szél fújja meg őket.
Mikor jött, hogy meséljem el mindent, ami történt. Én meg legalább alkalmat kaptam, hogy közelébe legyek. Mert még mindig nem tudom kiverni a fejemből a látványát. Ahogy a haja rásimult a hátára, mindenre tisztám emlékszem.
- Nem tudom, névtelen bejelentő volt, hogy sikkasztok. – megvonom a vállam. Ég bennem a kíváncsiság, hogy ki az a titkos zaklatom, aki annyira ki akar velem cseszni, talán egy másik ember, aki lehúzza a céget? Nem tudom, de nagyon ég a tenyerem, hogy behúzzak neki egyet.
- Dehogy! Talán túl sok akció filmet nézel. – vigyorodtam el és megfogtam a kezét és megpaskoltam a kézfejét. Furcsa bizsergés kapott el, hiszen az óta nem értem hozzá, kerültem a közelségét. Most pedig ösztönösen fogtam meg, aranyosan nézett ki, hogy aggódik miattam.
- Csak menjünk haza, mert hulla fáradt vagyok. – lassan csúsztattam ki a kezemet a kezéből, hogy élvezzem ki az utolsó kis érintéseket.
?


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Blaire Emerson
avatar
Playby :
×× lea michele
Tartózkodási hely :
×× next to my brother
Job/hobbies :
×× make noise
Csoport :
×× turist
Hozzászólások száma :
6
Join date :
2015. Aug. 20.


TémanyitásTárgy: Re: Blaire & Finn ; Thanks sweety   2015-08-27, 14:02

Finn && Blaire
Nem tudom, hogy mi a jó ebben, hogy itt van a rendőrség és nem azzal foglalkozik, amivel kell, hanem, csak úgy bevisznek embereket, mert nincs jobb dolguk. Na de komolyan. Oké, hogy egyenruhájuk van, meg jelvényük, de istenem! Koholt vádak alapján engem is letartóztathatnának, mert mondjuk valaki betelefonál, hogy látta, ahogy egy nő megöl valakit, és pont úgy nézett ki mint én, plusz a sziget háromnegyede. Komolyan ezt én annyira nem értem, nekik a valódi esetekkel kellene foglalkozniuk, nem az ilyenekkel, de nincs jobb dolguk. Akkor inkább papírmunkázzanak, vagy nem tudom, de az is biztos, hogy ez engem zavar. Nem tetszik, hogy csak úgy beviszik a bátyámat, és én is csak későn tudok már róla. Mindegy, a lényeg az, hogy egyben van, kiengedik, nem tartóztatják le, vagy ilyenek, és nekem is sokkal jobb az a tudat, hogy elmehetek érte, így nem egyedül jön haza. Plusz, szerintem ha én nem megyek be érte, akkor meg sem tudom ezt a dolgot.
Nem mondta volna el, ebben biztos vagyok, ha otthon kérdezősködöm, akkor csendben marad és egy szót sem szól, sőt szerintem még le is intett volna, vagy ridegen elmesélte volna azt a tényt, hogy igazából semmi közöm hozzá. Tudom, hogy nem sok közöm van hozzá, de ő a bátyám, én tudni akarom, hogy mi történt vele hogy jól van-e, és ilyenek. Csak a nőügyeit szeretném figyelmen kívül hagyni, annyira nem érdekel, és hallani sem szeretném, ahogy szórakoznak a szobájában. Szerintem ez így normális. Én sem tolom az orra elé, még akkor sem, ha az ő vállán sírtam ki magamat.
- Most mi az? Igazam van, és a szakítást úgy lehet a legjobban elfelejteni, ha találok valakit, vagy valakiket, akik majd elszórakoztatnak. - vonom meg a vállamat, bár egy sanda vigyor ott van ajkaim szélén, de ezt neki nem kell látnia. Igazából komolyan gondolom, nekem tetszenek az egyenruhások, és a bátyám is, de erről végképp nem kell tudnia. Keringőre hívom mindig, de ez nem jelenti azt, hogy komolyan is gondolom, vagyis ő gondolhatja ezt. De nekem teljesen komolyak a szándékaim, talán egyszer erre is fény fog derülni, de az nem mostanában lesz, remélem.
Örülök annak, hogy belemegy az elmesélősdibe, és nem azt mondja, hogy nincs közöm hozzá, de ez lehet, csak a leharcolt állapota miatt van, de ez engem nem érdekel, én csak fényt akarok deríteni a dologra, az csak plusz jó, hogy közben mellettem van.
- A nevét sem merte felvállalni? Ez kész röhej, szánalmas emberek vannak ebben a szánalmas világban. - undorodom az ilyen alakoktól, akiknek semmi joguk nincsen erre, sőt, még a nevüket sem vállalják. Névtelenül mindenki annyira bátor, plusz a rendőrök mögül, de szemtől-szembe fülét farkát behúzva menekülne, ami szánalmas, csak magamat tudom ismételni.
- Lehet, de csak aggódom érted nagyon. - vallom be egy kicsit rápillantva, de ahogy a kezem fogja, kellemes bizsergés indul el ujjaimtól, és tenyeremből, ami egész karomat, majd testemet is ellepi, ez nem normális, de ettől függetlenül tetszik, és kíváncsivá tesz. Minden helyzetben így reagálnék érintésére, vagy csak most?
- Biztos? Nem kell valami erős ezek után? Bár azt hiszem nálad is van valami. - mondom neki, és egy halk csalódott sóhaj hagyja el ajkaimat, mert kezemet elengedni, én pedig már most érzem a hiányát. Nem tetszik ez nekem, fogni akarom a kezét, de nem tehetem meg. Még meg sem ölelhetem, pedig a bátyám!
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Blaire & Finn ; Thanks sweety   

Vissza az elejére Go down
 

Blaire & Finn ; Thanks sweety

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-