State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 Heaven és Andrew

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Andrew J. Morrison
avatar
Hozzászólások száma :
9
Join date :
2015. Jun. 07.


TémanyitásTárgy: Heaven és Andrew   2015-06-09, 12:33

Forró igazi Hawai-i nyár köszöntött ránk, amely ahogyan lenni szokott magával hozza a fürödni, szórakozni és kirándulni vágyó turisták tömegét. A tömeg és hőmérséklet emelkedés különösen a déli órákban okoz sok gondot, amikor a gazdagabb nyaralók a partról a belvárosba, a szegényebbek a part valamelyik éttermébe szorulva várják, hogy egy kicsit enyhüljön az idő és folytathassák végre a napon heverészést.
~ Azért nem értem miért vannak úgy oda. Az uv sugárzás jelenlegi mértéke mellett csak este hat és reggel tíz előtt lehetne strandon lenni. További hiába várakoznak a parton vagy annak közelébe, az időjárás nem fog jelentősen megváltozni, maximum a meleg érzet csökkent elviselhetőre. Tehát egésznek semmi értelme, mert hőmérséklethez igazítják az idejüket, holott az uv sugárzás az ami problémát okoz. A kettő között van összefüggés elismerem, de azért ez a tömeges ki-be járkálás kifejezetten idegesítő. Mondjuk, ha turista lennék és nem kéne őket kerülgetnem minden bélben, ha kiakarok szabadulni az irodából, vagy esetleg kisebb kocsit szereznék, akkor biztosan nem így gondolkodnék. ~ Mozgolódnak az agy tekervényeim miközben a fekete limuzinom alig érezhető döccenéssel áll meg a belvárosi strand egyik ósdi, régen felújításra szoruló parkolójában. Nem sokára az egyik testőröm nyitja is nekem az ajtót, miközben a másik lefékez a saját lényegesen kisebb járművével.
Miután kiszállok gyorsan a kezemet nyújtom a mellettem ülő hölgynek és segítek neki kiszállni, bár erre alig ha van szüksége. A lány egyébként Heavennek hívják és idejövetelemkor ismertem meg egy fogadáson, majd később többször sikerült összefutnunk az előkelő világ más eseményein. Ennek következtében elkezdtünk egyre többet és többet beszélni Megkapta magán telefonom és az elég jól titkolt skype címemet, ahol már lehetőségünk volt elmélyíteni a kapcsolatot. Végül pedig eljutottunk odáig, hogy személyesen is találkoznunk kéne.
- Óvatosan! - Mondom nyugodt mély kellemes hangon. Miközben a tekintettemet a tömegről reá emelem és még mosolyogni is megpróbálok, ami amúgy nem tartozik az erősségeim közé.
Mielőtt elindulnánk gyorsan megigazítom az évszakhoz, helyhez és úgy általában több száz kilométeres körzetben semmihez se menő öltözékem alkotói elemeit. A fekete nadrághoz, és az időjáráshoz képest vastag fekete zakóhoz, fekete inget vettem fel, jól záró olasz bőrcipővel kiegészítve. Továbbá se hosszú hajam, se a növekvő szakállam nem javít a hőérzeten, helyette inkább fokozza a guta ütés kockázatát. Végül tekintettemet az új fajta telefonos órámra emelem, amelynek kijelzője pontosan tizenegy óra ötvennégy percet mutat.
- Lassan dél van, kettő órára tettem át a megbeszélésem miattad. Így az ebéd után, még sétálhatunk egy kicsit a parton. Fél-kettőkor kell vissza indulnunk, a limuzin haza visz téged vagy ahova szeretnéd. Engem Goerge bevisz az irodába. Remélem meg felel így és nem bánod, hogy nem vacsorára hívtalak meg először? - Mondom ugyan olyan semmit mondó hangnemben, miközben továbbra is fogom a kezét ha hagyja.
A szavaimat követően magabiztosan megindulok előre, a testőreim mikor adtak nekünk vagy harminc méter előnyt pedig követni kezdenek minket.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Heaven Cartwright
avatar
Playby :
Taylor Swift
Tartózkodási hely :
♫ Hawaii ♫
Job/hobbies :
♫ Singer ♫
Csoport :
♫ Hírességek ♫
Hozzászólások száma :
3
Join date :
2015. Jun. 07.
Age :
25


TémanyitásTárgy: Re: Heaven és Andrew   2015-06-09, 17:44Már akkor tudtam, hogy hatalmas fába vágom a fejszém, mikor a kötelező, mégis elég kellemesre sikeredett este után, felvettem azt a telefont.
Természetesen Andrew lehet bármennyire szívdöglesztő pasi, bármennyire kellemes társaság, az elvemről, miszerint egy pasi igenis küzdjön meg egy nőért, még ha csak arról is van szó, hogy ő hívja először, nem mondtam le. Nem vagyok képes. Sose futottam senki után, ahol éltem, belém nevelték, hogy igenis érek annyit, hogy valaki keressen, ha akar, ne én loholjak mindenki után, az idő eltettével el is hittem.
Persze örültem neki, a gyomrom is remegett és minden érzés megvolt ahhoz, hogy még csak nem is kíséreltem nemet mondani az ebédmeghívásnak. Összehozni azt már kicsit nehezebb volt, hisz míg ő vélhetően nyaralni jött ide, én most is az új albumomon munkálkodom, vagy épp a jótékonysági est szervezésében segédkezem, ami szintén nagy szívügyem, így a világért se hagynám, hogy bármi is rosszul süljön el.
Kint is tikkasztó meleg van, hát még bent a limuzinban, ennek ellenére egy szó nem hagyja el a szám, nem szoktam panaszkodni, és tényleg jobban érdekel az, amit Andrew mond, mint az, hogy lehet, gutát kapok. Ellenben a limuzin megáll az étterem előtt, belőlem meg egy mély sóhaj szökik ki, mikor a vakuk kattanását látom.
Hozzászokhattam volna, hozzá kellett volna szoknom már, hogy mindenhol ott vannak, mintha csak valami nyomkövető lenne rám szerelve. Pedig nem vagyok érdekesebb bármelyik másik embernél, a munkámat szeretem, sőt… nem is tartom munkának, inkább valaminek, ami még a hobbinál is több, talán szenvedély, de ettől még most sem érzem, hogy annyira megérdemelném ezt a kitüntetett figyelmet, amit sokszor kapok.
És szerintem a férfi is így van ezzel, aki épp az ajtót nyitja nekem, én meg teli mosollyal az arcomon fogom meg a kezét kissé zavartan, mert bárki bármit mond, ez akkor is egy randi, és nem úgy képzeltem, hogy egy csomó idegen vesz körül, mögöttünk meg az őrök, de hát az életnek árnyoldala is van ugyebár.
- Köszönöm – mosolyogok rá vissza, egy pillanatra el is veszve a szemeibe, majd, mint akit leöntöttek, hajtom le kissé a fejem, és ügyelek arra, hogy a lábaim úgy vigyenek, ahogy én azt akarom. Zavarban vagyok, nem kétség, és nagyon koncentrálok arra, hogy ne csináljak semmi hülyeséget, erre mindig figyelek. Nem akarok olyas valaki lenni, aki rossz példát mutat a rajongóinak. Még sose láttak részegen, sőt… Andrew az egyetlen, akivel úgy megyek bárhová, hogy tudom, nem fogjuk, nem tudnánk belőle kivonni a nyilvánosságot, bujkálni meg én nem szeretek, és annak még sose volt jó vége, így érthető a gyomromban nőtt gombóc, ugye?
- Tökéletes, de figyelj – állok elé az étterem bejárata előtt, majd összeszedve minden bátorságom, a nyakához nyúlok, hogy lazítsak kicsit a nyakkendőjén, miközben folyamatosan beszélek.
- Nem interjún vagy, sem megbeszélésen, sem konferencián…. lazíts egy kicsit jó? – pislogok fel rá, majd döntök úgy, hogy ütöm a vasat, amíg forró alapon, adok egy puszit az arcára, amiről számításaim szerint, csupán kismillió kép készül egy pillanat alatt.
- Amúgy az egyik kedvenc helyemre hoztál – kuncogok halkan, ahogy újfent mellé lépek, s fogom meg a kezét, hogy lépést tudjak tartani vele azért.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Andrew J. Morrison
avatar
Hozzászólások száma :
9
Join date :
2015. Jun. 07.


TémanyitásTárgy: Re: Heaven és Andrew   2015-06-09, 22:41

Amikor kiszálunk döbbenten veszem észre a villanó vakukat, és az útitársam köré gyűlő újságíró tömeget. A testőreim láthatóan hasonló meglepetséggel és ennek ellenére némi lasúsággal, de kellő hatékonyságal reagálnak és azonnal elkezdik tessékelni a tömeget a megfelelő irányba. Az arcom először még az eddigieknél is komolyabra vált, majd ahogyan fokozatosan tűnik el róla az kevés jele is a vidámságnak hírtelen komorrá válik. A szemeimben ezek melé fel-fel lobbanak az ijedtség apró szikrái, amelyek azonban hamarosan dühös tűzé állnak össze. Ebben a helyzetben ér hozzám a Heaven, amit még el is viselnék, de a puszijaira rögtön hátrébb húzódom egy kicsit.
- Ne itt! - Szólok rá komoly kissé szigorú hangom, most nyoma sincs az elmúlt másod percek kedvességének. A szavait bár próbálom figyelmesen hallgatni és legalább a fele el is jut hozzám, de komoly hatással nincsenek rám már.
~ Hogy történhetett ez. Két kocsival mentünk, mind a két kocsi kerülőt tett. Az embereim oda figyeltek, hogy nem-e követnek minket. A találkozóról senki se tudott, még sofőrjeimmel se közöltem a dolgot. A határidő naplóm számzáras és papíralapú, ami soha nincsen tőlem messze. A számítógépem és telefonomon, olyan hackelés gátló szoftver van, aminek fejlesztésében én is résztvettem. Jó formán kisérleti az egész technológia, nem hiszem, hogy bárki csak úgy feltudta volna törni. A barátaim se tudták, hogy randim lesz! Egyszerűen ha csak testőreim nem hibáztak, vagy a sofőröm, akkor csak a Heaven oldaláról pletykálhatott valaki sajtónak. Mindenesetre ki kell vizsgálni az ügyet és itt is rendet kell tenni. ~ Gondolkodom, miközben visszalépek a kocsimhoz és a sofőrhöz fordulok a lehúzott ablakon keresztül.
- Kérem hívja fel Mr. Spencert a New Yorki irodába, üzenem egyes kód és tájékoztassa az ügyről. A partnerem Heaven Cartwright volt a partnerem. Köszönöm! - Mondom neki némileg nyugodtabban, majd le ellenorzóm, hogy minden tárgyam helyén van-e és nem felejtettem el, valamit ami fontos lenne az elkövetkezendő más fél órába.
~ Rohadt sajtó! Apa négy éves korom óta próbálja elkerülni, hogy a céltáblájuk legyek. Most persze megfogják írni, hogy járunk, holott ez még csak első randi. Legalább ne puszilt volna meg, vagy ért volna hozzám. Biztos, azt is lefotózták és most imádkozhatok az úristenhez, hogy ne legyen cím oldalas sztori belőle. Első randin vagyunk könyörgöm! Még a kézfogas szintet is alig érte el a kapcsolatunk. Persze, nem mondom, hogy nem szerettem volna többet, vagy ha lenyugszom és kettesbe leszünk akkor szeretnék, de ennek így nem lesz jó vége. Kellett nekem a környezete átvilágítása előtt, a biztonsági protokollokat megszegve kapcsolatba lépni vele. Nem véletlen találtuk ki anno ezeket. ~ Zsörtölődöm magamban, miközben remélem, hogy a New Yorkban mozgásba lendült gépezet, hamarosan rendet tesz és ide is érkezik erősítés. Ez azonban, már csak közvetlen tartozik rám, így vissza megyek Heavenhez és kézen fogva amilyen gyorsan csak lehet bevezetem az említett vendég látóipari egységbe.
A helyet étteremnek, sőt még kávézónak nevezni is erős túlzás lenne. A fedett belső részen alig pár asztal kapott helyett, szinte minden helyet elfoglalt a bár, a konyha és épülethez tartozó raktár, valamint iroda egységek. Az ide betévedők többsége, a hatalmas külső teraszon szokott étkezni, amelynek közvetlen kilátása van a tengerpartra.
- Nem sokára manegered egy értesítést fog kapni, az apám New Yorki biztonsági főnökétől. Ő amennyiben erre engedélyt kap egy arra szakosodott csapat utána nézz, a hozzád közel álló emberekhez és megvizsgál mindenkit biztonsági szempontból. Két lehetőség van, vagy a testőreim hibáztak, ebben az esetben ki lesznek rúgva, vagy te oldaladról volt hanyag valaki. Én senkit se tájékoztattam az útról, nem valószínű, hogy követtek és próbáltuk őket a két autóval megtéveszteni. Az embereimmel is csak az utolsó pillanatban közöltem a tervet, a titkárnőm se tudott semmit a dologról. Amennyiben folytatni szeretnéd velem a kapcsolatot, úgy a biztonsági szakember tanácsait maximálisan figyelembe kell vetned. Mert valakinek eljárt a szája és nem szeretem, ha magán életembe turkáljanak. A kapcsolatunkról maximum a hivatalos sajtótájékoztatót követően szerettem volna a bulvár lapokban olvasni és azt is legalább harmadik randevú után, ha biztos vagyunk benne, hogy mind a ketten akarjuk ezt. A kinti újságírók egy része hamarosan megfogja tanulni a leckét. Nem szeretnék arra kényszerülni, hogy téged is okítanom kelljen. A sajtósaink a délután gondolom intézkednek, majd kiadunk egy semmit mondó nyilatkozatot, ha nagyon-nagy füstje lesz az ügynek. - Mondom, miközben kilépek az erkélyre, de a kezét itt már nem fogom. A széket azért az illemnek megfelelően kihúzom és alá tolom. Sőt a zakóm is székre kerül végül, ami üzleti körökbe a bizalom a jelképe. Az étlapot nem veszem elő, pontosan ismerem a választékot. Ami nem drága étteremről lévén szó, az amerikai kávézók szokásos ebéd kínálatát ígéri.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Heaven és Andrew   

Vissza az elejére Go down
 

Heaven és Andrew

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

 Similar topics

-
» OOC tudnivalók

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-