State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 Summer && Judas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Judas Cortez
avatar
Playby :
diego barrueco
Hozzászólások száma :
21
Join date :
2015. Jun. 07.


TémanyitásTárgy: Summer && Judas    2015-06-09, 18:14


are u gonna be my girl?
Baszd  meg, elütöttem egy nőt.
Még mindig ott van a lelki szemeim előtt a kép, ahogy hirtelen lelép a járdáról én pedig pont a másik irányból kapom oda a fejem, mert kanyarodtam volna, de balról meg jött egy biciklis és nem láttam. A kurva életbe, nem láttam. Nem is mentem gyorsan, pont betartottam a sebességkorlátot, pedig nem szoktam. Hogy őszinte legyek nem tudnám megmondani, pontosan melyikőnk volt a hibás. Elvileg telefonált, én nem láttam. Egyik pillanatról a másikra történt az egész, fékeztem, kipattantam az autóból. Igazából annyira nem emlékszem részletesen arra, hogyan zajlott le az egész. Jött a mentő, nem voltam rokon, nem mehettem vele. Baszki, elütöttem valakit.

Tizenöt percembe telik, mire ki tudom szedni a recepciósból, hogy melyik szobában tartják megfigyelés alatt a lányt. Nem hibáztatom a nőt semmiért, hiszen nem adhatja ki akárkinek a betegek adatait, de ettől függetlenül elképzeltem, ahogy átnyúlok a pult fölött, megfogom a nyakát és erőteljesen beleverem a fejét a márványlapba. Végül mégiscsak győzött a mosolyom és megkaptam azt a bűvös számot, ahol az általam elütött lány tartózkodott. Ezt persze nem akartam hangoztatni, hogy én voltam az, aki idejuttatta. Te jó ég, mi van ha még kómában van? Vagy esetleg komolyabb bajai lettek? Ha nem tud beszélni vagy mozogni? Rengeteg kérdés és lehetőség cikázik át az agyamon és egyik sem nyugtat meg. Baromira izgulok, ahogy végighaladok a folyosón a 201.-es szobát keresve. Hogy is hívják? Summer, igen azt hiszem ezt mondta a nő – akinek amúgy van három gyereke, az egyik táncművészetire jár és srác, attól fél, hogy a saját neméhez vonzódik. A lánya egy ribanc – milyen szép, hogy egy anyuka is így gondolja – de a hülye barátnője vitte bele a rosszba. Mindezt tizenöt perc alatt tudtam meg, amit bőven megspórolhatott volna, ha az első kérdésemre megmondja a szobaszámot. Hülye némber.

És itt vagyok. Kopogok kettőt az ajtón. Szokás ilyenkor egyáltalán kopogni? Nem várom meg, hogy bármilyen válasz is érkezzen, benyitok majd gyorsan belépek és becsukom magam mögött az ajtót. Az első kő akkor esik le a szívemről, amikor látom, hogy ébren van és épp a telefonját buzerálja. Tehát annyira nagyon komoly dolog nem történhetett vele. Az átmeneti sokk után képes vagyok arra, hogy egy szia-t elmotyogjak majd a kis ajándékot, amit hoztam lerakjam az egyik asztalra. Ekkor jövök rá, hogy semmilyen forgatókönyvet nem írtam és fogalmam sincs, hogyan magyarázzam meg, hogy én ütöttem el.
- Summer, ugye? - fantasztikus kezdés, elvégre is biztos, hogy megnyugszik az ember, amikor egy vadidegen belép hozzá és a nevén szólítja – Judas vagyok és én ütöttelek el – nahát, csak ennyi lett volna ? - Ne haragudj, a másik oldalról jött az a biciklis és nem láttalak. Még soha senkit nem ütöttem el – milyen megnyugtató – vagyis egyszer a nagynéném macskáját, akit épp egy órával előtte ivartalanítottak, de azt is csak biciklivel és hétévesen.
Odahúzok egy széket az ágya mellé és leülök. Talán úgy könnyebb lesz sajnálkozni, mint állva egyik lábamról a másikra dölöngélve. Rohadtul kellemetlenül érzem magam, reménykedek, hogy a bájos mosolyom kicsit megolvasztja a szívét és nem fogja leharapni a fejem vagy ami rosszabb: egy nemesebb testrészem.
- Az orvosok mit mondtak? Lett valami maradandóbb … ? - aggódva pillantok rá, a kis kórházi karszalagra a csuklóján majd a pizsamára, amit a kórházban adhattak neki – milyen jól néz ki benne. Végül megállapodok a szemeinél és érzem ahogy a kiscica elviszi a nyelvem. Gyönyörű, tengerkék íriszek .
Jajj, amúgy hoztam neked ebédet, nem hiszem, hogy a kórházi koszt annyira fantasztikus lenne. Mindent magam csináltam – átnyújtom neki a zacskót, teli dobozokkal. Még muffint is sütöttem – egy adagot sikerült is odaégetnem.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Summer Knowles
avatar
Playby :
♦ Taylor Marie Hill ♦
Tartózkodási hely :
♦ Honolulu ♦
Job/hobbies :
♦ Nyomozótanonc ♦
Hozzászólások száma :
13
Join date :
2015. Jun. 07.
Age :
25


TémanyitásTárgy: Re: Summer && Judas    2015-06-17, 15:58


are u gonna be my hero?
Baszki, elütötték a telefonom. Igen, a telefonom, még csak véletlenül se az zavar, hogy eltört a lábam, és össze kellett csavarozni, vagy hogy a bal kezem négy hétig használhatatlan lesz, vagy az, hogy az agyam megrázkódott, hanem hogy a vadonatúj, hatvannégy gigás, arany színben pompázó, ezerkétszáz dolláros Iphone6-om ripityára tört.  Tudom, tudom, hogy adhattam ki annyit érte, és most az a legkevesebb, mert garanciás, de őszintén szólva nem vagyok benne biztos! Az Apple egy elég ... Tehát elütöttek.  Nekem nem volt olyan vészes, mint azt valaha is elképzeltem – már nem azért, de van bármilyen épelméjű ember bárhol, aki elképzeli, hogy elütik? Kezeket a magasba, ha van! – sőt, elég hamar kiütöttek – höhö, értitek – és nem is emlékszem semmire. Még csak az autó márkájára se, pedig azokat elég gyorsan meg szoktam jegyezni.
Sebesen húzgálom az ujjam elnyűtt, szintén aranyszínű 5S-men, keresve a garancia részleteit. Ja, hogy van nekem akkor telefonom? Hát úgy, hogy az én másik felem, aki már elment, mert elküldtem, hogy pihenjen is, ne csak itt üljön, kisírt szemekkel mikor jól vagyok, hanem nyugtassa meg anyáékat is, na ő, ideadta a saját telefonját. Amin megjegyzem már háromszor kereste egy olyan férfi, akiről még nem hallottam. Szóval sebesen húzogatom az ujjam, járatva a szemem, néha kicsit elszédülve tőle, de annyi gond legyen, amíg kicserélik a kicsikémet, addig megéri – ezerkétszáz dollár! Ki kell cserélniük! -, mikor meghallok egy elhaló sziát, és először azt hiszem, valami szellem lebbent át rajtam, aztán meg hogy nem is nekem köszöntek, de az elég para lenne, egyedül vagyok a kórteremben. Szóval felnézek, mert azért csak illik felnézni, ha köszönnek az embernek, ezt még én is tudom, pedig agyrázott vagyok, és meglepődök.   Tipikusan az az ember vagyok, aki felismeri, ha potencionális pasijelölt áll vele szemben. Még akkor is, ha csapzott a haja, kórházgöncöt visel, bűzlik a fertőtlenítőtől, és enyhén borult agyú a fájdalomcsillapítók miatt. Egészen addig fel szoktam őket ismerni, míg meg nem szólalnak, mert aztán vagy nagyon buták lesznek, vagy borzalmasan egoisták, esetleg mindkettő – attól mentsen a jóisten – és elvesztik a vonzerejüket.  De ő nem, ő olyat mond, amitől felszalad a szemöldököm, és nem bírom ki, egy csöppet el kell nevetnem magam. Csak egy egészen picit.
- Hát nézd... Még mindig jobb, hogy te ütöttél el, mintha Jézus tette volna. – Nem bírom kihagyni, egyszerűen túlságosan pihent vagyok ahhoz, hogy mérlegelni tudjam, ezzel megbántom-e vagy nem. De ha meg is bántom, könyörgöm, pár órával ezelőtt a levegőbe repített engem és a telefonom, ennyi jár nekem. Figyelem, ahogy közelebb húzza a széket, és ahogy leül, a térdemre támaszkodva picit közelebb hajolok hozzá. – Szóval hogy is volt ez a macskás dolog? Meg akartad kímélni a szenvedésétől, míg gyógyul? – Kikerekítem a szemem, mert én olyat is tudok, igyekszem oldani a benne lévő feszültséget, mert ide érzem, hogy az egész férfi, - mert ő már az, könyörgöm, ránéztetek már?- egy nagy feszültség. Nem haragszom én rá, úgyis hiányzott az izgalom az életemből, hát most megkaptam, előre tíz évre.
- Semmi komoly, kaptam négy cuki kis csavart a sípcsontomba, meg azt hiszem egyet a combomba is, de abban nem vagyok biztos, csak annyiban, hogy ott is megvágtak, illetve ez itt – lóbálom meg finoman a bal kezem – négy hétig ilyen cuki kis csodamicsodába lesz, mert tudtad, hogy ez már nem is gipsz? Valami gumis cucc, elvileg lehet benne mosakodni, de szerintem úgy rohadt büdös lesz. – És fogalmam sincs pontosan miért is osztom meg ezeket vele, talán mert olyan gyönyörű barna szemei vannak, amikkel úgy néz mint egy kiskutya, és fel akarom vidítani. Babrálni kezd, meg csörögni, és felém nyújt ez zacsit, amiben állítólag ehető étel van. Csillogóan hálás szemekkel veszem el a kezéből a kincseket tartalmazó zsákot, és úgy veszem az ölembe, mintha bármikor eltűnhetne.
- Nem tudom elmondani, mennyire örülök neki, hogy te ütöttél el! Ezt mindet megehetem? Én egyedül? – Nézek rá, mint egy öt éves, aki most kapta meg élete első barbie babáját, majd óvatosan elkezdem kipakolni az ölembe a dobozokat. Aztán rájövök, hogy hülye vagyok, nem tudok fél kézzel, dobozt lebegtetve enni, kelleni fog a gurulós kis asztal, ami az ágy végébe van. Nyújtózkodni kezdek, de a lábam felkötve, egy kezem mozog csak, nem igazán érem el. Elvesztem az egyensúlyom, a lábam kicsúszik a tartójából, és borulni kezdek. Ép kezemmel a dobozokat fogom, nehogy leessenek, és nagyon imádkozom, hogy gyorsabb legyen a reflex-e mint pár órája, és időben kapjon el. Nem szeretném felnyalni a padlót.                    Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Judas Cortez
avatar
Playby :
diego barrueco
Hozzászólások száma :
21
Join date :
2015. Jun. 07.


TémanyitásTárgy: Re: Summer && Judas    2015-06-22, 19:22


are u gonna be my girl?
Őszintén szólva nem kicsit félek ettől a találkozótól. Tökéletesen megérteném a lányt, ha hirtelen felindulásból hozzám vágna valamit és leüvöltené a fejem. Mi van, ha mondjuk versenyszerűen táncol én pedig elütöttem és ezzel elvágtam a karrierjét. Nem mondanám magam olyan embernek, akit annyira érdekel mások dolga, de mivel még sose ütöttem el senkit így nem is gondoltam, hogy előjön ez az énem is. Márpedig most kurvára aggódok azért, hogy esetlegesen maradandó sérülései maradnak az áldozatomnak.
Amikor belépve megpillantom és látom, hogy az egész lába gipszben van és az a sok cső... Még inkább szarabbul érzem magam és legszívesebben azt kívánnám, hogy nyeljen el a föld. De semmi ilyesmi nem történik, a hölgy pedig nyugodtan telefonozik, ami jó jel. Legalább nincs kómában.
- Nos, hát .. így is fel lehet fogni – nem tudom hová tenni a kijelentését, miszerint jobb, hogy nem Jézus ütötte el. Jajj, szegény lány. Remélem nem szenvedett semmilyen agykárosodást. Mindenesetre odahúzok egy széket az ágy mellé, helyet foglalok és továbbra is aggódó szemekkel vizsgálom Summert. Arra jutok a szemrevételezés során, hogy attól függetlenül, hogy elütöttem nagyon szerencsés vagyok. Ez pedig bűntudattal tölt el, hogy jelen helyzetben, amikor épp bocsánatért kéne esedeznem olyan gondolatok járnak a fejemben, hogy mi mást tudtam volna kezdeni a lánnyal, ha más szituációban találkozunk.
- Nem, mindig is utáltam azt a macskát. Tehát felőlem nyugodtan szenvedhetett volna tovább, bár valamilyen szinten együtt éreztem vele, hiszen mégiscsak kiherélték – felsóhajtok és kicsit hátrébb dőlök a székben – Épp jött a fagyis autó én pedig arra figyeltem, a macska is és így történt az egész.
Ahogy ecseteli, hogy hova és mennyi csavart raktak a lábába megfogadom magamban, hogy hallgatok az anyámra és jobban odafigyelek, ha vezetek. Mármint ha már sárga a lámpa, akkor nem taposok rá a gázra, hogy átérjek és az éppen piros nem lesz zöld. Ja és szigorúan betartom a követési távolságot, nem ijesztgetem a motorosokat és nem dudálok rá random biciklis lányokra, hogy a szívbajt hozzam rájuk. Minderről lemondok. Esküszöm.
- Nem, még nem hallottam róla – érdeklődve pillantok a kezére, milyen gyorsan fejlődik már az orvostudomány. Bezzeg nekem még hat hétig gipszben voltam a kezem, amikor leestem a mászókáról ötévesen – Viszont tényleg nagyon sajnálom – újabb szívfájdító sóhaj hagyja el a számat, ahogy végigpillantok a begipszelt lábán. Meg a másik épnek tűnő szép hosszú, formás lábán. De ekkor már nem sóhajtok.
- Igen, mind a tied. Illetve véleményt azért kérnék, mert most máshogy csináltam egy-két dolgot és személy szerint így sokkal jobb a csirkemell, de egy kívülálló véleménye mindig jobb – anyám szerint sós lett, szerintem meg nem. Csillogó szemekkel várom a reakcióját, hiszen addig nem mozdulok innen, amíg mindenből nem evett egy falatot. Ez azonban kicsit arrébb tolódik, a dobozok elindulnak a padló felé és Summer is követné őket,de hála égnek azért egészen gyorsan le tudom reagálni a dolgokat – végül is férfi vagyok, nem nő – így a székből felpattanva elkapom a lányt és csak a muffinos doboz végzi a padlón. A vérnyomásom a felszabaduló adrenalintól az egekbe emelkedek, a tesztoszteronról pedig ne is beszéljünk. Kínosan közel kerülök Summerhez, de végül maradok jófiú és visszateszem az ágyra.
- Mit szólnál hozzá, ha megetetnélek? Csak, hogy elkerüljük az efféle baleseteket – felkapom a földről a leesett dobozt, hogy aztán a kis asztalra pakoljam – Amúgy sem hiszem, hogy egy kézzel fel tudnád szeletelni a húst.


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Summer && Judas    

Vissza az elejére Go down
 

Summer && Judas

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-