Még csak pár napja vagyok Hawaii mesés szigetén, de már máris unatkozok. Valamint most is csak a szobámban üldögélek, ugyanis semmi kedvem nincsen most innen kitenni a lábamat. Meg úgy egyáltalán bármihez. Unottan nézek körbe és ekkor észreveszem a mobilomat, eszembe jut valami: Kathynek még nem is szóltam, hogy itt vagyok! Te jó ég, ezt gyorsan orvosolnunk kell, ezért gyorsan felkapom a készüléket és írok neki egy SMS-t.
Kathy
Szia! Találd ki, hogy hol van végre az egyik legnagyobb rajongód: Honolulun! Ugye milyen jó hír ez?
&
Szerző
Üzenet
Katherine Calabrese
Playby :
✵ Indiana Evans
Job/hobbies :
✵ I'm singer
Csoport :
✵ superstar
Hozzászólások száma :
55
Tárgy: Re: Kathy & Sora 2015-07-19, 23:22
18:06
Június 21., vasárnap
Sora <3
18:06
Vas, június 21., 18:06
Utálom, mikor biztatsz, mert negatívak illenek hozzám… nem vagyok szép, okos és tehetséges… Az vagyok, amit írtam! Hát lehet, de nem biztos, még sok mindentől függ… És nem mondom el, magatoktól kell rájönnötök!
Kathy
THANKS TO LOUIS AT SHINE!
Soraya Myers
Playby :
Kristin Kreuk
Job/hobbies :
Rendezvény szervező
Csoport :
Civil
Hozzászólások száma :
90
Tárgy: Re: Kathy & Sora 2015-07-20, 13:19
Kathy
Alábecsülöd önmagadat... Persze, hogy biztatlak, hiszen nem az vagy, amit írtál. Nem a negatív tulajdonságok illenek hozzád! Jó, akkor rájövünk majd magunktól! Amúgy, majd meg kell ismerkednek egy új lakótárssal, nemrég vettünk egy aranyos kiskutyát
Nem tudom, lehet hogy igazad van, de lehet hogy nincs… nem tudhatod! Szerintem sokkal inkább illenek hozzám azok, mint a te általad választott… és az én szerencsémet ismerve a pasi vagy ronda lesz, vagy nőcsábász… Kiskutya? Atyám!… Ne már… HA CSAK EGY HARAPÁS NYOM LESZ VALAMIMEN, AKKOR AZON NYOMBAN ELKÖLTÖZÖM! Ezt komolyan írom… De még mindig nrm tudom, hogy majd kihez fogok… nem akarok örökké a nyakatokon lógni…
Kathy
THANKS TO LOUIS AT SHINE!
Soraya Myers
Playby :
Kristin Kreuk
Job/hobbies :
Rendezvény szervező
Csoport :
Civil
Hozzászólások száma :
90
Tárgy: Re: Kathy & Sora 2015-07-21, 19:30
Kathy
Majd elmész és akkormajd kiderül! Sorian (a kiskutyánk) nem olyan, aki megrág dolgokat. Ő inkább összenyálaz kicsit dolgokat és embereket, de próbálom leszoktatni őt. Ja és javarészt a hálónkban vagy a nappaliban, kertben van, többnyire felügyelet alatt. Dehogy lógnál a nyakunkon! Hiszen családtag vagy! Szívesen látunk