State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 Hero x Orion - +16

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
The author of this message was banned from the forum - See the message
Hero Lewin
avatar
Playby :
Dylan Sprayberry
Csoport :
Sportoló
Hozzászólások száma :
193
Join date :
2015. Jun. 23.
Age :
20


TémanyitásTárgy: Re: Hero x Orion - +16   2015-07-02, 02:45

Do what you want tonight ,


It's alright.
Késett, pedig minden alkalommal pontosan érkezett a megadott helyre, viszont most történt valami. Nem lenne gond, ha olyan helyen vártam volna, ahol szívesebben lennék, mint a kocsmában. Éreztem magamon a tekinteteket, amikből a gyilkolási és egyéb vágyak sűrűsége tükröződött. Leültem, rendeltem és vártam. Majdnem nyolc perces késéssel érkezett meg, addig én benyakaltam két whiskeyt is. Marta a torkomat, de jól esett. Viszont megszédültem tőle, többet nem is ittam. Ő maga is megitta az italát, sűrű elnézéseket kért, amikre bólintással jeleztem, hogy el van felejtve, és tekintetemmel próbáltam sugallni, hogy húzzunk már innen a picsába. Talán meghallhatta a gondolatomat, úgy rángatott ki az ajtón keresztül, hogy köpni-nyelni nem tudtam, nem még megmukkanni, hogy mire fel cibál. Csuklómat érte a válatlan szorítás, de nem látszódott meg a nyoma. Autójában ültem, bekötve, és feltételezett biztonságban. Nem szóltam hozzá, járműve oldalsó ablakán néztem a bekúszott épületeket, melyek eltűnésével nem foglalkoztam.
Az autó aztán megállt. Kiszálltam, és csak sodrottam az árral. Ujjai ismét csuklómat ragadták meg, szorítása mit sem gyengült az előzőhöz képest. Ennek talán nyoma is marad, de nem fog érdekelni. Botladozva követtem őt, át a megvilágított parkolón, egészen a sötétségbe burkolózott kapualja. A lépcsőkön majdnem felestem, az ajtót pedig magammal vittem. Szerencsére stabilan megálltam a lakásában, annak ellenére, hogy van bennem két whiskey, és fejben totálisan nem voltam ott. Hogy miért? Még a kocsmában kaptam tőle egy adag cigaretta füstöt az arcomba. Ott helyben kiugrott volna a szívem, olyan szinten kalapált. Arcszínemet megfelelő állapotban tudtam tartani, de azt a dolgot nem tudtam lenyelni. Jól informált voltam, tudásom Kevinnek hála gyarapodott ezzel a jellel, de fogalmam sincs miért akar pont Ő. Időközben arra is rájöttem, hogy beszél hozzám… mert elengedte a csuklóm, így szembefordultam vele, és pár pislogás után nyeltem egyet, mielőtt megszólaltam volna.
– Segáz, a szomszédod meg elég szemét. Minek kérdezősködik, semmi köze a magánéletedhez. –fura, hogy ilyet mondtam. Mintha Flynn lenne velem szemben, a szomszéd meg a srác szülei. Újra átélem a dolgot, csak most Vele, és nem az osztálytársammal. Kérdésére viszont megütközve néztem vissza rá. Voltam már a lakásán, mikor lebonyolítottuk az üzleteket, viszont annál tovább soha nem maradtam. Ám lerúgta a cipőit, ami valamiért nem azt sugallja, hogy sok választásom lenne, és közben rám nézett. Álltam a pillantását egy ideig, aztán zavartan túrtam bele a hajamba, mert beugrott valami, amiről korábban beszélgettünk.
– Felesleges kérdés. Azt írtad, hogy változik a program, és mivel nem várnak otthon, szívesen maradok. Úgy is azt mondtad, hogy meg akarsz doromboltatni, nem? –széles vigyorral néztem Rá, egyenként levéve a cipőimet, és ott hagyva az útban, hátat fordítottam neki.
– Megnézném a cuccot, ameddig megcsinálod a kaját, oké? –néztem vissza a vállam felett, és mosolyogva vártam a válaszát. Ha belement, megindultam arra, ahol tartani szokta. Mikor megtaláltam, elégedetten szemléltem a cuccot. Egyszerűen csodáltam, amiért képes megszerezni nekem mindezt, és természetesen rajta kívül senki nem tudja ezt rólam. Kitettem a pénzt az asztalra, utána odamentem hozzá, és leültem az egyik székre. – Mit készítesz?
488 WORDS , GODFATHER , Kivárom, azon nem múlik Š


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
The author of this message was banned from the forum - See the message
Hero Lewin
avatar
Playby :
Dylan Sprayberry
Csoport :
Sportoló
Hozzászólások száma :
193
Join date :
2015. Jun. 23.
Age :
20


TémanyitásTárgy: Re: Hero x Orion - +16   2015-07-03, 21:46

Do what you want tonight ,


It's alright.
– Szegényt nem fogom tudni megsajnálni. Akkor sincs semmi köze ahhoz, hogy kit hozol fel. Meg mi van akkor, ha szexelni fogunk? Nem tehetsz róla, hogy senkinek nem kell a kőkorszaki. –vigyorogva vontam meg a vállamat, aztán tudatosult csak bennem, hogy mit is mondtam neki. Olyan természetesen jött az egész… Remélhetőleg nem veszi komolyan az ajánlatot, vagy ezt egyáltalán annak lehet mondai? Fogalmam sincs, bízok Benne, elhiszem, hogy elhiszi, hogy csak a szavaira reagáltam. Különben is beégnék előtte, mert fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni, vagy mi merre hány kilométer. Aztán kiröhögne, aminek szintén az lenne a vége, hogy többet nem hívnám… Na persze, a cucc miatt muszáj lenne, és képtelen lennék kibírni anélkül. Most is azért vagyok itt lényegében, mert sikeresen elszámoltam magamat.
– Ja, megeshet. Gondolkodtam amúgy, mikor késtél, hogy emiatt nem maradok, de teljesen egyedül lennék, miért ne élvezzem a társaságod? –zsigerből fogalmazok kétértelműen, vagy a pia mondatja velem ezeket? Pedig nem ittam két pohár whiskeynél többet, mégis összevissza beszélek itt. Kérdése, és halk nevetése viszont aggodalomra adott okot. Zavartan pislogtam Orionra, gondolataimba nem éppen kellemes dolgok furakodtak.
– Nem, de szeretek veszélyesen élni. Amúgy is, ha bántani akarnál, vagy el akartál volna tenni láb alól, már régen megtehetted volna. –vállamat megvonva osztottam meg a gondolatomat, mindvégig a szemeibe nézni. – És még mindig igaz: ameddig nem lőfegyverrel rontanak rám, meg tudom védeni magam. –egy bizonyos szintig, de azt már nem mondtam meg neki. Inkább elsétáltam oda, ahol a cuccot találtam, és a megszemlélés után a konyhába mentem… Vagyis félúton visszamentem, kivettem egy adagnyit, és utána ültem le a székre.
– Rendelhetsz, rád bízom milyet, de lehetőleg ne szedjek fel vele még két kilót, különben átlibbenek a következő súlycsoportba, amit nem kéne. –közben kibontottam a kis csomagot, és megízleltem a tartalmát. Leírhatatlanul jó érzés, ahogyan elolvad a számban, majd nemes egyszerűséggel lecsúszik a torkomon. – Alkohol és pizza. Van valami jó filmed?
315 WORDS , GODFATHER , Kivárom, azon nem múlik <3 Š


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
The author of this message was banned from the forum - See the message
Hero Lewin
avatar
Playby :
Dylan Sprayberry
Csoport :
Sportoló
Hozzászólások száma :
193
Join date :
2015. Jun. 23.
Age :
20


TémanyitásTárgy: Re: Hero x Orion - +16   2015-07-05, 22:40

Do what you want tonight ,


It's alright.
– Kellene pár hangfal, meg egy mikrofon. A hangfalat az ajtója elé kellene tenni, és mikor szexelünk, minden egyes hangot tökéletesen hallana. Szerintem kiszaladna a világból is. Hmm, szereted, ha zihálják a neved aktus közben? –és most is olyan természetesen jött az egész, mintha már tapasztalt lennék a dologban, vagy már lefeküdtem volna Orionnal. Pedig egyik sem igaz, mégsem értem honnan jött ez a hatalmas önbizalom, ami mondatja velem a dolgokat. Mindegy is, nem hinném, hogy bármi ilyesmi megtörténne, de ez egyszerűen kikívánkozott.
– 27, vagy 77 éves vagy, hogy rejtvényeket fejtegetsz és pulcsit kötögetsz? Ha ez igaz lenne, számtalan rejtvénynek kellene hevernie az asztalodon, meg mindenféle kötéshez való cuccnak kéne lenni a kanapénál. Ám egyiket sem láttam, és kizártnak tartom, hogy lett volna időd elpakolni őket, mert cseszettül sürgettelek a cucc miatt. Pont ezt mondom, hogy ha lenne okod, már rég megtehetted volna, de japp. Nem váglak át, mindig kifizetem amennyit kérsz, most is dupláját tettem le az asztalra, minden centje megvan. Ezért megérte. –vigyorogva lebegtettem meg előtte a kis tasakot, aztán fogalmam sincs hogyan sikeredett, de tekintetünk összetalálkozott. Orion, mintha ledermedt volna, amit nem értettem miért. Tudtommal nincs semmilyen dermesztő erőm, vagy ilyesmi, de mielőtt elpirultam volna, jött a filmes téma. Elkaptam a tekintetemet, és inkább megízleltem újra a kis tasak tartalmát. Továbbra is ugyanolyan jól esik, mint eddig.
– Amin jókat lehet röhögni, de oké: választok valamit a gyűjteményedből. Öhm, nem akarom megtudni, hogy azok milyen filmek, és szerintem maradjunk az ágynál. Ha kényelmesen elférünk rajta, minek nyomorogni a kanapén!? Whiskey… szerintem azt az üveget nem látod többet. –pimasz vigyorral keltem fel a székről, és indultam meg a vendéglátóm szobájába, az üres tasakot hátrahagyva az asztal közepén. Hát igen, ez már kellett, nem bírtam ki. Beérve rögtön az éjjeliszekrényhez sétáltam, elvettem onnan az üveget, és nemes egyszerűséggel meghúztam az italt. Jólesően hümmögtem, néhány korty után, s természetesen vittem magamhoz a polchoz is. Lehuppantam a földre, elvettem egy-két tokot, és elolvastam a szöveget, hogy tudjam miféle film is van benne. Vagy az ötödik győzött meg arról, hogy meg kell néznem, és miután betettem a lejátszóba, a pia meghúzása után felmásztam az ágyba. Kezdett egy kicsit melegem lenni, a párnákból többet láttam, mint ami ott volt, de arra készségesen ügyeltem, hogy egy csepp whiskey se menjen az ágyra. Visszatettem az üveget, melyben a negyede, ha megmaradt az italnak, és kimelegedve fúrtam a fejemet az egyik párnába. Úgy látszik Orion nem ér ide, meg a pizza sem, de én tök jól elvagyok: fetrengek az ágyon, mellettem whiskey pihen, szemben meg valami film, amiben egy srácnak most csapták le a fejét. Nem tudom, de én olyan szinten nevettem ezen, hogy le is borultam tőle az ágyról: hogy visszamásztam-e? Na, arra már nem voltam képes.
453 WORDS , GODFATHER , Nem ittam, csak egy ki... sokat Rolling Eyes Š


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
The author of this message was banned from the forum - See the message
Hero Lewin
avatar
Playby :
Dylan Sprayberry
Csoport :
Sportoló
Hozzászólások száma :
193
Join date :
2015. Jun. 23.
Age :
20


TémanyitásTárgy: Re: Hero x Orion - +16   2015-07-07, 01:18

Do what you want tonight ,


It's alright.
– Ezt megjegyzem, és kösz. Te sem vágtál még ág, mindig azt hozod, amit kérek. –reagáltam egyszerre a két mondatára, mert a beszélgetésünk lényegi része lezárult. Hiszen, ameddig én bementem filmet választani, és leinni magam, addig ő pizzát rendelt. Bár rábíztam, mégis reménykedtem abban, hogy figyelembe vette azt a kis kívánságomat, hogy ne hízzak meg tőle. A megjegyzős része a mondatnak meg arra ment, hogy szexi tud lenni a kérés, hogy élvezzek bele az illetőbe. Kirázott a hideg a gondolatától, mert azért ilyenben nem most lesz részem, de azt legalább megtudtam, hogy Orion szeret dominálni… még ha nem is nagyon akartam.
Az ágyán sem sokáig maradtam. Közelebbről ismerkedtem meg a földdel, jobban mondva egy fehér szőnyeggel. Amilyen puha volt, nem igazán akartam felkelni onnan. Tökéletesen meg voltam elégedve a földdel is, de talán azért is, mert éppen elég whiskey csurgott le a torkomon ahhoz, hogy ne tudjak két lábon egyenesen menni. Ám a pihenés ezen szakaszának is vége lett, ugyanis Orion ott termett mellettem, és már csak arra emlékszem, hogy ismét az ágyon fekszek. Ez mind oké is volt, de a vendéglátóm felettem volt, és kezeivel mellettem támaszkodott. Hát, cseppet érdekesnek találtam, de igazából… nem tudott zavarni a dolog.
– Kényelmes a padló, de az ágyad jobb… igazán lehetne leesés gátló az oldalán… és bocs a whiskeyért… bár mondtam, hogy nem látod viszont… –tekintetem az üvegre siklott, amiben alig pár korty akadt. Ha lenne elég lélekjelenlétem, azt is meginnám, de az is csodaszámba megy, hogy nem hánytam még be. Habár csak egy fajtát ittam eddig, attól még nem szoktam. Viszont lassan tudatosult bennem, hogy nem tudok megmoccanni, mert valaki felettem van. Visszafordultam Orion felé, és az arcát figyeltem mindvégig. Már rég kipirultam, de nem csak a zavartságtól, hanem az alkohol miatt. – Melegem van… egyébként mikor jön a pizza? –két egymástól független, és értelmetlen kijelentés, de hát ne várjunk egy részeg tinitől értelmes dolgokat. Megpróbáltam leerőszakolni magamról a pólómat, mielőtt tökéletesen rám izzadt volna, de nem jutottam egyről a kettőre… Csak nevetségesen belegabalyodtam, és mivel az arcomra húztam, tompán hangzó röhögés hallatszódott mögüle. Valahogy leszedtem a képemről a pólót, és a mellettem lévő kezet figyeltem. Játékosan kezdtem el lépkedni felfele a bőrfelületem, aztán le, végül megint fel, és megint le, mindvégig, ameddig Orion ezt meg nem akadályozza.
377 WORDS , GODFATHER , Of course <3 Kusza lett, de remélem érthető <3 Š


Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
The author of this message was banned from the forum - See the message
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Hero x Orion - +16   

Vissza az elejére Go down
 

Hero x Orion - +16

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-