State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 Rin és Min-Ho - coffe time

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Sung Min-Ho
avatar
Playby :
Jang Hyun Seung
Hozzászólások száma :
4
Join date :
2015. Jun. 29.


TémanyitásTárgy: Rin és Min-Ho - coffe time   2015-07-03, 21:42


Ez megint egy eseménytelen nap, ahogy a várost járom, kivételesen némi vásárlással ütöttem el az időt, és most betérek az egyik kis sarki kávézóba ahol véletlenül tudom Rin is elő szokott fordulni és a vak szerencsére bízom magam, ahogy rendelek egy latte-t, és elfoglalom az egyik asztalt közel a kijárathoz, és onnan nézelődök. A magammal hozott kis táskából előszedek egy vékonyka kötetet, és elkezdem olvasgatni ha nem kerül elő Rin akkor egy órát töltök el itt, körülbelül. Egyszer találkoztunk már itt a szigeten, de akkor csak körülbelül köszöntünk egymásnak és pár udvarias szón kívül nem igen beszélgettünk, de szeretném hogy ez máshogy legyen, hiszen nekem sok múlik ezen, és nincs olyan nehéz dolgom, mivel szerencsére utolsó áldozatom igencsak szemre való, és remélem sikerül közel kerülni hozzá, hiszen ő nem tudja mit tettem, és mielőtt megtörtént volna jól éreztük magunkat, nem esett nehezemre az elbűvölőt barátot játszani. Még akkor sem ha azt hitte hogy mindez igaz. Még akár igaz is lehet, egy kis ideig, amíg ideje nem lesz befejezni a játékot. Kihozzák a kávém, és kihúzott szemeimmel pillantok a pincércsajra aztán mellette el, az ajtó felé, ami éppen nyílik, és... Rin. Micsoda szerencse gyermeke vagyok. Ajánlom is hogy kényeztess Fortuna, ha már miattad nem sikerült a tökéletesen megtervezett családirtás. Mosolyommal igyekszem bevonzani a lányt az asztalomhoz.

//komolyan lesz még jobb....//
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kim Chae Rin
avatar
Playby :
Kim Hyun Ah
Tartózkodási hely :
Honolulu
Csoport :
Bűnöző
Hozzászólások száma :
170
Join date :
2015. Jun. 23.
Age :
22


TémanyitásTárgy: Re: Rin és Min-Ho - coffe time   2015-07-04, 20:25

 


A napom eddigi része bár izgalmasan telt el, azért nem volt valami szórakoztató. Ki se mozdultam a hotelbeli lakosztályomból annyira lefoglalt a papírmunka, amit eddig csak halogattam és most már tényleg meg kellett csinálnom. Hiába, személyesen kellett levelet írnom apám embereinek, mert a telefont le tudják tenni, az e-mailt ki tudják törölni, de a levél… Nos, arra nagyobb az esély, hogy sértetlenül eljut a címzetthez, aki még el is olvassa azt.
Szóval a levélírás így lefoglalt ezért is jó volt, hogy amint sikerült elintéznem lett szabadidőm és úgy döntöttem, hogy ellátogatok az egyik közeli kis kávézóba, ahol már voltam korábban és tetszett. Megkívántam ugyanis egy csésze kávét és egy kis süteményt és tudom már, hogy ott mindkettő nagyon finom. Így hát el is látogatok ide, persze nem egymagamban, az őreim közül kettő most is kísér. Az egyik pár lépéssel mögöttem jön, a másik pedig pár méterre tőlünk. Fő az óvatosság és jobb félni, mint megijedni, mondták. Ebben én nem kételkedek, de egy idő után már kezd idegesítővé válni, hogy mindig van a sarkamban néhány bébiszitter. Mindegy, ha most is felidegesítenek, akkor majd valahogy lerázom őket.
Pár percnyi gyaloglás után végre elérem az úticélomat. Belépek a kávézó ajtaján, körülnézek. Szemeim a többi vendéget nézik, de csak diszkréten. Nem sok vendég van, ez jó. A körbeszemlélésnél közel a bejáratnál lévő egyik asztalnál egy ismerős arcot pillantok meg. Egy koreai srácot, kivel az apám szórakozóhelyén találkoztam először, ott táncoltunk együtt a színpadon, pont azon az éjszakán, amikor rajtaütés történt, apám meghalt és én idemenekültem Honoluluba. Azóta még egyszer találkoztunk, de csak futólag, arra volt elegendő az az egy-két perc, hogy köszönjünk egymásnak és végre megtudjam a keresztnevét. Min-Ho, így hívják és most ő is egyből kiszúrt, felismert.
Felém mosolyog, kedvesen, mintha azt akarná, hogy menjek oda hozzá. Visszamosolygok rá és tényleg odamegyek hozzá, majd leülök vele szembe.
- Szia! – köszöntöm barátságosan, kedvesen rámosolyogva. – Nahát, szoktál kávézóba is járni? Ezzel most megleptél – elegyedek vele beszédbe. – Mesélj, hogy vagy?

Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sung Min-Ho
avatar
Playby :
Jang Hyun Seung
Hozzászólások száma :
4
Join date :
2015. Jun. 29.


TémanyitásTárgy: Re: Rin és Min-Ho - coffe time   2015-07-05, 18:38
Itt időzüök, ahol Rin meg szokott jelenni, kiszámíthatatlan időközönönklnt ugyan, de ugyan annyi esélyem van ma is, mint tegnap, vagy mint holnap volt. Az, hogy beszéltünk és nem volt visszautasító velem szemben, megerősített abban, hogy nem tudja mi történt és ennek így is kell maradnia, ahogy azt sem hogy mi a célom. Maradunk egymásnak ártatlan ismerősök. Beleiszom a kávémba ahogy elhelyezkedek és lapozok egyet a könnyű kis olvasmányban, nem manga sokkal inkább ilyen fiataloknak készült akció krimi olvasmány, egészen emlékeztet a sztorija a mienkhez Rinnel. Elmsosolyodom ezen a kesze kusza párhizamon, és ahogy az ajtó felé nézek nem is kell sokat várnom hogy megjelenjen, mintha csak a kívánságomra jött volna, pont belép és szerencsére észrevesz. Jelzésértékűen mosolyodom el felé, és ahogy közelebb lépdel a rendelése leadása után - legalábbis gondolom hogy azt csinálta - van időm alaposan végigmérni. Még emlékszem milyen volt a derekát érinteni és onnan pofátlanul lejjebb kalandozni tánc közben, és ez igazán kellemes emlék. Annak ellenére hogy dolgoztam aznap éjjel, élveztem a közös táncot és mókát az apja szórakozóhelyén, és nagyon is tetszett a teste formája és a bájos miniruha amit akkor viselt. Most is csinos, és ahogy velem szemben telepedik le hasonlóan barátságosan és kedvesen válaszolok.
- Szia. Hát úgy tűnik én már csak meglepetéseket okozok, hiszen azt se hitted el annó hogy jól táncolok és mégis - mosolyodom el, ahogy felidézem a régi emléket és a kis évődést ami után a színpadon kötöttünk ki.
- Köszönöm megvagyok, élvezem a sziget adta lehetőségeket, és próbálok midnent kipróbálni amit csak lehet -  válaszolok arra, hogy meséljek valamit. Hát hagyományos esti mesét biztos nem fogok.
- Na és te? Hogy hogy itt, mivel telnek a napjaid? - kérdezem könnyed hangon, hiszen érdeklődő vagyok, mindent tudni akarok, de csak szépen lassan, nem megyek fejjel a falnak. Az nem az én műfajom.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kim Chae Rin
avatar
Playby :
Kim Hyun Ah
Tartózkodási hely :
Honolulu
Csoport :
Bűnöző
Hozzászólások száma :
170
Join date :
2015. Jun. 23.
Age :
22


TémanyitásTárgy: Re: Rin és Min-Ho - coffe time   2015-07-05, 22:30

 


Hamar kiszúrom MinHot a tömegben és leülök hozzá. A szemem sarkából észreveszem közben, hogy a pár lépéssel követkő őröm most lépett be a kávézóba és a pulthoz sétál, biztos rendel magának és nekem is, persze úgy, hogy megkéri majd, hogy az egyik pincér hozza ki nekem, míg ő maga leül valahova velem szembe és figyel. Szerencse, hogy hétköznapi ruha van rajta is és a társán is, aki valahol kint álldogálhat a közelben. Így nem keltenek feltűnést senkinek.
Tekintetemet ismerősömre szegezem, barátságosan rámosolygok és kedvesen beszélek vele. Ez kicsit furcsa, ismerősökkel nem szoktam ilyen jól viselkedni, de úgy érzem, hogy ő kicsit más. Hiszen együtt táncoltunk a színpadon, pimaszul, nagyon is merészen. Testeink közel voltak, hozzásimultam többször is. Néma flörtölés volt az egész, ami nem szokásom. De megtörtént és élveztem, az elejétől egészen a végéig. Ó, a vége… A vége szörnyű volt és elűzte minden varázsát a dolognak.
- Igen, ez igaz – bólintok. – Azt hittem, hogy te csak egy kis háttértáncos fiúcska vagy, aki nem is tud táncolni, csak alkalmazzák, mert csinos kis pofija van. De tévedtem, mert a szép arcod mellett jó tánctudásod is van – mondom mosolyogva nézve az arcába és közben felidézem magamban megint az emléket. Nem túlzok, tényleg jó táncos és jól is néz ki, de ezeket tudja magáról, szóval ez nem flörtölés, csak enyhe bók. De inkább szimplán csak a tények kijelentése.
- Á, igen, rengeteg szórakozási lehetőséget nyújt a sziget – bólintok és szélesebben mosolygok rá. Ó, tudom én, hogy hányféle lehetőség van itt a szórakozásra, tudom én jól…
Ekkor az egyik pincérnő valóban felénk közelít. Elém letesz egy csésze kávét és egy croissant, most ezekre figyelek, nem a beszélőpartneremre, így nem tudom, hogy neki is hozott a valamit a nő, aki rögvest aztán távozik is.  Kicsit megfogom a kávéscsésze szélét, meleg, felveszem a mellette lévő kiskanalat és elkezdem kevergetni a tejjel hígított löttyöt. Remélem van benne két kanálnyi cukor.
- Hogy miért telnek itt a napjaim? – kérdezek vissza kicsit meglepetten, bár a meglepettségem nem igazán vehető ki a hangomból. Ott volt a szórakozóhelyen így tudja, hogy lövöldözés volt. Hát akkor minek kérdez rá? Vagy tán csak azt furcsállja, hogy pont itt vagyok? – Nos, el akartam szabadulni Szöulból. Pihenésre vágytam. Honolulu pedig pont kapóra jött e téren, itt velem van, szép a város és van is itt pár ismerősöm – válaszolom neki a fél igazságot. Elégedjen meg csak ennyivel. – A napjaim viszonylag jól telnek el. Szinte mindennap kimozdulok, járom az utcákat, különböző programokat csinálok… - mesélek neki tömören és inkább átterelem a témát magára. Úgy is ezeket a kérdéseket én is feltehetném neki. Ő miért van pont itt? Az ő napjai hogyan telnek? Tán itt kapott új munkát? – És mi a helyzet veled? Te, hogy hogy itt kötöttél ki Honoluluban? Netán itt találtál az egyik szórakozóhelyen új munkát? – faggatom, és közben felemelem a kávéscsészémet és iszok belőle. Elmosolyodok, nem csalódok benne, az íze tökéletes.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Sung Min-Ho
avatar
Playby :
Jang Hyun Seung
Hozzászólások száma :
4
Join date :
2015. Jun. 29.


TémanyitásTárgy: Re: Rin és Min-Ho - coffe time   2015-07-08, 23:56

Nem vagyok egy eltéveszthetetlen látvány, de szerencsére Rin mégis felismer és észrevesz, nem kell nagyon megerőltetnem magam hogy az asztalomhoz csábítsam. Felfigyelek az utána érkezőkre is, de nem szentelek nekik nagy figyelmet, ha nekem irtották volna ki a családom, és a fél szórakozóhelyem, én is testőrökkel mászkálnék, de szerencsére én a másik oldalon állok. A rosszabbikon, bár nem tudom miféle tervei vannak Rinnek azzal az éjszakával. El akarja felejteni, vagy  keresi a gyilkosokat, nem tudom. Én biztosan bosszút akarnék venni, de hát az én apám olyan kemény és örök mint a szikla. Szerintem még a golyó is lepattanna róla. Nem éppen egy felemelő gondolat ami azt illeti. A következő generációs vezető én leszek, ha helyre hozom ezt a csúnya hibát, amit azon az estén vétettem.
Visszamosolygok rá, ahogy közeledik, és nem moccanok megvárom türelemmel ahogy helyet foglal a szemben lévő kényelmes ülő alkalmatosságon, és nem támadom le azonnal, az nem az én stílusom. Eszembe jut hogy akkor sokkal fényesebb volt a mosolya, azon a vad és pimasz éjszakán ahol nekem csak táncosfiúnak kellett lennem, és várnom, de ő feljött a színpadra és szemtelenül vad táncot jártunk, és a levegő is szikrázott körülöttünk, ahogy... ha nincs a munkám, máshogy végződött volna az este. Na igen... szép lett volna, kár hogy most sem koncentrálhatok csak úgy az élvezetes részére a munkámnak.
- Láttam is a meglepetést az arcodon mikor úgy istenesen megforgattalak, és nem tudtad hogy el foglak-e kapni, de szerencsére nem feleslegesen töltöttem az időt a tánctanulással, tényleg megy is, bár persze nem profi szinten. Sosem lennék versenytáncos - hiszen igaz, az illemórák után járt a tánctanulás, társastáncok, és modernek is, hiszen sokoldalúnak kell lennünk és apám szerint sosem tudhatom mikor hol kell magam álcázni, legyek jártas annyi dologban, amennyiben csak képes vagyok rá.
- Lassan kezdem felfedezni én is őket, annyi mindent ki akarok próbálni amíg itt vagyok és az időm engedi. Még nem voltam szörfözni sem, és a búvárkodás is vonz eléggé. Az a tenger alatti világ... - mosolyodom el hiszen nem lenne rossz búvárkodni, de majd megpróbálom rávenni hogy jöjjön el velem, abszolút az udvarló fiút alakítom majd. Mint most is, és érdeklődöm hogy telnek a napjai, mintha tényleg csak ez érdekelne, és kíváncsi vagyok hogy mennyire tette túl magát a szöulban történteken, vagy éppen hogyan élte meg.
- Az kétségtelen hogy gyönyörű város, elképesztően színes, sosem hittem volna hogy egyszer itt kötök majd ki. Mármint nincs éppen Szöul szomszédságában - mosolyodom el ahogy beleiszom az italba, azért fogyjon az is, meg szeretem az ízét is.
- Az jó, akkor te is élvezed az itt létet - mosolyodom el visszafogottabban hiszen igen, az a végzetes lövöldözés, de nem akarom hogy szomorkodjon miatta inkább próbálom azt előadni hogy örülök annak hogy nem zuhan magába.
- Én egy pályázaton nyertem a lehetőséget, hogy kijöhetek ide dolgozni, és sikerült is megragadni. Most egy klubban táncolok főleg modernet, olyasmit mint veled is táncoltam, hangulatfelelős vagyok - mosolyodom el hiszen van hozzá alibim is. Nem bízom a véletlenre, minden kijelentésem alátámasztom, hiszen nem tudhatom nem-e nyomoznak utánam. Ez csak egészséges paranoia.  
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Kim Chae Rin
avatar
Playby :
Kim Hyun Ah
Tartózkodási hely :
Honolulu
Csoport :
Bűnöző
Hozzászólások száma :
170
Join date :
2015. Jun. 23.
Age :
22


TémanyitásTárgy: Re: Rin és Min-Ho - coffe time   2015-07-09, 14:37

 


- Igen, tényleg meglepetten és egy pillanatra ágyfutott az agyamon, hogy nem fogsz elkapni – bólintok. Visszagondolva a dologra megmosolyogtat e viselkedésem.  – Igen látszott rajtad, hogy értesz a tánchoz.
Ó, igen a mi kis táncunk… Jó volt, szép volt, kicsit szenvedélyes, de tulajdonképpen ennyi is volt az egész. Egy tánc. Egy tánc mi kicsit flörtölősre sikeredett, de ennyi. Ennyi, mert hiszen nem is ismerem MinHot. Hiába, hogy van valami különleges kisugárzása, nem tudom, hogy bízhatok-e benne. Ismerősökben pedig nem szoktam könnyen megbízni, hiszen csak ismerősök, nem ismerem őket igazán és ők se engem.
Mielőtt feltehetnék tőle pár személyesebb kérdést a beszélgetésünk elterelődik más irányba. Talán jobb is.
- Jaj, ne is mondd! A szörfözés is és a búvárkodás is megfordult a fejemben egy csomó másik programmal együtt – árulom el mosolyogva gondolva a tenger és a sziget adta lehetőségekre. – De még nem jutott időm arra se, hogy bővebben elgondolkodjak rajtuk. Mert annyi mindent csinálnék szinte egyszerre és nem tudok sorrendet állítani – próbálom neki elmagyarázni. A döntések meghozatalában mindig nehéz eset vagyok, sose tudok dönteni rendesen.
A pincérnő hozza a rendelést és a beszédtémánk középpontjába most én kerülök. Röviden, a féligazságot elmondva elmondtam neki, hogy miért vagyok is pontosan itt és, hogy hogyan is telnek a napjaim, melyekről nem adom túl sok információt, részletes beszámolót. Amúgy sincsen neki semmi köze a magánéletemhez, főleg nem úgy, hogy csak ismerősek vagyunk.
Egyetért abban, hogy Honolulu szép város, igen, tényleg az már amennyire volt alkalmam szemügyre venni. Teljesen más, mint Szöul, nincsen annyi épület és itt minden színes és az emberek itt sokkal vidámabbnak tűnnek. Messze is van a szülővárosomtól, így akárcsak ő én se hittem volna, hogy itt kötök majd ki. De nem volt más választásom, mint idejönni. szerencsémre van itt pár ismerősöm, így egészen jó itt lenni. Még ha az ittlétemet kicsit félelemben töltöm el, őrök között várva arra, hogy apám és a fél maffia gyilkosai felbukkanjanak. Ez kicsit beárnyékolja a jó közérzetemet, de csak egy kicsit.
- Igen, így is mondhatjuk a dolgot – bólintok szolidan, ahogyan kizökkenek a gondolataimból. Az előttem lévő kávéscsészéért nyúlok és belekóstolok kicsit, finom, pont olyan, ahogyan szeretem. Elmosolyodok és kíváncsian hallgatom, hogy ő mi okból jött ide. Táncolás miatt.  Ki gondolta volna?
- Egy pályázat? Az jó. Ha élvezed, hogy rophatod a színpadon, akkor jó – jegyzem meg mosolyogva, lerakom a csészémet és kíváncsian fordulok felé. – Akkor, ha jól értem el akartál szabadulni Szöulból és ez a pályázat pont kapóra jött neked, igaz? És szabad tudnom, hogy melyik klubban dolgozol akkor? - faggatózok és poénkodva teszem hozzá az indokom egy részét. - Talán egyszer majd beugrok, hogy megfigyeljem milyen hangulatfestő vagy és remélem, hogy a modern táncod közben fűszoknyát is fogsz viselni, rózsaszín virágfüzérrel a nyakadban.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Rin és Min-Ho - coffe time   

Vissza az elejére Go down
 

Rin és Min-Ho - coffe time

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-