State of Hawaii


 
HomeHome  Gy.I.K.Gy.I.K.  KeresésKeresés  TaglistaTaglista  CsoportokCsoportok  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chatbox
Statisztika
Lányok: 70
Fiúk: 47

Civilek: 33
Turisták: 13
Sportolók: 6
Bűnözők: 12
Diákok: 16
Egészségügyiek: 7
Rendőrök: 10
Hírességek: 18

Facebook csoport
Top posters
Orion Maddox-Gordon
 
Marcus Treadaway
 
Daniel Treadaway
 
Maya Lindsey
 
Austin Turner
 
Odette Mackoy
 
Axel Singleton
 
Hero Lewin
 
Dorian Calabrese
 
Kim Chae Rin
 
Ki van itt?
Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég

Nincs

A legtöbb felhasználó (33 fő) 2015-06-30, 15:07-kor volt itt.
Credits
© A kinézetet Lucifernek köszönjük. Ki van itt részben és a fejlécen található scriptekért pedig hálásak vagyunk a Specto Design-nak. Az oldal tetején található táblázatot, kösöznjük egyik tagunknak, Sybille-nek. A leírások mind a Staff tulajdona, a képeket mi is kutattuk, a Google, Weheartit, Tumblr segítségével. Az oldalból semmilyen anyagi hasznunk nem származik, pusztán a saját és mások szórakoztatására hoztuk létre. Ha bármit szeretnél felhasználni, vagy esetleg bármilyen észrevételed akadna keresd a Staff-ot. Jó szórakozást mindenkinek!

Share | 
 

 Owen & Cassie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Cassandra F. MacKenzie
avatar
Playby :
▲megan fox▼
Tartózkodási hely :
▲honolulu▼
Job/hobbies :
▲túlélni▼
Csoport :
▲rendőrök▼
Hozzászólások száma :
98
Join date :
2015. Jun. 27.
Age :
31


TémanyitásTárgy: Owen & Cassie   2015-06-30, 13:25

Felnőtt tartalom!


 

türelem, mély levegő, van, hogy rosszabb.

rajtad múlik, hogy ez rövidebb vagy hosszabbBípbípbíp... rohadt ébresztőóra. Nem, nem nagyon akart Cassie felkelni, eleve megmozdulni, ugyanis pontosan tudta, hogy a mai nap miből fog állni. Kirugdosta... volna az ágyból a pasit, akit hazahozott, ha nem eszmélt volna rá, hogy visszatérő vendéggel van dolga, de kellően morcosan ébredt ahhoz, hogy csak felkeljen, elkészüljön, aztán lelépjen. Nincs szükség itt semmi kedveskedésre, ő mindig így látta. Bár más esetben lehet még el tudna vele tölteni egy kellemes délelőttöt...és délutánt... szóval egy napot még. No de ideje fejben kicsit összerendeződni, Edennek meg pápát mondani. Úgy se hinné el senki, ha azt mondaná nehéz és szomorú a búcsú, mert érzelmi alapon mondva hazugság lenne, amúgy meg az új doktornő (ja igen, eddig csak nő kezelte) gondolata is teljesen kiábrándítja, de ez úgy is csak időleges.
Délelőtt bement és befejezte a papírmunkát, aztán meg hazament, letusolt és indulhatott megismerni a következő három hónapos segítségét. Igen, nem nagyon adott volna neki több időt, az előzőekkel is volt elég gondja már, vagyis inkább nekik vele. Tényleg, egyik alkalommal se akart ő túl sok lenni, de érezhető volt, hogy vagy lenézik, vagy leginkább segítés helyett a kezébe nyomták volna a papírt, hogy alkalmatlan a munkára és útjára engedték volna. Ettől azért csak előjön a jogos agresszió az emberből, nem? Két kicsit erélyesebb visszaszólás és fellépés ez ellen elég volt hozzá, hogy új embert kelljen felkeresnie. Nem volt azért ínyére, orvosi titoktartás ide vagy oda, hogy egyre többen lesznek tisztában azzal, mi is a helyzet vele.
Pontosan érkezik, mint mindig, már a bejáratnál határozott mozdulattal fonja össze karjait maga előtt még körbenézve az iránymutató feliratokon megtalálja hova is kell mennie. Kibaszott nagy ez a hely, így elsőre sikerül is rossz emeleten kikötnie, de útbaigazították. Annyit tud, hogy majd őt keresik meg, ha ideért, aztán kiderül.
- Cassandra MacKenzie vagyok, időpontra érkeztem.
Mondja el gyorsan és szárazon. A pulthoz sétálva egyik kezével rátámaszkodik, lábait keresztezve figyeli a ki és bejövőket a kis szobákból és termekből. Igazság szerint kifejezetten tudná értékelni, ha olyan orvosai lennének, mint akikbe a sebészeten futott bele, egyik-másik hapsi az állait kapargatta már most is, jól együtt lehetne velük... működni. Arról nem is beszélve, hogy biztos lenne jutalmazás, meg valami terápiás ötlet, amiben kiegyezhetnének.

 TAG: Owen  
  WORDS: 359  
 NOTES: béna kezdő, de örömmel készült. Very Happy 
♔ nickdiazfan


A hozzászólást Cassandra F. MacKenzie összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb 2015-07-20, 13:42-kor.
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dr. Owen Sharp
avatar
Playby :
Chris Hemsworth
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
I'm Dr. Sharp
Csoport :
egészségügyis
Hozzászólások száma :
18
Join date :
2015. Jun. 29.
Age :
35


TémanyitásTárgy: Re: Owen & Cassie   2015-06-30, 14:11

Cassie && Owen


Újabb nap, újabb szopás a kórházban. Hétfő. A legszarabb az összes közül, hétvégén mindenki megőrül, és kitalálja, hogy létfontosságú dolog, hogy azonnal elmenjen a neurológiára. Jobban mondva talán a háziorvosokra kéne rájárni, hogy ne küldjék el a „betegeket” mindenféle kis szarsággal feleslegesen, amikor nem is lenne itt a helye. Mindegy, nincs mást tenni, mint az ilyeneket gyorsan lerendezni.
- Jó reggelt Jane. Bent vannak már a mai akták a rendelőben? – kérdezem menet közben az egyik nővért, miközben magamra öltöm a fehér köpenyt. A nemleges válaszra már csak egy szigorú pillantás a válasz, mire ő már tudja is, mit kell tennie. Nem szeretem, ha még ezzel kell tökölni a reggeli órákban, miközben várnak vagy húszan. Beviharzok a rendelőmbe, végig sem nézve a várakozókon, mert már előre rosszul leszek tőle. Majd bent szembesülök a különböző öreg, életunt emberekkel, akiknek már alig van valami is hátra, és végighallgathatom, hogy ők mennyire nem tudnak ezzel együtt élni, és a többi.
Mire Jane behozza a nagy pakkot, felsóhajtok, és gyors végiglapozom őket. Vannak újak, vannak, akik hetente itt csesznek el több órát az életükből –abból a kevésből-… Mindegy, haladjunk, jöjjön az első.
- Jaj Doktor Úr, egész héten csak úgy sajgott a fejem, és a háziorvos is azt mondta, hogy ez nem jó jel, ezért küldött ide. Szerintem el kéne végeznünk egy MRI-t. – kezd bele és csak fossa a szót, én pedig felnézek az orvosi papírok alól.
- Nos Mrs. Collins, kezdjük ott, hogy azt hiszem, én vagyok az orvos, és nem maga, majd én megmondom mit kell csinálnunk. Ha meg tudja, akkor minek jön ide? Nincs igazam? Szóval. A feje valószínűleg az időtől fáj. Front. Tudja. Emiatt nem fogom MRI-re küldeni. Végeztünk is, amennyiben továbbra fent áll a panasza egy hónap múlva, akkor keressen meg. A viszontlátásra. – fejezem ezzel be a monológot, és intek neki az ajtó felé, hogy kész is vagyunk. Pont erről a tipikus esetről beszéltem, amit nem tudok elviselni. Minek? Mi a jó rohadt életért jön ide egy kis fejfájással? öreg korban ez már amúgy is, majdhogynem normális.
- Következő! Cassandra MacKenzie! – kiabálok ki az asztaltól a nyitott ajtón át, hogy haladjunk is. A kezembe veszem az aktát, de ki se nyitom, meghallgatom, mit akar, aztán majd utána, ha egyáltalán van értelme. – Nos? Mi a panasza? – teszem fel a kérdést, miközben a számítógépben megnyitom a receptíró programot, és még elpötyögök egy kis ideig, fel sem pillantva onnan…
Cassie ~ 394 ~ soook szeretettel :D
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cassandra F. MacKenzie
avatar
Playby :
▲megan fox▼
Tartózkodási hely :
▲honolulu▼
Job/hobbies :
▲túlélni▼
Csoport :
▲rendőrök▼
Hozzászólások száma :
98
Join date :
2015. Jun. 27.
Age :
31


TémanyitásTárgy: Re: Owen & Cassie   2015-07-01, 00:23

 

türelem, mély levegő, van, hogy rosszabb.

rajtad múlik, hogy ez rövidebb vagy hosszabbImád nő lenni, mai most is látszik a csinos viseleten, a magassarkú viselésén és a tartásán, hiába unott és várakozó, ahogy a pulton könyököl. szerencsére egészen gyorsan eltelnek a magányos percek, mire a nevét hallja, ráadásul, nem nőies, lágy hangon. Ez határozottan pasi, te jó ég, miről maradt le? Csak nem kivételesen rájöttek, hogy a nőkkel nem jön ki, vagy már hapsi asszisztenseket tartanak újabban? Neki is a biokémiáról orvosira kellett volna átmenni, nem a zsarukhoz. Ej, na meg a sebészet... igen, a barna szemű férfiú a másik emeletről még mindig a gondolataiban lébecol, nem éppen munka közben.
ellöki magát a pulttól, int a recepciós hölgynek, hogy megköszönje a felírást, vagy bármit is csináljon ő ott, nem igazán foglalkozik vele, meg a legkevésbé sem ezért jött ma kényszerből ide. Beérve azonban nem kicsit szökik fel ajka két széle, mosolyt formálva és elégedetten hümmögő ajkakkal végigméri az új... kezelőjét.
- Leginkább a főnökeimnek van panasza, nem nekem.
Viszont a doktort elnézegetve spontán torokfájása lépett fel, mindene fáj és teljes testi kivizsgálást kérne. De ezt már inkább csak magának tette hozzá, karba fonta a kezeit, majd közelebb lépett az asztalhoz, amin próbálta kiszúrni van-e ott bármi róla, vagy mindent az elejéről kell kezdeni. Utálja ha beszélnie kell magáról, pláne ilyen témában, így nem igazán sok kedvvel tekint előre, megvárva még szemkontaktust talál az orvossal.
- Egy hete lelépett a kezelőorvosom Honoluluról és ha dolgozni akarok, kötelező a heti, ami inkább két heti szokott lenni, látogatásom, hogy aláírjanak egy papírt, nem fogok kinyírni, se megerőszakolni senkit üldözés közben. Mást eddig nem nagyon kezdtek velem...
Mondja el tömören a lényeget, nem igazán szokott kertelni vagy hazudni, csak nehezen szánja rá magát  a hosszabb monológokra, most sem erőlteti meg magát valami nagyon. Szépen gördülékenyen mondja  a mondatokat, a legfontosabbak benne vannak, aztán várja, hogy akkor most továbbküldi, esetleg drága személyében bemutatkozik az új álomorvosa. Az is megeshet még, hogy Cassie rászokik a kis kezelőorvosi látogatások rendszeresítésére és komolyan vételére. Jó, utóbbit totálisan felejtsük el. De azért igyekezne, nagyobb lenne a motiváció. A sokatmondó féloldalas vigyor nem hagyta el az ajkait még mindig.

 TAG: Owen  
  WORDS: 342  
 NOTES: nagy lelkesedéssel *.*
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dr. Owen Sharp
avatar
Playby :
Chris Hemsworth
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
I'm Dr. Sharp
Csoport :
egészségügyis
Hozzászólások száma :
18
Join date :
2015. Jun. 29.
Age :
35


TémanyitásTárgy: Re: Owen & Cassie   2015-07-01, 13:55

Cassie && Owen


A  magas sarkú kopogására már épphogy majdnem fel is nézek, hisz ritkán járnak az öreglányok kopogósban, de hé! Mi ez itt? Esküszöl, hogy Lynette, akit nem rég dugtam meg gyereket szült? Na nem. A Facebook ezúttal jól rám ijeszt, számolni kezdek fejben, már csak azért is, mert nem jönne jól egy gyerek most nekem. Bár csak szólt volna, hogy „Felcsináltál, te bunkó paraszt!”. Azt mondja szeptember. Vagy október. Felszisszenek. Aztán visszarázódom a valóságba.
- Igen. Szóval, a főnöke. Akkor minek jött, ha nincs panasza? – kérdezem, majd fellesek a gépről egy másodpercre, aztán vissza. És végül eszmélek, hogy az asztalom előtt nem igazán egy csoffadt banya áll, hanem épp ellenkezőleg. Kissé kikerekedett szemmel, félmosollyal nézek vissza rá, majd fel is pattanok a székből.
- Owen Sharp. – nyújtom a kezem felé, kissé sem szégyenlősen végigmérve. Sosem láttam még, valószínűleg új beteg, mert az egyszer biztos, hogy megjegyeztem volna, elég szemrevaló. Na ez az az eset, amikor nem számít, mennyit foglalkozom a beteggel, egyáltalán nem sietek, hiszen szép a kép. Nem egy hatvan-hetven évet lehúzott mamát vagy papát kell vizsgálgatnom, hanem egy húszas éveiben járó csinibabát. Ezt már szeretem.
- Heti látogatás? Mégis mi baja van Önnek? Na mindegy is, végül is talán nem fogom bánni, ha hetente eljön a rendelésre. Ha már szüksége van rá… Ne szegjünk szabályt, nemde? – kérdezem, miközben le sem veszem róla a szemem, leginkább a szemkontaktust tartom fent. Elgondolkodom, hogy mi lehet a foglalkozása, egyáltalán miért is erőszakolna meg bárkit is. Nem igazán áll össze a kép.
- Áhh, Ön rendőr. – lesek bele az aktába, elmosolyodva, már látva, mennyire jól is nézhet ki egyenruhában a csaj. Elég hiányos az akta, lehetséges, hogy az előző dokinál maradt még pár dokumentum.
- Szóval… A megerőszakolás részt nem igazán értem? Miért is akarna bárkit is megerőszakolni? – érdeklődöm. Hát ebből még jó is kisülhet. Azt nem értem, hogy agresszióval hogy a fenébe lehet egyáltalán még mindig rendőr. Az orvosoknak már rég nem szabadott volna ilyen panaszokra aláírniuk a papírokat. Mindenesetre kezd érdekelni a dolog, és az is, hogy miért nem lehet letörölni az arcáról a vigyort.
- Jó napja van, Miss… MacKenzie? – lesek bele a névnél az aktába, majd nem állom meg én sem a mosolyt. Ki tudja, még a végén lehet, hogy megszeretek dolgozni, és nem életunt fejjel fogok bejönni. Kicsit több ilyen neurológiai panaszos nő, és minden rendben lesz.
Cassie ~ 389 ~ soook szeretettel Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cassandra F. MacKenzie
avatar
Playby :
▲megan fox▼
Tartózkodási hely :
▲honolulu▼
Job/hobbies :
▲túlélni▼
Csoport :
▲rendőrök▼
Hozzászólások száma :
98
Join date :
2015. Jun. 27.
Age :
31


TémanyitásTárgy: Re: Owen & Cassie   2015-07-01, 15:20türelem, mély levegő, van, hogy rosszabb.

rajtad múlik, hogy ez rövidebb vagy hosszabbEgy ideig csak a lehorgasztott fejű és másra koncentráló alakhoz beszél, de aztán örömmel konstatálja, hogy észrevették, igen, ezeket a reakciókat többnyire ismeri, de sosem tudja megunni. Szereti azt, amit kivált az emberekből civilben, és azt is, amit a jelvénnyel kivált. Döbbenet, vagy éppen pajzán gondolatok? Igazából, mindennel találkozott már, ettől még biztos sok újat tudnának neki is mutatni, vagyis biztos meg lehet próbálni. Megköszörüli kicsit a torkát, ő se nagyon érti minek is a sok hűhó, viselkedik, mások se kedvesebbek a szakmájában, ha szükséges.
- Örvendek. Mert ha nem jövök, akkor nem dolgozhatok.
Adja meg újra a választ még a korábbi kérdésre. De közben már csak reménykedik inkább abban, hogy a papírok között hever ott némi róla is, hogy ezzel ne kelljen többet szöszölnie. Vagyis inkább, hogy egyáltalán ne legyen kötelező kommunikálnia ennek kapcsán. azonban, most sincs ilyen szerencséje, ahogy napok óta a díler elkapásában sem. Egy sóhaj kíséretében rázza meg kicsit a fejét.
- Ó, eszembe sem jutna megszegni az előírtat, főleg így. - Legszebb mosolyát villantja meg felé, szándékosan átugorva a mégis mi baja részt elsőre. - Van némi viselkedésproblémám, ami agyi eredetű elméletileg, de ehhez ön ért gondolom jobban.
Értékeli azt, hogy nem a papírjaiban gubbaszt tovább, hanem komolyan kérdez és figyel rá, na meg, hogy a tekintete is a helyén van, mégis mintha kicsit feszengene, de ezt csak ő maga veszi észre, a merevségén túl, ami azért kitartóan jelen van. Igazság szerint legkevésbé sem gondolta volna előre, hogy azon túl, hogy megint orvost kell váltani, olyan lesz ez mint az első alkalommal és megint rá kell térnie a részletekre is.
- Igen, az lennék teljes valómban. Ami azt illeti... a felettesem, aki a személyes aktákat kezeli nagyon begyöpösödött és képes lesarkítani azt, amit tud a nimfomániáról, így jutott erre a következtetésre.
Elég könnyedén mondta ki, de szünetet is tart egy kicsit, várva, hogy az értesülés pontosan eljusson a doktorhoz, aztán kezdjen valamit az információkkal. Ő maga tisztában van vele, hogy traumához kötnék és idegi eredetűvé emelnék, amit saját bevallása szerint nem élt meg, hiába tart ez az állapot egész fiatalkora óta, ahogy azzal is, hogy a legtöbb beteg ellenére neki önértékelési gondjai nincsenek, inkább kapcsolatépítési és érzelemkifejezési, de abból triplán is jutott neki a jóból. Ettől ez a hajszolhatnékja. Viszont a diagnózis felállításán kívül semmire nem jutottak eddig.
- Már 6 éve egyébként orvosi felügyelet alatt állok, kezelésnek nem nevezném, mert igazából mindegyik csak elkönyvelt annak, ami vagyok, úgy is nézett rám. egyébként gondolom magában is megfordult, hogy lehet még jelvényem. A munkámat ettől még rendesen végzem és egy bizonyos fokig már az évek alatt valami kontroll is lett bennem, persze nyilván időleges.
A fegyelmi tárgyalások jegyzőkönyvei meg az akta részei, ha nagyon akarja, úgy is tudni fogja, hogy volt három túlkapása, meg egy bejelentés arról, hogy munkahelyen, még szolgálatban, létesített szexuális kapcsolatot, de egyik sem került bizonyításra. Miután ezek így felszínre kerültek zavartan dörzsölte meg a tarkóját, majd mosolygósan nézegette tovább a férfit. Ó, megint helyben vagyunk, de azért inkább hallgat. A lényegesebb dolgokat elmondta, ezen túl nem tudja mit vezetnek az aktákban.
- Egyre jobb, Mr. Sharp, de tegezzen nyugodtan, mert éppen elég a munkahelyemen hallgatni a vezetéknevem.

TAG: Owen
WORDS: 518
NOTES: Lelkes pácienskedem innentől *.*
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dr. Owen Sharp
avatar
Playby :
Chris Hemsworth
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
I'm Dr. Sharp
Csoport :
egészségügyis
Hozzászólások száma :
18
Join date :
2015. Jun. 29.
Age :
35


TémanyitásTárgy: Re: Owen & Cassie   2015-07-01, 20:00

Cassie && Owen


Hm... Sajnos vagy nem sajnos, nem tudok másfelé nézni, csak a páciensemre. Roppant csinos nőszemély, akit valószínű, hogy az elkövetkezendő időszakban sokszor fogok látni. Nem bánom, hát legyen.
- Ennyire dolgozni akar? Hát igaz, a pénz… az nagy úr. – mutatom az ujjamat egy mosoly kíséretében. Nem szándékozom a hölgyet túlzottan kifaggatni a bajáról, hiszen valahol megvannak a dokumentumok, csak gondolom nem ért át időben az előző dokijától. Csak támpontokat szeretnék kapni.
- Hogy így? – kérdezem felvonva a szemöldököm, holott pontosan tudatában állok annak, mire gondol. Valószínűleg bejövök neki, ezt a levakarhatatlan vigyora is mutatja. Részemről sincs ez másképp, bár szerintem kevés olyan férfi van, aki azt mondja Cassandrára, hogy fúj. Vagy hasonlók.
- Igen, látom a viselkedésproblémát, hát… valamiért nem tudom Önről elképzelni ezt, de legyen. A kollégák leírták, akkor így is van. – vonok vállat. Ha jobban belegondolok, tényleg nem tudom még csak elképzelni se azt, hogy ez a nő viselkedésproblémákkal küzdjön. Lapozgatok tovább, itt-ott beleolvasva. Majd leülök, ha lesz időm, és akkor részletesen átrágom magam ezen az aktán. Azt hiszem, van mit átnézni.
- Hogy… mi? Nimfomániás? – kérdezek vissza kissé felcsúszva a hangom, és rögtön huncut mosolyra húzódik a szám. Most ezt ugye senki nem mondja nekem komolyan, hogy kibaszottul egy nimfomán rendőrnővel vagyok itt a rendelőben? – Ohohóóó! Szolgálatban… ühm. – nevetek fel halkan, és az államhoz emelem a kézfejem. Hát ez igen! Ilyen pácienst mindenkinek! Na jó, az is jó, ha az összes felém téved véletlenül.
- Szóval, ezen javítani kéne? Nem tudom, hogy ez nagy gond-e?! Na jó, viccet félretéve, persze, hogy gond, mennyire vészes a dolog? – kérdezek rá, bele a közepébe. Nincs miért kertelni, amúgy sem vagyok az a fajta, aki körítene. Igazából a nimfomániát leginkább egy szexuálpszichológusnak kezelni kellene, egy neurológusnak csak a kezdőlökést kell megadnia, de az biztos, hogy szükség van kezelésre, és nem szabad hagyni csak úgy tengeni-lengeni. Nem mondom, hogy tényleg megerőszakol majd valakit, de jobb szemmel tartani inkább, még mielőtt tényleg eltiltják a munkától.
- Hát én kezelni fogom Önt, az biztos. A heti látogatást erősen javaslom, megadom az aláírást, amíg minden rendben van. Azt illetőleg pedig, hogy hogy van még jelvénye… hát, igen, lehet, hogy elgondolkodtató, de szerintem nem okoz akkora galibát ezzel a betegséggel, ha tudja magát kontrollálni. – állapítom meg az elkövetkezendőket, amit meg is ígérhetek. Nyilvánvaló, hogy csak addig adhatok aláírást, amíg beszámítható, és nincs vele semmi probléma, de eddig teljesen épnek tűnik a nő, tehát nem hinném, hogy probléma lenne vele az elkövetkezendőkben.
- Rendben… Cassandra. – lesek bele ismét az aktába, hogy a nevét kinézzem onnan. Idővel megtanulom, mert szinte az összes páciensem arcához tudok nevet párosítani. – És örülök neki, hogy egyre jobb a kedve. – kacsintok rá mosolyogva, és nekidőlök az asztalomnak, és hallgatom tovább a sztorit, ha van még miről mesélnie a hölgynek.

Cassie ~ 456 ~ soook szeretettel Very Happy
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cassandra F. MacKenzie
avatar
Playby :
▲megan fox▼
Tartózkodási hely :
▲honolulu▼
Job/hobbies :
▲túlélni▼
Csoport :
▲rendőrök▼
Hozzászólások száma :
98
Join date :
2015. Jun. 27.
Age :
31


TémanyitásTárgy: Re: Owen & Cassie   2015-07-01, 23:57

 

türelem, mély levegő, van, hogy rosszabb.

rajtad múlik, hogy ez rövidebb vagy hosszabb- Szeretem a munkám és nem akarom, hogy bármi korlátozzon benne. Ha nem szeretném, mehetnék holmi egyetemi tanárnak is a biokémiával, de inkább vállalom a cécót a papírért.
Mondja ki őszintén, nincs oka rá, hogy ne tegye, legalább érezhető lesz az, hogy ha már muszáj ide járnia, nem úgy fog jönni, hogy tesz magasról az egészre. Meg amúgy is, kell az adrenalin is neki, az itteni munkája megfelelő figyelemelterelés is a nehézségével ahhoz, hogy sorrendet állítson fel az életében és némileg ösztönözze magát a kontrollra. Igaz, hogy az ő tudatában nem él még mindig ez akkora gondként, vagy éppen betegségként, de azt aláírja, hogy néha a legrosszabbkor jön rá az öt perc, és ez nem segít a helyzetén. vélhetően az egész viselkedésére az hat ki, hogy próbálja ezt visszafogni, és ettől válik ingerülté, majd agresszívvá. De erről senki nem beszélt még neki, így a boldog tudatlanság állapotában létezik. Az egyértelmű költői kérdésre egy ártatlannak álcázott, bájos vigyorral reagál, még a fejét is oldalra billenti egy leheletnyit. Érzékeli, hogy  nem csak látszatérdeklődést kap, jólesően fényezi ez önmagát, de a helyzet nem engedi ezzel huzamosabb ideig foglalkozni.
- Igazán nem szoktam túl durva lenni, de ha egyszer ellenállást tanúsítanak, akaratlanul is sikerül őket gyomorszájon térdelni, de tényleg csak ha szükséges, úgy sajnálom érte őket.
Forgatja meg a szemeit, az egészet komolyan gondolja, de egy percig sem kerüli el a szarkasztikusságot a végén. Egyszerűen nehogy már egy drogdílert, egy rablót vagy egy lövöldöző őrültet buksisimivel kelljen jutalmazni elkapás után, vagy ha éppen valamelyik rendőrre kurvaanyázik, vagy éppen megfenyegeti, hogy kinyírja az egész családját. Az ilyeneket egyből vinné villamosszékbe, nem még kihallgatni...
Nimfománia. Valahol egy imponáló dolog, valahol egy kevésbé könnyű, akinek ezzel együtt kell élni, az nyilván próbálja elkapni a fonalat benne, Cassie sem áll ehhez másként, viszont megvan ennek a hátránya is, amihez úgy áll hozzá, hogy sosem lesz benne jobb. Érzelmek és kapcsolatok, hosszútávúak főleg mindkettőből.
- Ó, ugyan, nincs ezzel gond, eléggé kedvelni szokták... Sőt, vannak rajongóim is. - Veszi ő a lapot, nincs ezzel gond, még nevet is, de ettől ez még nem elég ahhoz, hogy a papírkát aláírják neki. - Az érzetet és azt, hogy mikor jön egyáltalán nem tudom kontrollálni, vagy megjósolni, de bizonyos helyzetekben tudom késleltetni, hogy rá akarjak repülni valakire, nyilván nem hosszú időre. Viszont ettől totál frusztrált és türelmetlen leszek minden máshoz is. Nem tudom ez jó-e vagy még nem, de korábban ennyire se ment.
Nyilván azt hozzá se kell tenni, hogy kapcsolata nincs, mert nem hinné, hogy bárki mellett érdemben és úgy megmaradna, hogy az annak is jó legyen, pluszban valószínűleg a kalandjai számáról se kell beszámoljon, az évek folyamán akadt pár. Éhes volt rá, mindig az, egyik napról a másikra is olyan, mint akit hónapok óta elvontak a szenvedélybetegsége tárgyától. Valakinek imponáló, valakinek ijesztő.
- Ezt örömmel hallom. - Mosolyogva lépett egy kicsit közelebb, de úgy nézegetett mellette körbe, mintha csak az akták érdekelnék a férfi mögött. - De azt Önnek is megmondom, mint eddig mindenkinek, hogy semmi gyógyszert nem vagyok hajlandó szedni rá, főleg, mert nem tudhatom milyen hatásúak lesznek a szolgálatkor rám és így tovább.
Ezzel azért nagyjából mindent megbeszéltek és meglepően sokat, sőt rengeteget beszélt önmagához képest, nem mondaná, hogy egyből bizalmasra lelt, de ki másban, ha nem benne kéne majd a jövőben? Eh, nem ért ő ehhez, Cassie egy totál érzelmi - és kapcsolatanalfabéta szintjén toporog. Bólogat párat, megfelel neki is a menet, teljesen tartható a dolog.
- Köszönöm, így már sokkal jobban hangzik. Volt már hasonló betege? Persze, tudom, a titoktartás, meg ilyenek, csak az érdekel lehet-e ezzel valamerre jutni, vagy szépen színészkedjem tovább az életet, aztán keressek olyan pasit, aki tojik rá, hogy zakkant vagyok kicsit.
Érdeklődik vigyorogva, hát, most sírjon? Valahogy annyira hozzánőtt már a dolog, hogy igazán nem tud rajta nem nevetni, főleg, hogy akárhányszor eszébe jut a kényszer, vagy érzi, hogy megint elönti őt, mondjuk most se kicsit van meg a kisugárzás már, egy-egy korábbi letámadás is elé kúszik és elégedetten konstatálja, hogy néha sikerül azt elérni, amire a szervezete vágyik is.

 TAG: Owen  
  WORDS: 659  
 NOTES: Lelkes pácienskedem innentől *.*
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dr. Owen Sharp
avatar
Playby :
Chris Hemsworth
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
I'm Dr. Sharp
Csoport :
egészségügyis
Hozzászólások száma :
18
Join date :
2015. Jun. 29.
Age :
35


TémanyitásTárgy: Re: Owen & Cassie   2015-07-02, 14:07

Cassie && Owen


- Na, azt elhiszem, hogy inkább vállalja. A mai egyetemisták… Szót se ejtek inkább róluk, de sajnos nekem is ki kell húznom velük heti néhány órát. Bár egyébként biztos sikere lenne a biokémia szakos hallgatók között ilyen kinézettel… mármint ugye a fiúknál. – mosolyodok el, hiszen tudom, mivel jár az, ha valaki több, mint jól néz ki, és néha napján megfordul az egyetemet. Susmogások a hátam mögött, ácsingózó tekintetek az órán, szorgalmikat vállaló lányok, és még sorolhatnám. Valószínű Cassandránál ugyanez lenne a helyzet, csak fordított esetben. Nem csodálkozom, hogy inkább a rendőr szakmát választotta a tanár helyett.
- Bár egyébként, őszintén szólva, szerintem sokkal jobban jársz a rendőrködéssel, mert ott valamilyen szinten kiélheted ezt a bizonyos agresszív hajlamot, míg ha tanár lennél… hát, nem hinném, hogy sokáig bírnád ezek között a vadállatok között úgy, hogy kontrolláld magad. – vetem fel a dolgot, megmagyarázva, hogy biztosan jobb ez neki így. Nem az a helyzet ma már az iskolákban, sem a gimiben, sem pedig a főiskolán, egyetemen, mint régen. Egészen más. A hallgatók, diákok, azt hiszik, nekik mindent szabad az ég egy adta világon. Már persze, aki ezt megengedi nekik.
- Jó, hát szerintem ez nem nagy probléma ebben a szakmában. Na de sajnálni őket? Azt igazán nem kell. Amúgy sem nézem ki belőled a kíméletességet. Már amit így eddig megtudtam. – bólintok, mert tényleg nem hinném, hogy bármi sajnálat lenne benne, amennyiben arra kényszerül, hogy valakit leterítsen a földre, vagy hasonlók. A szarkazmust is kihallom a hangjából, de aztán ki tudja, nem ismerem még annyira, hiszen csak tíz perce sétált be ide legelőször, még okozhat meglepetést, csak szerintem nem ebben a dologban.
A nimfomániáról szerintem addig nem tudja az ember, hogy áldás vagy átok, amíg bele nem csöppen a dologba, vagy legalábbis nem ismer olyan embert, aki ezzel küzdene. Véleményem szerint mindenképp átok, hiszen a szexuális vágy kiélésének ez már nem normális szintje. Vannak emberek, akik azt mondják a párjukra, hogy nimfomániás. Na nem. Ezt csak azok hajtogatják, akik nem tudják, mi a szexuális együttlét normális időnkénti „beosztása”. Ha viszont találkoznának tényleg egy erotomán nővel vagy férfival, na, akkor nyomban megváltozna a véleményük.
- Azon nem lepődök meg, hogy vannak rajongóid. Viszont az bizonyára jó dolog, ha már egyáltalán addig eljutottál, hogy nem érzed kényszernek, hogy rögtön rávesd magad valakire, és tudsz vele várni kicsit. Tehát ez azt bizonyítja, hogy javítható vagy, csak ki kell találni, hogyan, mert ez minden betegnél máshogy működik. – magyarázom neki, és felteszem rögtön a kérdést, ami érdekel. Mint orvost, és mint magánembert is: - Párkapcsolatod van? – kérdezem. Elég kevés olyan nimfomániával küzdő egyén van, akinek van párja, hiszen elég nehéz megmaradni mellettük, azt azért bevallhatjuk.
A gyógyszert illetőleg kicsit elgondolkodom, hiszen jogos a felvetése, hogy nem akar mindenféle szart bevenni, én sem akarok feleslegesen felírni bármit is, nem igazán vagyok annak a híve, hogy: próbáljuk ki ezt. Ez ne hat, akkor próbáljunk ki egy másikat. Az emberek nem kísérleti nyulak.
- Addig nem is szeretnék felírni semmit, amíg nem muszáj. Ám ha szükség lesz rá, mert máshogy nem javul az állapotod, akkor viszont kénytelen leszel beszedni valamit. Hacsak nem akarsz benne maradni ebben az egészben. Mindenesetre egyenlőre kiegyezhetünk abban, hogy nem kell szedned semmit. Viszont egy szexuálpszichológusnak lehet, hogy látnia kellene. – jegyzem meg, mert ez nem egy utolsó dolog. Az erománok nagy részét rögtön továbbküldjük hozzájuk, hiszen ők a legilletékesebbek ebben a dologban, már ha eddig nem járt még ott. – Vagy már meglátogattál korábban egyet? Ha már régóta tart a dolog, gondolom valamelyik orvosod elküldött már, nem? – kérdezek rá, hiszen elég hihetetlen lenne, és nem lenne oké, ha eddig senki sem küldte át. Bár, a mai orvosok nagy része szarik bele az egészbe, elkönyvelik, hogy ez a baja, nem igazán lehet segíteni rajta, szóval, nem is csodálkoznék.
- Ami azt illeti volt már, de nem igazán jutottunk eredményre vele, lévén, hogy szart bele az egészbe. Na most, az egyszer biztos, hogy amennyiben nem tudunk együttműködni, én hiába erőlködöm, ha téged nem érdekel az egész dolog. De szerintem az együttműködéssel talán nem lesz gond, ahogy elnézem. – vonom fel sokat sejtően a szemöldököm, majd hozzáteszek még valamit. – Addig pedig próbálkozhatsz azzal, hogy keresel egy olyan pasit, aki tojik rá, vagy még élvezi is. De… nem biztos, hogy találni is fogsz. – vonok vállat, most mit hazudjak? Szerintem ő is tisztában van vele, hogy nem sok olyan kevereg az utcán, akire rá van írva, hogy társat keresek, nimfomániások előnyben, vagy valami hasonló. Ezzel a betegséggel nagyon nehéz együtt élni, arról nem is beszélve, ha egy kis agresszióval is társul a dolog.

Cassie ~ 748 ~ nincs megjegyzésem :"D
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cassandra F. MacKenzie
avatar
Playby :
▲megan fox▼
Tartózkodási hely :
▲honolulu▼
Job/hobbies :
▲túlélni▼
Csoport :
▲rendőrök▼
Hozzászólások száma :
98
Join date :
2015. Jun. 27.
Age :
31


TémanyitásTárgy: Re: Owen & Cassie   2015-07-03, 22:36

 

türelem, mély levegő, van, hogy rosszabb.

rajtad múlik, hogy ez rövidebb vagy hosszabbKomikus valahol belegondolni, hogy van más választása, de az csak rosszabb lehetne, pedig a jelenlegi munkája se fényes mindig a kis dolgaival. Tanárság? Nem, soha az életben nem tudná magát rávenni, hogy olyan körülmények között adjon át tudást, ahogy sokan, az ő volt tanárai is tették egyetemen, kiképzőben, vagy éppen a gimnáziumban. Egyszerűen az túl nyugis, túl begyöpösödött a számára. Hiába van alja munka a rendőrségnél is, kezdett egyszerű kávéfőző kislányként itt is, ez a közeg már önmagában spanolja az embert, ahogy pedig egyre jobban belekerül, életerőt és kitartást nyer belőle az élethez. Számára legalábbis ez pont ilyen, az a mértékű adrenalin, kihívás, amit sokszor kap, képes olyan elégedettségérzethez juttatni őt, amivel bizonyos mértékben korlátozni tudja egyéb vágyait. Nem ellensúly, inkább kiegészítés, ami segíti őt, de lássuk be, ez sem egy olyan dolog, ami hosszútávon kisegíti őt valamerre.
- Azon a szakon amúgy is kétharmados többségben van a férfi nem, már diákként is kisebbséghez tartoztam. De nem, az nagyon nem az én világom, de magából se nézem ki. Mármint, félre ne értsen, biztos remek a tudása, de nem egy begyöpösödött előadó típus.
Mondja végig vigyorogva, bár így végigmérve őt, elképzelve a katedrán, ahogy éppen elmeséli, hogy az idegrendszeri problémák többsége beképzelt vagy traumatikus tünet, hát, biztos csorog a női hallgatok nyála, na meg még az extra kreditekért is tevékenykednének. És nem lepődik meg ezen. Bólogat az összefüggéseken, pontosan így látja ő is, a bűnözők kevésbé mondjuk. De mindenkinek meg kell élni valamiből, és ha ők azt a terepet választották, számoljanak Cassie vérmérsékletével, meg a többi rendőrével, nincs egyedül a határozott fellépésével, csak másnál nincs mire ráhúzni, hogy dilidokihoz küldözgessék.
- Ó, azért tudok én kedves meg odaadó lenni, ha kell, de tény, őket nem kell félteni, ha már erre az útra tévedtek.
Höhö, még rá is kacsintana, ha kivételesen nem akarná komoly keretek között kezdeni a kezelőorvos-páciens viszonyt, na, nem mintha nem mozgatná több dolog is a fantáziáját, vagy egyéb szerveit, de attól, mert az ő vére forr, még nem biztos, hogy másé is. Beharapja alsó ajkait, még hallgatja, közben jobb lábáról a balra billen.
- Az erős túlzás persze, hogy nem érzem, hogy rögtön ráugranék, de vissza tudom fogni a cselekedetet. Ettől még… - Nem gondolná, hogy ki kéne fejtenie, hogy kielégületlenül forr a vére tovább, hiszen tények, mondjuk a többi nimfomániással ellentétben, az önértékelési gondjai pár éve eltűntek, a rengeteg pozitív visszajelzés kapcsán, vagy amiatt, mert nem érte elutasítás, de nem biztos, hogy ez örökké kitart. – Nincs.
Egyszerűbben nem felelhetne, egyelőre nem jár ez nagy magyarázattal így első körben, de nem meglepő a válasz sem. Ahogy a kifejtett aggálya sem a gyógyszerekkel. Tartózkodik, főleg mert pontosan tisztában van egyes összetevőkkel, szakmai ártalom, és a közelükbe se akar kerülni, másfelől korábban már fenyegették állandóan szedendő nyugtatófélével, ami kinyírta volna a munkalehetőségeit, mondani se kell, hogy egy darabot se szedett be belőle, és ezt az orvossal is közölte, nem az a fajta, aki tartja a száját.
- Ha úgy látja majd jónak, beszélünk róla. – Zárja rövidre hallgatva a további felvetést és nem bírja ki nevetés nélkül. – Két alkalommal is elküldtek, természetesen mindkétszer el is mentem, de csak arra jutottam vele is, hogy biztos valami elfojtott agybajom van, meg hogy azzal kéne kezdenem, hogy megpróbálok valami rendszert vinni a szexuális életem. De nagyjából olyan volt a faszi, mint aki még nem találkozott hozzám hasonlóval, vagy csak nekem tűnt a kérése lehetetlennek. Nyilván próbáltam, de nem ment, vagy egyedül kevés voltam hozzá.
Bár az utóbbi időben nem jellemző, hogy folyamatosan váltogatná a partnert, vagyis, hogy annyit, de semmi esetre se nevezné normálisnak vagy kapcsolatnak, amit Edennel művel. Főleg mert van egy olyan érzése, hogy ahhoz, hogy a fentebbi működjön, valami kötöttséget is ki kéne alakítson, amitől meg tart, legalább úgy, mint a tűztől még. De tettre kész, csak éppen azt nem tudja hogyan, egyébként tény, hogy valamilyen szinten annyira hozzánőtt ez az egész, hogy néha tudja élvezni is a dolgot, még ha nyilván többször lehetne tehernek nevezni, ettől még együttműködő és azért van itt, azon túl, mert muszáj, mert valahol még nem adta fel, hogy normálisabb lehessen, kicsivel. Na nem mintha amúgy teljesen oké lenne sokszor.
- Hát pontosan. Egy-két alkalomig mind élvezi, aztán jön a: fáj a feje, nem fog működni, nem fog örülni a neje, nem akar kapcsolatot, ártok a hírnevének, rossz hatással lennék a családjára, vagy a politikai kampányára, nem miattam, miatta van... Nem is tudom, kihagytam valamit?
Elhúzza a száját egy percre és gondolkodva ráncolja össze homlokát, majd vigyorogva elfojtja a nevetést, ahogy végignéz Owenen. Valószínűleg nem ezek azok, amiket az ember hallani szokott tipikusan egy nőtől, bár az ő szakmájában ki tudja. Egyszerre komikus és elszomorító.

 TAG: Owen  
  WORDS: 769  
 NOTES: *.*
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dr. Owen Sharp
avatar
Playby :
Chris Hemsworth
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
I'm Dr. Sharp
Csoport :
egészségügyis
Hozzászólások száma :
18
Join date :
2015. Jun. 29.
Age :
35


TémanyitásTárgy: Re: Owen & Cassie   2015-07-06, 23:21

Cassie && Owen


Begyöpösödött előadó? Szó sincs erről természetesen. Eszembe sem jutott volna, hogy tanári pályára lépjek, de ha már felkértek, gondoltam miért is ne adjam át az ismeretemet az újaknak? Na, azóta már jó párszor megfordult velem a világ, és jó néhányszor meg is bántam, hogy elfogadtam a lehetőséget. Néha szeretem, de néha a hátam közepére sem kívánom az egészet.
- Hát, az biztos, hogy itt érzem magam „otthon” leginkább és nem egy előadóteremben. De begyöpösödésről szó sincs. Nem önteltségből, de szerintem én vagyok ott majdhogynem az egyetlen életképes tanár, vagy mi. – vonok vállat, mert hiába, de ez így van. Soha a büdös életben nem akarok olyan lenni, mint azok ott, akik már évek óta az értelem hiányában lévő hallgatók körében dolgozik.
Csak bólintok neki, a kedves és odaadó tulajdonságokra, elmosolyodom, és aztán leülök a géphez újra, hogy begépelhessem a nevét, és megnézzem, ott van-e több doksi, ami a betegségéről szól, bár ezalatt a pár perc alatt sikerült feltérképeznem a helyzetet nagyjából. Tehát agresszív néha, és nimfomániában is szenved. Nem egyszerű eset, az egyszer biztos. Bájos teremtés a maga módján, szerintem csak úgy töri össze a faszik szívét, mit sem törődve velük. Bár azok biztos el tudják viselni, hogy leteperik őket. Persze nem ítélkezem, de az első benyomásom, elképzelésem róla valahogy így néz ki.
- Az már nagy dolog, ha vissza tudod fogni. Különben nagy bajban lennék itt a rendelés közepén. – nevetek fel, csak utólag észlelve, hogy kimondtam, amit éppen csak gondolatnak szántam. A vigyor azonban nem hervad le a fejemről, miközben felpillantok a gépből, hogy megnézzem, mi is erre a reakciója.
- Na jó, itt a gépben megvan az össze lelet, minden, ami kell, majd átnézem a következő találkozásunkig, hogy felkészült legyek mindenben. – görgetem végig azt a rengeteg infót, ami megtalálható ott, egészen évekre visszamenőleg. Ezen elidőzök majd egy kicsit, az tuti. Még érdekes is lehet, ki tudja, miket művelt itt az évek során, lévén, hogy szolgálatban is letepert valakit, amiért fegyelmit kapott.
Az, hogy nincs párkapcsolata, várható volt. Igen kevés a nimfomán emberek száma, aki mellett bárki is megmarad annak tudatában, hogy akár az utcán rámászik bárkire is. Természetesen ez is függ a betegség különféle szintjeitől, de nagy rész már ebben a stádiumban szenved.
- És ez gond neked? Mármint vágynál egy tartósra? – kérdezem, észrevéve, hogy lassan átmegyek pszichológus szerepébe, de mindegy is, valahogy el kell indulni az úton, hogy kigyógyítsuk ebből a szarból.
- Nekem rendes szexguru ismerőseim vannak, majd ha késztetést érzel rá, és nem vennéd fáradságnak, hogy elmenj valamelyikhez szólj, és intézkedek. – ajánlom fel, mert Josh az egyik, aki nagyon is érti a dolgát, és ha valaki, ő biztos tud segíteni, akárcsak a másik, Kevin. Ez mindenesetre egy jó kiindulás lenne. – Ez a kettő meg valószínűleg hülye volt, már bocsánat, mert egy nimfomániás nő nem fog tudni rendszert vinni a szexuális életében egyről a kettőre, főleg, hogy pontosan ez a problémája. – megcsóválom a fejem. Fogalmam sincs, hogy mégis ki volt az az idióta, aki ilyet mondott, de biztos vette valahol a diplomáját. Ezért áll ott az orvostudomány ma, ahol tart. Minden hülyét felvesznek, aztán azt hiszik, majd ők váltják meg a világot, ki szarok huszonöt évesként azt gondolják, nagyobb tudással rendelkeznek, mint akik már több éve praktizálnak.
- Nem fog örülni a neje? Ez igen! Ez aztán jó megállapítás. Szóval házasokkal is kikezdesz? – kérdezem felemelve mutató ujjam az „ejnyebejnye” kifejezése végett. – Nem hiszem, hogy bármi is kimaradt volna. – mosolyodom el én is, amikor Cassandra is ezt teszi. Furcsa mód fogja fel a betegségét, nem tudom, hogy mindig ilyen mosolygósan áll e a dolgokhoz, vagy csak egy jó napját fogam épp ki. Végül is, az egyszer biztos, hogy emiatt sírni nem érdemes, aki akar, az ezer százalékra mondom, hogy ki lehet ebből gyógyulni.


Cassie ~ 615 ~ bocsi a késésért :( :)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cassandra F. MacKenzie
avatar
Playby :
▲megan fox▼
Tartózkodási hely :
▲honolulu▼
Job/hobbies :
▲túlélni▼
Csoport :
▲rendőrök▼
Hozzászólások száma :
98
Join date :
2015. Jun. 27.
Age :
31


TémanyitásTárgy: Re: Owen & Cassie   2015-07-07, 23:53türelem, mély levegő, van, hogy rosszabb.

rajtad múlik, hogy ez rövidebb vagy hosszabbÉletképes tanár. Na, olyat se sokat látott még hallgató korában, pedig egyik-másikat jól megfigyelte, ettől még inkább az életképtelen kategória a legtöbb. Az, aki még bejön kétszer megbotlik, elcsuklik a hangja, magának ad elő, vagy éppen magának se, az, akihez ha erősebben szólnak csak torok köszörülve elhallgat, vagy éppen ráhagyja a diákra, mert fiatalság. Nem jó az sehogy, nyilván őt aztán nem zavarta, hogy voltak ilyen emberek is, akik át akarták adni tudásukat, velük csak egyszerűbb volt. De se fegyelmet, se mást nem tudtak tartani érdemben, így a tárgyaik se értek sokat. Jó, néha megvan a véleménye egyes egyetemekről, pedig nem tanult olyan rossz színvonalon, a sajátját is jól le tudná húzni, ha akarná.
- Biztos szívesen ültem volna végig a maga óráját, ami elhiheti nagy szó, mert amelyikről érdemben lehetett, arról tuti lógtam. Bár a gyakorlati jellegűeket szerettem.
Továbbra is meglepően vidáman pedzegeti a szakmák kérdését, ettől persze nem feledkezik meg arról, miért i van itt, nagyrészt ki is tért a főbb momentumokra, minden más pedig az aktája része. Mondjuk nem fog titkolózni, vagy kertelni, ez eddig is feltűnhetett a dokinak, képes lenne ha kell, a kalandjairól egyenként is beszámolókat tartani. Ha bele kell gondolnia, valahol elég szomorú az élete, totálisan máshogy néz ki mint egy átlag, de még egy átlagtól kicsit eltérő, más, huszonnyolc éves nőé. Valószínűleg a benyomások is ilyenek róla, megesik.
- Ó, ebben biztos vagyok, nem tudom ha van hasonló beteg, hogy viseli.
Nevet, de inkább a tényen, nem az a bókolós fajta, vagy hasonló de egyértelműen érezhető a szexuális kisugárzása így nem is szokta a megjegyzéseit visszafogni. Persze azért ennyi gerincességet, főleg mert nem volna jó így nyitni még az ismeretséget, még magára erőltet. Hű, mennyi itt a még. Kár volna tagadni, hogy a kórház egyik, ha nem a legjobb fogását kapta maga mellé mint segítséget. Bár el nem tudja képzelni egyelőre hogy is lesz ebből közös és előrehaladó munka. Bólogatva veszi tudomásul a mondottakat, következő találkozó, ezt is vette, vélhetően a jövő hétre kap majd időpontot. Úgy tűnik itt heti vizit lesz, bár egy percig sem bánja a dolgot, nyilván nem élete legkényelmesebb beiktatott programja, de azért van benne elszántság meg kitartás a dolog felé, legalább nem csak üres szavakat dobálnak egymás felé, és ezt jelezni is igyekszik, mert ha az orvos helyében lenne, kibaszottul nem hinne azért abban, hogy egy nimfomániás és boldognak tűnő nő itt ekkora szájjal biztosan változni akarna.
- Őszinte leszek, fogalmam sincs. Mióta az eszemet tudom a kapcsolatokról elég érdekes kép alakult ki előttem, mivel már ideje korán se nagyon maradtak meg mellettem az emberek egy-két hónapnál tovább. Ez is igen ritka volt. Nem azt mondom, volt akivel hosszú távon találkozgattunk, de e mögött semmi monogámia vagy megállapodás nem volt hajlamban sem nagyon.
Igazából lehet saját borús nézet ez, de ő maga se tudná elképzelni, ha faszi lenne, hogy egy nimfomán nő mellett megmaradjon, még ő se tud magának bizalmat szavazni, ha rájön kényszer valami ismeretlen mellett és megcsalja? Szóval rizikós egy dolog, meg hát kevesen hiszik el, hogy van ezen hölgyekben vagy éppen ilyen kényszerrel küzdő urakban annyi tartás és kontroll, hogy talán mégis azok tudnának maradni. Nem is hibáztatná őket rendőrünk, így inkább csak él a helyzettel. Persze amúgy a jelenlegivel tök jól elvan, imádja a férfiakat az ujja köré csavarni, de azért nem egy nagyon dicséretes dolog ágyból-ágyba kerülni úgy, hogy reggelre lelép általában mellőlük, mert tisztában van vele, hogy egyik se azért ment bele, mert kíváncsi lenne egyéb értékeire.
- Ha azt mondod jutunk vele valamire, én elmegyek, ezen nem fog múlni. Nem érzem akkora tabunak a dolgot, hogy ne beszélgetnék róla bárkivel, aki orvos és köti az esküje.
Igen, ez itt elég fontos, szabad szájú, de a saját körében nagyjából senki nem tud róla, és ezt így érzi jónak, a férfiak nagyrészével se szokta közölni mi a helyzet, néha mániákusnak nézik, de ennél többre nem nagyon jutnak.
Végigpillant Dr. Sharpon, aztán kiszélesedik féloldalas mosolya arra, hogy kiemelte a házasságtörőket a csokorból, amit megemlített.
- Ó, ha én kezdtem volna... Na meg amúgy is, akit lehet, visznek. Gondolom ezt tudja Ön is. Mozogtam olyan körökben, ahol a férfiaknak mind karikagyűrűje volt és rangja, szóval mennem kellett rövid úton...
Sóhajt egy látványosat, mintha sajnálni próbálná, bár nem tudja. Vélhetően köztük se maradt volna meg, az nem az ő világa, egyszerűen csak próbálja ráhúzni az egész hülyeségét a nimfomániára ő maga is, amiért totális érzelmi analfabéta és képtelen kapcsolatok rendes kialakítására. De azért még mindig nem tud keseregni a dolgokon.
- Nem voltam soha egy szent, amikor meg nem tudtam még sehogy kezelni a reakcióim, akkor pláne, de együtt tudok élni a tetteimmel, szóval inkább a "nejeket" sajnálom, mert biztos nem megy valami úgy, ahogy kéne...
Forgatja meg a szemeit még látványosan a körmeit is nézegeti. Na, mindketten tudják a teremben, hogy pont azért kényszerbeteg, mert ő maga is képtelen az élvezetet sokszor elérni és ettől hajszolásba vált, mégis pont a normált sem elérőket pótolta olykor.

TAG: Owen
WORDS: 807
NOTES: *.*
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dr. Owen Sharp
avatar
Playby :
Chris Hemsworth
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
I'm Dr. Sharp
Csoport :
egészségügyis
Hozzászólások száma :
18
Join date :
2015. Jun. 29.
Age :
35


TémanyitásTárgy: Re: Owen & Cassie   2015-07-13, 11:41

Cassie && Owen


Esküszöm,  hogy örülök neki, hogy már a rendelés elején megjelent itt egy érdekes nő, akinek nem fejfájása van, és egyszerűen csak tovább kell küldenem MR-re, vagy hasonló kivizsgálásra. Végre egy olyan beteg, akivel lehet normálisan együtt dolgozni, és érdekes eredményeket lehet elérni nála. Az sem mellékes persze, hogy elég szemrevaló, és nem súrolja az ötven-hatvan-hetven leélt év határát. Ilyenkor nagyon tudom szeretni a munkám.
- Még van rá lehetőséged, amennyiben pályát váltanál, de az ellenségemnek sem kívánom ezt a helyi egyetemet. – mosolyodom el. Lehet, hogy csak azért szólom le ennyire a honolului iskolát, mert rögtön az Oxfordhoz hasonlítom, de csak egymás mellé kell tenni a kettőt. A tanárok nagy részének tudásszintje el sem éri azt a szintet, amivel taníthatna. Rengeteg jött-ment szaladgál ott, akinek semmi keresnivalója sem lenne az egyetemi tanári kar tagjai között. A másik meg az átadott ismeret. Lószar. Van persze kivétel, mert én is a legjobb tudásom szerint tanítom ezeket az eszementeket, de ha majd megszerzik a diplomát, nem sok esélyük lesz egy oxfordival szemben, de ez már hála az égnek nem az én dolgom.
- Hála istennek tudom kezelni őket. – nevetek fel, hiszen belegondolni is szörnyű, hogy vannak nők, akik nem épp úgy néznek ki, mint Cassandra és nimfomániában szenvednek. Kirívó eset ugyan nem volt még, hogy rám támadtak volna itt rendelés közben, de valószínűleg azért, mert elég gyorsan leszoktam tudni őket, így idejük sincs nagyon rá. A mostani páciens kissé kivételt képez, ha jobban belegondolok. Nem is tudom, hány perce már, hogy a rendelőben van. Mindegy is, át kell ezt beszélni rendesen.
- Igen, ez jellemző. Érdemes lenne keresni egy olyat, akivel megpróbálhatnád, de persze tudom, hogy ez rohadt nehéz, és inkább átok ez, mint áldás. De, hátha. Sose lehet tudni, milyen emberek szaladgálnak az utcán. Meg természetesen nem várok én el semmi ilyesmit, rád erőltetni meg aztán végképp nem szeretném, csak egy javaslat. Próba-szerencse. – tárom szét karjaimat. Nem tudom, létezik-e olyan mazochista ember, aki eltudna viselni maga mellett egy nimfomániást. Nagyon „leszarom” típusnak kell lenni, vagy nem is tudom, mert a hűség nem éppen az ilyen betegek erőssége. És ez természetesen nem az ő hibájuk, csak egyszerűen képtelenek kontrollálni ezt az egész dolgot. – Azt még megkérdezhetem, hogy a tartósabbaknak mi miatt lett vége? Mármint félre léptél, vagy esetleg valami más állt a háttérben? – Nem várom el, hogy részletezze a dolgokat, de amennyiben nem a megcsalás volt a szakítás oka, akkor még bármi megtörténhet. Bár, nagyon kétlem, hogy nem ehhez köthető a dolog.
Bólogatok a felvetésére, teljes mértékig igaza van azzal, hogy akit lehet, azt visznek. Nem tartom szép dolognak a házasságtörést, de ha egy nő vagy egy férfi nem képes maga mellett tartani a társát, hát ott elég nagy a probléma, és talán jobb is, ha mással kezd.
- Igen, én is pont ezt akartam mondani, hogy egyáltalán nem a te hibád ez az ilyen esetekben. – bólintok, és újra végigpillantok a nőn. Nem is csoda, ha egy ilyen teremtés miatt bármely férfi félrekacsint, és kicsit változatossá teszi az életét, kilép a jól megszokott házasság szentségéből.
- Nos, Cassandra, megkaphatom azt a kis könyvet, amiben szignózhatok? Megadom az engedélyt. – kacsintok, és a keze nyújtom, hogy átvehessem a papírt, majd odarittyentsek egy aláírást. Nem látom akadályát annak, hogy bármiért is elkellene tiltani a munkától. Éppen ellenkezőleg, szerintem nagyon is jó, hogy valahol letudja vezetni a feszültségét.

Cassie ~ 550 ~ bocsi a késésért :( :)
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cassandra F. MacKenzie
avatar
Playby :
▲megan fox▼
Tartózkodási hely :
▲honolulu▼
Job/hobbies :
▲túlélni▼
Csoport :
▲rendőrök▼
Hozzászólások száma :
98
Join date :
2015. Jun. 27.
Age :
31


TémanyitásTárgy: Re: Owen & Cassie   2015-07-13, 18:33

 

türelem, mély levegő, van, hogy rosszabb.

rajtad múlik, hogy ez rövidebb vagy hosszabb- Nem hiszem, hogy újra beülnék a padba, bár ha szoktál magánórákat tartani...
Ó, még olyan korán van, még annyira kevés dolgot tett ma érdemben, még mindig nem tudta magában elnyomni a kezdeti felismerést és érzést. A lehető legkorrektebb és legsegítőkészebb hozzáállással felelgetett végig. Mindeközben azonban, ahogy néha-néha végigjáratta rajta a tekintetét agy elkomolyodó tekintete mellé szája szegletébe huncut mosoly költözött, mind apró, de saját maga számára teljesen egyértelmű jelek voltak. Ahogy a maga előtt összefont kezei közül az alsót összeszorította, saját körmeit ezzel a tenyerébe mélyesztve... már csak megszokásból és monotonikusan cselekedet az apró közelebb lépéssel... Apró egyetértő bólintások, nem kertelő válaszok, és hiába tervezte úgy, hogy gyorsan túl lesz ezen, aztán mehet a dolgára azért, hogy esetlegesen megoldást keressen a felgyülemlett feszültségre. Itt áll a rendelőben, kettesben egy hihetetlenül szexi orvossal, tettre készen percek óta, de önmagát meghazudtolóan óvatos. Azonban a kapcsolattéma kivesézése közben már apróbb, de összeszedetlenségre utaló jelek is fel-felbukkannak
- Kaptam mostanság hasonló tanácsokat mástól is, meglátjuk. Sokat nem veszthetek, ha próbálkozom... Igen, agresszió nélkül is néha meg tudnék mutatni jó közelről egy falat azon tuskóknak, akik ennek áldásosságait feszegetik bárhol, ha tudják, hogy ebben élek, ha nem. Nyilván megvannak az előnyei is, de elég kevés és kiaknázatlan terület...
Maró kínt él át, hogy nem lehetne, ő mégis akarja. És amit akar, azt általában foggal-körömmel igyekszik valahogy megszerezni, semmilyen eszközt, időt és helyet nem sajnálva, önös ösztönökkel vezérelve. Igazából nem az, aki leginkább tart bármilyen etikai baklövéstől, sőt, rohadtul nem érdekli, de azért azt az engedélyt csak meg kéne szerezni, másfelől viszont a fejében kavargó vágyhalmaz nyilván most nem a józan ész irányítása alatt áll. Teljesen más szervei vezérlik, mikor elönti őt, mikor nem bírja magát türtőztetni. Nevet, bár nem jókedvében, vagy mert vicces lenne, amit mond. Ezek a kín hangjai. Jó, ne túlozzunk, csak nyilván kezdi felfogni, hogy ennek a napnak két kimenetele lehet. Kisétál és megbánja, vagy nem sétál ki időben és... valakivel megbánatja.
- Kétszer én léptem ki a dologból, bár csak az egyikben derült ki bevallás nélkül hűtlenség, egyszer pedig engem tettek félre másért, pedig ott még talán igyekeztem. Nyilván nem akármilyen ember kell legyen, aki ebbe belevág, mondjuk nem azzal szoktam pasikat felszedni, hogy "nimfomániás vagyok, jössz egy körre?". Bár így belegondolva nem biztos, hogy nem működne...
Rövid, iszonyatosan, ha Axel kapcsolatai vezethetőek egy szalvétán, Cassie komolyai elférnek egy zsebkendősarkon. Az hogy amúgy mennyi próbálkozása, kényszerkapcsolata akadt közben más kérdés, nyilván attól még tartja magát, hogy senkinek nem számszerűsíti ezt, nem villog vele, de vannak kedves jóakarói, akik helyette is megteszik, minden mögöttes tudás nélkül, ő meg csak mosolyog a jobbnál jobb sztorikon. Az, hogy házasságtörésekben bűnös volt részben, nyilván azért nem kétséges, hiszen mindent nem lehet a betegségre kenni. Az is kellett hozzá, hogy bekerüljön a társaságba, hogy érezze a megfelelő kémiát, mert hiába áll készen és robbanna belülről szinte folyamatosan, ez is kell hozzá. Nyilván az élvezetet hajhássza, amiben nincs akkora része, ezért is fontos ez. Elkapja kezelőorvosa tekintetét, mikor az arcához ér, majd vigyorogva lép közelebb, már előretartva a betétlapot, ami a kiskönyve része. ezen vannak vezetve az időpontok és az engedélyezések, a kiskönyvet nyilván az üzemorvosa rendezi, mással nincs problémája, bár azért próbálták már a fegyverszakértői mivoltát az agresszióval kigolyózni, de nem sikerült.
- Természetese, Önnek bármit. Végeztünk?
Legszebb mosolyával lép karnyi távolságba, a kezébe csúsztatva a lapot, majd egész aranyos lebiggyedt szájjal, kiskutyatekintettel mered előre a kérdést feltéve még megkapja a bizonyos aláírást. Véletlenül se mozdulna arrébb, így is pillanatok alatt kezdi el túl soknak érezni kettejük közt a távolságot. Hát, lehet végeztek volna ennyivel mára. Meg hát nem olyan ez mint a fogorvos, ahol ha jó volt a páciens, kap jutalomnyalókát... Pedig elfogadná, és pont úgy örülne mint a kicsik!
Elpillant a zárt ajtó felé, majd vissza. Ujjait óvatosan végigvezeti Owen karján, a kézfejéig, ahol átveszi a remélhetőleg eddigre kész papírokat. Talán itt még megadta az utolsó lehetőséget, hogy kihátráljanak előle. Bár szó szerint semmiképpen, hiszen útban lenne hozzá az asztal. Tényleg várni akart, meg akarta próbálni, de az már bűn, amilyen csábításnak itt ki van téve. Pillanatok alatt úgy veti rá magát, ellentmondást nem tűrve, vagyis inkább csak akaszkodik rá és kapja le, mintha levegőért kapkodna, amihez jó ideje nem jutott. Nem erőszakos, csak határozott, ajkai is égnek, érezhetően teljesen felhevült állapot bontakozik ki.
Már villog a vörös lámpa. Ó, doktor úr, azt hiszem nagy slamasztikában vagyunk. Esküszöm, én igyekeztem!

 TAG: Owen  
  WORDS: 718  
 NOTES: Én megpróbáltam visszafogni Rolling Eyes
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dr. Owen Sharp
avatar
Playby :
Chris Hemsworth
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
I'm Dr. Sharp
Csoport :
egészségügyis
Hozzászólások száma :
18
Join date :
2015. Jun. 29.
Age :
35


TémanyitásTárgy: Re: Owen & Cassie   2015-07-15, 10:35

Cassie && Owen


Magánórák… az kéne még nekem, hát szarni nincs időm, nemhogy még pluszban bevállalni ilyesmiket. Bár, nyilván ha ilye esetekről lenne szó, mint ez a hölgyemény itt előttem, nem bánnám a dolgot talán.
- Ami azt illeti nem, de ha érdekelne a dolog, még az is lehet, hogy tehetnék kivételt. – Ugyan már, mindketten teljesen jól tudjuk, hogy ennek a nőnek a neurológiához semmi köze nincs, érdeklődése meg pláne. Egyszerűen csak nekem bejön a csaj, és valószínűleg ő sem tart engem rossz bőrnek. Ennyi az egész.
Különben csak egy újabb strigula lenne a listámon, de nem biztos, hogy jó dolog lenne megdönteni, vagy akármi más, főleg így, hogy mostantól a betegem. Lehetséges, hogy nálam sem maradna ezáltal sokáig, hanem rögtön menne is tovább. Nem miattam. Miatta. Bár, ha jobban belegondolok egyáltalán nem tűnik olyan nőszemélynek, mint aki egy laza szex után a nyakamra járna, na de láttam én már csodát… Sajnos. Ez mindig így megy: Az elején megbeszéljük, hogy csak szex, semmi érzelem. Aztán szépen lassan a nő elkezd belém gabalyodni, és ilyenkor indul be a riasztó, kezd el villogni a vörös lámpa, én pedig eszeveszetten menekülök, ahogy csak tudok.
Csak bólintok a dologra, fogalmam sincs, ki lenne olyan elszánt és hülye, aki belemenne egy nimfomániással bármiféle tartós kapcsolatba, de hát vannak mazochista emberek… Na persze, az biztos, hogy ez Cassandra számára nem lenne előrelépés. Olyat kell találnia, aki tényleg akarja a dolgot, és megpróbálja úgymond kigyógyítani belőle. Máshogy mondva: vállalkozik a lehetetlenre.
- Hidd el, van olyan, akinek ez bejön. De az „egy kör” ebben az esetben még nem megoldás. – mondom, majd előrenyújtom a kezem a papírjaiért egy széles mosoly kíséretében. Bele-belelapozgatok, hogy meglessem, kinek a pecsétjei találhatók eddig benne. Többnyire nem ismerem a doktornőket innen –persze a kórházban nagy részt tudom, hogy ki kicsoda, némelyiket egész közelről is ismerem már…-, csupán az egyik név ismerős számomra, de arról tudom, hogy egy idióta. Fogalmam sincs, hogy kerülhetett erre a pályára, egyszerűen egy kis köze sincsen ehhez a szakmához.
- Igen, azt hiszem, végeztünk. – mondom, miközben előredőlök az asztalhoz, hogy aláfirkanthassam a mai dátumnál az igazolást. Ahogy ez megtörtént, nyújtanám is vissza neki, ám de ha jól érzékelem, beindult a csaj. Kissé zavartan állok fel az asztalomtól, mosolyogva nézek végig rajta, majd amikor már érzem, hogy itt a vég, itt lenne az ideje kitessékelnem a rendelőből, nincs visszaút. Azt sem tudom, mihez kezdjek hirtelen magammal, amikor a saját betegem nem bírja tovább türtőztetni vágyait, és rám veti magát. Ajkai az enyémre tapadnak, én pedig reflexszerűen visszacsókolok majdhogynem rögtön, és szerintem még kint is hallják, ahogy kattognak az agytekervényeim.
Most mégis mi a franc van? Mit kéne csinálnom? Természetesen nem bánnám a dolgot, ha ez megtörténne, de az egyik dolog, hogy a rendelés kellős közepén vagyunk, a másik meg, hogy hogy fog komolyan venni azok után, ha egyszerűen csak úgy megdugom az első találkozásunkkor? Sehogy!
Tenyerem a csípőjére simul, majd a feneke alá téved, hogy aztán feldobhassam az asztalomra. A férfi ösztönök vezetnek, igazából bele sem gondolok, mit csinálok éppen. Csak csókolom, kezeim pedig felfedezik domborulatainak szépséges íveit, miközben leküzdöm magamról a fehér köpenyt, róla pedig lehámozom a felsőt. Szemügyre veszem a melleit, amik nagyon szép formásak, bár ezt már blúzon keresztül is láttam.
- Na? Kérsz egy jutalomnyalókát? – húzom széles vigyorra a szám, és várom a reakcióját, mert természetesen ez egy burkolt megfogalmazás volt, de még én is elröhögöm magam rajta kicsit. Kihagyhatatlan volt…

Cassie ~ 562 ~ nem hagyhattam ki a nyalókát XD
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cassandra F. MacKenzie
avatar
Playby :
▲megan fox▼
Tartózkodási hely :
▲honolulu▼
Job/hobbies :
▲túlélni▼
Csoport :
▲rendőrök▼
Hozzászólások száma :
98
Join date :
2015. Jun. 27.
Age :
31


TémanyitásTárgy: Re: Owen & Cassie   2015-07-20, 13:41

 

türelem, mély levegő, van, hogy rosszabb.

rajtad múlik, hogy ez rövidebb vagy hosszabbTanulás? Újra? Nem igazán vágyik erre, sőt, kifejezetten jól megvan a szakmájában, imádja csinálni, kellően izgalmas, na meg még van benne lehetőség bőven. az orvosi pálya sosem vonzotta, nem tudna eléggé toleráns és empatikus lenni, maximum egy patológiára lenne elég a kedvessége és a türelme. Na annak látogatásából pedig sajnos valamennyi így is kijut neki, végiggondolva pedig egy percig se bánja, hogy más felé ment tovább. Bár nézzünk végig az előtte állón, vannak áldozatok, amiket meghozna az érdeklődése kárára pár tartalmas óráért. A letaglózó szexuális kisugárzás, ami néha Cassandrából árad még nem ijesztette el, ráadásul érződik, hogy a kémiával nincs itt probléma. Ez őrjíti most már percek óta egyre jobban meg a nőt. Nem tud a helyzeten teljesen uralkodni, lassan már kicsit sem.
Széles vigyor, elhomályosult tekintet, ahogy a kivétel szó megjelenik Owen szavai között. Talán ez volt az a pont a beszélgetésben, ami Cassienél is végleg szakadást okozott tudatban. Nem először esne bűnbe, ha úgy tetszik a megfogalmazás, sőt sosem drámázta túl ezeket a helyzeteket. A férfiak, de még az emberek többsége is az alapvető előítélettel áll hozzá, mint minden nőhöz: úgy sem tartja magát hozzá, hogy csak szex és más semmi. Holott Cassandra esetében, pont ez a mozgatórugó, szimpla vonzódás és vágy van a háttérben, semmi extra. Nyilván ha akarna, megpróbálna ismerkedni az emberekkel mélyebben is, de a legtöbb férfi csak szombat esti mókának tartja, a vasárnap reggel már nem a rendőrnő az életükben.
- Lássuk be, akkor eléggé szeretheti ez az ember, ha fáj. De elhiszem, hogy létezik, de valahogy az időm nagy részét a munka teszi ki, a maradék legkevésbé a párkeresésre fordítható, főleg ha még a kényszer is beindít...
A papírokkal együtt közelíti meg a doktort, és bármennyire szeretné azt mondani, hagyott menekülési utat, leginkább még azt is a maga javára fordítaná, ha ki próbálná ellene használni. Végigméri többször egymás után, ahogy megkérdezi, mára ennyi volt-e, de valahogy nem pont erre a válaszra várt, de több mint a semmi. Ettől függetlenül nem fél a kezébe venni az irányítást és megcsókolni. Agresszív és célratörő a szexben is, ami a határozott letámadásából már példáztatható. Ahogy ajkai megtalálják Owenét és viszonzásra lel belevigyorog a csókba majd a köpenybe markolva kapaszkodik egyik kezével, másikat pedig tarkójához vonja. Ahogy pedig érzi az őt fogó karokat, majd az asztalra kerül, elégedett sóhajjal hajol egy egészen picit hátrébb, szoknyáját felcsúsztatva, hogy lábaival körbefonhassa őt és közelebb ránthassa. Éppen csak addig engedi el, még ruháktól szabadulnak meg, amúgy úgy kapaszkodik belé ajkaival is, mint fuldokló a mentőövbe. Kezeivel elindul felfelé a felsője alatt, hogy őt is megszabadíthassa ettől a jelenleg fölösleges kelléktől. Alsó ajkait beharapva simul hozzá tagadhatatlanul minden érintést iszonyatosan élvez. Apró sóhajok előtörése és szaporább légzés következik be nála, ahogy Owen végigjárja felsőtestét.
- Azt hittem sose ajánlod fel! Ez azt jelenti, hogy jó voltam? - Vigyorog rá, kisebb fáziskéséssel reagálva, ő se nagyon bírja a nevetés elfojtani, azonban ez sem készteti megállásra. Egyből rutinosan kezd neki a nadrág letolásának, majd csípőjétől kezdi el apró csókokkal bombázni, egész a nyakáig, közben kezével ellentétesen indulva, lefelé fedez fel és kényezteti férfiasságát. Ajkaival a füle tövéhez érve aprót harap a fülcimpájába majd megkeresve ajkait vadul megcsókolja ismét, hosszan és elnyújtva. Igazából egy pillanatra se zökken ki, teljesen eltűnt minden gondolat vagy kérdés a fejéből, helyét meg átvette az érzések fogadásának képessége. Legszívesebben magára húzná és rátérne a lényegre, de az még benne is dolgozik, hogy ebből többet is kihozhat. De nem lassít pillanatok alatt húzza irányító jelleggel combjaihoz kezelőorvosa kezeit. Mindent a jó orvos-páciens kapcsolatért.

 TAG: Owen  
  WORDS: 578  
 NOTES: Jutalom nélkül el se mentem volna xD
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Dr. Owen Sharp
avatar
Playby :
Chris Hemsworth
Tartózkodási hely :
Honolulu
Job/hobbies :
I'm Dr. Sharp
Csoport :
egészségügyis
Hozzászólások száma :
18
Join date :
2015. Jun. 29.
Age :
35


TémanyitásTárgy: Re: Owen & Cassie   2015-07-21, 23:15

Cassie && Owen


Vonzó.  Meg kell hagyni, hogy az biztos, hogy szerencsés nimfomániás, mert van, aki a kezei alá fekszik, szívesen, kérés nélkül. Azokat a nőket viszont mindig sajnáltam, akik nincsenek megáldva éppenséggel ilyen szépséggel, mint Cassie, és alig találnak olyan vállalkozó kedvű egyedet, aki alárendelt lenne nekik. Na, ők elég szar helyzetben vannak. Cassandrának legalább van kin kiélnie magát.
- Na igen, nekem sem lenne időm már semmire, örülök, ha van időm… khm… szarni. – mondom halkan az utolsó szót, mert hát azért mégis csak egy úriember lennék, vagy mi a szösz. Inkább az utóbbi. Soha nem voltam az a nagy romantikus, bár tudom, mikor kell bevetnem azt a fikarcnyit, ami belém szorult. Ez nagy részben akkor jön elő, amikor másképp nem bírok az ágyamba csalni egy nőt. Bár meg kell vallani, hogy régebben ez sem így volt, csak hát a tapasztalatok, meg ilyesmi…
Cass esetében elég könnyű a dolgom, még csak meg sem kellett környékeznem, bár nyilvánvaló, ha nem szenvedne ebben a betegségben, akkor nem támadt volna le, igaz, akkor lehet nem is lenne itt.
Nem sokat hagy az irányításból, de élvezem, hogy nem az én kezemben van a gyeplő. Szeretem, amikor egy nő a kezébe veszi a dolgokat, és tudja, mit akar. Nem mondható lassúnak, ahogy lekapom róla a blúzt, és a szoknyáját annyira csúsztatom fel, hogy ágyékom az övéhez érhessen. Nincs sok időnk, így nem toporgunk egy helyben, nem hagyunk sok időt az előjátékra, hiszen nem akarom, hogy bárki is ránk nyisson, mert a kulcsot nem fordítottuk rá.
- Nagyon is. – motyogok csak ennyit elégedett mosollyal az arcomon, mikor a nyalókánál tartunk. Belecsókolok Cass nyakába, miközben ő már az övemmel babrál, és pillanatokon belül előbukik már merev férfiasságom. Halk morranás tör fel a torkomból, amikor megérzem ujjait, ahogy körbefogják. Ajkai ismét az enyéimre tapadnak, és nem tűrve bármiféle ellenállást forrunk egybe, jobb kezem pedig a szoknyája alatt fedezik fel a rejtett dolgokat. Pillanatok alatt eltávolítom onnan a leheletnyi anyagot, ami még az utamba áll, majd határozott mozdulatokkal kezdem izgatni. Természetesen már ő is ugyanúgy be van indulva, ahogy én, így nem tűrve a lassabb tempót húzom közelebb magamhoz a combjainál fogva, és határozott mozdulattal hatolok belé. Kezdetben lassú, majd egyre gyorsabb mozdulatokkal teszem magamévá, amikor az ajtó felöl kopogást hallok, és az asszisztens hangja csendül fel az ajtó mögül.
- Ne Olivia, ne jö… - kiabálok ki megtorpanva, próbálva megelőzni a „bajt”, de már csak a kikerekedett szemeivel állok szemben, ahogy bedugja a fejét az ajtón, és sűrű elnézéseket kérve csukja is be rögtön maga mögött. Fasza. Na most már mindegy.
- Na jó, sietnünk kell. – tör fel belőlem egy mély sóhaj, miközben újra belelendülök a dolgokba egy csók kíséretében. Remélhetőleg Olivia megnyugtatta a kint várakozókat, hogy egy kicsit problémásabb beteggel állok szemben, azért tart ilyen sokáig a vizsgálat. Remélhetőleg ezentúl több ilyen eset is megfordul a rendelőben, bár az is elég, ha ez az egy látogat meg minél többször.

Cassie ~ kevés ~ ritka szar :"D
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Cassandra F. MacKenzie
avatar
Playby :
▲megan fox▼
Tartózkodási hely :
▲honolulu▼
Job/hobbies :
▲túlélni▼
Csoport :
▲rendőrök▼
Hozzászólások száma :
98
Join date :
2015. Jun. 27.
Age :
31


TémanyitásTárgy: Re: Owen & Cassie   2015-07-29, 21:15

 

türelem, mély levegő, van, hogy rosszabb.

rajtad múlik, hogy ez rövidebb vagy hosszabbValahol fél úton jár a között a két gondolat között, hogy vajon ezt megtette volna-e betegség nélkül is, vagy sem, de jelenlegi elborultsága még mániákusságán is túlívelő statisztikával villog. Nyilván a kényszernek nem tud még parancsolni teljesen, de vannak férfiak akik ezen felül is megmozgatják, de ezeket csak utólag szokta beazonosítani. Most sem szarozik sokat semmivel, tudata kezdte beadni a kulcsot, ő maga már tudta, hogy innentől egy visszautasítás se lesz megállj ezen a napon, bármilyen szomorú lenne ezt orvosa orrára kötni. Szar ez a helyzet, de akkor már kihozza belőle a legjobbat, vagyis megpróbálja, mindig is azon van, hogy úgy fogja ezt fel, mint egy plusz szórakozást és lazítást, de néha neki sem megy, hogy ennyire könnyen vegye, élni ezzel extrán megterhelő és kimerítő tud lenni, mázli, hogy ennyi energia bújik meg benne.
Tempósan, ám mégsem elsietve fedezi fel Owen porcikáit ujjaival, pontosan tudva mit akar és azt hogyan vigye véghez. Panasz még nem érte azért, mert esetleg túlzottan irányítani akarna, de azért elvan ő az alávetett szereppel is, ha arról van szó, csak hát nála ha már túlfűtött a helyzet van gond a türelemmel és a kivárással. Vigyorogva kérdez vissza, a válaszra csak még közelebb simul hozzá, ha ez lehetséges, szinte éppen csak nem mínuszban ölelik egymást már. Ajkait végighúzza az arcán, majd pont annyira megemelkedik, hogy az utolsó zavaró anyagocskától is megszabaduljanak. Elégedett sóhajok hagyják el száját Owen keze munkája nyomán, köré font lábaival egyre erősebben kapaszkodik, ahogy kezeit is orvosa tarkója mögött kulcsolja össze. Már tényleg pattanásig feszült, egész testében érzi ezt, aztán ahogy lassan egybeforrnak felvéve Dr. Sharp tempóját kezdi el magukat ő is a gyönyör felé tolni.
- Mindig jó leszek, ha ez a jutalom...
Búgta a fülébe, még egész közelről csókolt bele a nyakába. Eleinte visszafogott nyögések hallatszottak felőle, amik egyértelmű jelét adták annak, hogy hogy is érzi magát, de Cassandra nem az a halk fajta, bár próbálta magát moderálni. Azonban... Az élet sosem egyszerű, a hirtelen megállásra képtelen bosszúsan reagálni, ahogy a benéző nőt elkapta tekintetével, inkább komikusnak tartotta ezt az egészet. Szinte kérlelő szemekkel pillantott vissza, hogy csak most ne, csak ez ne legyen a végszó. Visszacsókol, de el sem hagyja ajkaikat szabadulni, ahogy gyors mozdulataikkal egyre közelebb voltak az élvezet csúcspontjához, talán itt, talán most. Tagadhatatlanul ennyi tiszta gondolatfoszlány volt csak Cass fejében a remény miatt. Kifejezetten szerette az új helyzeteket és az izgalmakat, pluszban doppingolta az élvezetfaktorát, ami valahol jól is jött neki. Kapkodva a levegőt emelte meg a fejét és nyögött fel, ahogy érezte a testét végigjáró gyönyört. Zihálva hajtott fejét Owen mellkasára, kellett egy kis idő még kifújva összeszedi magát. Talán körmeivel kisebb karmolásokkal is megajándékozta idő közben orvosát, de semmi szándékos nem volt ebben, hopsz. Miután vége szakadt kezeivel végigsimított még egyszer az előtte lévő felsőtesten vigyorogva és a másik pillantását próbálta elkapni, egyelőre még teljesen a történtek hatása alatt volt.
- Lehet tanácsosabb lenne a problémásabb betegeket a rendelés végére tenni.
Kacsintott rá ahogy pedig szabad volt az út előtte lemászva az asztalról összeszedte felsőjét, megigazította a szoknyáját és az idő közben elrepült magassarkút is megkereste. Haját újra feltűzte, ahogy kibomlott, szinte egész gyorsan hozta magát olyan állapotba, mintha mi sem történt volna.
- Majd kérek időpontot az asszisztensétől legközelebbre.
Arca láthatóan kivirult, de egyelőre se beszélni nem kívánt róla, se mást tenni a helyzettel. Egy hét, csupán ennyi egy viszontlátás. Owenhez ballagva egy csókkal búcsúzott, letörölve a rúzsa nyomait egyik kezével, majd a papírt és holmiját felkapva elindult kifelé.
- További szép napot kedves Olivia.
Legnagyobb természetességgel libegett ki az asszisztens előtt, még rá is mosolyogva, láthatóan neki volt kínos és zavarba ejtő a helyzet, amit Cass végtelenül élvezni tudott. Egy nénit kedvesen útbaigazított, miközben hátrapillantva még intett is egyet. rohadtul jó dolog a változás néha, és még az is lehet, hogy valaki elkezd szeretni ellenőrzésekre járni és páciensnek lenni. Még talán lenne terápia is amit bevállalna.
Jó szex után micsoda tettrekészség és kreativitás uralkodik...

 TAG: Owen  
  WORDS: 641  
 NOTES: nem tökély, de szeretettel :'D
♔ nickdiazfan
Vissza az elejére Go down
Felhasználó profiljának megtekintése
Ajánlott tartalom


TémanyitásTárgy: Re: Owen & Cassie   

Vissza az elejére Go down
 

Owen & Cassie

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
State of Hawaii :: Lezárt Privát játékok-